Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασίωση και Ερωτικός λόγος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 29 Μαρτίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Σεξουαλική φαντασίωση και ερωτικός λόγος είναι η ταύτιση της σεξουαλικής απελευθέρωσης του εσωτερικού μου κόσμου προς το εξωτερικό μος περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα προς το σύντροφό μας.

    Η φαντασίωση του μυαλού που γίνεται έκφραση, περιγραφή, ομιλία, λέξεις και προτάσεις του ερωτικού πάθους , της ερωτικής και σεξουαλικής αίσθησης των σκέψεων.
    Ο λόγος που αναλύεται και πλέκεται μέσα σε εικόνες σαν ένα περίβλημα που εφαρμόζει τέλεια, τυλίγοντας το "αγαπημένο", το "μοναδικό" πλάσμα που φτιάχνει η φαντασίωση, που βγάζει η αληθινή εικόνα.
    Φαντασίωση και λόγος, το ιδανικό πάντρεμα της ερωτικής και σεξουαλικής διεκδίκησης του συντρόφου προς το σύντροφο, του ανθρώπου προς το περιβάλλον του.
    Το εκφραστικό αξιολάτρευτο, το φαντασιωσικά ιδανικό. Η επιθυμία του πόθου ενός ερωτευμένου για το ερωτικό αντικείμενο που η σκέψη θέλει να πει, η εικόνα θέλει να ζήσει..

    Και τα δύο μαζί ένα σύνολο γεμάτο έρωτα και σεξουαλικότητα. Γεμάτο διεκδίκηση και απόλαυση. Αλλά ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Ας δούμε πιο ξεκάθαρα και πιο απλά πώς η ανθρώπινη σεξουαλική φαντασίωση μπορεί να "βγει" μέσα στον ερωτικό λόγο, πόσο μπαίνοντας μέσα στη σχέση δύο συντρόφων τους ανοίγει και τους κάνει να νιώθουν πιο απελευθερωμένοι, πιο συντροφικοί και ερωτικοί.

    Η σεξουαλική φαντασίωση, που όπως έχουμε ήδη εκφράσει την άποψη είναι η κρυφή εικόνα του μυαλού μας, σαν ερεθιστική διέργεση έρχεται να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας, ενισχύοντας την ηδονή και την ένταση του ανθρώπου που τις φτιάχνει και τις βλέπει. Έχουμε ήδη εκφράσει τις φαντασιώσεις που έρχονται μέσα στην ερωτική σχέση στο μυαλό του καθενός ερωτικού συντρόφου, έτσι ώστε ο ένας με τον άλλο να νιώθουν, ζουν και απολαμβάνουν την ερωτική τους επαφή.

    Να ξαναθυμηθούμε ότι τις φαντασιώσεις αυτές μπορούμε να τις φτιάξουμε ο ένας με τον άλλο μέσα στον ερωτικό μας χώρο, ότι αποτελούν σημαντικό μέρος ανανέωσης και ενίσχυσης της σεξουαλικής έντασης της σχέσης μας, ότι υπάρχουν ελεύθερες μέσα στο μυαλό μας που μπορεί να είναι πολλές και ποικίλες, αγγίζοντας ακόμη σκηνές και εικόνες που δεν αναφέρονται στο συγκεκριμένο δικό μας ερωτικό σύντροφο, αλλά και τρίτα πρόσωπα.

    Φαντασιώσεις που μας κάνουν να νιώθουμε έντονη σεξουαλική διέγερση και όταν βλέπουμε πρόσωπα που είναι απαγορευμένα ηθικά και κοινωνικά (π.χ. η φαντασίωση με πρόσωπο που ανήκει σε άλλο σύντροφο και που είναι γνωστός μας ή φίλος μας), κάνοντάς μας να γεμίσουμε ενοχή και αγωνία, φοβούμενοι μήπως πραγματοποιηθούν.
    Είναι καλό να ενισχύσουμε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που αναφέρονται στο σύντροφό μας και στη σχέση μας ζητώντας τη βοήθεια του συντρόφου μας, μιλώντας μαζί του σ'αυτό, φτιάχνοντας και σκηνοθετώντας σκηνές και εικόνες που θα μας διεγείρουν φαντασιωσικά περισσότερο.
    Να λοιπόν, που έρχεται η σημαντική παρουσία του ερωτικού λόγου, και συγκεκριμένα εδώ μέσα στη σχέση έρχεται ο λόγος ελεύθερος, τολμηρός, αβίαστος, να μας απελευθερώσει από ταμπού, προκαταλήψεις, ντροπές, φόβους και ενοχές τόσο προς τον εαυτό μας όσο και προς το σύντροφο μας.

