Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

αγορα BDSMικων προϊόντων απο σελίδες του εξωτερικού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MASTER--YODA, στις 6 Φεβρουαρίου 2016.

  1. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    Ελέω των κάπιταλς κοντρόλς (εξελληνισμένα capital controls ) όλοι έχουμε βρέθει με την απορία αν μπορούμε να κάνουμε κάποιες αγορές απο το εξωτερικο μιας και εκει να λέμε του στραβού το δίκιο οι τιμές ειναι τουλάχιστον 70% χαμηλότερες απο την ελληνική αγορά.
    θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν κάποιος ή κάποια κατα την διάρκεια αυτης της οικονομικής πολιορκίας έχει πραγματοποιήσει αγορές απο το εξωτερικό ή αν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα .
    Και αν θα ήθελε λοιπόν να μοιραστεί αυτήν την γνώση του και με εμάς που ολίγον ντι δεν το κατέχουμε με τις αγορές απο το εξωτερικό . Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι φίλοι και φίλες που θα ήθελαν μια ενημέρωση πάνω στο ιντερνετικο shoping therapy !!
     
  2. Αγορές από Το εξωτερικό μπορούμε να κάνουμε περίπου απο τον Σεπτεμβριο και μετά όπου και χαλάρωσαν τα capital controls. Αγοράζω συνέχεια από eBay.
    Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, κανεις έναν λογαριασμό στο paypall αρχικά (αυτό βοηθάει στο να μην "δίνεις "τα στοιχεία της κάρτας σου όπου Να ναι )..έπειτα επιλέγεις το προϊόν που θες και πληρώνεις μεσω pay pall που λέγαμε πριν.

    Μόλις άρθηκαν τα capital controls μπόρεσα και εκανα μια και μοναδική συναλλαγή έτσι απλά αλλά μετά για κάποιο λόγο μπλόκαρε η κάρτα μου και τώρα χρησιμοποιώ μια ελαφρώς διαφορετική μέθοδο.
    Μπαίνω στην υπηρεσία pay pall και κάνω money request από ένα email (έτσι φαίνεται ότι κάποιος άλλος μου στέλνει χρήματα ).οπότε τροφοδοτώ τον λογαριασμό μου με χρήματα (σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνομαι με κάποια προμήθεια δυστυχώς )
    Αυτό είναι σε γενικές γραμμές. ελπίζω να βοήθησα.
     
  3. didina

    didina ☆☆☆ didina sokolata dina

    Συμφωνω με @sokolata ..
    η paypall απο οσα ειδα μεχρι στιγμης ειναι οτι πιο εγκυρο και ασφαλες..
    Και ειναι στα αληθεια ευκολο και να δημιουργησεις λογαριασμο και να κανεις αγορες..απλα εχε στο μυαλο σου οτι θελει μερικες μεχρι να ενεργοποηθει..περιπου 3 μερες..
    Αρχικα αφου καταχωρησεις την καρτα που θελεις για να μπορεις απο εκει να τραβας χρηματα για τις αγορες σου..θα σου κρατησει περιπου 1,50 ευρω ωστε να επιβεβαιωθει η καρτα..και μετα σου το επιστρεφει..βεβαια , για να ειναι αμεση η χρηση του λογ. , οταν γινετε η συναλλαγη με το 1,50 ευρω, στην κινηση του λογ σου εμφανιζει ενα κωδικο που πρεπει να καταχωρησεις για να επαληθευσεις οτι εσυ εισαι ο κατοχος της καρτας...για να μαθεις αμεσα τον κωδικο πρεπει να εχεις και web banking διαφορετικα θα πρεπει να περιμενεις την εκδοση του λογ σου με τις κινησεις της καρτας...που συνηθως στελνετε ταχυδρομικα και καθε 2μηνο νομιζω..
    Αρα καθυστερεις αν δεν εχεις web banking..
    Ελπιζω επισης να σε βοηθησα καπως..
    Παντως αν ενεργοποιησεις τον λογ paypall μετα δουλευει κυριλε..
     
