Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φυλακησμένη στο the Mall!(Fantasy story)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος atiya, στις 20 Ιουνίου 2010.

  1. atiya

    atiya New Member

    Η Clarissa ήταν ένα κακομαθημένο παιδί. Το μοναχοπαίδι του πλουσιότερου άνδρα και της γυναίκας μέσα στην πόλη, η Clarissa είχε ό, τι ήθελε και όταν το ήθελε. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για εκείνη.
    Για την Clarissa το να αγοράζει πράγματα δεν ήταν αρκετό. Αποφάσισε να κλέψει!
    Ξεκίνησε με σοκολάτες. Σιγά-σιγά έκλεβε ενδύματα και υποδήματα. Κατά τη διάρκεια του έτους, είχε συλληφθεί περίπου 25 φορές, κλέβοντας πράγματα συνολικού ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.
    Όμως, μέχρι σήμερα, ποτέ δεν είχε συλληφθεί. Ο μπαμπάς της είχε βοηθήσει σε αυτό, δωροδοκώντας δικαστές και αστυνομικούς για περισσότερο από μια δεκαετία.
    Ωστόσο, τώρα συνελήφθη και περιμένει να πάει στο δικαστήριο για την ποινή της. Η Clarissa ήταν σοκαρισμένη που δεν απελευθερώθηκε από τον μπαμπά της, κατά τις ώρες μετά τη ληστεία της. Είχε μπει μέσα στο πολυκατάστημα και προσπάθησε να βγεί έξω με ένα ρολόι με διαμάντια, μια νέα $ 1.000 τσάντα και δερμάτινες μπότες.
    Ο φύλακας την σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία. Αυτή τη φορά όμως, ο δικαστής διέταξε να πραγματοποιηθεί δίκη χωρίς εγγύηση. Παρά τις διαμαρτυρίες της οικογένειά της, αυτός ο δικαστής δεν μπορούσε να αγοραστεί και η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια.
    Υπήρχαν δεκάδες μάρτυρες, οι οποίοι την είχαν δει σε δράση.
    Η Clarissa και οι γονείς της ήταν οργισμένοι με την απόφαση και είχαν ασκήσει έφεση. Αλλά είχε απορριφθεί. Έτσι τώρα, η Clarissa ήταν έτοιμη να ακούσει τι είχε να πει το δικαστήριο γι'αυτήν.
    "Λοιπόν Clarissa, έχουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση εδώ», είπε. «Έχετε μπροστά σας 15 με 20 χρόνια τουλάχιστον για όλα τα εγκλήματα σας.»
    Η νεαρή κοπέλα έτρεμε, η ζωή της τελείωσε. "Τι στο διάολο εννοείς; Μπορεί να κάνετε κάτι; Θα κάνω τα πάντα για να μείνω έξω από τη φυλακή. "
    Ο δικηγόρος χαμογέλασε. "Λοιπόν, ο δικαστής είχε κάτι το ασυνήθιστο στο μυαλό του εάν το αποδέχεστε."
    "Είστε σίγουρη ότι δεν θέλετε να ακούσετε τις λεπτομέρειες Clarissa; Μπορεί να μην σας αρέσει. "
    "Κοιτάξτε σε περίπτωση που με κρατά έξω από τη φυλακή, εγώ θα το κάνω "
    "Εντάξει, θα πρέπει να υπογράψετε αυτά τα χαρτιά για να επιτρέπει αυτό. "
    Η κοπέλα άρπαξε το στυλό και υπεγράφη στη κίτρινα βέλη, χωρίς καν να διαβάσει τι υπόγραφε.
    Ο δικηγόρος χαμογέλασε. "Clarissa, λοιπόν, καλή τύχη. Τα λέμε αύριο. "

