Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος spankingboy28, στις 14 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Εγώ θέλω να κάνω μία ερώτηση όχι στον Νίκο, αλλά στους υποτακτικούς άντρες του φόρουμ που διαβάζουν την ιστορία του Νικόλα.

    Παιδιά έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος σας έδωσε δουλεια για το σπίτι ή κάνω λάθος; 
     
  2. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    κατ᾽αρχην ευχαριστω που διαβαζετε το θεμα μου , δεν περιμενα να εχει τετοια απηχηση.ευχαριστω και παλι. να εχετε λιγο υπομονη γιατι αυτα που θελω να σας περιγραψω ειναι παρα πολλα και ο χρονος μου περιορισμενος.

    .. η συνεχεια.. εκεινος χαιρετησε με ενα καυτο φιλι την αφεντρα κι εμενα που ημουν γονατιστος και κλαψουριζα μου αφαιρεσε τα κλιπς , με εφτυσε κι εφυγε. Εμεινα εκει , γονατιστος, δεν πιστευα ακομη οτι μολις καποιος μου γαμησε κι εχυσε το στομα μου, η ντροπη ηταν πολυ μεγαλη, ομως ημουν πολυ ερεθισμενος με πραγματικη δυσκολια κρατουσα την καυλα μου. ακουσα εκεινη ανοιξε τα ποδια της μπροστα μου καθοταν στον θρονο.

    ᾽᾽ελα κοντα μου᾽᾽ ειπε , μπουσουλησα προς το μερος της, αφαιρεσε οτιδηποτε ειχα πανω μου, αισθανθηκα το χερι της στο μαγουλο μου, ηταν κρυο, αποτομα ενα γερο χαστουκι τρομαξα, με τραβηξε απο τα μαλλια και με εφθασε στο αιδιο της.

    ᾽᾽γλυψε με καλα᾽᾽διεταξε. ημουν τοσο κοντα στο μουνι της, τοσο ωραιο με τριγωνακι, ροζ, το πλησιασα αργα αργα αρχισα να το γλυφω πανω κατω, εξωτερικα και στην αρχη της σχισμης με τα χρονια εμαθα οτι αυτο αρεσει πολυ στις κυριες, ακουσα τα πρωτα βογκητα της, το χερι της με εσπρωξε πιο βαθεια, η γλωσσα μου εμπαινε μεσα της, ηταν υγρα, πεντακαθαρα, ευωδιαστηκα, σκετο μελι εσταζε μεσα της, ηρθε στον πρωτο οργασμο, η κυρια χυνει πολυ, δεν την προλαβαινα καταπινα γρηγορα, ειχα καυλωσει πολυ, συνεχισα να την γλυφω το ιδιο εντονα, ενιωθα την γλωσσα μου να ξεκολλαει απο το στομα μου, εκεινη βογγαγε, παλλοταν εχυσε δευτερη φορα αυτη την φορα πιο δυνατα,με εβγαλε αποτομα απο το μουνι της με κραταγε απο τα μαλλια με το αριστερο της χερι με το δεξι αρχισε να με χαστουκιζει

    ᾽᾽σου εδωσα να καυλωσεις;;᾽᾽ουρλιαζε και με χαστουκιζε. σταματησε. με διεταξε να σηκωθω.

    ημουν καυλωμενος μπροστα της, εξαντλημενος απο τα χαστουκια και οσα ειχαν προηγηθει.

    ᾽᾽φερε μου την βιτσα᾽᾽

    ετρεξα αμεσως, της την εφερα.

    με διεταξε να γονατισω, στα τεσσερα, υψωσα τον κωλο μου ψηλα.

    Μια ντουζινα γερα χτυπηματα.. σταματησε, τα δακρυα μου κυλησαν απο τα ματια.

    Μου εφερε ενα ποτηρι νερο, το ηπια, με εβαλε να κατουρησω μεσα σε αυτο με εβαλε να το ξαναπιω.

    ᾽᾽θα μεινεις εδω, στο πατωμα᾽᾽

    ξαπλωσα στο πατωμα, μπρουμυτα, μου εδεσε με χειροπεδες πισω τα χερια. μου εβαλε το φιμωτρο.. ακουσα την πορτα να κλεινει.. κοιμηθηκα.
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    εγώ θα την έπαιζα εκεί στο πάτωμα να χύσω ,αλλιώς ύπνος δεν θα μου έβγαινε ..!  
     
