Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγή με οικονομικό κίνητρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος jasmin sg, στις 25 Ιουνίου 2018.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Είσαι αισιόδοξος άνθρωπος εσύ...
     
  2. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Μαλιστα ας τα παρω ενα ενα παλι

    Δεν εχω κανενα τετοιο στερεωτυπο

    Νομιζω εχω ξεκαθαρη αποψη στο θεμα οτι υπο και σκλαβος ειναι δυο τελειος διαφορετικα στατους τα μονο κοινα ειναι οτι τα αναφερουμε στην βδσμ ωρολογια και και οι δυο ειναι υποτακτικης φυσης

    δεν εχω πει οτι ο υπο ζει με τον κ ...

    καθημεριονα εξοδα δεν λεω μονο ΔΕΗ , ΟΤΕ ΝΟΙΚΙ κτλ ειναι και η εξοδος

    και εγω το πιστευω αυτο με ειδες να διαφωνω πουθενα σε αυτο ? !!!!



    Η μονη διαφωνια μου @jasmin sg στο θεμα σου ειναι

    ειναι οτι καμια μα καμια Κ που ψαχνει εναν πραγματικο υπο δεν θα κατσει να ασχοληθει και μαλιστα να μπει σε διαδικασια να "βοηθησει" εναν τετοιο υπο γιατι αν το παρεις ακομη και σαν θεμα προσφορας και ζητησεις νομιζω μια Κ εχει πολλες επιλογες αν βρει ενα αξιολογο υπο

    Τωρα αν εχει διακρινει κατι σε καποιον που εχει υποτακτικες τασεις και θελει να "επενδυσει" σε αυτον τον ανθρωπο ειναι αλλο θεμα
    οπως ειπα και στο ποστ#7 μου υπο γινεσαι αν υπαρχει μεσα σου η επιθυμια να υποταχθεις και με σωστη καθοδηγηση μπορεις καποιος που για τους α , β , χ λογους να μην εχει υποταχθει τελειως να υποταχθει και να βελτιωθει και σαν ανθρωπος και σαν υπο

    Ευχομαι να σας καλυψα
     
  3. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    και θα ηθελα να απαντησω λιγο και σε αυτη την ερωτηση .....
    ποιος ειπε οτι ΟΛΕΣ οι Κ θελουν ο υπο τους να φροντιζει το νοικοκυριο του σπιτιου ???? απο εχει βγει αυτο το συμπερασμα ? !!!
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Καταλαβαίνω πλήρως και χωρίς εξηγήσεις πως μια γυναίκα Κ - όπως άλλωστε και μια γυναίκα υ - απορρίπτει οριζόντια, κάθετα και διαγώνια την προοπτική να μπει ο παράγων χρήμα στις επιλογές της. Το έχω και εγώ που είμαι των υ. Αλλά αυτό ισχύει ως εξατομικευμένη επιλογή.
    Δεν ξέρω για τον @thief ίσως να είναι και κεραμίδα που του έπεσε στο κεφάλι, τι να πω. Εγώ πάντως θα το έλεγα αυτό στη βάση κοινωνικής εμπειρίας 3.000 ενιαυτών. Ως αντίληψη δηλαδή είναι από αυτές που λέμε "πολύ βαθιά ριζωμένες". Δεν γίνεται να το παραβλέψουμε. Δεν γίνεται να βγάλουμε την παρατήρηση καθημερινών καταστάσεων στην παρανομία. Δεν γίνεται να αρνιόμαστε το προφανές - και μάλιστα σε ένα νήμα που ανοίχτηκε ακριβώς για μια κουβέντα που ειπώθηκε τόσο φυσικά και ήταν τόσο ενοχλητικά γειωτική.
    Ο πλάγιος λόγος της υποθετικής ερώτησης τα λέει όλα. Ισχνότατη μειονότητα θα ήταν.
    Νομίζω ότι το είδος της D/s σχέσης δεν το κρίνουν οι οικονομικές συνθήκες αλλά οι επιθυμίες του Κ σε σχέση με τις αντοχές και τις ανάγκες του υ. Ανεξαρτήτως οικονομικών μπορεί ένα υ να γινόταν δυστυχισμένο με αυτόν τον τρόπο ζωής, να κλείναν οι ορίζοντές του, να είχε να συνεισφέρει λιγότερα, εν τέλει, στην ευχαρίστηση του Κ, για τον λόγο ότι θα είχε κλαδευτεί ως προσωπικότητα όχι ότι θα είχε λιγότερα χρήματα. Θεωρούμε γενικά ότι το Κ παίρνει αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη και τον χαρακτήρα του υ. Εμπιστευόμαστε το Κ για να παίρνει λογικές και νηφάλιες αποφάσεις για τη ζωή των δύο. Διότι αν η γνωστή αυτοκαταστροφικότητα που κουβαλούν κάποια υ απλά πήγε και επωάστηκε στην ιδιοσυγκρασία ενός Κ, τότε γράφω αλίμονο!
    Αν το είδος της σχέσης D/s το έκριναν νομοτέλειες του τύπου "οικονομικές συνθήκες" τότε το D/s θα έχανε την αξία του ως μια διαδρομή επιλεγμένη ελεύθερα και ελευθέρια από τον καθένα που επιθυμεί να την διανύσει. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μπρε 'συ, θες και τα λέγεις;  
     
  6. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Ομολογώ πως είμαι !
     
  7. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Μια χαρά τα λες ,όταν θέλεις ...
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Ο φετιχιστής της υποταγής ξέρει τι θέλει και τι δεν θέλει. Πληρώνει για να έχει αυτό που θέλει, όπως το θέλει.
    Με μία κυριαρχική που δεν είναι επαγγελματίας, θα γίνεται ότι θέλει εκείνη και όχι ότι θέλει αυτός. Είναι πολύ σαφής στην υπόθεση που κάνει καθώς λέει:
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Γι αυτό έχουν την λίστα επιθυμιών στο χέρι και ένα σωρό όρους ? Τις περισσότερες φορές οι συγκεκριμένοι φετιχιστές δεν έχουν και πολύ σχέση με την υποταγή .Απλά θέλουν κάποια να ικανοποιεί τα βίτσια τους και κάνουν την παραχώρηση να την αποκαλούν Κυρία μου. Θα ασχολιόσασταν με μια '' υποτακτική'' που θα έθετε είτε άμεσα είτε έμμεσα οικονομικούς όρους ?
     
  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Είπα κάτι περίεργο και ανωμαλιάρικο και δεν το κατάλαβα ?  
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Ακριβώς αυτό.

    Άμα χύσουν κιόλας μετά ούτε να την φτύσουν.

    Ρωτάτε εμένα αν θα είχα σχέση Κυριαρχίας υποταγής με μια που θα με πλήρωνε για να της κάνω τα κέφια;
    Σας απαντώ όχι.
    Αν πάλι με ρωτάτε αν θα πλήρωνα κάποια για να το παίξει υποτακτική μου;
    Σας απαντώ και πάλι όχι.
    Έχω συγκεκριμένα κριτήρια με τα οποία επιλέγω μια υποτακτική.
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δεν απαντάς στο ερώτημα.
    Μήπως ζορίζεσαι τόσο επειδή παλαιότερα σε ένα νήμα με τις δουλειές του σπιτιού είχες πει "ο άνδρας υποτακτικός δεν παύει να είναι άνδρας";