Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

απειρα Κυριαρχικα ατομα vs εμπειρα Υποτακτικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος LadyMargi, στις 14 Μαϊου 2006.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μόνο ο Μαρινάκης λείπει από το φόρουμ.*
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    1)Yποθέτεις ότι ερμήνευσες/ κατάλαβες σωστά όσα διάβασες.
    2) Yποθετεις ότι το συμπερασμά σου είναι σωστό.
    3) Υποθέτεις ότι κάποιος/οι θίχτηκαν.
    4) Υποθέτεις πως όσοι απάντησαν ενεπλάκησαν με οποιονδήποτε τρόπο προσωπικά.

    Γνώμη μου είναι πάρτο όλο από την αρχή, μαζί με τα ποστ που διάβασες και ξεκίνα τις διευκρινηστικές ερωτήσεις πανταχώθεν. Από την άλλη, αν είσαι όντως βανίλλα όπως λέει το στάτους σου να σου πω ότι το baiting γενικά δεν είναι ευγενικό και γενικά δεν κρατάει πολύ.
    Αν θέλεις να μάθεις ρώτα και άσε τα συμπεράσματα για ένα θέμα/χώρο που είναι περίπλοκος ακόμα και για αυτούς που τον ζούν, πόσο μάλλον για τους υπόλοιπους.
    Κατά τα άλλα, αυτά που είπε η @Estelwen  
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Xωρίς να θέλω να είμαι αγενής, σόρρυ αλλά δεν έχω όρεξη. Και η @Eleni σου επισήμανε κάποια πράγματα.
    Αν δεν τα βλέπεις, ή αν θεωρείς ότι δεν ήσουν αφοριστικός και αγενής, οκ.

    Καλή συνέχεια  
     
  4. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Κανείς δεν γεννήθηκε με το μαστίγιο στο χέρι, που λέει ο λόγος γιατί φυσικά δεν κάνει το μαστίγιο την Κυριαρχία.
    Δεν θα θεωρούσα κακό να "εξερευνήσω" αυτή μου την πλευρά με έναν έμπειρο υ. Άλλωστε, δεδομένου ότι η τάση είναι φυσική και όχι απλά φαντασίωση, ένας/μια Κ μπορεί να χρειαστεί μια κινητήρια ώθηση αλλά από ένα σημείο και μετά, θα του/της έρθει φυσικό να πάρει τα ηνία.
     
  5. Noardos

    Noardos Regular Member

    Καθένας με την τρέλα του, και φυσικά οι περισσότεροι μαζί με την τυφλαμάρα...

    Ο νέος για να μάθει μπορεί να ξεκινήσει με τα ποδηλατάκια-παπάκια, να διαφθείρει πιθανόν νεαρές και άγαμες κορασίδες.
    Στην συνέχεια, με μπόλικο Mentoring κι αν όντως έχει την Κυριαρχία φυσικά μέσα του, και στην πορεία με κόπο και προσπάθεια αφού απαλλαχθεί από κόμπλεξ ταμπού κι όλα τα σχετικά κι αφού βρει τις ισορροπίες του, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρει.

    Η απειρία του Κ είναι σχεδόν ίδια με την βλακεία, τον κάνει μη σεβάσμιο, εκτίθεται, με δόλο ή χωρίς αλλά η υπόληψή του χάνει, και το πιο καλοκάγαθο girl στο τέλος θα τον..... παρεκτός κι αν αυτό το girl έχει φάει πετριά στο κεφάλι οπότε θα συνεχίζει.

    Το τι κίνδυνοι εγκυμονούν φαντάζομαι μπορείτε να αναλογιστείτε, όχι πως οι βανίλλα σχέσεις είναι πιο αθώες, αλλά εδώ ομιλούμε για μια σχεση με αποδεκτή χρήση βίας κι ελέγχου άρα πιο δύσκολα τα πράματα .
     
  6. Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί.. ο κ δεν είναι κ δηλαδή αν δεν έχει εμπειρία χρόνων..! Αυτό λες καλά έχω καταλάβει?! και πως θα αποκτήσει εμπειρία αν δεν σχετιστεί με υ?! Είτε έμπειρα είτε άπειρα! για μένα δεν έχει σημασία!
    Το σκεπτικό σου μου θυμίζει λίγο όταν ανοίγεις εφημερίδα να κοιτάξεις αγγελίες για δουλειά και διαβάζεις "ζητείται άντρας κάτω τον εικοσιπέντε ετών με πολυετη εμπειρία "!!! Που να την βρει την εμπειρία πουλάκι μου! Στα είκοσι πέντε τελείωσε το φανταρικο του!!
    Δηλαδή οι άπειροι είναι του πεταματου..??!!!??!
     