  4. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Συμπέθερε αν σε πει κανείς στο τέλος μαλάκα μην παρεξηγηθείς  
     
  5. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    part 8 '' wake up slave''

    φαινεται οτι ο υπνος με πηρε, ενιωσα οτι κοιμομουν για πολλες ωρες. ξυπνησα, πιασμενος, το σωμα μου μουδιασμενο και το στομαχι μου διαμαρτυροταν, κρυωνα, το ξυλινο πατωμα δεν ειναι και τοσο φιλικο, το στομα μου ειχε χαλια γευση απο τα χυσια του και τα κατουρα μου..

    μετα απο λιγο ακουσα την πορτα, το φως της ημερας μπηκε απο την πορτα, αναγνωρισα τις μποτες ηταν του αφεντη μου, φορουσε ενα τζην κι ενα πουκαμισο.. με επιασε απο το μαλλι με σηκωσε βιαια, με αφησε στα γονατα. ελυσε τα χερια μου, με οδηγησε εξω, ειχε ξημερωσει πρεπει να ηταν γυρω στις 7 το πρωι. η φυση μυριζε ωραια, απο την βροχη, με πηγε πισω, ανοιξε το λαστιχο και με επλυνε εριξε νερο παντου στον κωλο μου ειδικα. πιο διπλα οδοντροκρεμα και σαμπουαν πληθυκα καλα. μου εδωσε μια πετσετα να σκουπιστω και παντοφλες να φορεσω, με πηγε στην τουαλετα εκανα τις αναγκες μου, ξανα το λαστιχο στον κωλο μου γελαγε ενω η πιεση του νερου ηταν στο τερμα, ενιωσα να ανακατευομαι το καταλαβε και σταματησε.. με πηγε στην αλλη αυλη, ενα τραπεζι ξυλινο, ενα πιατο με 2 τοστ κι ενα ποτηρι γαλα. μου εδειξε κι εγω εφαγα γρηγορα , πεινουσα, καυλωνα , μου το εδειξε, φοβη8ηκα πολυ μου επεσε, χαμογελασε.

    με επιασε απο το μαλλι και με πηγε παλι στο υπογειο, γονατισα μπροστα του, δεν μιλουσε, φοβομουν, κατεβασε το παντελονι του ειχε καυλωσει, μου ανοιξε το στομα και εβαλε το πουλι του εκει, δεν κουνιομουν, γελαγε, αρχισε να παλλετε σιγα σιγα, το ενιωσα να μεγαλωνει μεσα στο στομα μου, να με πνιγει. σταματησε. σηκωσε το παντελονι του. με εδεσε στον παγκο τιμωριας, μπρουμυτα, μου εριξε μερικες με τα χερια του.. ακουσα την πορτα να κλεινει παλι εμεινα μονος μου εκει..
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    έχεις να γράψεις για 7 χρόνια μη βάζεις part με κάνεις να νιώθω ότι θα τελειώσει σύντομα ...


    τι να κάνουμε η μαλακία φέρνει υπνηλία και αν δε με παίρνει ο ύπνος ας με πείτε μαλάκα τουλάχιστον εγώ θα κοιμάμε  
     
  7. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    thanks for the rep αν και δεν καταλαβαινω τι σημαινει. η εντολη ειναι να γραφω σε παρτ θα γραψω οσο εκεινοι μου επιτρεπουν

    ---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

    part 9 ''αποφαση ζωης᾽᾽

    ημουν εκει δεμενος στον ξυλινο παγκο μπτουμυτα, αυτο που ζουσα ηταν πραγματικα βγαλμενο απο την φαντασια μου, μια σκεψη με περιτριγυριζε και με αγχωνε, ᾽᾽θα με κρατησουν για σκλαβο τους ; τους κανω;᾽᾽

    ειχα αγχωθει και ειχα κοκκινησει, τοσο πολυ που δεν αντιληφθηκα οτι ηταν και οι δυο διπλα μου ο καθενας απο μια μερια..

