Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικοί άντρες χωρίς στύση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 25 Ιουλίου 2005.

  1. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Το σημαντικότερο είναι να αποδέχεσαι το ''πρόβλημα ‘’ και να μην το κλειδώνεις στο συρτάρι , αμέσως έχεις κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επίλυση του , και το να συζητάς γι αυτό επίσης είναι πολύ σημαντικό !

    Καλως ηρθες gh_kai_ydwr και ενεργά !
     
  2. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Σε ευχαριστουμε πολυ για τις προσωπικες σου εμπειριες και το κουραγιο σου να μοιραστεις κατι τοσο προσωπικο και μαλιστα στο πρωτο ποστ σου.

    Επι του θεματος, εχω καλυφθει απο τους KyriosG, DarkSide. Θα προσθεσω μονο οτι σε συζητησεις με αλλες Κυριαρχικες γυναικες εχω συχνα ακουσει τετοια "παραπονα" τα οποια πιστευω ομως οτι εχουνε να κανουνε και με την ταση να υποτιμαται η στυτικη δυσλειτουργια στον γενικο πλυθησμο-ειναι πολυ πιο συνηθης απ οτι θελουμε να ξερουμε η να παραδεχτουμε. Η ιδεα του αντρα επιβητορα που ειναι παντα ετοιμος, προθυμος και ικανος για διεισδυση σταδιακα καταλυεται (ευτυχως) αν και οχι χωρις αγχος τοσο απο γυναικες (βλεπε σχολια του τυπου δεν υπαρχουνε πια πραγματικοι αντρες) οσο και απο αντρες (που μεχρι και αμφισβητουν τον ανδρισμο τους οταν παρουσιαζονται τετοια προβληματα.) Η δικη μου εμπειρια δεν με εχει πεισει οτι η στυτικη δυσλειτουργια ειναι πιο συνηθης σε υποτακτικους αντρες απ οτι vanilla.
    Για οποιον ενδιαφερεται ιδιαιτερα, εχει αρθρογραφησει επ αυτου η Goddess Shakhti στο περιοδικο Prometheus που εκδιδεται απο τον οργανισμο TES (www.tes.org), το οποιο μπορει η fallenangel στην TES να σας βοηθησει να αποκτησετε.
     
  3. gh_kai_ydwr

    gh_kai_ydwr Regular Member

    RE: RE: Υποτακτικοί άντρες χωρίς στύση

    Στον χώρο του BDSM αυτό πλασσάρεται και ως "σκλάβος που είναι πάντα διαθέσιμος για την ικανοποίηση της Αφέντρας". Για φαντασίωση και λεκτικό παιχνίδι καλό είναι. Αμα το πάρεις στα σοβαρά...
     
  4. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Από προσωπική εμπειρία και μόνο μπορώ να πω ότι όταν δεν...περνούσα καλά και ένιωθα ότι όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο δεν είχα στύση και μάλιστα το θεωρούσαν παράλογο.Όμως όταν οι στιγμές ήταν...μοναδικές η στύση ήταν στύση και για πολύ μεγάλο διάστημα.Το συμπέρασμα μου είναι αυτό και πιστέψτε με δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση,μόνο με το αν κάνει κάτι από αγγαρεία ή όχι.
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Πιστευω-δεν ξερω και αν απαντω σωστα- πως ειναι θεμα αγχους.
    Και να τι θελω να πω.
    Το αγχος, η αγωνια, του εαν θα ευχαριστηθει η Κυρια, ποσο θα "βαρυνει" το οποιο λαθος, μηπως δεν μεινει ικανοποιημενη, κλπ.
    Αλλα και ενας δεμενος αντρας, κυριως οταν συναντα καποιαν για πρωτη φορα, ειναι δυνατον να αγχωνεται αφου δεν γνωριζει αν εχει πεσει σε ψυχοπαθη ή οχι και δεμενος=ανημπορος, ειναι ερμαιο των ορεξεων της οποιας αλλης εχει τον ρολο του Κυριαρχου.
    Οταν λοιπον "δουλευει" η αδρεναλινη και το εμφυτο ενστικτο της αυτοσυντηρησης εχει "παρει φωτια", ειναι φυσικο η στυση να ειναι απο χαλαρη μεχρι και ανυπαρκτη!
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Κωνσταντίνε προσωπικά δεν έτυχε να γνωρίσω υποτακτικούς άνδρες με ανεπαρκή στύση, αλλά γνωρίζω πως η στυτική δυσλειτουργικότητα εμφανίζεται σε εξαιρετικα μεγάλο αριθμό ανδρών (υπολογίζεται περί τους 200.000.000) και πως ανεξάρτητα από το αν οφείλεται στο βιολογικό τους υπόβαθρο ή σε ιδιοσυγκρασιακούς παράγοντες, δεν έχει αποδοθεί σε συγκεκριμένα ιδιάζοντα γνωρίσματα, όπως λ.χ. ο σεξουαλικός προσανατολισμός (δεν έχει παρατηρηθεί να προσβάλλει κυρίως υποτακτικούς π.χ.).
    Από όσα έχω διαβάσει, ο παράγων που προάγει με εξαιρετικά αυξημένο συντελεστή τη στυτική δυσλειτουργία είναι η έλλειψη επικοινωνίας του ζευγαριού σε ό,τι αφορά στη σεξουαλική του δραστηριότητα. Από αυτό θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως είναι καθόλα λογική η απουσία στύσης ή η μη ικανοποιητική στύση ενός φετιχιστή, όταν το φετίχ του λείπει από το οπτικο/ακουστικό/οσφρητικό κλπ πεδίο του, λόγω κακής συνεννόησης με τη σύντροφό του. Το αυτό μπορεί να ισχύει και με έναν υποτακτικό άνδρα που δεν αποσαφηνίζει τις προτιμήσεις του και συχνά θέτει εαυτόν στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να υποδυθεί ρόλους που δεν τον εκφράζουν.

