Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπηρετωντας τη συζυγο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slaveofSuzan, στις 20 Αυγούστου 2009.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Τώρα γίνεσαι υπερβολικός. Εγώ υποψιάζομαι πως απλά έπεσε παντόφλα  
     
  2. slaveofSuzan

    slaveofSuzan New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Ζητω συγνωμη απο την παρεα...η ολιγοημερη απουσια μου εχει εναν πολυ απλο λογο....Ημουν διακοπες....οπως καθε χρονο περναμε με τη λατρευτη θεα μου καποιες μερες, οπου ειμαστε ολη μερα μαζι , με την εκσταση να φτανει στο αποκορυφωμα της..Πιθανον καποια απο αυτες τις ημερες που θα νιωσω την αναγκη να ''μιλησω'' με καποιον, να δωσω την περιγραφη των οσων εζησα αυτες τις ημερες..
     
  3. MrBatcaver

    MrBatcaver New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    πραγματικα απιστευτη ιστορια...
    ισως οπως προαναφερθηκε,το ονειρο καθε σκλαβου....
    αφου την εχετε βρει να περνατε καλα ...

    αυτο βεβαια που με προβληματιζει ειναι τι θα γινει οταν θα υπαρξουν και παιδια μεσα στην οικογενεια...
    αλλα αποτι καταλαβαινω αργει ακομα αυτη η στιγμη..
     
  4. blackrose

    blackrose Guest

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Ωραία όλα αυτά μη ξεχνάμε όμως ότι είναι ρόλοι στο σεξ κ όχι στη πραγματική ζωή...όταν αυτά τα δύο συγχωνευτούν τότε αρχίζουν τα δύσκολα..εγώ είμαι καθαρόαιμη αφέντρα στο κρεβάτι.Τον ξεφτιλίζω τον διατάζω τον χτυπώ όλα τα σχετικά, φοράω ντυσίματα, κυκλοφορώ με γόβες να τον προκαλέσω αλλά μόνο όταν υπάρχει στην ατμόσφαιρα έξαψη θα φερθώ σαν αφέντρα πέρα του κρεβατιού κ αυτό δεν θα έχει να κάνει με το συμφέρον μου να καθαρίσει το σπίτι ο σύζυγός μου.Δε μπορώ να διανοηθώ ότι θα φέρομαι σαν σκλάβο στον σύζυγό μου πέρα από το κρεβάτι. Διαλύονται οι θεσμοί στο ζευγάρι. Ο άντρας πρέπει να έχει τη ΔΥΝΑΜΗ και να είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ πρόσωπο στο σπίτι. Όταν αυτό συμβεί αντιθέτως.... τι να πω.. είναι το τι ζητά ο καθένας από τη καθημερινότητά του... απλά αν δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται ξεκαθάρισε τη θέση σου. Ο ρόλος του σκλάβου τηρείται μόνο υπό καθεστώς σεξουαλικής δύναμης..πέρα αυτής χάνεται..
     
  5. slaveofSuzan

    slaveofSuzan New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Υπαρχουν φορες που τα ΄΄κοινωνικα προτυπα΄΄ δεν μας αφηνουν να δουμε παραπερα....Τι παει να πει οτι ο αντρας πρεπει να ειναι το πρωταρχικο προσωπο;;....ποιος το ΄΄επιβαλει΄΄;;;;.....
    Και πηγαινοντας παραπερα, δεν βλεπω το λογο να τραβαμε διαχωριστικες γραμμες μεταξυ σεξ και της ΄΄υπολοιπης ζωης΄΄....οταν μπορεις να νιωθεις εκσταση,...μια γλυκια ηδονη, ολη μερα, δεν βλεπω το λογο να πρεπει να την περιορισεις στο κρεββατι...Ας μην ξεχνιομαστε , για εναν ανθρωπο με μαζοχιστικες τασεις , το να υπηρετει, και να ικανοποιει τις επιθυμιες του συντροφου του, ειναι μια ανεξαντλητη πηγη ηδονης....
     
  6. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    προσωπικά προτιμώ το role playing στο κρεβατι μου (και στην κουζίνα και στο μπάνιο) και προτιμώ να εχω πιο βανίλα σχέσεις με τους ανθρώπους που σουμπίζω όταν δεν βρισκόμαστε σε καποιου είδους ερωτικό παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν περνάνε καλά αυτοί που τους αρέσει το role playing να ξεχυλίζει σε ολόκληρη τη σχέση τους με τον άλλο. Ο λόγος που προσωπικά δεν μου αρέσει το παιχνίδι να ξεχυλίζει στην υπολοιπη σχεση μου ειναι κυριως ότι τα παιχνίδια που παίζω με ικανοποιούν σεξουαλικά αλλά όχι κοινωνικά. Αρα όταν λέω σε κάποιον κάτσε ακίνητος και μη βγαλεις άχνα γιατί θα τις φας, αυτός ο ρόλος μου αρέσει στο σεξ, αλλά όχι και όταν πλακώνομαι για πολιτική με τον άλλο. Από τη στιγμή που ο SoS και η Susan τη βρίσκουν έτσι θελουμε πολύ να μαθουμε τις λεπτομέρειες.


