Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Anastasia_, στις 1 Ιανουαρίου 2012.

  1. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Υποτακτικότητα και Κυριαρχία: Aνάγκη που ζητά ικανοποίηση πασει θυσία..ή φυσικό επακόλουθο μιας σχέσης που βασίζεται στο συναισθημάτικο δέσιμο και πληρει τις προυποθέσεις για κατι τετοιο?

    Συγνώμη για τον τεράστιο τίτλο καταρχάς..αλλα εκφράζει ακριβώς τον προβληματισμό μου..Καταρχάς θα σας πω τι συμβαίνει με μένα..και μετά θα ηθελα και τη δική σας άποψη κ μαρτυρία για το πώς το βλέπετε και το νιώθετε..Λοιπόν..Τα τελευταία χρόνια καταλαβα τη ροπή μου ας το πούμε προς την υποτακτικότητα και το πόσο με φτιαχνει η αίσθηση..Ομως δεν ξερω αν παίζει ρόλο ο βαθμός στον οποιο το νιώθει κανείς αυτο αλλα δεν επιζητούσα διακάως να ικανοποιησω αυτήν την ανάγκη..απλως υπήρχε μεσα μου ως επιθυμία. Ετυχε και γνώρισα κάποιον με τον οποιο ξεκινησε μια πολύ τρυφερή ερώτικη σχέση..τρυφερή μεν παθιασμένη δε..με τον οποιο απέκτησα δυνατό συναισθηματικό δέσιμο..μετά απο αρκετο καιρο αποδείχτηκε οτι μας άρεσαν τα ίδια πράγματα στο σεξ ή μαλλον..στο παιχνίδι του σεξ..υποτακτικότητα δική μου..κυριαρχικότητα δική του..αν και,οπως κατάλαβα δεν θα ελεγε οχι και στο αντίθετο..Γενικώς θελω να καταληξω οτι..αυτό που συνέβαινε για μενα προσώπικα ηταν πάρα πολύ καλό για να ναι αλήθινο..γιατί ποτέ δεν θα κανα μια σχέση εγω προσωπικά για να ικανοποιήσω αυτη μου την αναγκη..αλλα κατέληξε να γίνει πράξη-τπυλάχιστον ενα μερος αυτου που φανταζομουν- φυσικά και αβίαστα και κυριως μετα απο ενα δύνατο συναισθηματικό δέσιμο και μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης..Τελικα θέλω να πω οτι εγώ ανήκω στην δέυτερη περίπτωση του τίτλου μου..τουλάχιστον αυτό θεωρώ το ιδανικό προσωπικά..Κακό για μένα βέβαια γιατι..η σχέση αυτή μάλλον τελείωσε..εγώ ειμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, εκείνος είναι αλλού..αρα ο,τι έζησα έζησα..έστω ένα μικρό ποσοστό αυτού που ήθελα. Εσεις σε ποια "κατηγορία" απ τις δυο ανηκετε πιστευετε? "Η σε ποιά 3η..4η..κ.λ.π κατηγορία? Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για εσάς το BDSM..η Κυριαρχια..η Υποταγη? Λειτουργείτε χωρίς συναισθημα ή οχι?
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ότι έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο είναι κατά την γνώμη μου πολύ πιο δυνατό, καθότι πηγάζει από χημεία και όχι από την ανάγκη του "πασει θυσία" να επιτευχθεί. Άλλοι βέβαια μπορεί να διαφωνούν αλλά θεωρώ ότι κάποια πράγματα καλύτερα να έρχονται (όταν τηρούνται οι προυποθέσεις), παρά να "προγραμματίζονται" κάτω από συνθήκες που δεν είναι πάντα οι ιδανικές.
     
  3. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Απάντηση: Re: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    Και νομιζα οτι ημουν η μονη..συμφωνω  
     
  4. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    Θα έλεγα και γω πως ό,τι πηγάζει από το συναίσθημα είναι πάντα πιο δυνατό. Αν και καλό είναι να υπάρχει και η ανάμηξη του μυαλού μέσα στο όλο συναισθηματικό θέμα.
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    Στην κατηγορια που ανηκεις....ανηκω!
    Για μενα η υποταγη δεν ειναι αναγκη παση θυσια.
    Ειναι επιθυμια και αναγκη που μου προκαλει το συναισθημα.
    Μονο για καποιον που θελω, αγαπαω, ειμαι ερωτευμενη, μπορω να γινω.....χαλι να με παταει και να το απολαμβανουμε και οι δυο.
    Αλλιως....μπορω και χωρις αυτη.
     
  6. cativo

    cativo New Member

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ
     
  7. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    Ακριβως αυτο ομως Astrovroxi...   
     