    Το κατά πόσο ισχύει η αντίθετη συνεπαγωγή (ανεπαρκής στύση που οδηγεί στην αποδοχή ενός υποτακτικού ρόλου) είναι όντως ένα τεράστιο θέμα αλλά μάλλον θα πρέπει να εξετάζεται κατά περίπτωση. Θεωρώ πως ένας άνδρας που διαγιγνώσκει στον εαυτό του αυτό το πρόβλημα το ορθότερο είναι να απευθύνεται σε κάποιον ειδικό, και πως δεν υπάρχει χειρότερος χειρισμός από το να καταδικάσει τη σεξουαλική του δραστηριότητα στην παροχή υπηρεσιών προς μία γυναίκα, εξαιρούμενης της στύσης.
     
  7. manossm

    manossm New Member

    Η μη ύπαρξη στύσης μπορεί να οφείλεται και στα παιχνίδια BDSM που παίζεις
    με την Κυρία σου. Εγώ όταν παίζω το pony play κουράζομαι τόσο πολύ που στο τέλος δεν έχω στύση και πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος και βοήθεια από την κυρία για να ολοκληρώσω
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Υποτακτικοί άντρες χωρίς στύση

    Η έλλειψη στύσης απαντάται και σε κάποιους παθητικούς άντρες..

    Πάντως δεν είναι θέμα άγχους.Είναι θέμα εγκεφαλικής διέγερσης,που δε ενώ ο υπό ή btm ουσιαστικά ηδονίζεται,συνειδητά ή μη δε θεωρεί απαραίτητο αυτή την ηδονή να την μεταφέρει και να τη εξωτερικεύσει μέσω του οργάνου του.Είναι αυτό που λέμε καβλώνει στο μυαλό..
     
    Last edited: 21 Οκτωβρίου 2008
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Η στυση προκαλειται απο το ΚΝΣ (κεντρικο νευρικο συστημα) επι τη βασει οπτικοακουστικων η ψυχικων(φαντασιωσεις) ερεθισματων που αναλυονται και συσχετιζονται στον εγκεφαλικο φλοιο.
    Υποστηριζεται απο το ΑΝΣ (αυτονομο νευρικο συστημα) ,την ενδο- και δια-κυτταρικη επικοινωνια μεσω πολυπλοκων βιοχημικων διεργασιων.
    Αυτο χοντρικα σημαινει ο,τι αν καυλωνεις στο μυαλο ,καυλωνεις (αν δεν υπαρχει φυσιολογικο η ψυχολογικο προβλημα) και στο πεος.
    Αν παψεις να καυλωνεις στο μυαλο,παυεις να εχεις στυση.
    Αυτο που ισχυριζεται ο Ινκο, δηλ. η εγκεφαλικη διεγερση με παραλληλο ελεγχο και καταστολη της σωματικης,νομιζω πως δεν στεκει ιατρικα.
    Η ελλειψη στυσης θα πρεπει να αποδοθει στην ελλειψη διεγερσης.Το που θα αποδοθει η ελλειψη διεγερσης στο προκειμενο θεμα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα γενικοτερου πλαισιου,αλλα ειδικων συνθηκων.
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Υποτακτικοί άντρες χωρίς στύση

    Στέκει δε στέκει το χω δει πολλές φορές και το έχω ρωτήσει σε διάφορους btms..Τις περισσότερες απ΄αυτές,αφού εγώ τελείωνα ,τότε γυρνούσαν και σε 10-20 δευτερόλεπτα και στύση επανέφεραν και τελείωναν και αυτοί μέσα σε 10 με 20 sec το πολύ..Σε ευχαριστώ
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Υποτακτικοί άντρες χωρίς στύση

    Και για πιο λογο αυτοι δεν θεωρουσαν απαραιτητο να μεταφερουν και εξωτερικευσουν την εγκεφαλικη τους καυλα πριν εσυ τελειωσεις και το εκαναν αμεσως μετα;
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υποτακτικοί άντρες χωρίς στύση

    Γιατί επικεντρώνονται σε αυτό που έχουν μέσα τους,σε αυτό που νιώθουν μέσα τους.Τα χέρια βρίσκονται σε άλλες θέσεις ή εξυπηρετούν άλλες καταστάσεις.Θες να γίνω πιο περιγραφικός;

    Πχ ,και εγώ ακόμα αν μου κάνουν rimming,αν δεν πιάνω ή χαϊδεύω το..ξέρεις.. ,όσο και να το απολαμβάνω ,δεν έχω πλήρη στύση.Το μυαλό μου είναι πίσω,εκεί είμαι συγκεντρωμένος και εκεί ο εγκέφαλος μου δίνει τις όποιες εντολές για να ενεργοποιεί διαρκώς τα νεύρα και να εισπράττω αυτό που πρέπει..