Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος spankingboy28, στις 14 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    oh oh
     
  2. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    part 4 ´´το κολλαρο και το μαστιγιο᾽᾽

    Το αυτοκινητο μπηκε μεσα στο σπιτι, παρκαρε κατω απο το στεγαστρο, το σπιτι πετρινο, σαν καστρο φτιαγμενο, με μεγαλες πυλες και μουριες τριγυρω. κατεβηκαν και οι δυο απο το αυτοκινητο. εγω εμεινα εκει σιωπηλος, δεν ειχα καμια εντολη. η κυρια χαθηκε απο μπροστα μας καθως περασε την πορτα του σπιτιου. εκεινος ειχε ανοιχτο το πορτ μπακαζ με καλεσε να παω κοντα του. ξυπολητος πηγα μεχρι εκει. Κρατουσε ενα κολλαρο, δερματινο με καρφια, μου αρεσε, ηταν ακριβως οπως το περιμενα, αρχισα να φουσκωνω παλι, το προσεξε, με χαστουκισε και ξανα. εχασα το φως μου για λιγο. ασυναισθητα συνεχιζα να καυλωνω. νευριασε.

    ᾽᾽δεν εισαι αξιος να το φορεσεις ακομα, ακολουθησε με᾽᾽

    προσπαθωντας να συνελθω απο τα γερα χαστουκια του, τον ακολουθησα. πρωτη φορα περπαταγα ξυπολητος στο χωμα, φορουσα τα γυναικεια, δεν φοβομουν μηπως με δει καποιος , ηταν τοσο ερημικα εκει. και η μαντρα τοσο ψηλη, φοβομουν οτι δεν θα με δει καποιος οτι ημουν στο ελεος τους, αυτα σκεφτομουν καυλωνα , αφαιρεθηκα και το γερο χερι του με ξαναχαστουκισε, να συνελθω. δακρυα κυλησαν απο το προσωπο μου, η εκφραση μου φοβισμενη, τα ματια μου ανοιχτα. Ειδα τον χωρο που με πηγαινε. ενα σκεπαστρο με κεραμιδια που στηριζονταν σε ξυλινα δοκαρια. στα δοκαρια κρεμονταν αλυσιδες για δεσιμο διπλα ενα μπουλγουιπ καταλαβα που με προοριζε. μου εβγαλε το σουτιεν οχι την φουστα. εκεινος εβγαλε την μπλουζα του. γεροδεμενος, σαν παλαιστης, φοβηθηκα πολυ, θα με δειρει ασχημα σκεφτηκα.. με επιασε απο το μαλλι και με οδηγησε στο κρεμασμα. εδεσε το δεξι μου χερι πρωτα και μετα το αριστερο, το κρυο μεταλλο εδεσε σφιχτα τα χερια μου. ενιωσα σκοινι στα ποδια μου, τα ενωσε , ενωσε τους αστραγαλους, με ειχε δεσει πολυ ψηλα και αβολα, πατουσα με τις μυτες.

    ´´θα μαθεις να μην καυλωνεις χωρις αδεια᾽᾽

    ειπε και ξετυλιξε το μαστιγιο του...
     
  3. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    part 5 ᾽᾽το μαστιγωμα᾽᾽


    το μαστιγιο ξετυλιχθηκε, δεν περιμενα οτι απο την αρχη θα κατεληγα δεμενος να μαστιγωθω. ηταν οσο σκληροι περιεγραφαν στα μηνυματα τους. το πουλι μου ηταν ακομα καυλωμενο. ηλπιζα να μη το προσεξει, αλλα ματαια. ηρθε απο μπροστα μου.

    ειδα το μαστιγιο, ξετυλιγμενο, μακρυ, χοντρο, το χτυπησε στον αερα. ο ηχος του βαρυγδουπος, αυτο θα πονεσει πολυ σκεφτηκα.

    ᾽᾽βλεπω επιμενεις να εισαι καυλωμενος᾽᾽

    οι λεξεεις βγηκαν απο το στομα του.

    πηγε απο πισω

    σαν τωρα το θυμαμαι, ο ηχος του πρωτου χτυπηματος.. χραατς χτυπησε στην πλατη μου λιγο πανω απο την μεση μου, το μαστιγιο τυλιχτηκε στο κορμι μου η ακρη του χτυπησε το στηθος μου , τρανταχτηκα, οι κραυγες μου πνιγηκαν στο φιμωτρο.

    δεν αργησε το επομενο χτυπημα, και το τριτο το τεταρτο μεχρι το δεκατο συνεχομενα. εκλαιγα , το κορμι μου παλλοταν, χοροπηδουσα ετσι που ημουν δεμενος. ηρθε παλι απο μπροστα μου.

