Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπηρετωντας τη συζυγο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slaveofSuzan, στις 20 Αυγούστου 2009.

  1. apollon

    apollon New Member

    το καλυτερο πιστευω ειναι ο ανδρας να ειναι σκλαβος της γυναικας μονο στο σεξ.τομεα.απ τη στιγμη που αυτο ξεφευγει κ μεταφερεται στην πραγματικη ζωη τα πραγματα γινονται λιγο απροβλεπτα... η γυναικα δε σεβεται τον σκλαβο της αλλα τον ανδρα της,καμια γυναικα οσο σαδιστρια κ αν ειναι δε θα θελε να χει διπλα της ενα αβουλο κ κακομοιρο πλασμα να το κανει ο,τι θελει.και οταν μια γυναικα δε σεβεται τον ανδρα της τοτε δεν μπορει και να τον αγαπησει... αυτη ειναι η γυναικεια ψυχολογια ειτε αρεσει ειτε οχι.οπως κ να το κανουμε μη ξεχναμε οτι η γυναικα δεν ειναι παρα μια αντανακλαση-προσωποποιηση τησς μητερας-φυσης...
     
  2. slaveofSuzan

    slaveofSuzan New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Λιγο ισοπεδωτικη η αποψη σου...Δεν ειναι ολες γυναικες ιδιες..η να στο πω αλλιως....΄΄αβυσσος η ψυχη της γυναικας΄΄...Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι ενα σεβαστο ποσοστο σκεφτεται σε γενικες γραμμες , με τον τροπο που ανεφερες.
     
  3. archangel2

    archangel2 New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    τωρα πως τα πατε? θα ειχε ενδιαφερον να μας εξιστορεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα την εξελιξη της σχεσης σας και τα καπριτσια της που ανεχεσαι
     
  4. RealSir

    RealSir New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Πολυ θαθελα να γνωρισω την Αφεντρα σου και αφου τη χρησιμοποιησω να στη στειλω σπιτι για να τη γλυψεις οπως της αρμοζει!
     
  5. woowooe

    woowooe New Member

    επιτελους καταλαβετε ! οταν συμφωνουν και οι δυο σε κατι ειναι απολυτα φυσιολογικο , οτι και ναναι.
     
  6. mat99

    mat99 New Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    συμφωνω απολυτα με Την Κυρια απο πανω
     
  7. Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    συμφωνω..πρεπει να υπαρχουν καποιεσ γραμμεσ...για να υπαρχουν και μελοντικεσ ισσοροπιεσ...ταπεινη μου γνωμη...
     
  8. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Πολύ ακραία με ακούγονται όλα αυτά, όλα έχουν τα όρια τους και εσύ κατά την γνώμη μου τα έχεις ξεπεράσει κατά πολύ
     
  9. Trve

    Trve New Member

    Ακραια?? φρικη??
    Σε ποια χωρα ζειτε?
    Πριν μια δυο δεκατετιες(και σημερα σε ορισμενα μερη) το μοντελο συμβιωσεις γαμου ηταν η γυναικα να πλενει ,καθαριζει,σκουπιζει,να το βουλωνει,να τρωει τα χαστουκια της,ο αντρας να βγαινει και να ξενογαμαει οσο γουσταρει και ολα αυτα οχι δεν ηταν απλα φυσιολογικο ηταν Προτυπο.Και ασε που πριν 50 μολις χρονια οχι μονο ηταν κοινη λογικη αλλα μαθαιναν στα σχολεια (εκαναν μαθηματα) στα κοριτσακια τα παραπανω που εγραψα,να ειναι δουλες....αλλα επειδη οι ρολοι αντιστραφικαν ξαφνικα εγινε φρικη,αφυσικο,ακραιο.
    Και ολα αυτα σε ενα φορουμ με θεμα σκλαβο και αφεντη.
     
  10. Sofia

    Sofia Regular Member

    δηλαδη Τrve θεωρεις απολυτα φυσιολοικο η γυναικα να μην εχει απολυτως κανενα δικαιωμα εξ ορισμου και οχι κατ επιλογη της(να μπει απο μονη της σε μια Μ/s ή D/s σχεση)?