    Πόσο όμως αλήθεια, έχουμε μάθει να μιλάμε ερωτικά, να μιλάμε σεξουαλικά, να λέμε λέξεις μέσα από την ψυχή μας ο ένας στον άλλο, να εκφραζόμαστε πάνω στο ερωτικό κρεβάτι, μέσα στην ερωτική μας πράξη;
    Πόσες φορές το μυαλό μας δε φεύγει από την ερωτική επαφή, δεν σκεφτόμαστε άλλα πράγματα, δεν έρχονται διάχυτες σκέψεις αγωνιώδεις, αγχωτικές, αντιερωτικές σαν τιμωρία γι'αυτό που κάνουμε εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν μιλάμε ερωτικά;
    Γιατί μένουμε βουβοί και σιωπηλοί μέσα στη μαγεία του ερωτικού μας παιχνιδιού που μας θέλει πιο ζωντανούς, πιο πρωτοβουλιακούς, πιο ελεύθερους;
    Γιατί ακόμα, φοβόμαστε και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που έρχονται μέσα στην ερωτική επαφή και εμείς προσπαθούμε να τις απωθήσουμε;

    Πόσο πραγματικά έχουμε την ικανότητα να μιλήσουμε για τις φαντασιώσεις μας στον ερωτικό μας σύντροφο.
    Πόσο είναι αλήθεια ότι η περιγραφή ερωτικών σκηνών μέσα στο παιχνίδι "ανάβει" περισσότερο τους συντρόφους ή τους σοκάρει γεμίζοντας τους ντροπή, φόβο, αμηχανία;
    Τέλος πάντων, πόσο μπορούμε να είμαστε τολμηροί λεκτικά ανοίγοντας ο ένας στον άλλο όλες τις σκέψεις και εικόνες του ερωτικού μας μυαλού;

    Σε τελική ανάλυση, ποιος μιλάει περισσότερο μέσα στην ερωτική πράξη, ο άνδρας ή η γυναίκα; Αν όλα αυτά τα ερωτήματα έμπαιναν μέσα σε μια σχέση που ο σύντροφος μίλαγε για όλα αυτά πιο πάνω στη σύντροφο, τότε σίγουρα θα λέγαμε μπράβο στη σχέση που προβληματίζεται για την ερωτική της ζωή.
    Θα λέγαμε ναι στους δύο συντρόφους, που δέχονται ο ένας τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του άλλου, που μαζί έφτιαχναν δικές τους ερωτικές σκηνές και φαντασιώσεις μέσα στο χώρο τους, που θα έβρισκαν τρόπους, στάσεις και εικόνες ώστε ο ένας να φαντασιώνει τον άλλο ανεβάζοντας τους ερωτικούς ρυθμούς, βιώνοντας τον πόθο που η φαντασίωση θα τους έδινε.

    Θα ήταν σεξουαλικά ώριμο εκείνο το ζευγάρι που θα ρουφούσε την ηδονή μέσα στο λεκτικό τους οίστρο, στο λεξιλόγιο που η χυδαιότητα, η ανηθικότητα, η προστυχιά, η βρώμικη λέξη δεν θα χωρούσε, όσο τολμηρό και ελεύθερο θα ήταν, στο δικό τους κώδικα, στις δικές τους περιγραφές, προτάσεις που θα έβγαιναν από το στόμα τους.
    Ναι, στο σύντροφο που σιγά σιγά " θα άνοιγε" τις ερωτικές σκηνές του συντρόφου του με λέξεις που θα τον έκαναν πιο επιθυμητό, πιο διεγερτικό στον ερωτικό παρτενέρ. Ναι, στον πιο τολμηρό που θα πλησίαζε το δειλό σύντροφο, θα τον οδηγούσε στη γενική απελευθέρωση, θα τον έκανε να νιώσει μοναδικά και ηδονικά μέσα στο πάθος των φράσεων, μέσα στον πόθο του ερωτικού παραληρήματος.
    Έτσι ο ένας θα μάθαινε και θα βοηθούσε τον άλλο να αρχίσει να μιλάει, να λέει, να εκφράζεται, να ζητάει και να ρωτάει το σύντροφό του "σε όλα και για όλα" μέσα στην ερωτική πράξη.

    Ένας σεξουαλικός λόγος που γεφυρώνει τις φαντασιώσεις του συντρόφου μ'αυτές του άλλου, ώστε και οι δύο μαζί να μιλάνε για τις απόκρυφες ερωτικές επιθυμίες, σενάρια και στάσεις, όσο τολμηρές, ανεπίτρεπτες και απαγορευμένες βγαίνουν στην "ανθρώπινη λογική".
    Ναι, στην ερωτική ομιλία που ο σύντροφος ξέρει να λέει για αυτά που θέλει να ακούει ο σύντροφος του, να τον οδηγεί λεκτικά σε φράσεις και σκηνές που η φαντασίωσή του πλάθει.
    Ναι, στο σύντροφο που ζητάει από το σύντροφό του, να του μιλάει και να του λέει πράγματα που τον διεγείρουν και ερεθίζουν μέσα στο παιχνίδι.
    Ναι, και στους δύο, που καταφέρνουν να φτάσουν βαθιά στις επιθυμίες, φαντασιώσεις τους, που ζητούν και διεκδικούν από το λεκτικό τους μήνυμα τη σεξουαλική τους ολοκλήρωση.

