Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 6 Μαϊου 2010.

  1. Lady_No

    Lady_No Regular Member

     

    Οι χειροπέδες είναι ένα απο τα πιό γνωστά εργαλεία και ταυτόσημα με το Σ/μ κατά εμού και για αυτό θεώρησα σημαντικό ένα θέμα training για αυτές..

    1. Σιγουρευτείτε ότι αξίζει την τιμωρία αυτή πρίν τις βάλετε, όσο και να απολαμβάνει να είναι με αυτές η υπερβολή μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

    2. Πατήστε πάντα το κουμπί ακινητοποίησης τους που βρίσκετε στα πλάγια και πιέζετε με το πάνω μέρος του κλειδιού. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς ή και να σφίξουν όσο παίζετε.

    3. Όταν θα μπούν πίσω βεβαιωθείτε ότι έχει άλλο κώδικα επικοινωνίας εκτός του στόματος( αν έχει φιμωθεί) για να σταματήσετε αν υπάρξει τυχόν πρόβλημα.

    4. Δεν υπάρχει πρόβλημα να τις φοράει όσο είστε μακρυά αρκεί να υπάρχει μέθοδος διαφυγής αν πάει κάτι στραβά, το καλύτερο να είναι κοντά τα κλειδιά.

    5. Προτιμότερο είναι να μην έχει πρόσβαση σε αυτές όταν δεν χρησιμοποιούνται και να είναι το χέρι του Κ. που τις βάζει και όχι να τις βάζει ο ίδιος - η ίδια απο μόνος του - μόνη της γιατι χάνεται έτσι η ουσία του ελέγχου και της εμπιστοσύνης.

     

    Περιμένω τις δικές σας συμβουλές και ιδέες.  
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2010
  2. CoupleDomme

    CoupleDomme New Member

    Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

    Θα συμφωνησουμε απολυτα και απλως να τονισουμε με την σειρα μας το ποσο σημαντικο ειναι να χρησιμοποιειται παντα το κουμπι της ακινητοποιησης.Σε διαφορετικη περιπτωση,μπορει ευκολα να υπαρξει τραυματισμος.Ή ακομη,μπορει ο χρονος απομακρυνσης των 'αποτυπωματων' των χειροπαιδων στα χερια μας,να αποδειχθει τελικα πολυ μεγαλος.Οσο και αν μας αρεσουν αυτα τα σημαδια,μαλλον δεν τα θελουμε συνεχως μαζι μας.Φυσικα,μπορει παντοτε να υπαρχουν εξαιρεσεις...!!  
     
  3. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Οι μεταλλικές χειροπέδες μπορεί να τραυματίσουν και σίγουρα δεν ενδεικνύνται για sessions διαρκείας (εκτός αν επιζητούμε το κάτι παραπάνω), ενώ πολλές από αυτές που πωλούνται είναι κακής ποιότητας χωρίς μηχανισμό ακινητοποίησης και έτσι μπορεί να σφίξουν απότομα από μόνες τους, ενώ δεν αποκλείονται και βλάβες στο μηχανισμό κλειδώματος – ξεκλειδώματος. Πάντως υπάρχουν και αξιόπιστα – και ακριβότερα – μοντέλα, καθώς και χειροπέδες με επιπλέον μηχανισμό ξεκλειδώματος χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα το κλειδί (αυτό χαλάει την αυθεντικότητα της δέσμευσης, αλλά είναι πιο ασφαλείς λόγω του ότι μπορούν να ανοίξουν άμεσα σε περίπτωση μελανιάσματος ή και διακοπής κυκλοφορίας του αίματος).
     
  4. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

    Αναφέρομαι σε επαγγελματικές αστυνομικές ae1969 οπότε αποκλείετε να μην έχουν μηχανισμό σταθεροποίησης. Υποψιάζομαι ότι μιλάς για αυτά τα ψευτοπράματα που πουλάνε στα σεξ σοπ και που δεν κάνουν ούτε για να κλειδώσεις το ποδηλατό σου!  
     
  5. ae1969

    ae1969 Regular Member

     
    Ακριβώς.
     
  6. Lady_No

    Lady_No Regular Member

  7. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη οι χειροπέδες είναι σχεδόν άχρηστες, γιατί πρέπει πράγματι να χρησιμοποιούνται μόνο με τον μηχανισμό ακινητοποίησης, αλλά η διαδικασία της ασφάλισης αυτού του μηχανισμού είναι πολύ περισσότερο μπελάς απ' ότι θα έπρεπε.

    Όσοι αρέσκονται στο να τις χρησιμοποιούν πάντως, καλό είναι να αποφεύγουν να τις φοράνε με τον τσαχπίνικο τρόπο που παρουσιάζονται να τις φοράνε οι τσίφτηδες αμερικάνοι αστυνομικοί στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, δηλαδή χτυπώντας την κλειστή χειροπέδα στον καρπό, ώστε να κάνει το κλείστρο μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον μεντεσέ του με αρκετή φόρα ώστε να έλθει και να κλειδώσει από την άλλη μεριά του καρπού. Είναι δυνατόν να προκληθεί κάταγμα στον καρπό κατ' αυτό τον τρόπο, ειδικά αν ο καρπός ανήκει σε κάποια αιθέρια ύπαρξη με πολύ μικρό δείκτη μάζας σώματος, και κατά συνέπεια πολύ λίγο προστατευτικό λίπος.
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

    πολύ καλή η ιστοσελίδα !

