Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά εν δυνάμει σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος nightingale, στις 24 Ιανουαρίου 2013.

  1. nightingale

    nightingale Regular Member

    Ορμώμενη από ένα παλιό post της Lara[E-p] στο νήμα του Κυρίου Jp ‘Breaking a slave’,

    θα ήθελα να Σ/σας ρωτήσω:

    1.Κατ’αρχας συμφωνείτε με το σκεπτικό;

    2.Aν ναι, υποτακτικοί/υποτακτικές ποιά είναι κατά τη γνώμη σας εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να προυπάρχουν σε ένα άτομο υποτακτικής φύσεως, ώστε να καταστεί δυνατό να εκπαιδευτεί ως σκλάβος/σκλάβα;

    3.Εσείς οι Κυρίαρχοι/ες τι ακριβώς ‘βλέπετε’ στον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας, ώστε να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ή όχι εν δυνάμει σκλάβος/σκλάβα;
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Χαρακτηριστικά εν δυνάμει σκλάβας

    Για να καταλάβουμε καλύτερα το ερώτημά σου θα ήταν νομίζω καλύτερο να παραθέσεις το link του νήματος από το οποίο πήρες το post της Lara, για να έχουμε μιά γενικότερη θεώρηση της συζήτησης ...
     
    Last edited: 24 Ιανουαρίου 2013
  3. nightingale

    nightingale Regular Member

    Απάντηση: Χαρακτηριστικά εν δυνάμει σκλάβας

    Παρ'οτι ,κατα τη γνώμη μου, η συζήτηση ίσως σας μπερδέψει περισσότερο, έχω ήδη παραθέσει το link, παραθέτοντας το ίδιο το post. Απλώς κάνε κλικ στο πορτοκαλί κουτάκι με το βέλος δίπλα στο όνομα και θα εμφανιστεί.
     
  4. ~ζωή~

    ~ζωή~ Regular Member

    Απάντηση: Χαρακτηριστικά εν δυνάμει σκλάβας

    ξεκινάμε με το σκεπτικό ότι υποτακτική και σκλάβα είναι κάτι διαφορετικό... άμα τα βάλουμε σε επίπεδα, πιο κάτω είναι ένα υποτακτικό άτομο και πιο πάνω μια σκλάβα... αρχικά σίγουρα υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που σε ωθούν να επιλέξεις ένα δρόμο.... γιατί είμαι υ και όχι κ;; γιατί έχω κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που με ωθούν σε αυτό... δεν είχα κάποια bdsm σχέση μέχρι τώρα και μάλλον δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να απαντήσω... τουλάχιστον Bdsm με τη σωματική διάσταση... απλώς..... ίσως να στο βγάζει και ο άλλος... το να περάσεις από το στάδιο της υ σε ένα βαθύτερο, αυτό της σκλάβας..
     
  5. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Χαρακτηριστικά εν δυνάμει σκλάβας

    Προσωπικά συμφωνώ με τη ζωή,

    μία γυναίκα μπορεί να "της βγει" (αυτό είναι αγαπημένη έκφραση των γυναικών) να είναι σκλάβα με κάποιον τον Α και όχι με τον Β ή τον Γ, κλπ.
    ενώ μία υποτακτική θα έχει υποτακτική συμπεριφορά (με μικρές παραλλαγές) τόσο με τον Α, όσο και με τον Β καθώς και τον Γ.

    Μάνος (manos291)
     
  6. master4u4ever

    master4u4ever New Member

    Απάντηση: Χαρακτηριστικά εν δυνάμει σκλάβας

    1. Συμφωνώ οτι η ψυχοσύνθεση μπορεί να προϋπάρχει. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο. Γιατί μπορεί αυτή να εμφανιστεί σε κάποια άλλη φάση στη ζωή της σκλάβας. Κάποιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στην καθημερινότητά της, κάποιες γνωριμίες που θα της ανάψουν τη φλόγα της περιέργειας μπορεί να την οδηγήσουν σε μια τέτοια φιλοσοφία στη διάρκεια της ζωής της.
    2. Ανάγκη και θέληση να παραδοθεί με την ψυχή, το πνεύμα και το σώμα. Να μην έχει τύψεις, να μην προσποιείται, να μην υπαναχωρείς, αλλά να εμπιστεύεται τυφλά και να ακολουθεί βήμα βήμα το δρόμο που θα της δείξει ο Κύριος και Αφέντης της. Ναι, είναι ρίσκο αλλά αν πιστέψει σε Αυτόν, τότε έρχεται η ψυχική της, και όχι μόνο, απελευθέρωση. Και κάθε μέρα, θα είναι για εκείνην καλύτερη από την προηγούμενη και η αίσθηση της υποταγής θα διεισδύει όλο και βαθύτερα στην ψυχή.
    3. Διάθεση να μου εμπιστευθεί όλη της την ύπαρξη χωρίς επιφυλάξεις. Διάθεση να μου ανοίξει την ψυχή της. Διάθεση να αφεθεί να ζήσει το Όνειρό της. Διάθεση να μου δώσει το χέρι της. Εγώ τότε θα την οδηγήσω σε μοναδικούς ορίζοντες, αφιερώνοντάς της ως Κύριος και Αφέντης της όλο μου το είναι. Με το δικό μου ρόλο. Τη δική μου καθοδήγηση. Τα δικά μου συναισθήματα. Για μένα D/s/bdsm είναι ο συγκλονιστικός συνδυασμός συναισθημάτων και ακροτήτων. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κρατήσει αλώβητη τη δέσμευσή του Κυρίαρχου και της σκλάβας του για μια ζωή. Χωρίς όρια...




