Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος spankingboy28, στις 14 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Μας καύλωσες μεσημεριάτικα.
     
  2. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    part 10 ''Νεα ζωη᾽᾽


    ολα αυτα που ονειρευεται ενας σκλαβος ειχαν αρχισει να γινονται πραγματικοτητα. οι αφενταδες μου με ειχαν διαλλεξει και προσκαλεσει να ζησω μαζι τους. εκεινη την εποχη ημουν φοιτητης σε πολη μακρινη απο την δικη μου κι ετσι μπορουσα να μετακομισω ανετα, οι δικοι μου αλλωστε δεν ειχαν την δυνατοτητα να ερθουν να με επισκεφτουν. Μεχρι τωρα για να συντηρουμε εργαζομουν, σπουδαζα οικονομικα και ημουν τυχερος μεσω καποιου γνωστου εργαζομουν σε ενα χρηματιστηριακο γραφειο. ετσι τα εβγαζα περα μονος μου χωρις να υποχρεωνω τους δικους μου. οι αφενταδες μου, οταν μου προτειναν να μεινω μαζι τους, μου ειπαν οτι θα πρεπει να σταματησω την δουλεια μου, οτι λεφτα χρειαζομουν θα τα παρειχα εγω, η μοναδικη μου υποχρεωση ηταν να παρακολουθω τα μαθηματα της σχολης μου και να τα πηγαινω καλα εκει, αλλωστε με ελεγχαν παντα κι εκει, ομως αυτα θα αναφερθουν στην συνεχεια. στους γονεις μου θα ελεγα οτι θα συγκατοικησω με εναν φιλο μου και τιποτα αλλο, φυσικα θα κρατουσα επαφες για να μην κινησω υποψιες , οχι οτι εκανα κατι χωρις την θεληση μου αλλα κι εσεις κι εμεις στην ιδια κοινωνια ζουμε. Για να βαζουμε και μερικα πραγματα στη σειρα, ο κυριος και η κυρια εχουν εταιρεια που ασχολειται με οικονομικες επενδυσεις, στον τομεα μου δηλαδη, απο ενα σημειο κι επειτα αρχισα κι εγω να εργαζομαι μαζι τους, τα οικονομικα μου, αποδοχες κτλ ειναι ανεξαρτητα απο τον ελεγχο τους, δηλαδη τα χειριζομαι οπως θελω εκεινοι δεν με επιβαρυνουν σε κατι και αυτο με κανει ακομη πιο περηφανο που ειμαι δικος τους.

    μετεφερα τα πραγματα μου στο σπιτι τους. στο πανω μερος του σπιτιου υπαρχει μια σοφιτα οπου ειναι ο χωρος μου, εχει κρεββατι, καναπε γραφειο ειναι σαν μια μικρη γκαρσονιερα σιγα σιγα το διαμορφωσα οπως επιθυμουσα. το δωματιο μου αρεσει πολυ, χαρηκα που θα εχω δικο μου χωρο, μια μικρη ελευθερια ειναι κι αυτη απαραιτητη ομως για την σχεση μας. ο κυριος και η κυρια οταν πηγα με πληροφορησαν για τους κανονες του σπιτιου κι ετσι η κοινη μας ζωη αρχιζε

    ---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 14:40 ----------

    part 11 '' η πρωτη μερα᾽᾽



    ειχα παει απο την προηγουμενη βραδια στο σπιτι τους. τακτοποιηθηκα και επεσα για υπνο οπως ειχα διαταχθει. μεσα στο σπιτι τα ρουχα για εμενα δεν επιτρεπονται εκτος και αν μου ζητηθει να φορεσω κατι συγκεκριμενο, ξυριστηκα , πλυθηκα και ελεγξα το κορμι μου για ατελειες. ολα καλα. μου ειχαν ζητησει να κανω αποτριχωση σε σωμα, κωλο, ποδια και πεος μαλιστα με εστειλαν σε μια φιλη τους αισθητικο που δεν μου ειπε τιποτα περιεργο αλλα καταλαβα οτι ηξερε ακριβως γιατι προοριζομουν, οταν ημουν γυμνος μπροστα της αισθανθηκα πολυ αβολα, οταν αρχισε να ξυριζει τα αχαμνα μου καυλωσα πολυ, εκεινης της φανηκε πολυ φυσιολογικο , σχεδον δεν εδωσε σημασια και συνεχισε την εξαιρετικη της δουλεια.