    όντως οι δερμάτινες χειροπέδες καλύτερες και πιό βολικές για το υποτακτικό μέρος ,αλλά ας μη γινόμαστε υπερβολικοί πρέπει να είσαι πολύ ατσούμπαλος για να προκαλέσεις κάταγμα ..
     
  9. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Re: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

    Τι μπελάς?  
      Ένα κουμπάκι είναι...


    :retard::retard::retard:
     
  10. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Ένα κουμπάκι θα έπρεπε να είναι. Αλλά για κάποιο λόγο που αδυνατώ να κατανοήσω, δεν είναι. Εσύ η ίδια έγραψες:
    Το «κουμπί ακινητοποίησης» για το οποίο μιλάς βρίσκεται στο βάθος μιας τρυπούλας που μόλις διαφαίνεται στο προφίλ των χειροπέδων της φωτογραφίας που παρέθεσες, και για να πιεστεί πρέπει να χωθεί μέσα σε αυτή την τρυπούλα η ακίδα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κλειδιού των χειροπέδων. Η ακίδα αυτή διακρίνεται (μετά βίας, ομολογουμένως) σε αυτή τη φωτογραφία:

     
    (από την ανάρτηση Λουκέτα.)​

    Αν ήταν απλά ένα κουμπάκι, δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά αντί για ένα κουμπάκι πρέπει να ψάχνεις να βρεις μια τόση δα τρυπούλα με την ανάποδη του κλειδιού, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να έχεις καλή ορατότητα, (την οποία, αναλόγως της στάσης της «υ» και της θέσης των χεριών της μπορεί να μην έχεις,) και πρέπει να επαναλάβεις την όλη διαδικασία για το άλλο χέρι. Το να πρέπει, για να φορέσω τις χειροπέδες στην «υ», να μπω σε μια διαδικασία πιο δύσκολη από την αφαίρεσή τους, το βρίσκω απογοητευτικό. Ίσως όχι τόσο από μόνο του, όσο σε συνδυασμό με τις αναπόφευκτες σκέψεις περί του πόσο πιο εύκολο θα μπορούσε να είναι αν οι κατασκευαστές είχαν επενδύσει λίγο περισσότερη σκέψη στις κατασκευές τους.

    Σε ζητήματα ασφαλείας καλό είναι να δίνουμε προσοχή και να μην τα απορρίπτουμε χωρίς κάποια σοβαρή αιτιολόγηση. Στην απάντησή σου, έτσι όπως την έθεσες, δεν μπορώ να δώσω ανταπάντηση.
     
  11. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Re: Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

    Το κάταγμα δεν το προκαλεί η ατσουμπαλοσύνη σου, το κάταγμα το προκαλούν οι νόμοι της φυσικής άπαξ και επιχειρήσεις να φορέσεις τη χειροπέδα κατά τον τρόπο που περιέγραψα. Ατσούμπαλος είναι κανείς αν, έχοντας λάβει γνώση του κινδύνου, αγνοήσει παρά ταύτα τις συμβουλές.

    Για να αποκτήσει το κλείστρο αρκετή φόρα ώστε να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον μεντεσέ και να έλθει από την άλλη μεριά του καρπού και να κάνει και μερικά κλικ ώστε να ασφαλίσει, πρέπει να αναπτύξει κάποια ταχύτητα, η οποία, λαμβάνοντας υπόψιν τη μη αμελητέα μάζα του κλείστρου, απαιτεί κάποια υπολογίσιμη ροπή, η οποία με τη σειρά της για να επιτευχθεί απαιτεί μια σεβαστής έντασης πρόσκρουση στον καρπό, η οποία, σε συνδυασμό με τη σκληρότητα του μετάλλου από το οποίο είναι κατασκευασμένο το κλείστρο, φτάνει πολύ κοντά στα όρια αντοχής του κόκαλου του ανθρώπινου καρπού. Αυτά δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου, τα είχα διαβάσει πριν από χρόνια.

    Αυτό που ξέρω από προσωπική πείρα (επειδή αρχικά ούτε εγώ τα είχα πιστέψει) είναι ότι το να φορέσεις τις χειροπέδες κατ' αυτό τον τρόπο μπορεί να προκαλέσει πάρα πολύ περισσότερο πόνο στο «υ» απ' όσο περίμενες, τόσο πόνο όσο δεν θα μπορούσες να φανταστείς, και καθόλου δεν αμφιβάλλω ότι πόνος τέτοιας έντασης είναι ενδεικτικός του ότι αυτό που τον προκάλεσε έφτασε κοντά στα όρια της πρόκλησης ζημιάς στο κόκαλο.
     
  12. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

    Νοιώθω μια κάποια απογοήτευση να πουλάνε "ψευτοπράγματα" στα sex-shop. Γενικά, υπάρχουν ακριβά-αξιόπιστα κομμάτια σε τέτοια μαγαζιά ή πρέπει να πας σε κατάστημα με είδη σωμάτων ασφαλείας;