    παρατηρησε τις γραμμες μου, σαν ζωγραφιες πανω στο κορμι μου του αρεσε αυτο που εβλεπε. εμενα να κλαιω το πουλι μου να εχει γινει σκουλικακι και την ζωγραφια του. πηγε παλι πισω.

    αρχισε να με χτυπαει παλι, πιο αργα με περισσοτερη δυναμη, ποναγα, αρχισα να νιωθω την σαρκα μου να σκιζεται και το αιμα να κυλα αργα, ποναγα πολυ κι εκεινος χτυπουσε πιο δυνατα, φθασαμε στις 25 μαστιγιες. ποσο ακομα;; σκεφτομουν.

    ακουσα βηματα πισω μου, ηταν εκεινη, δεν ειχε αλλαξει φορουσε το μαυρο ταγιερ της ηρθε διπλα μου, με παρατηρησε και επιθεωρησε το κορμι μου..

    ενιωσα τα νυχια της στο κορμι μου με δυσκολια κρατουσα την καυλα μου δεν αντεξα καυλωσα παλι.. χωρις κουβεντα εδειξε στον αντρα της και ειπε μονο μια λεξη ᾽ἐικοσιπεντε᾽᾽

    ηρθε απο μπροστα μου να την κοιταζω, οσο τα δυνατα χτυπηματα του αφεντη μου εσκιζαν το κορμι μου, εκλαιγα, την εκλιπαρουσα να δωσει ακυρωτικη εντολη εκεινη με κοιταζε στα ματια, εσφιγγε τα χερια της σε καθε χτυπημα, ειμαι σιγουρος οτι ηθελε να με μαστιγωσει κι εκεινη.

    πενηντα.. το μαστιγωμα τελειωσε.. πηγαν μεσα.. εγω εμεινα εκει δεμενος, αρχιζε να ψιχαλιζει.. ποναγα..

    ---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

    υ.γ. εχω στειλει και τα υπολοιπα μερη περιμενω η διαχειριση να τα δημοσιευσει
     
  4. lizard

    lizard Regular Member

    τωρα δεν μιλαει κανενας σας εε??? σας εστειλε ολους αδιαβαστους ο Νικος !
    μπραβο νικο.... περιμενω την συνεχεια.
     
  5. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: για πρωτη φορα

    Μωρέ έχεις να φας μπλουχα στη μάπα εσύ άμα σε πετύχω πουθενά:mad2:
    Μαλαστούφα:icon16:
    Συνέχιζε καλά το πας:evil:
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Re: για πρωτη φορα

    εγώ το ήξερα και περίμενα ,αλλά όπως λέι και Δανός τις μπλούχες δεν τις γλυτώνεις ..!
     
  7. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    part 6 ᾽᾽Η αναμονη᾽᾽


    δυσκολευτηκα πολυ να τιτλοφορησω αυτη την στιγμη, αν ηταν η αναμονη ή η προσμονη.
    παρεμεινα εκει δεμενος, ακουγα τις πρωτες σταγονες της βροχης να χτυπουν στο έδαφος, η μυρωδια του χωματος και του γρασιδιου αναυλιζαν γυρω μου. το κορμι μου, η πλατη μου, πονουσε οχι αρκετα, σαν να με τραβουσε να ετσουζε, πιο πολυ απ ότι περιμενα, οταν το εχεις στην φαντασιωση σκεφτεσαι τον πονο μονο εκεινη την στιγμη τωρα ηταν το μετα. ο ηχος της βροχης εκανε να με αποκοιμησει, στο νου μου ηρθαν τα λογια τους απο το τσατ. ᾽᾽θελουμε εναν σκλαβο πραγματικο να τον χρησιμοποιουμε οπως θελουμε, ειμαστε σκληροι και σαδιστες, θα σε μαστιγωνουμε συνεχεια, ομως αν περασει το σκ θα σου πουμε την αποφαση μας να μεινεις ή να μας ξεχασεις για παντα᾽᾽

    ενας κεραυνος με ξυπνησε, θυμηθηκα που ημουν και ποσο χαρουμενος ημουν που ειμαι εδω, ημουν τεντωμενος πονουσα, το τριξιμο της πορτας ακουστηκε..

    ---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:42 ----------

    part 7 '' Torture and rape''


    ειναι το πιο δυσκολο μερος αυτο, δυσκολευομαι να τα γραψω αυτα γιατι τα θυμαμαι οπως τωρα, ερεθιζομαι πολυ και αυτο δεν ειναι επιτρεπτο.