    το επομενο πρωινο , ηταν πρωινο κυριακης, σηκωθηκα πλυθηκα εκανα τις αναγκες μου και 9 ακριβως ημουν γονατιστος στο σαλονι οπως μου ειχε ζητηθει εκεινοι δεν αρχισαν να ερθουν. η κυρια φορουσε ενα τζην κολλητο και τονιζε τους υπεροχους γλωτους της απο πανω ενα ασπρο πουκαμισο , στο χερι κρατουσε την βιτσα της και μια σακουλα. ο κυριος ηταν ντυμενος κι εκεινος με τζην και ενα φουτερακι, δεν κρατουσε κατι εκεινος. με διεταξαν να σηκωθω κι ο αφεντης μου εξερευνησε ολο το κορμι μου, μου εριξε μια απαλη στον κωλο και με συνεχαρη που εκανα οτι ειχα κανει. παρατηρησα οτι το παντελονι του ειχε αρχισει να φουσκωνει απο την καυλα της στιγμης.


    η κυρια μου εβγαλε κατι μεσα απο την σακουλα, ενα διαφανες σωληνακι, δεν καταλαβα καλα τι ηταν και μου φανηκε αστειο.

    ᾽᾽αυτο το αντικειμενο ονομαζεται ζωνη αγνοτητας, θα το φορας στο πεος σου, θα μπορεις μονο να κατουρας, αν καυλωσεις ο πονος θα ειναι οξυς και δεν θα σου επιτρεπει να καυλωνεις᾽᾽μου ειπε η υπεροχη μου κυρια.

    τωρα πια δεν φανταζε αστειο. με πλησιασε και αρχισε να μου το φοραει, αφου πρωτα εβαλε λιπαντικο στο πεος μου για να γλιστραει, με ασφαλισε, η ασφαλεια του επιανε στα αρχιδια μου, το κλειδι του γυρισε, για να βγει αυτο θα επρεπε να το κανει καποιος απο τους δυο αφου εκεινοι ειχαν τα μοναδικα κλειδια. μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικα αβολο, απο την πρωρη φορα που το φορεσα, αρχισα να αισθανομαι τα αρχιδια μου να χτυπουν στα ποδια μου, ανατριχιαζα.


    η κυρια μου εδωσε ενα χαρτι με το καθημερινο μου προγραμμα απο δευτερα εως παρασκευη, στα σαββατοκυριακα δεν υπηρχε προγραμμα καθως υπηρχε πληρης χρηση μου.

    η κυρια με εβαλε να διαβασω δυνατα το προγραμμα για να μου λυθουν ολες μου οι απορειες.


    ᾽᾽το πρωι θα σηκωνεσαι στις εξι, θα ετοιμαζεσαι και θα φτιαχνεις πρωινο για τους κυριους σου. στις 7 θα ερχεσαι να μας ξυπνησεις , την κυρια θα την φιλας στα ποδια εκτος και αν ειναι γυμνη οπου θα την φιλας στην πλατη ή στα στηθη αναλογα πως θα ειναι γυρισμενη.. τον κυριο θα τον ξυπνας χαιδευοντας το προσωπο του εκεινος θα αποφασιζει οταν ξυπνα αν θα του φιλησεις τα ποδια ή αν θα του γλυψεις τα γεννητικα του οργανα. στην συνεχεια θα τους βοηθας φερνοντας τις παντοφλες τους και οδηγοντας τους στο μπανιο, πολλες φορες για ουρηση θα χρησιμοποιειται το στομα σου.