    Καλά όλα αυτά.
    Μετά τι γίνεται;
    Όταν περάσει η σεξουαλική ένταση και φύγει η "τρέλα" της ηδονής και ηρεμήσουμε, τι γίνεται;
    Πώς νιώθουμε;
    Τι λέμε ο ένας στον άλλο;
    Πόσο γεμάτοι ντροπή, ενοχή, φόβο και αμηχανία έχουμε τόσο προς τον εαυτό μας όσο και προς το σύντροφό μας;
    Πώς θα μας κρίνει εκείνος;
    Μήπως του είπα πράγματα που δεν έπρεπε;
    Μήπως μου είπε λόγια που δεν έπρεπε να τον αφήσω να μου τα πει;
    Μήπως την άλλη φορά δεν πρέπει να του πω τίποτα, να μην τον αφήσω να μου μιλήσει;
    Πόσο ρεζίλι γινήκαμε;

    Αφήστε την πιθανότητα της χρέωσης γι'αυτά που ειπώθηκαν πάνω στο σεξουαλικό παραλήρημα...Ζήλιες, καυγάδες και θυμοί για εκμυστηρεύσεις που έγιναν στο ερωτικό παιχνίδι, όταν μάλιστα ο σύντροφος ο ίδιος προκάλεσε το "φανέρωμα" αυτών των σκέψεων...

    Συγκρούσεις και ενοχοποιήσεις γι'αυτά που τόλμησαν και είπαν μέσα στη θολωμένη σεξουαλική τους ένταση και πάθος που η αφαίρεση της λογικής και της ... εγκράτειας έλυσε το στόμα και η γλώσσα μίλησε ...
    Και τώρα τι γίνεται;
    Πώς διορθώνεται αυτό το λάθος;
    Μα φυσικά, δεν υπάρχει κανένα λάθος.
    Δεν υπάρχει τίποτα το ενοχικό και ανήθικο.

    Το ερωτικό ζευγάρι που μιλάει τόσο ελεύθερα, τόσο όμορφα και τολμηρά, που οδηγείται μέσα από τα λόγια και στα πιο ερωτικά ελεύθερα σενάρια, χωρίς φραγμούς και όρια, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, εάν ξέρει ότι όλα λέγονται μέσα στο ερωτικό παιχνίδι και όλα σταματούν μετά την εκτόνωση της ερωτικής επαφής.

    Ο πιο έντονος σεξουαλικός λόγος δεν χρεώνεται ποτέ στο ζευγάρι που ξέρει να απολαμβάνει και να κλείνει αυτές τις σεξουαλικές εκφράσεις μέσα στη σχέση του, χωρίς να τις βγάζει έξω από τον ερωτικό του χώρο.
    Εάν μετά την ερωτική ένταση θυμώσει κάποιος από τους δύο συντρόφους και τσακωθούν γι'αυτά που ειπώθηκαν μέσα στην ερωτική πράξη, τότε είναι ανώριμοι και ρηχοί, μη μπορώντας να φτάσουν στη σεξουαλική απελευθέρωση του λόγου...
    Όσο γι'αυτά που οι φαντασιώσεις τους βγάζουν στα λόγια τους ας αποφασίσουν οι ίδιοι ποιες φαντασιώσεις μπορούν και θέλουν να πραγματοποιηθούν και ποιες όχι.
    Ας θυμηθούμε ότι οι φαντασιώσεις είναι πολύ ερεθιστικές στις εικόνες και στα λόγια.

    Αρκετές φορές στην πραγμάτωση χάνουν την αξία τους και απομυθοποιούνται.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Κάθε πρόταση και αφορμή για thread.Ζαλίστηκα και μόνο απ αυτά που μου πέρασαν απ το μυαλό να απαντήσω,έστω με μια πρώτη ανάγνωση και επεξεργασία..

    Ο ερωτικός λόγος προυποθέτει καλό πομπό,καλό δέκτη και ακόμα περισσότερη χημεία.
    Όσο πολυδιάστατος είναι ο ερωτισμός,αντίστοιχος και ο λόγος που θα τον συνοδεύει,θα το στολίζει θα τον εξυψώνει.
    Όμως ,πόσο καλοί πομποί-δέκτες είμαστε;Πόσο έχουμε βάλει τον ερωτικό λόγο στην ερωτική σκέψη και δραστηριότητα μας;
    Συγνώμη για την παρένθεση.