    μηπως λοιπον να αρχισουμε ξανα να μη σπουδαζουμε,να μη δουλευουμε,να μην ειμαστε αναιξαρτητεσ αλλα υποχειρια καποιου, να μη διαχειριζομαστε τη ζωη μας ακομα και αν αυτο σημαινει πως θα παραδωσουμε τον ελεχο σε καποιον αλλο...γτ και αυτο ειναι μια επιλογη που αν δεν γινοταν ελευθερα απλα θα μασ αναγκαζαν και δε θα υπηρχε πλεον η συνεναιση αλλα καποιο "προτυπο" οπως λες απαρχαιμενο...
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Υπηρετωντας τη συζυγο μου

    Καταρχάς είσαι εκτός θέματος .
    Το νήμα μιλαει για έναν άντρα που υπηρετεί την γυναίκα του , άρα αυτά που λες είναι εντελώς άσχετα .αλλά και για μια γυναίκα που υπηρετεί τον άντρα της αν τα έκανε θα ήταν ακρότητες .
    Μια συμβουλή , μην βλέπεις ‘’ το καφέ της χαράς ‘’ αυτός ο Περίανδρος ποποτας σε επηρεάζει υπερβολικά .
    Σκέψου ότι κάποτε ένας άντρας όταν γούσταρε μια γυναίκα για να την πείσει να παι μαζί του την χτυπούσε με το ρόπαλο στο κεφάλι και την πήγαινε στην σπηλιά του για πηδουλο .
    Δηλαδή σε εκείνες της εποχές πίστευες ????
     
  12. Trve

    Trve New Member

    Αν σεβεστε την νοημοσυνη σας εστω και λιγο ελπιζω να αστειευτικατε.

    Απο'τι καταλαβα εσυ εχεις εναν φανταστικο συνομιλητη και οτι σου'θει στο κεφαλι του πετας και μετα του 'την λες' δηθεν και χαιρεσε μονη σου...σε ποιον μιλας? σε μενα?
    Ξεφορτωσου τον φανταστικο σου φιλο,εισαι μεγαλη πια.

    Θα μου πεις εσυ για το αν ειμαι εκτος η εντος θεματος τη στιγμη που δεν ξερεις καλα καλα να διαβαζεις?
    Τα ιδια με την ομοιοπαθη απο πανω.

    Γιατι καποιοι θελουν ειδικη διευκρινηση:

    Αν ειχατε το μισο εγκεφαλο ενος πιθηκου σε εμβρυακη περιοδο θα καταλαβαινατε οτι απαντησα στους ανθρωπους που καταδικαζαν την ζωη που εκανε ο αρχικος ποστερ χαρακτηριζοντας την ως ακραια,φρικιαστικη,διεστραμενη,ανατριαστικη και ενα σωρο αλλα με τα εξης...

    Περι προτυπων και κοινης λογικης πριν λιγων δεκαετιων(αρα ειναι αρκετα κοντα χρονια στην οικογενεια σας για να επηρεασει την κριση σας) , καποια χωρια κλπ.Αυτα ειπωθηκαν για να δειξει οτι κατι που θεωρουσαν λογικο και φυσικο 'προσφατα' ...η εναλλαγη των φυλων που ανεφερε ο αρχικος ποστερ ξυνισε αρκετους..αυτο εδειξε οτι ΕΣΕΙΣ θεωρουσατε φυσιολογικο ο αντρας να ειναι ο 'αρχηγος' ο γλεντης ενω στην περιπτωση η γυναικα να ειναι απο πανω φανηκε λες και βλεπατε ενα low budget θριλερ...την ΙΔΙΑ στιγμη που βρισκεστε σε ενα φορουμ σαν και αυτο!
    Ειτε δεν ξερετε τι σας γινετε,ειτε δεν ειστε στο σωστο φορουμ,η απλα προσπαθησατε (ανεπιτυχως) να φανειτε πολιτικοποιημενοι.
    Και Οχι(για τους λιγοτερο 'χαρισματικους')δεν εννοουσα με οτι η θεση της γυναικας η του αντρα ανηκει στην μια η αλλη θεση.
    Τα δυο παραπανω ποστς οχι μονο εντελως ηταν ασχετα(αρα κ αχρηστα) αλλα δεν ερχονται καν σε αντιθεση με το δικο μου ποστ...παιχτε πασιετζα ,δεν το εχετε πως το λενε...

    Μην παρεξηγηθειτε απο της εκφρασεις που χρησιμοποιησα..και να παρεξηγηθειτε δηλαδη...
    Παντα φιλικα.