    Μετα την ληψη πρωινου στο οποιο θα θρεφεται και ο σκλαβος , ακολουθει το πρωινο πυγοραπισμα απο τον κυριο και την κυρια.

    υστερα θα βοηθας στην ενδυση των αφενταδων σου και θα τους συνοδευεις μεχρι το αυτοκινητο τους για να φυγουν στην δουλεια, απο τις 8 και μεχρι να πας στην σχολη σου, θα πρεπει να συμμαζευεις το σπιτι και να προετοιμαζεις για το φαγητο, τυχον ακαταστασια θα τιμωρειται με 100 βουρδουλιες.

    στην συνεχεια θα πηγαινεις σχολη και το αργοτερο τρεις το μεσημερι θα εχεις επιστρεψει εκτος εαν εχεις εργαστηριακα υποχρεωτικα μαθηματα. απο τις τρεις εως τις πεντε εχεις ελευθερο χρονο. ο κυριος και η κυρια ερχονται στις πεντε, θα πρεπει να εχεις ετοιμο το φαι και ολες τις ανεσεις που χρειαζονται για να ξεκουραστουν. μετα τις πεντε εισαι στην διαθεση της κυριας και του κυριου για πασα χρηση. πριν την αποσυρση του κυριου και της κυριας για υπνο υπαρχει το βραδυνο πυγοραπισμα απο τον κυριο και την κυρια. το πρωινο και το βραδυνο πυγοραπισμα ειναι ανεξαρτητα των υπολοιπων τιμωριων και θα γινονται παντα.᾽᾽

    καθως τα διαβαζα καταλαβαινα ποσο δυσαρεστη ειναι η ζωνη αγνοτητας.

    η μερα μολις αρχιζε..
     
  3. ANNAtravestiSLAVE

    ANNAtravestiSLAVE Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    μωρέ μπράβο τύχη ...
    μακάρι να μπορούσε να γίνει και αληθινό...
    αλλά .............
    πύργους εδώ στην Ελλαδα, δυστυχως, δεν έχουμε
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: για πρωτη φορα


    Και που νομίζεις ότι πήγαν τα λεφτα που ρωτάει και ο Γιωργάκης;.... 





    Και 22 πόντους εργαλείο... μην το ξεχνάς αυτό... 





    Και κάτι για τον Νικόλα.

    Νίκο έχω δύο ερωτήσεις για εσένα;

    1ον Απο τότε που γράφεις την ιστορία σου εδώ είχε αποδώσεις; Θέλω να πω σου έστειλε κάποιος/α/οι μήνυμα;

    2ον Αυτά που γράφεις εδώ τα ζεις στην πραγματικότητα ή θα ήθελες να τα ζήσεις; Σε ρωτάω γιατί εντώ στο Ελλάντα... το βλέπω δύσκολο όλο αυτό το σκηνικό.

    Οι ερωτήσεις μου είναι εντελώς καλοπροαίρετες.
     
  5. ANNAtravestiSLAVE

    ANNAtravestiSLAVE Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    με χάλασε το τσίπ ...τον πηγε που τον πηγε στον πύργο ..ας τον πήγαινε με άσπρο άλογο ...

    χάθηκαν οι σωστοί αφέντες ..........
     
  6. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    1. αποδοσεις; με την εννοια που θετεις δεν επεδιωξα ποτε να εχει
    2. επειδη ζουμε στην ιδια πολη με την λεξη ᾽᾽πυργος᾽᾽ καταλαβαινεις πιστευω για ποια σπιτια και που αναφερομαι.

    κι εγω σου απαντω καλοπροαιρετα και με καμια δοση ειρωνιας για εμενα το bdsm ειναι τροπος ζωης και οχι βιοπορισμος.

    ---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

    αρχικα με μπερδεψες με το τσιπ , εννοεις το τζηπ.. λενε στο χωριο μου.. δεντρο που δε φθανουν, του πετουν πετρες για να το ριξουν... 
     