  8. Anastasia Angel

    Anastasia Angel New Member

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    μαζί σας κι εγώ κορίτσια!!!!δεν παραδίδεις τον έλεγχο του κορμιού σου,της ψυχής σου...σ έναν άντρα απλά και μόνο επειδή έχεις την ανάγκη να νιώσεις υποταγμένη....του παραδίδεσαι γιατί απλά είναι αυτός που είναι και έχει την ικανότητα να σου βγάζει την υποταγή αβίαστα...επειδή τον θες,αυτόν και όχι τον όποιοδήποτε άντρα....σ αυτόν συγκεκριμένα θες να υποταχθείς...να γίνεις χαλί να σε πατάει....
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    Δεν είμαστε με τα καλά μας. Αχταρμα την κάναμε την υποταγή, τον έρωτα, το πάθος, τις προσωπικές ανάγκες που καλύπτονται. Δηλαδη Αμα αυτός ο άντρας ήθελε να γινεται χαλί να τον πατήσετε θα τον ερωτευόσασταν; Και τελικά ποιος θα καθάριζε το χάλι του χαλιού μετά; Θα έπρπεε να ψάξετε για γυναίκα σφουγγαροπανο ίσως.
     
  10. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    Μπορει να τον ερωτευομασταν χωρις να ξερουμε οτι θελει να "γινει χαλί να τον πατησουμε"..Αν φυσικα θελεις απ την αρχη αυτο να ειναι ξεκαθαρο θα αναζητησεις αυτο που θες στους αναλογους κυκλους..οπως εδω ή στις συναντησεις που μπορει να γινονται..θεμα επιλογων ειναι ολα και οι αποψεις ειναι τοσες οσοι κι εμεις και ειναι ολες σεβαστες. Αν δεν ειχα βιωσει αυτο που περιγραφω θα ελεγα οτι λεω μπουρδες..αλλα επειδη το χω βιωσει και ξερω πως ο,τι νιωθεις ειναι Αληθεια..θεωρησα πως αξιζε να το μοιραστω και να δω πως το βιωνετε κι εσεις ή πως το σκεφτεστε το συγκεκριμενο θεμα.
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

    Το να ριχνουμε όλη την προσωπική ευθυνη του εαυτού μας και των συναισθημάτων μας στον έρωτα (λες και ειναι τουβλο που έπεσε απο ερήπιο και μας προκάλεσαι ζάλη και αιμοραγία - Δεν φταίω εγώ που κάνω αυτο που κάνω...το κάνω γιατι ζαλίστηκα), δεν συνεπάγεται ούτε οτι μιλάμε για έρωτα, ούτε οτι μιλάμε για υποταγή. Για ευθυνοφοβία και έλλειψη αυτογνωσίας μιλάμε.

    "δεν παραδίδεις τον έλεγχο του κορμιού σου,της ψυχής σου...σ έναν άντρα απλά και μόνο επειδή έχεις την ανάγκη να νιώσεις υποταγμένη"???????? Και γιατι του παραδίδεσαι; επειδη εχεις την ανάγκη να πληνεις τα πιάτα ή επειδη εχεις την ανάγκη αν σφουγγαρίσεις και δεν έβρισκες κίνητρο παρά την εντολή ενός μονομανούς οδοκαθαριστή;

    Εγώ προσωπικά ερωτευμένη, αντί να γινομαι χαλί κάνω τον άλλο χαλί. Μήπως αυτό εκφράζει τις προσωπικές μου ανάγκες και όχι το κατά πόσο είμαι ερωτευμένη; Ή πιστεύεις ότι θέλω να πατήσω οποιονδήποτε στρωθεί στον δρόμο μου; Αναμενόμενα δεν θα πατήσω όποιον και ΑΝ τον ερωτευτώ; Ή μηπως το ότι δεν γινομαι χαλί σημαίνει ότι δεν ερωτευομαι;

    Μήπως το ότι γινεσαι χαλί δεν αφορά τον έρωτα αλλά την ανάγκη σου να γίνεις χαλί;
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:


    Γιατι γλυκια μου κοριτσαρα,δεν μπορεις να δεχθεις οτι δεν ειμαστε ολοι γεννημενοι με την αναγκη να ζουμε και να αναπνεουμε μονο υποτασσομενες ή κυριαρχουντες?
    Για καποιους απο μας η υποταγη ειναι αναγκη που μας την γενναει συγκεκριμενος ανθρωπος για τον οποιο νοιωθουμε συναισθηματα και οχι απλως καυλα.
    Τωρα αν αυτο στα ματια τα δικα σου δεν ειναι λογικο......κανενα προβλημα.
    Το ιδιο μπορει να συμβαινει και με μας οταν διαβαζουμε κατι που δεν συμφωνουμε, αλλα ειμαστε πιο ευγενικες και πιο συγκαταβατικες.
    Αλιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι.
    Και αν μη τι αλλο σεβασου την ειλικρινεια μας να παραδεχομαστε οτι η υποταγη για μας, ειναι αναγκη που γενναει το συναισθημα.
    Θες να την θεωρησεις μπασταρδεμενη? Ιμιτασιον? Μη υποταγη? Κανενα προβλημα οσο με αφορα.
    Εγω την απολαμβανω και ειμαι ψυχικα και πνευματικα και συναισθηματικα υγιης οταν μου συμβαινει.
    Οσον αφορα το ερωτημα σου.....δεν μπορω να απαντησω γιατι δεν εχω κυριαρχικα ενστικτα.
    Οποτε ενας ανδρας που θα ηθελε να τον πατησω.....θα μου ηταν αδιαφορος και δεν θα ερωτευομουν ποτε καποιον σαν κι αυτον.
    Προτιμω τους Κυριαρχικους!