    ακουσα τα βηματα του αφεντη μου, η βροχη ειχε σταματησει. με ελυσε, πρωτα τα ποδια και μετα τα χερια. επεσα στα γονατα. με διεταξε να σηκωθω και να τον ακολουθησω. με πηγε στην πισω αυλη. ανοιξε το λαστιχο και με επλυνε. το νερο με χτυπησε παντου. με εβαλε να τουρλοσω τον κωλο μου μπροστα του εβαλε το λαστιχο μεσα μου και με επλυνε ενιωσα αηδια . εκλαιγα. μου εβγαλε και το φιμωτρο, και την φουστα. με ειχε γραπωσει απο το μαλλι, το βλεμμα του αγριεμενο, και το νερο με εβρεχε με το αλλο χερι με σαπουνισε και το νερο με ξεπλυνε. με πηγε παλι πισω στην κρεμαστα. με κρεμασε οχι πολυ ψηλα οπως πριν.

    ᾽᾽σε μιση ωρα που θα επιστρεψω θα εχεις στεγνωσει᾽᾽

    εμεινα εκει, εγειρα στον ωμο μου και περιμενα τον αφεντη μου.

    ο χρονος κυλησε πιο γρηγορα απ᾽οτι περιμενα εκεινος ηρθε. φορουσε ενα δερματινο κολλητο παντελονι και μποτες μαυρες δερματινες, απο πανω γυμνος. με ελυσε και μου ζητησε να γονατισω διπλα του, στο ξυλινο πατωμα. ακουσα ενα κλικ περασε το κολλαρο στο λαιμο μου, σφιχτα, δευτερο κλικ το κολλαρο ασφαλισε, τριτο κλικ το δερματινο λουρι περαστικε στο κολλαρο. με διεταξε να σηκωθω. μου ειπε να βαλω τις παντοφλες να μην λερωθω εκεινος μπροστα εγω απο πισω τον ακολουθησα στο καστρο, περασαμε την πορτα του σπιτιου το σπιτι μεγαλο με μαρμαρα, βικτωριανο στυλ, τον ακολουθησα στην σκαλα, κατεβηκαμε κατω στο υπογειο. γονατισα και τον ακολουθησα στα γονατα.

    ηταν ενα πραγματικο dungeon πληρως εξοπλισμενο με πολλα οργανα πονου και δονητες, ηταν τα πρωτα που παρατηρησα. στην μεση του δωματιου δυο θρονοι, στον εναν καθοταν εκεινη ηταν γυμνη και κρατουσε μια βιτσα , εκεινος της εδωσε το λουρι κι εβγαλε τα ρουχα του, μονο τις μποτες του αφησε οπως κι εκεινη φορουσε μαυρες γοβες. σαστισα που γδυθηκε, απο τοσο κοντα δεν ειχα ξαναδει γυμνο αντρα, ηταν καυλωμενος, πολυ καυλωμενος, οι δικοι μου 17 ποντοι φανταζαν γαριδακι μπροστα του.

    το μερος αυτο συνεχιζεται..

    ---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

    ᾽ἐλα να μου παρεις πιπα᾽᾽εκεινος ειπε

    ᾽ὀχι᾽᾽ειπα εκεινη ειχε ερθει απο πισω μου χωρις να την αντιληφθω 4 δυνατα γερα χτυπηματα με την βιτσα στον κωλο μου , φωναξα δυνατα..

    η κυρια μιλησε ᾽᾽τοτε θα σε βασανισω εγω προσωπικα και μετα θα κανεις την καλυτερη πιπα της ζωης σου᾽᾽

    ειπε εκεινη..

    ο κυριος εκατσε αναπαυτηκα στον θρονο του αναψε το πουρο του , διπλα σε ενα ποτηρι ουισκι cardhu.

    πηρε το λουρι μου κι εγω την ακολουθησα με πηγε σε εναν παγκο, στην μεση του δωματιου, εκατσα στο στομαχι μου πανω στον παγκο, ασφαλισε τα χερια μου και τα ποδια μου στα ποδια του παγκου. το πρωτο βασανιστηριο θα ειναι η βιτσα..᾽᾽ δεν υπαρχει ελεος ουτε φιμωμα, μπορεις να ουρλιαζεις , αλλα οχι να μιλας, λεξη ασφαλειας οπως θα θυμασαι απο τις κουβεντες μας δεν υπαρχει.᾽᾽ ενα τοσο ομορφο προσωπο ειχε πει τοσο σκληρα λογια.

    η βιτσα ειναι απο τα πολυ σκληρα οργανα. την μισω. εκεινη την αγαπα.