    Την επόμενη μέρα, η Clarissa ξύπνησε το πρωί με το δικαστικό επιμελητή από πάνω της. "Έλα κοριτσάκι, η στιγμή να προχωρήσουμε για τη νέα ζωή σας." Με αυτά, η κρατούμενη γύρισε, νιώθοντας τις χειροπέδες γύρω από τους καρπούς της. Μετά από μερικές εβδομάδες στη φυλακή, αυτή ήταν η κανονική διαδικασία.
    "Αυτή είναι η τελευταία φορά που πρέπει να ανεχτώ αυτήν την ανοησία », σκέφτηκε.
    Σε λιγότερο από μια ώρα, φτάσανε στο Mall, το τοπικό εμπορικό κέντρο, όπου είχε κάνει τις περισσότερες κλοπές στα καταστήματα της. Θεέ μου, κάποια δημόσια συγγνώμη, αυτό κατάλαβε. Oκ καλά, τουλάχιστον αυτό θα γίνει και θα μπορούσε να πάει σπίτι.
    Έφτασαν όταν ακόμα ήταν κλειστό το εμπορικό κέντρο, αν και μερικά από τα μέρη ετοιμάζονταν για να ανοίξουν.
    "Λοιπόν, Miss O»Neil, χαίρομαι που δεχθήκατε τη συμφωνία μας », είπε ο δικαστής με ένα χαζό χαμόγελο. "Έμεινα έκπληκτος όταν αποδεχθήκατε τους όρους μου, αλλά ο δικηγόρος σας μου είπε πως υπογράψατε την συμφωνία με χαρά."
    Το κορίτσι περίμενε αυτή την ανοησία να τελειώσει. "Ναι, ωραία, έχω υπογράψει. Μπορούμε να προχωρήσουμε με αυτό; "
    Ο δικαστής, πάλι γέλασε. "Πολύ καλά, Miss O»Neil. Παρακαλώ λύστε την κρατούμενη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις διαδικασίες μας. "
    Ένας από τους άνδρες την πήρε από τον καρπό και ελευθέρωσε τις μανσέτες της. Τώρα, Miss O»Neil, σας παρακαλούμε να αφαιρέσετε τα ρούχα σας και να τα δώσετε στους φύλακες!
    Η κοπέλα κοίταξε σοκαρισμένη. "Αλλά δεν έχω τίποτα άλλο να φορέσω. "
    "Miss O»Neil, παρακαλούμε να μην ενεργήσετε τόσο ηλίθια. Υπογράψατε το έγγραφο συμφωνώντας να υπηρετήσετε το υπόλοιπο της ποινής σας γυμνή! "
    Το κορίτσι δεν είχε ιδέα την εν λόγω συμφωνία, δήλωσε. Αυτή δεν είχε καμία επιθυμία να γδυθεί μπροστά σε αυτό το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.
    "Miss O»Neil, έχετε συμφωνήσει σε αυτή την τιμωρία. Παρακαλώ να το κάνετε όπως λέω, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε τις συνθήκες για τα επόμενα 20 χρόνια στη φυλακή. "
    Η Clarissa δεν ήθελε να πάει στη φυλακή έως ότου γίνει 40 ετών αλλά δεν της άρεσε η ιδέα να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στο πλήθος. Ήταν φυσικά ντροπαλή και σπάνια είχε δείξει το σώμα της με οποιοδήποτε τρόπο.
    Σιγά-σιγά όμως, άρχισε να γδύνεται.
    Οι άντρες στο ακροατήριο άφησαν ένα χαμηλό σφύριγμα. Ήταν σχεδόν τέλεια, με πλήρη στήθη στρογγυλά, μακριά, καλλίγραμμη πόδια και ένα επίπεδο στομάχι.