  4. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    σας ευχαριστώ προσωπικά . ναι ήταν μεγάλη βοήθεια και σίγουρα και άλλοι που θα ήθελαν να κάνουν καποια αγορά θα βοηθηθούν με αυτα που γράψατε !! ευχαριστώ και πάλι @sokolata και @didina
    αν κάποιος έχεις να προσθέσει και άλλα site που να θέλει να τα μοιραστεί μαζι μας και με τους υπόλοιπους φιλους του forum ας το κάνει.
    εγω για παράδειγμα εχω το http://www.aliexpress.com/store/517038
    δεν ξέρω αν μπορει να γινει παραγγελία λογο capital αν καποιος ειναι ήδη αγοραστής ας μας πεί !
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    To καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το lovehoney.co.uk. Αγοράζεις με debit ή credit card, δεν ξέρω αν έχει PayPal, πάντως οι συναλλαγές είναι ασφαλείς. Αγόρασα απο κει πριν τα Χριστούγεννα, οπότε δεν έχεις πρόβλημα με το capital control.
    Έχει εξαιρετικές τιμές, δωρεάν αποστολή μετά τα 25 Ευρώ, γρήγορη αποστολή.
    Έχουν live chat για απορίες, είναι και πολύ ευγενικοί.
    Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την ποιότητα των προϊώντων τους.

    Αν όμως ενδιαφέρεσαι για shibari, το lovehoney δεν έχει καλά σχοινιά. Έχουν νομίζω ένα δεκάμετρο βαμβακερό, που δεν αντέχει και ξεφτάει σχετικά γρήγορα, και κάποιο άλλο μεταξωτό για "μοστρα". Δεν έχουν jute/hemp/coconut κλπ.
    Έχει άλλα sites για σχοινιά.

    Α, και στο lovehoney αξίζει τον κόπο να περιμένεις εκπτώσεις - που κάνουν κάθε τρεις και λίγο. Πριν τα Χριστούγεννα άνοιξε μια προσφορά για 3 "μεσαίας κατηγορίας" gadgets για bdsm με 20 λίρες - κάπου 25 ευρώ, και πάλι συγχρόνως 3 "καλά" bdsmάδικα gia 40 λίρες, τα διπλά. Με 50 ευρώ πήρα πράγματα που είχαν κανονική τιμή πάνω από 90 Ε (και χωρίς έξοδα αποστολής).
     
  6. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    @Estelwen ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! θα μπώ άμεσα να το δώ γιατι μου κίνησε το ενδιαφέρον !!
     
  7. Αυτό που αναφέρεις εγώ δεν το γνωρίζω.. λογαριασμό στο pay pall έχω πάρα πολλά χρόνια και παλιά τουλάχιστον δεν είχε τέτοια διαδικασία.. ίσως τώρα να είναι έτσι. Web banking ενεργοποίησα μόλις πριν λίγους μήνες για να μην χρειάζεται να πηγαίνω τράπεζα για κάποιες συναλλαγές.. πιο πριν δεν είχα αυτή την υπηρεσία ενεργοποιημενη!
     
  8. didina

    didina ☆☆☆ didina sokolata dina

    Εγω τον λογαριασμο τον εχω τον τελευταιο 1,5 χρονο.. οποτε αυτη ηταν η διαδικασια..προφανως για λογους ασφαλειας σε σχεση με τις καρτες που δηλωνεις να πηραν αυτο το μετρο..
     
  9. Ναι μάλλον! Και το βρισκω πολυ λογικο.
     
  10. Elune

    Elune Priceless

    Εμένα το PayPal είχε ξεκινήσει στο λογαριασμό μου έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, πριν από κάνα δίμηνο!    . Επρεπε να στείλω ταυτότητα και λογαριασμό για να δουν αν είμαι στις λίστες της Ευρωπαϊκής Ενωσης