  7. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Αργει η συνέχεια?
     
  8. MastroMitsos

    MastroMitsos New Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Αγαπητοι συμφουρητες πειτε με ξενερωτο,
    αλλα δεν καυλωνω με τετοια καλως η κακως, κ βεβαια δεν τα διαβαζω!

    Αχχ πανε πανω απο 3 δεκαετιες που διαβαζα τετοια λογοτεχνια-εμπειριες!
    η τελευταια ηταν " η ιστορια της Ο" δημοσιευμενη
    αν θυμαμαι καλα ηταν στην εφημεριδα Απογευματινη σε καθημερινες συνεχειες:mwink:
    εκει να δεις πονο , να περιμενεις 24 ωρο για λιγες σειρουλες θεικες!

    Μαρεσει να προχωραω στην ζωη μου..
    στα 12 εκοψα τα Μικυ Μαους , κ μετεπηδησα στο ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ, Αστεριξ!
    αλλη διασταση! αλλη αποψη!
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2010
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    στα 12 ξεφύλλιζα εγκυκλοπαίδειες ,με ηδόνιζε τόση γνώση μαζεμένη στα χέρια ,έψαχνα κάθε τι περίεργο ...

    12 χρόνια μετά έβλεπα teletubies άλλη διάσταση... άλλη άποψη... εκεί να δεις πόνο στο μυαλό καθώς γίνεται πουρές μέσα 24 λεπτά ... στο STAR αν θυμάμε καλά τα χαραμάτα ...
     
  10. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    τα παραπανω δυο σχολια ειναι ο ορισμος της εννοιας spamming!?

    ---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

    ο κυριος και η κυρια μου εδωσαν αδεια να συνεχισω να γραφω την ιστορια μας. μου ζητησαν να γραφω εικονες που με εχουν στιγματισει πιο πολυ, οπως τις εχω εντονα στο μυαλο μου και αυτο θα κανω απο εδω και περα.


    part 12 ᾽᾽με συστησαν στον συνεργατη τους᾽᾽


    μερες πριν μου ειχαν πει οτι θελουν να ερθω να εργαζομαι στο γραφειο τους για το παιδι που θα κανει ολες τις δουλειες και θα χαμογελαει. ηταν καλοκαιρι , δεν ειχα μαθηματα και ηταν ευκαιρεια να ειμαι συνεχεια κοντα τους. η ημερα που θα πηγαινα στην δουλεια εφθασε.

    σηκωθηκαμε το πρωι , εγινε οτι πρεπει να γινει καθε φορα με εξαιρεση οτι δεν μου τις εβρεξαν, παραξενευτηκα λιγο, αλλα φανταστηκα οτι το εκαναν για να παρω θαρρος. γενικα εδω και μια εβδομαδα δεν με ειχαν δειρει καθολου.

    φθασαμε στην δουλεια, μπηκαμε και οι τρεις στο ασανσερ και στον τεταρτο οροφο ειναι τα γραφεια της εταιρειας, με γνωρισαν σε ολο το προσωπικο, ως τον προσωπικο τους βοηθο και το παιδι για τις εξωτερικες δουλειες, το προσωπικο ειναι 7 ατομα 5 γυναικες και 2 ανδρες διαφορων ηλικιων.

    συνεχισαμε στο βαθος που ηταν το γραφειο του κυριου Γιωργου, ο κυριος Γιωργος ειναι ο συνεταιρος της εταιρειας.

    χτυπησαμε την πορτα και περασαμε στο γραφειο του. ο κυριος Γιωργος ειναι ενας ανδρας γυρω στα εξηντα, εντονα γκριζαρισμενος, αδυνατος με πολυ σκληρα χαρακτηριστικα, ειναι το αφεντικο που σε φοβιζει δηλαδη. η φωνη του ειναι βραχνη και ειναι πολυ αυστηρος με ολους.