  7. Noardos

    Noardos Regular Member

    Ο καθένας κρίνετε από το επίπεδο της αντίληψής του, εν τοιαύτη περιπτώσει σε χαμηλή πέσαμε.
    Απάντηση:
    Μόνο με ταλέντο, δεν γίνεται τίποτα όπως ήδη γνωρίζουμε.
    Η ύπαρξει-αναγνώριση μιας τάσης, μιας δυνατότητας, μέχρι να τελεσφορήσει απαιτεί και πολλά άλλα ευρέως γνωστά ως δουλειά, προσπάθεια, προπόνηση κτλ κτλ.
    Δεν υποστήριξα ποτέ πως όλοι είναι λογικοί, σοφοί και σώφρονες.
     
  8. Ευτυχώς που έχουμε και σένα εδώ μέσα Με το υψηλό σου επίπεδο και απαντάς ξεκάθαρα με επιχειρήματα και χωρίς χαρακτηρισμούς που θίγουν τον συνομιλητή!!
    Σε ευχάριστουμε ω μεγαλε sensei για την συνεισφορά σου!!!
     
  9. antgiou

    antgiou Regular Member

    sokolata τι έχεις να προτείνεις για τους άπειρους κ που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία.Την υ που θα τη βρούνε?Αυτό είναι το φλέγον ζήτημα κ κυρίως πως?
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μιας που ο νήμας ξαναβγήκε στον αφρό. Ξαναδιάβασα κάποιες παρεμβάσεις και είδα ότι αρκετοί/ες, μιλούν για κινδύνους ( τα περί "ντροπής" ή αμηχανίας του άπειρου Κ, δεν τα λαμβάνω καν υπ' όψιν. ). Μήπως και λέω μήπως, συγχέουμε την Κυριαρχία με τον σαδισμό?
    Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει - τι πιστεύω εγώ επί του θέματος, δεν έχει σημασία -, ότι Κυριαρχία και σαδισμός δεν πάνε σώνε και ντε χεράκι χεράκι.
    Άρα? Ποιοι θα ήταν οι άλλοι υποθετικοί/θεωρητικοί/πιθανοί/πείτε τους όπως θέτε κίνδυνοι για τ' όποιο υ/σ εκτός των ξανά μανά σωματικών βλαβών ( πάντα υποθετικών κουτουλού κουτουλού )?
    Γιατί τους όποιους ψυχολογικούς πιστεύω, ότι θα ήταν παντελώς δική του υπόθεση, να τους αξιολογήσει/αποφύγει. Τουτέστιν, αν δεν θεωρείς ( πιθανό υ/σ ), ότι θα ήσουν ικανό, ν' ανταπεξέλθεις σε κάποιες καταστάσεις. Θα ήταν δικό σου "πρόβλημα" και όχι του - στην προκειμένη - άπειρου Κ.
    Πόσο μάλλον αν γνώριζες εξ αρχής τα της απειρίας του. Κλείνοντας, κάνω ηχώ σε λόγια άλλων και ίσως δικά μου, κάποια πράγματα - λέγε με Κυριαρχική πλευρά κάπου - μάλλον δεν διδάσκονται. Ή υπάρχουν - σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό - ή όχι. Πως εκφράζονται κι αν θα χρειάζονταν καταλύτη/"δάσκαλο"/πείτε το ξανά μανά ξανά όπως θέτε, για να "εμφανιστούν" σε συγκεκριμένα πλαίσια, είναι άλλο μανίκι.  
     
  11. Παντα μαθαίνουμε
     
  12. v1979

    v1979 Regular Member

    τα ρασα δεν κανουν τον παππα λεει μια παροιμια και σε αυτη την περιπτωση νομιζω κουμπωνει απολυτα. αν ενας Κ χρειαζεται καθε φορα να αναζητα πιο υ για να μπορεσει να κυριαρχησει τοτε δεν ειναι Κ και αντιστοιχα ενα υ το οποιο αναζητα εναν πιο εμπειρο Κ. Η ερωτηση μου ειναι πως μετραμε την εμπερια? υπαρχει καποιος μετρητης βουρδουλιων που εχουμε ρηξει η ισως ποσα βαρυδια εχουμε κρεμασει στην εξαιρετικη κλειτοριδα του υ? οχι εκτιμω εγω. ενας Κ αναζητα ενα υ το οποιο να μπορει να τον τροφοδοτησει με ενδιαφερον, διαθεση και ορεξη να ασχοληθει , δοκιμασει και εξελιχθει μαζι του αρα προφανως και να αναπτυξει την εμπειρια του παρα περα. Αλλωστε δεν ειναι ολες οι τεχνικες καταλληλες για ολα τα υ και πρεπει να προσαρμοζονται ωστε να φερουν και το σωστο αποτελεσμα. απο την αλλη ενα υ παυει να υπαρχει απο την στιγμη που επιλεγει να βρεθει στα ποδια του Κ του αρα εξανεμιζεται και οποιαδηποτε προυγουμενη εμπειρια. βρισκεται εκει για τον Κ του, με τον Κ του , και προς τον Κ του. αναιρει την υπαρξη του και απολαμβανει οποιαδηποτε εμπερια αυτος επιλεγει να προσφερει