Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φυσική κατάσταση και bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Gaijin, στις 21 Αυγούστου 2017.

  1. Gaijin

    Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

    Τους τελευταίους μήνες με βασανίζουν διαφορά ερωτήματα και θα ήθελα να τα μοιραστώ. Πριν κάποιους μήνες πέρασα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο με ταλαιπώρησε αφάνταστα και προσπαθώ τους τελευταίους μήνες να αποκαταστήσω την ζημιά που έγινε. Το πρόβλημα ήταν μυοσκελετικο και αφορούσε - αφορά 2 κοιλες στην μέση. Ομολογώ ότι δεν έδωσα την δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να κλειδώσω και να μείνω στο κρεβάτι 1,5 μήνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσω πάρα πολύ μυικη μάζα την οποία σιγά σιγά ξανά παιρνω. Πριν συμβεί αυτό ένοιωθα εξαιρετικά σίγουρος για τον εαυτό μου και μου έβγαινε ξεκάθαρα μια κυριαρχικη πλευρά. Μετά από αυτή την ιστορία νοιώθω εξαιρετικά αδύναμος σωματικά (κυρίως όμως ψυχολογικα γιατί είχα συνηθίσει αλλιώς τις δυνάμεις και τις αντοχές μου) και ξαφνικά νοιώθω αδυναμία να επιβάλω αυτά που θέλω και παράλληλα ένα φόβο ότι θα σπάσω σαν κλαρί στην πρώτη δυσκολία. Είναι απλά μια φάση που περνάω? Έχει συμβεί σε κάποιον να περάσει κάποια περιπέτεια με την υγεία του που να αλλάξει την οπτική του στο bdsm? Να πω εδώ ότι ήμουν 42 μέρες ακίνητος σε ένα κρεβάτι με τρομακτικόυς πόνους και έχασα 20 κιλά.
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Έχω μια αντίστοιχη εμπειρία που από ένα χτύπημα έκανα ένα τραυματισμό χαμηλά στη σπονδυλική στήλη. Κάποια πράγματα δεν κατάφερα να τα ξανακάνω. Πχ το shibari, που το λατρεύω, γίνεται μόνον στο πάτωμα ή τέλος πάντων σε κάποιο επίπεδο, και όχι σε όλες τις στάσεις - θέσεις, η αιώρηση που είναι κάτι που μου άρεσε πολύ είναι πλέον στη λίστα των ανεπιστρεπτί απαγορευμένων κλπ κλπ

    Θα μπορούσες να μου πεις βέβαια ότι η αναλογία κάπου σταματά γιατί εγώ πάντα ήμουν η "από κάτω" πλευρά.

    Μια έντονη φυσική κακουχία είναι λογικό να διαταράξει την συναισθηματική μας κατάσταση. Και η απώλεια 20 κιλών πιστεύω ότι επηρεάζει και τις ορμόνες μας, που επηρεάζουν τη διάθεσή μας κ.ό.κ.

    Θα πω όμως ότι ο δυνατός άνθρωπος, δεν είναι αυτός που δεν έχει αδυναμίες, αλλά αυτός που γνωρίζει πώς να τις ξεπερνά και κυρίως αυτός που γνωρίζει τα όρια του και τα αποδέχεται. Και πως πιστεύω ότι δεν θα έχεις καμία αδυναμία να επιβάλλεις αυτά που θέλεις, ούτε έχεις κάποιο κίνδυνο να σπάσεις αν σέβεσαι κάποια φυσικά όρια που σου βάζει το σώμα σου και τα βλέπεις απλά ως τέτοια: όρια και όχι συρματοπλέγματα που δεν μπορείς να περάσεις  
     
  3. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Σε μένα κάτι παρόμοιο δεν έχει τύχει. Μπορώ όμως να φανταστώ ότι θα με επηρέαζε, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω σε ποιο βαθμό.
    Από κει και πέρα, το μόνο που έχω να προσθέσω σχετικά με το topic, είναι πως το καθαρά πρακτικό κομμάτι του BDSM θέλει καλή φυσική κατάσταση (ευεξία, σωματικές αντοχές, κλπ).
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μπααα, στο μυαλό είναι όλα...
    Το λέει ακόμα κι η Κατερίνα η Γώγου, φτάνει αυτό..?
    Ομιλώ εκ πείρας...
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor


    Πιστεύω πως είναι μια ζορικη φάση αλλά παροδική.
    Ταρακούνηθηκες και χρειαζεσαι χρόνο να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου. Θα γίνει η αυτορύθμιση με τον καιρό, μην ανησυχεις.

    Μην κάνεις μαύρες σκέψεις αυτό που βιώνεις ακούγεται απόλυτα φυσιολογικό.
    Οι αρρώστιες του σώματος μας φερνουν λίγο και σε επαφή με το οτι είμαστε θνητοί και όχι αθάνατοι. Το μυαλό βρίσκεται ίσως σε κατάσταση μικροσοκ, δώστου χρόνο.

    Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, θα περάσει, θα δεις  
     
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Σίγουρα στο bdsm απαιτείται εξαιρετική φυσική κατάσταση, κι εκείνο γιατί ο καθένας εκμεταλλεύεται το έπακρο του εαυτού του. Διαφορετικά δεν θα το νιώσει, ούτε θα το βιώσει. Το να χρησιμοποιούν κάποιοι μια μυγοσκοτώστρα ακούγοντας ένα "πλαφ" στον έταιρο (οποιοδήποτε φύλου) και να φαντασιώνονται bdsm καταστάσεις, μόνο πλάκα και τζερτζελέ έχει για τον οποιοδήποτε.

    Η έννοια όμως της "εξαιρετικής" φυσικής κατάστασης διαφέρει στο καθένα με τις ιδιαιτεροτητες του, καί σε τι έχει προκαθωρήσει να προβεί ανάλογα με την συνείδηση, οραματισμούς καί μελετημένη προαναφερόμενη προς τους άλλους αποψή του, αλλιώς οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δεν θεωρήται ούτε υπάγεται σε καμμία bdsm φιλοσοφία. Οπότε όλα γίνονται με την κατάλληλη τεχνική (ανάλογο τρόπο) καί αντιμετώπιση, τον κατάλληλο χρόνο, έταιρο, τόπο κλπ, χωρίς εκείνο να σημαίνει ότι κάποιος δεν βιώνει ή δεν ακολουθεί τον bdsm τρόπο ζωής, πλην της θεωρίας μιας μυγοσκοτώστρας καί kinky-fun play.

    Κάποιες φορές στο παρελθόν πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν συναινώ να ανταλάξω την συντροφό μου. Ο πρωταρχικός λόγος που δεν συναινούσα ή δεχόμουν μιά ανταλλαγή, ή ενοίκιο κλπ ήταν η φυσική της κατάσταση και η συνειδησή μου για το πως θα μπορούσα να εκθέσω απερίσκεπτα ένα οργανισμό με 5 ενχειρήσεις και μιά συγκόληση ενός μέλος της με μόνιμα βοηθήματα, συν τον άσττατο μεταβολισμό της, για την καύλα τόσο της δικιά μου ( χωρίς καταπίεση/ με καταπίεση = αλλαγή συντρόφου ) όσο και κάποιου άλλου ( με καταπίεση, στα παλιά μου τα παπούτσια  ), την ίδια στιγμή που ήξερα την αθωότητα και εσωστρέφεια του χαρακτήρα της, και την ευγενή ευαισθησία της ( μέχρι αήδιας) να μην κακοκαρδήσει κανέναν. Οπότε ο καθένας πράτει ανάλογα με την συνείδηση του, σχετικά την ιδιαίτερη φυσική κατάσταση οποιουδήποτε ατόμου με στοιχεία μοναδικότητας. Άλλος είναι έτσι, άλλος γιουβέτσι, κι άλλος κοκορέτσι. ( Ωραίο το κοκορέτσι  , να γαμάς καί να γαμιέσε καί στο τέλος να αγαπιέσε εννοώ  , καί παραλλήλα να σε γλείφουν όπως στριφογυρίζεις  , να τρέχουν τα ζουμιά στο ψήσιμο κλπ  , φυσική κατάσταση κοκορετσίου ).

    Κατά τα άλλα περαστικά καί αλόγιστα.
     
  7. Gaijin

    Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

    Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις δημόσιες και μη τοποθετήσεις σας. Η αλήθεια ειναι ότι με βοηθήσανε να απαντήσω σε κάποιους από τους προβληματισμούς μου  
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Είσαι τυχερός που είναι κάτι παροδικό. Εκμεταλευσου την εμπειρία και κατάλαβε οτι τίποτα τελικά δεν είναι δεδομένο. Οπότε προχωρα βουρ με αυτά που έχεις και όπως μπορείς.

    Δεν χρειάζεσαι φυσική κατάσταση για να κάνεις bdsm. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς.

    Παρακολουθώ στο φετ ζευγάρια που σεσιοναρουν στα 70 και μία χαρά περνάνε.

    Αυτή την ιστορία με τη φυσική κατάσταση μόνο εδώ την εχω δει να συζητιέται τοσο.
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όπως?
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Τι όπως ρε Μαγδαληνή αν δεν μπορεις να κανεις μια τεχνικη θα μπορεις μια αλλη.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εξαρτάται την τεχνική, οχι ότι δε χρειαζομαστε φυσική κατάσταση, το βδσμ είναι απαιτητικό.

    Το ρεκοφτομησουχωσωκαμιαφαπα.