    "Εξαιρετικά κυρία O»Neil, σχεδόν οκ. "
    Η φυλακισμένη είχε το αριστερό της χέρι σε όλο το στήθος της και το δεξί της μουνάκι της.
    "Τι άλλο;"
    "Το σουτιέν και η κιλότα σας ανήκουν επίσης στην φυλακή, κυρία O»Ο Neil καθώς και τα πάνινα παπούτσια και οι κάλτσες. Παρακαλούμε να τα βγάλετε και αυτά!
    Δεν μπορούσε να πιστέψει τα αυτιά της. Η Clarissa χρησιμοποιώντας τα πόδια της αφαίρεσε τις κάλτσες της. Μετά ξεκούμπωσε το σουτιέν της και τράβηξε τα λουριά κάτω για να βγει, εκθέτοντας πλήρως τα στήθη της για το κοινό, που τώρα φτάνουν τα 15 άτομα.
    Η κοπέλα έκλαιγε καθώς έδινε σουτιέν της. Χρησιμοποιώντας το κόλπο που πάντοτε έπιανε με τον πατέρα της, παρακάλεσε τον δικαστή με τα μεγάλα γαλάζια μάτια της. Κούνησε απλώς το κεφάλι του και επεσήμανε την κιλότα. Αυτή γλίστρησε τον αντίχειρα της στην μέση και σιγά-σιγά τράβηξε το σλιπ κάτω, αποκαλύπτοντας το φύλο της.
    Η μαζεμένη ομάδα ξεκίνησε να χειροκροτεί.
    "Όπως ορίζεται στη συμφωνία που υπεγράφη, η κα O»Neil, θα παραμείνει σε αυτό το mail κάθε μέρα για τα επόμενα πέντε χρόνια στην τρέχουσα κατάστασή σας, "είπε ο δικαστής. Η κοπέλα έπεσε στα γόνατα και άρχισε τα αναφιλητά. Όχι, παρακαλώ όχι!
    "Ναι η Clarissa, πρόκειται να είναι ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει στους ανθρώπους που δεν μπορούν να υπακούσουν το νόμο", ο δικαστής είπε σκληρά.
    Η Clarissa αισθάνθηκε τα χέρια της μπλοκαρισμένα και ένα τράβηγμα στα πόδια της. Μέσα σε δευτερόλεπτα, ένιωσε μια μεγάλη δερμάτινη ζώνη στη μέση της και γρήγορα τα χέρια της ήταν δεμένα πάνω σε αυτήν.
    "Τώρα, αυτό το σύστημα συγκράτησης θα σας κρατήσει από το να ξανακλέψετε" είπε ο δικαστής. "Τι βασανιστήριο για έναν κλέφτη να είστε γύρω από τόσα όμορφα ρούχα, ενώ είστε τόσο γυμνή και να μην μπορείτε να φορέσετε τίποτα!"
    Το γυμνό κορίτσι προσπάθησε να κινηθεί για να καλύψει το φύλο ή το στήθος της, αλλά δεν μπόρεσε. Οι περιορισμοί ήταν πολύ σφιχτοί.
    "Τώρα, η Δεσποινίς, Λέων και ο James θα σας επιτηρούν για τις πρώτες ημέρες και μετά άλλοι θα πάρουν τη θέση τους, καθώς περνούν οι μέρες. Ποτέ δεν θα είσαι μόνη σου. Αν ποτέ βγήτε έξω από αυτό το mail, για οποιονδήποτε λόγο, αυτή η συμφωνία θα καταστεί άκυρη και θα αρχίσετε 20-χρόνος φυλάκιση σας εκείνη τη στιγμή. Το καταλάβατε; "
    Η Clarissa ψιθύρισε, "ναι."
    "Εντάξει, τώρα, ας προχωρήσουμε στη μεγάλη αίθουσα για το υπόλοιπο των κανόνων που καθορίζονται."