    ᾽᾽καλημερα γιωργο᾽᾽ειπε η κυρια μου

    ᾽᾽καλημερα παιδια᾽᾽απαντησε εκεινος

    ᾽᾽αυτος ειναι ο νεος μας βοηθος, ο νικος᾽᾽ ειπε ο αφεντης μου.

    εκανα χειραψια μαζι του.

    ᾽᾽λοιπον νικολα, εισαι σε μια σοβαρη εταιρεια και θελω να τα κανεις τα παντα τελεια, πηγαινε να μας φτιαξεις τρεις ελληνικους μετριους᾽᾽η βραχνη του φωνη ακουστηκε.

    ᾽᾽μαλιστα κυριε γιωργο᾽᾽απαντησα σχεδον κοκκινισμενος απο τον φοβο μου και ετρεξα για τους καφεδες.

    εκεινοι συνεχισαν την κουβεντα τους.

    οταν βγηκα απο το γραφειο, συναντησα μια νεαρη κοπελα γυρω στα 30 με ξανθο καρε μαλλι την μαρια, η μαρια ειναι πολυ γλυκος κι ευγενικος ανθρωπος, της συστηθηκα και της ειπα τι μου εχουν αναθεσει, μου εδειξε τα κατατοπια και ετοιμασα τα καφεδακια τους. στο σπιτι ο αφεντης μου μου εχει δειξει πως να φτιαχνω ελληνικο με ωραιο καιμακι και αυτη η γνωση μου με βοηθησε να βγαλω εις περας την πρωτη μου αποστολη.

    τα καφεδακια ειναι ετοιμα. χτυπησα την πορτα του γραφειου και τους τα προσφερα, με ευχαριστησαν και αποσυρθηκα στο γραφειο των αφενταδων μου και τους περιμενα.

    εκεινοι μετα απο λιγο ηρθαν και οι δουλεια αρχιζε. καταλαβα οτι κουραζονται πολυ εκει, τα τηλεφωνα δεν σταματουν να χτυπουν. θυμαμαι τις πρωτες φωτοτυπιες που εβγαλα και την πρωτη ουρα στην τραπεζα για να εξαργυρωσω τις επιταγες. η ωρα ειχε παει 2 και η κυρια μου εδωσε χρηματα να παω να αγορασω κατι προχειρο για να φαμε , τα εφερα τους σερβιρα και φαγαμε ολοι μαζι επειτα η δουλεια συνεχιστηκε.

    στις 4, ενας ενας απο το προσωπικο περνουσε απο το γραφειο εδινε αναφορα για την δουλεια της ημερας χαιρετουσε και αποχωρουσε απο το γραφειο,


    στις πεντε ολα τα γραφεια ειχαν αδειασει εκτος απο το δικο μας και του κυριου γιωργου. η εσωτερικη γραμμη χτυπησε ο κυριος γιωργος μας ειχε φωναξει και τους τρεις στο γραφειο του.

    ᾽᾽καθιστε παιδια, εκτος απο τον μικρο᾽᾽η βραχνη φωνη του ακουστηκε.

    το γραφειο μυριζε απο το τεραστιο πουρο που καπνιζε.

    ᾽᾽λοιπον νικολα, πώς σου φανηκε η πρωτη μερα στο γραφειο;᾽᾽με ρωτησε εκεινος

    ᾽᾽ηταν πολυ καλα κυριε γιωργο᾽᾽του απαντησα χαμογελαστος

    εκεινος εδειξε ικανοποιημενος απο την απαντηση μου. ο κυριος μου εβαλε ενα ποτηρι ουισκυ ο κυριος γιωργος επινε ηδη η κυρια μου δεν ηθελε τιποτα.

    ᾽᾽νινα, αυτο ειναι το αγορι που εχετε σπιτι;᾽᾽ρωτησε εκεινος

    εγω κοκκινησα σ αυτην την ερωτηση, συζητανε για εμενα στην δουλεια τους, τι ακριβως ηξερε για εμενα; ειχα κοκκινησει και θυμωσει παραλληλα

    η κοφτη απαντηση της αφεντρας μου , με εκανε να σκυψω αμεσως το κεφαλι μου και τα ματια μου να κοιταζουν το πατωμα

    ᾽᾽ο σκλαβος μας᾽᾽

    αρχισαν ολοι να γελουν κι εγω σκυμμενος ειχα κοκκινησει απο την ντροπη.