     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Εντονες τάσεις εξάρτησης, κτητικότητα (επειδή όποιος επιθυμεί διακαώς να κατέχεται, ανομολόγητα θέλει και να κατέχει), ψυχολογικός μαζοχισμός, ενδεχομένως και έντονη ιδιοσυγκρασία "παιδιού" (δείξε μου τι να κάνω, πες μου τι να κάνω, πώς να το κάνω, εκπαίδευσέ με, τιμώρησέ με όταν δεν το κάνω σωστά). Αν δεν μιλάμε για κά@@λες μόνο, αλλά για πραγματική M/s σχέση.

    Και συμφωνώ απόλυτα και με αυτό :

    Aυτό ισχύει και για τους άντρες. Πάρα πολύ κτητικοί άνθρωποι. Απλά δεν το ομολογούν. Σκλάβος/σκλάβα = κτητικοί και εξαρτημένοι άνθρωποι με όποιον επιλέγουν οι ίδιοι, δηλαδή επιλεκτικά. Υποτακτικός/υποτακτική = σταθερός και ελεύθερος χαρακτήρας. Ο σκλάβος/σκλάβα έχει ελάχιστα όρια όταν βρει τον MasterMistress, αλλά όσο είναι ελεύθερος με τις υποτακτικές γυναίκες μπορεί είναι ακόμα και αυταρχικός. Ο υποτακτικός είναι χαρακτήρας, πάντα θα φέρεται υποτακτικά απέναντι σε όλες τις γυναίκες που του αρέσουν. Ο σκλάβος και η σκλάβα είναι status (κατάσταση), όχι χαρακτήρες. Ἐνας ελεύθερος άνθρωπος που αποφάσισε να γίνει σκλάβος. Οχι απαραίτητα ένας υποτακτικός άνθρωπος που αποφάσισε να γίνει σκλάβος.
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2013
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Χαρακτηριστικά εν δυνάμει σκλάβας

    Μια διευκρίνηση προς την @ζωη.
    Μια σκλάβα είναι εξ ορισμού υποτακτικής φύσης, όπως είναι και η υποτακτική.
    Δεν τίθεται θέμα κατώτερου/ανώτερου.
    Τίθεται θέμα διαφορετικότητας ψυχοσύνθεσης και αναγκών.

    @manos291 δεν αφορά συμπεριφορά το αν είσαι ή όχι σκλάβα.
    Δεν είναι κάτι που βάζεις και βγάζεις, είναι κάτι που είσαι, είτε το θες μαλιστα είτε όχι.
    Το πως συμπεριφέρεσαι κι αλληλεπιδράς είναι άλλο θέμα.
    Δεν σε κάνει εν ολίγοις σκλάβα το πως φέρεσαι στον οποιοδήποτε, αυτό είναι και θέμα παιδείας,βιωμάτων κ.ο.κ. αλλά η ύπαρξη συγκεκριμένων αναγκών που μπορούν να καλυφθούν μόνο μέσα από πολύ συγκεκριμένου είδους σχέσης.
    Είναι θέμα πόσο έλεγχο και σε τι μορφή, σε τι τομείς και με ποιο τρόπο ασκείται ο έλεγχος.

    Υπάρχει ένα παλιό άρθρο αγγλικά αλλά και ελληνικά που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον να διαβάσει: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/4902-9-levels-submission.html
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2013
  9. FIRESTORM

    FIRESTORM New Member

    Σε κάθε γυναίκα συνυπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά χαρακτηριστικά ως διακυμάνσεις ενέργειας με συγκεκριμένη δυναμική και εύρος το καθένα. Ακόμα και όταν ορισμένα από αυτά (όπως η τάση της για υποταγή/υποδούλωση) υπερτερούν σημαντικά έναντι άλλων, η έλλειψη των σωστών ερεθισμάτων ή της επαφής/γνωριμίας με τον σωστό άνθρωπο μπορεί κάλλιστα να τα αφήσει σε κατάσταση πλήρους ύπνωσης. Ειδικά σε μια κοινωνία που πλέον επιτάσσει το γραμμικό και το ομοιόμορφο ως τη μόνη αποδεκτή φόρμα συμπεριφοράς.
     
  10. Submissive student

    Submissive student New Member

    Είμαι νέα στο φόρουμ και νέα στην ηλικία. Όμως επειδή το βλέπω και στον ευατο μου αποφάσισα να το μοιραστώ. Μια σκλάβα /ένας σκλάβος έχει μέσα της/του το γονίδιο της υποταγής σωματικής συναισθηματικής και ψυχικής στον αφεντη /αφέντρα της/του. Άσχετο με την εκπαίδευση . Η εκπαίδευση είναι απλά για να γίνει σωστή/σωστός.
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Oh dear...

     
     
  12. Submissive student

    Submissive student New Member

    Απογοήτευση?