    Συνεχίζεται.....
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2010
  2. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Απάντηση: Φυλακησμένη στο the Mall!(Fantasy story)

    Συνέχισε... Μόνο αυτό με τα ορθογραφικά να προσέξουμε λίγο...  
     
  3. harris

    harris Regular Member

    Απάντηση: Φυλακησμένη στο the Mall!(Fantasy story)

    Αν γράφετε από Mozilla Firefox τότε μπορείτε να βάλετε ένα addon που βοηθάει στην ορθογραφία.

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3439/
     
  4. atiya

    atiya New Member

    Απάντηση: Φυλακησμένη στο the Mall!(Fantasy story)

    Η Leon και ο James πήραν το γυμνό κορίτσι από το χέρι και την οδήγησαν σε ένα κεντρικό σημείο. Το Mall θα ανοίξει σε λίγα λεπτά και το πλήθος των υπαλλήλων είχε αυξηθεί. Όλοι κοιτούσαν το γυμνό δεμένο κορίτσι.
    Την Clarissa, αυτό την ντρόπιαζε πάρα πολύ. Αισθανόταν το κρύο μάρμαρο κάτω από τα πόδια της σε κάθε βήμα που αναγκαζόταν να κάνει. Ο δροσερός αέρας χάιδευε το γυμνό σώμα της και της θύμιζε ότι ήταν τελείως γυμνή σε αυτήν την δημόσια θέση και δεν είχε κανέναν τρόπο να κρύψει τις τρωτές περιοχές της.
    Έψαξε για μια διέξοδο από αυτό. Ίσως θα μπορούσε να τρέξει μακριά, αλλά η ποινή φυλάκισής της κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της. Όχι, θα έπρεπε να το υποστεί αυτό, τουλάχιστον προς το παρόν.
    Το Mall ήταν τώρα ανοικτό. Οι πρώτοι αγοραστές σταμάτησαν απότομα, συγκλονισμένοι από αυτό που είδαν.
    «Κυρίες και κύριοι, μπορείτε να πλησιάσετε παρακαλώ;» είπε ο δικαστής. «Θα επιθυμούσα να σας εξηγήσω τη συμβαίνει εδώ.»
    Διάφοροι αγοραστές μαζεύτηκαν μπροστά. Η Clarissa ήταν ταπεινωμένη επειδή πολλοί άνθρωποι, κυρίως ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες, εξέταζαν το γυμνό μουνί και τα στήθη της.
    «Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η Clarissa Ο’Neil, κόρη του κ. και κα. James O’Neil.»
    Η Clarissa κοκκίνισε. Τώρα όλοι ήξεραν ακόμη και το όνομά της.
    «Η κα. Ο’Ο Neil έχει καταδικαστεί για τις πολυάριθμες κλοπές σε μαγαζιά εδώ στο Mall. Έχει κλέψει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τους εμπόρους. Έτσι, ως τιμωρία της, θα παραμείνει γυμνή και αλυσοδεμένη στο Mall όπως είναι σήμερα για πέντε έτη.»
    Το πλήθος επιδοκίμασε τις λέξεις του δικαστή. Η Clarissa αισθάνθηκε τόσο μικρή στα μάτια του πλήθους.
    «Τώρα, κα. Ο’Ο Neil, θα περπατάτε στο Mall κατά τη διάρκεια που είναι ανοικτό. Δεν μπορείτε ποτέ να κρυφτείτε κάπου, ούτε να καλυφτείτε . Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμείτε αλλά ποτέ για περισσότερο από πέντε λεπτά. Το υπόλοιπο του χρόνου, εσείς πρέπει να περπατάτε στις πιο δημόσιες περιοχές του Mall.»
    « Δεν θα μιλήσετε σε κανένα εκτός αν μιλήσουν πρώτα σε σας. Θα κοιμηθείτε σε έναν πάγκο στη μέση του Mall. Θα φάτε στο έδαφος και η Leon ή ο James θα αφαιρέσει τους περιορισμούς σας ενώ τρώτε. Ο μόνος άλλος χρόνος που μπορείτε να αφαιρέσετε τους περιορισμούς σας είναι όταν λούζεστε στην πηγή του Mall δύο φορές την εβδομάδα. Έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις;»
    Η Clarissa είχε ένα εκατομμύριο ερωτήσεις, αλλά η πρώτη που ήρθε στον μυαλό της. «Τι γίνεται όταν θα πρέπει να πάω στην τουαλέτα;»
    Το πλήθος γέλασε με το κορίτσι, το οποίο κοκκίνισε ακόμα περισσότερο. «Θα έχετε δύο ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα, μια το πρωί και μια τη νύχτα,» είπε ο δικαστής. «Εντούτοις, εάν αισθάνεστε την ανάγκη οποιαδήποτε άλλη ώρα, ρωτήστε έναν από τους φρουρούς. Θα παραμείνετε δεμένη όπως είστε τώρα και θα σας βοηθήσει ο φρουρός να καθαριστείτε.»
    «Τι γίνεται με την μαμά και τον μπαμπά μου; Μπορώ να τους δω;»

    «Βέβαιος, μπορούν να σας επισκεφτούν εδώ στο Mall δύο φορές το μήνα, όπως θα μπορούσαν στη φυλακή. Εντούτοις, θα παραμείνετε γυμνή όπως είστε τώρα και θα μπορείτε να τους μιλήσετε για 30 λεπτά μόνο.»
    Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει.
    «Αλλά, τι γίνεται με τους ανθρώπους εδώ; Θα μπορούσα να βιαστώ και δεν είμαι σε θέση να μπορώ να σταματήσω τον καθένα.»
    «Καλά, μπορώ να σας βεβαιώσω ότι δεν θα συμβεί αυτό κάτω από την επίβλεψή μας. Τα όργανα ελέγχου θα προσέχουν την κάθε κίνηση και οι φρουροί σας θα είναι πάντα κοντά σας. Φυσικά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε τον κόσμο να σας αγγίζει. Θα πρέπει να το συνηθίσετε αυτό. Είστε σε ένα δημόσιο χώρο τελικά.»
    «Φυσικά, επρόκειτο να είμαι κοντά και να σας ελέγχω. Καλή τύχη.»
    Με αυτόν, ο δικαστής οδήγησε το γυμνό κορίτσι κάτω στο πλήθος. Το κορίτσι προχώρησε διστακτικά, προσπαθώντας να κατεβεί με ρυθμό με τα χέρια της δεμένα όπως ήταν. Αισθάνθηκε το κύμα των ανθρώπων γύρω της καθώς περπατούσε από την κεκλιμένη ράμπα και κατέβαινε στο διάδρομο του Mall. Η Clarissa γέμισε με ντροπή δεδομένου ότι είδε το βλέμμα της ικανοποίησης στα πρόσωπα των γυναικών και το βλέμμα της σφοδρής επιθυμίας στους άνδρες. Είδε την αντανάκλαση της στο τζάμι του καταστήματος υπολογιστών ακριβώς μπροστά της και τα δάκρυα γέμισαν το πρόσωπό της. Είδε το σώμα της σε όλη τη γυμνή δόξα του και αυτή ήταν μόνο η πρώτη ημέρα.
     
  5. Sir P

    Sir P Premium Member

    Απάντηση: Φυλακησμένη στο the Mall!(Fantasy story)

    ομορφο και αισθησιακο.