    χραατς.. αρχισαν τα χτυπηματα, σε καθε χτυπημα ενιωθα το κοψιμο, το σκησιμο του αερα, αφηνα μια κραυγη πονου, στο δεκατο χτυπημα αρχισα να κλαιω, να κλαψουριζω σαν μωρο, τα χτυπηματα της πολυ δυνατα και με αργο ρυθμο, χωρις προειδοποιηση, απλα σκησιμο του αερα και δυνατο χτυπημα στα κωλομερια. Σαραντα. σταματησε. ηρθε μπροστα μου μου εδειξε την κοκκινη βιτσα, πηγε απο πισω μουυ με ενα πανι με ασπρο οινοπνευμα μου επλυνε τις πλυγες ουρλιαζα απο το τσουξιμο ο αφεντης γελαγε καυλωμενος..


    με ελυσε και με πηγε μπροστα του, στα γονατα ο κορμος μου σε ορθια σταση. ηρθε διπλα μου ειχε κλιπς με αλυσιδα, τα εβαλε εκεινη στις ρωγες μου   οοοοχ πολυς ο πονος , το κρυο μεταλλο στην ρωγα, εβαλε βαριδια σε καθε ρωγα, αααχ κι αλλη κραυγη πονου τα δακρυα κυλουσαν απο τα ματια μου. πηρε το μαστιγιο που πριν με χτυπησε ο αφεντης μου. τα χερια μου τα εβαλε πισω απο το κεφαλι μου ο αφεντης, ηρθε διπλα και αρχισε να μου τα δενει περιτεχνα με σκοινι εκει, ο πουτσος του χτυπαγε το προσωπο μου ενιωθα αηδια. αν του εκανα αυτη την στιγμη πιπα ολα θα σταματουσαν. με εδεσε κι εκατσε αναπαυτηκα στον θρονο του. η αφεντρα με φιμωσε. και πηγε πισω μου. αρχισε να με μαστιγωνει παλι. χτυπουσε πιο δυνατα απο τον αφεντη μου, τα βαριδια με πιεζαν προν τα κατω προσπαθουσα να κρατηθω, αν με αφηνε θα του επαιρνα πιπα τωρα δεν αντεχα αλλο, εικοσιπεντε χτυπηματα ομως δεν σταματησε, οχι πριν γινουν τριανταπεντε, μου εβγαλε το φιμωτρο.


    ᾽ἐχεις κατι να πεις δουλε᾽᾽με ρωτησε η αφεντρα και μου ριξε ενα γερο χαστουκι

    ᾽᾽θα μπορουσα να παρω πιπα στον αφεντη μου;᾽᾽αποκριθηκα


    εβαλε τα γελια, εκατσε αναπαυτηκα στον θρονο της μπροστα μου, γυμνη, τοσο ομορφη, δεν επρεπε να καυλωσω , εκεινος σηκωθηκε ηρθε μπροστα μου, ανοιξα το στομα μου οσο περισσοτερο γινονταν, με το ζορι χωρεσε, αρχισε να μου γαμαει το στομα, ηταν σαν μπουρι, το μισο ειχε μπει μεσα πνιγομουν, μου ερικξε χαστουκια ξαναμπηκε στο στομα μου και αρχισε με αργο ρυθμο να με γαμαει, ενιωθα το κεφαλι του, σκληρο, αλμυρο, πνιγομουν εβηξα στα πρωτα του χυσια ειχα κοκκινησει και τα ματια μου η κυρια επαιζε με εναν δονητη ειχε ερθει 2 φορες σε οργασμο ηδη, ενιωσα παλι το πεος του, ηταν ετοιμος να χυσει μου το ειπε, να καταπιω οσο περισσοτερο μπορω. μου εκλεισε την μυτη μπηκε πιο βαθεια μου, ενιωσα το καυτο του σπερμα, πνιγηκα, ηταν πολυ σαν στις τσοντες, γεμισε το στομα μου και απ᾽εξω σιχαθηκα, απορω πως δεν ξερασα, οσα επεσαν απεξω τα μαζεψε με το χερι του , τα εγλυψα απο το χερι του εκλαιγα πολυ.

    ᾽᾽σε 2 λεπτα θα μου κανεις κι αλλη πιπα᾽᾽


    συνεχιζεται..
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    συνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχια



    pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase 8))
     
  9. pecado_mortal

    pecado_mortal Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    μηπως ειναι too much για πρωτη φορα βρε Νικο? εγω θα χα τρομαξει στη θεση σου
     
  10. anima0

    anima0 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    συνεχίστε μια χαρά τα πάτε..
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Δεν έχει άλλη μπλούχα 
    Άντε βρε Νίκο γράφε και τίποτα
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    προτείνω έρανο για πλούχες ,θέλουμε συνέχεια !!!!


    για αυτό είσαι switch dear