Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετίχ και νοσταλγία της παιδικής ηλικίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 4 Σεπτεμβρίου 2013.

  1. Nemo

    Nemo Guest

    Καθώς τα περισσότερα φετίχ έχουν έντονο το στοιχείο του παιχνιδιού και απ' την άλλη για τους περισσότερους-ες από μας έχουν τις ρίζες τους στα παιδικά μας χρόνια, πιστεύω ότι τα φετίχ σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με τη νοσταλγία της παιδικής ηλικίας. Σε μένα τουλάχιστον συμβαίνει αυτό. Όταν πολλές φορές σκέφτομαι με νοσταλγία περιστατικά απ' τα παιδικά μου χρόνια, ειδικά απ' τις καλοκαιρινές διακοπές, το μυαλό μου ασυναίσθητα πηγαίνει σε εμπειρίες εκείνης της εποχής που έχουν σχέση με το φετίχ μου (trampling δηλαδή ποδοπάτημα). Συμβαίνει και σε σας αυτό; Ποια είναι γενικά η γνώμη σας για αυτό το θέμα;
     
  2. goofy

    goofy New Member

    Απάντηση: Φετίχ και νοσταλγία της παιδικής ηλικίας

    όπως όλα τα πράγματα, νομίζω πως και σε αυτό ο καθένας το βιώνει διαφορετικά. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι από την παιδική μου ηλικία που να συνδέεται με το τι θέλω να κάνω πάνω στο σεξ. ότι ακούω ακόμα τις μουσικές που έπαιζαν τότε (όχι όλες, αλλά αρκετές), ή βλέπω καμιά παλιά ταινία της εποχής και αναπολώ, ή σε καινούριες ταινίες ή σειρές όταν βλέπω αναφορές στα παλιά, τις πιάνω και μου αρέσει πολύ, ναι αυτό συμβαίνει. ίσως αυτό να ήταν θέμα σε φόρουμ ψυχολόγων (το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν κοροϊδεύω)
     
  3. Nemo

    Nemo Guest

    Απάντηση: Φετίχ και νοσταλγία της παιδικής ηλικίας

    Έχει σχέση με τα βιώματα του καθένα/ καθεμίας και με την ηλικία στην οποία κατάλαβε ότι έχει κάποιο φετίχ. Σε σχέση με τους ψυχολόγους, δυστυχώς απ' ότι ξέρω οι περισσότεροι θεωρούν τα φετίχως κάτι μη φυσιολογικό.
     
  4. strapon_fan

    strapon_fan New Member

    Τι να αναπολησεις απο την παιδικη ηλικια?Οτι περιμενες διαρκως το ποτε θα μεγαλωσεις για να μην τρως πορτα απο τα ηλεκτρονικα,η που γενικως ησουν ο μικρος της υποθεσης κι ολοι επρεπε να σου ασκουν τον ελεγχο.Εδω φτανεις να μεγαλωσεις και οι συγγενεις δεν εννοουν να το καταλαβουν με τιποτα και συνεχιζουν να σου σπανε διαρκως τα νευρα.Μαλλον γιατι ενα ταμπου με τα γεραματα πρεπει να το εχουν οι ιδιοι τους,γιατι αμα μεγαλωσεις εσυ τοτε αυτοι γερνανε.Οποτε για να νιωθουν αυτοι ως νεοι τους βλεπουν αναγκαστικα ολους σαν μπομπιρες.