    αισθανθηκα ενα χερι να με χαιδευει στον κωλο ηταν εκεινης. ειχαν ερθει και οι δυο στο δωματιο, εκεινος φορουσε τα ιδια με πριν, εκεινη γοβες ψιλοτακουνες μαυρες, μια καυτη μινι γκρι φουστα και απο πανω ενα σουτιεν μαυρο, η κυρια ειναι πολυ ομορφη.

    συνεχισε να με χαιδευει ᾽᾽μας τρομαξες λιγο, τι σκεφτεσαι᾽᾽με ρωτησε τρυφερα..

    ᾽᾽κυρια σκεφτομαι εσας και τους δυο, θελω να γινω μονιμος σκλαβος σας᾽᾽ειπα και δακρυσα, εκεινη συνεχισε να με χαιδευει, εκεινος αρχισε να χαιδευει το κεφαλι μου

    ᾽᾽συνεχισε᾽᾽ειπε ο αφεντης μου

    ᾽᾽ολα αυτα που ζω ειναι πρωτογνωρα για εμενα, ομως δεν φοβαμαι, μονο να μην σας απογοητευσω᾽᾽

    με τραβηξε εκεινος βιαια απο τα μαλλια εκεινη περασε το φιμωτρο στο στομα μου και το τυλιξε στο κεφαλι μου.

    τα ματια μου γουρλωσαν.

    εκεινη πηρε τον λογο ᾽᾽αν περασεις την τελευταια δοκιμασια, αυριο θα μετακομισεις σπιτι μας᾽᾽

    εγνεψα με το κεφαλι θετικα..

    η αφεντρα και ο αφεντης πηραν τα μαστιγια τους, αρχισαν να με χτυπουν εναλλαξ, τα χτυπηματα πολλα βαρια και δυνατα, χτυπιομουν ματαια ημουν πολυ σφιχτα δεμενος ενιωθα την ανασα τους ενω με χτυπουσαν ακομα πιο δυνατα, εκλαιγα και ουρλιαζα αλλα τιποτα δεν ακουγοταν, ειχα ιδρωσει απο την πλατη μεχρι τα ποδια πονουσα με χτυπουσαν παντου.. πολλες φορες πανω απο 100 σιγουρα. σταματησαν για λιγο.. πηραν και οι δυο απο μια βιτσα, δεν θυμαμαι και πολλα λιποθυμησα..

    μετα απο ωρα μου εβαλαν κατι να μυρησω.. βρεθηκα δεμενος και γονατιστος στην μεση του δωματιου.. ο καθρεφτης διπλα μου ειδα το κορμι μου μεσα στα χτυπηματα.

    εκεινη με πλησιασε ᾽᾽απο εδω και περα εισαι ο σκλαβος μας, τωρα θα ξεκουραστεις, οταν ξαναρθουμε θα σε γαμησουμε, εχω ενα τεραστιο στραπ ον᾽᾽εβαλε τα γελια εβαλε τα γελια γιατι εκεινος ηταν μπροστα μου και μολις αρχισε να με κατουραει..
     
  8. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Δεν ξέρω για τους αγαπητούς υποτακτικούς εγώ πάντως νιώθω πολυάσχολη σήμερα  

    Μην τυχόν και αργήσεις τη συνέχεια!  
     
  9. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Κυρια Νινεβι ευχαριστω για το ρεπ

    ---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:22 ----------

    το κατουρο του αφεντη ειχε πεσει στο προσωπο μου και οι δυο γελασαν και μ αφησαν εκει. ημουν γονατιστος δεμενος ποναγα παντου διψουσα , ηπια τα κατουρα του τα εγλυψα πριν στεγνωσουν πλεον δεν σκεπτομουν απλα εκτελουσα. το ειχα ονειρευτει το στραπ ον πολλες φορες οχι οπως θα ακολουθουσε.


    μετα απο μια ωρα περιπου ακουσα βηματα στη σκαλα ηξερα οτι ερχονταν και οι δυο πρωτα μπηκε στο δωματιο εκεινος, ηταν καυλωμενος, (να βαλω μια παρενθεση εδω στο καφε που γνωριστηκαμε κι εγω κι εκεινοι φεραμε εξετασεις για σεξουαλικα νοσηματα ολα καθαρα)

    το καυλι του κυριου ειναι εξαισιο, το δικο μου ειναι 17 ποντους φανταζει μικρο μπροστα στους δικους του 22 ποντους ναι ξερω ειναι τεραστιο και χοντρο.