    Και διαφωνώ με τη blackrose, δηλαδή τι είναι το ζευγάρι για να έχει θεσμούς? συνήγορος του πολίτη? Μια συμμαχία δύο ανθρώπων είναι και μέσα σε αυτή υπάρχουν διάφορα παιχνίδια. Το δικό σου και το δικό μου σταματάνε στο κρεβάτι, του slave of susan ξεχειλιζει σε ολη τη σχεση του.
     
  7. arch

    arch New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Εφοσον σου αρεσε εσενα περισευουν τα υπολοιπα...
     
  8. papi

    papi New Member

    Παρα πολυ ωραια μας τα παρουσιαζεις απο τη μερια σου,και χαιρομαι ιδιαιτερα που υπαρχουν ζευγαρια μετα απο χρονια το απολαμβανουν και οι δυο τοσο...ομως μας ειπες οτι στην αρχη της σχεσης σας ξεκινησε ολο αυτο επειδη εσυ εδιχνες να εχεις τετοιες επιθυμιες. Εσυ πιστευεις πως πραγματικα το απολαμβανει και εκεινη? Σιγουρα δεν θελω να πιστεψω οτι το κανει μονο απο εκμεταλευση μιας και ειστε μαζι χρονια και αγαπιεστε. Σκεψου μονο οτι εχετε επιλεξει ο ενας τον αλλο και ως ανθρωποι εχουμε και δικαιωματα,δοκιμασε λοιπον μια φορα να κανεις και συ πραγματα που κανει εκεινη,οπως το να βγεις με τους φιλους σου,και θα δεις οτι θα αισθανεσε το ιδιο ωραια!! Μπορουμε να επιλεξουμε πολλους ρολους αρκει αυτοι να μην καθοριζουν τη ζωη μας μονοτονα.
    Παρ'ολα αυτα ισως να μην υπαρχουν και λεξεις που να μπορεις να περιγραψεις αυτο το συναισθημα οσο ομορφα το αισθανεσε εσυ,γι' αυτο αν ειναι ετσι.....συνεχισε  
     
  9. slaveofSuzan

    slaveofSuzan New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Ενω τα πρωτα χρονια απλα ΄΄ακολουθουσε ΄΄, τωρα πια απολαμβανει τη θεση της. το καταλαβαινω αυτο απο τα site που επισκεπτεται οταν σερφαρει στο Νετ. Τα αγαπημενα της ειναι τα περι female domination. Επισης, ολες οι φαντασιωσεις της εχουν το στοιχειο της απολυτης κυριαρχιας απο τη μερια της....Αυτο που δεν εχω ξεκαθαρισει ειναι αν υπηρχε το καταλληλο γονιδιακο υποβαθρο , η αν η αποκτηση αυτων των τασεων ειναι επικτητη,(αλλωστε δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια)....
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Ο καθένας ακούει αυτά που θέλει ν ακούσει, βλέπει αυτά που θέλει να δεί και βιώνει αυτά που θέλει να βιώσει.
    ΥΓ: Ζόρικο πράμα η επικοινωνία, η ανθρώπινη αντίληψη ακόμα πιο ζόρικο... τι να λέμε τώρα...

    ---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

    Καταλυτικά σαφής και ξεκάθαρος στην επιχειρηματολογία σου!
     
  11. pitbuull

    pitbuull New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    πιο καλα να τρως ενα κουβα μελι μαζι με αλους παρα ενα κουβα σκατα μονος σου.αν το γυναικακι σου ειναι μελι τοτε εισαι τυχερος!!
     
  12. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Όλοι έχουμε της απόψεις μας περί του θέματος αλλά έχουμε μάθει οτι η διαστροφή μας για τους "έξω" φυσιολογικούς είναι ανώμαλη αλλά για εμας είναι μια χαρά. Έτσι και ο SoS. Για κάποιους απο εμας είναι υπερβολή για άλλους όχι. Η δικιά μου άποψη, αν και συγκλίνει προς την άποψη της blackrose, δεν έχω πάρα να συγχαρώ τον SoS που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα!!!