    την κρατουσε απο το χερι κι εκεινη γυμνη, οι ρωγες της ηταν τσιτωμενες φορουσε στραπ ον, ηταν μαυρος μεγαλος, πολυ μεγαλος 25 ποντους οπως με πληροφορησε αλλη μερα. ηξερα οτι αυτο προκειτε να πονεσει πολυ.

    ο αφεντης μου ηρθε κοντα μου, με ελυσε, με κρατησε απο τα μαλλια και με πηγε στο κρεββατι εκει με αφησε στα τεσσερα γονατιστο καθετα στο κρεββατι, το κεφαλι μου απο την μια μερια ο κωλος μου απο την αλλη, ανοιξα το στομα μου οπως μου το ζητησε, το καυλι του αρχισε να μπαινει στο στομα μου, πρωτη φορα ενιωσα την γευση του και ηταν ωραιο, μυριζε το κορμι του το αφτερ σεηβ του, αρχισε απαλα να με τσιμπουκωνει βα8εια τα χερια του με χαιδευαν στο κεφαλι, το εβγαζε κιολας να παρω ανασα το χαιρονταν. η κυρια αρχισε να με χαιδευει το δαρμενο μου κορμι , ενιωσα το χερι της να με δροσιζει, με κατι, μου εβαζε λαδι αυτο που βαζουν στα μωρα, μου εβαλε 2 δακτυλα απαλα και αισθησιακα με τον ρυθμο που εκεινος γαμουσε τα μουτρα μου, δεν μου τα γαμουσε μου εκανε ερωτα ηταν καλος μαζι μου κι εκεινη ηταν μου εβαλε πολυ λαδι, τοτε ηταν η ωρα που θα με επαιρνε, το ενιωσα στον κωλο μου, ηταν σκληρο αρχισε να μπαινει το στομα μου ανοιξε πολυ εκανα να φωναξω το καυλι του μπηκε πιο μεσα το ενα χερι της αφεντρας πιεζε το στραπ ον της με το αλλο με μαλακιζε ειχα καυλωσει, μου ειχε δωσει αδεια να χυσω οσες φορες θελω , αρχιζε να μπαινει πιο βαθεια ο πονος ηταν δυσαρεστος δεν ηταν ομως αποτομος μου το εκανε απαλα καυλωνε μαζι μου κι εκεινος σιγα σιγα αρχιζε να χυνει ενιωθα το σπερμα του το καταπινα ,αρχιζε να γινετε πιο εντονο εκεινη με γαμουσε με ρυθμο εκεινος το ιδιο ηταν εξτασιακο εχυσε εκεινος στο στομα μου τα καταπια ολα σε στιγμες μετα καυλωσε πιο πολυ απο πριν ειχε βγει απο το στομα μου κι εκεινη απο τον κωλο μου. με γυρισαν, εκεινη εκατσε στα καγκελα του κρεββατιου εβαλε μαξιλαρια στην πλατη της με εβαλε να την γλυψω, το στομα μου με χυσια συναντουσε τα δικα της εχυνε ασταματητα εκεινος μου την επαιξε εχυσα δυνατα μου εβαλε τα χυσια μου στον κωλο μου για λιπαντικο ηταν η σειρα του να με παρει, ντρεπομουν αλλα το ηθελα πολυ, επιασε τα χερια μου στην πλατη πισω εκεινη εσπρωχνε το κεφαλι μου στο μουνι της βογγαγα ενω εκεινος με γαμαγε απαλα αλλα με ρυθμο βογγουσαμε ολοι μαζι, δεν ειχα αδεια να χυσω, εκεινοι εχυναν εκεινος τελειωσε μεσα μου εκεινη στο στομα μου κοιμηθηκαμε ολοι μαζι..
     
  10. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Πρέπει να παντρευτώ κι εγώ έναν bi αρχισαδίσταρο. Τι χάνω η γυναίκα τόσον καιρό με το σολάρισμα...  
    Βάζε και καμιά τελεία όμως γιατί μου κόπηκε η ανάσα!
     
     
  11. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    για μενα να δεις ποσο δυσκολο ειναι να τα γραφω φοροντας το cb 3000. η συνεχεια αυριο σε λιγο επιστρεφουν σπιτι.
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    σημείωση να είναι και πλούσιος με πύργο και τζιπ !