    ᾽᾽ενταξει, απλα μου κανετε πλακα᾽᾽ειπε εκεινος και αρχισε να γελαει με την βραχνη του φωνη.

    ᾽᾽καθολου, σκλαβε γδυσου᾽᾽απαντησε ο αφεντης μου.

    η εντολη ηταν ρητη και δεν ειχα δικαιωμα να δειξω κανεναν δισταγμο, αρχισα να γδυνομαι , εβγαλα πρωτα την μπλουζα μου και τα παπουτσια μου με τις καλτσες, ειχα κοκκινησει απο ντροπη και τα ματια μου δακρυσαν, ο αφεντης και η κυρια μου χαμογελουσαν ενω ο κυριος γιωργος ειχε σαστισει στο θεαμα.


    εβγαλα το παντελονι μου και το σλιπ μου κι εμεινα γυμνος μπροστα τους.

    ᾽᾽τι ειναι αυτο στο πουλι του;᾽᾽ρωτησε εκεινος με περιεργεια

    ᾽´αυτο ειναι ζωνη αγνοτητας, και δεν τον αφηνει να εχει στυση᾽᾽απαντησε με περηφανεια η κυρια μου.

    ᾽᾽παιδια μπραβο σας, ειναι πραγματικα πολυ καλο αυτο που κανετε᾽᾽ειπε εκεινος


    ᾽᾽γιατι δεν ερχεσαι να τον επιθεωρησεις;᾽᾽αναρωτηθηκε ο αφεντης μου.

    εκεινος σηκωθηκε χωρις να χανει τον καιρο του, ηρθε διπλα μου, αφησε τον καπνο του να πεφτει πανω μου και αρχισα να νιωθω το χερι του που ψηλαφουσε το κορμι του, το υφασματινο παντελονι του δεν ηταν δυνατον να κρυβει την καυλα του, οταν αρχισε να αγγιζει τον κωλο μου, ο κυριος με πλησιασε και ξεκλειδωσε την ζωνη αγνοτητας, ο κυριος γιωργος επιασε το πεος μου, ειχα αδεια για στυση, καυλωσα αμεσως.

    ᾽᾽πολυ καλος ειναι, ομως απο οτι θυμαμαι τους σκλαβους τους μαστιγωναν᾽᾽ειπε ο κυριος γιωργος περιπαιχτηκα.

    ᾽᾽μα φυσικα᾽᾽...

    ---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

    απαντησε η κυρια μου..

    ο κυριος εβγαλε την δερματινη ζωνη του, με επιασε απο το κεφαλι του και με εριξε με βια στο γραφειο του κυριου γιωργου, εκεινος εκατσε στην θεση του και αναψε παλι το πουρο του, κρατιομουν απο το γραφειο του εκεινος ηταν μπροστα μου εριχνε τον καπνο επανω μου και ηταν πολυ σοβαρος, ο αφεντης μου ηταν εξτασιασμενος ηξερα οτι θα πονεσω πολυ.. χωρις ζεσταμα και προειδοποιηση η ζωνη του αρχισε να με δερνει στα κωλομερια μου, με δυσκολια κρατιομουν απο το γραφειο ενω τα χτυπηματα επεφταν βροχη, η αφεντρα μου ζητουσε πιο δυνατα χτυπηματα και ο αφεντης μου της τα χαριζε με ευχαριστηση ο κυριος γιωργος κρατησε τα χερια μου δυνατα, ενω αφησε το πουρο του στην αφεντρα μου και ο αφεντης μου χτυπαγε τα ποδια μου τον κωλο μου και την πλατη μου χωρις διακρισεις..

    ᾽᾽γιατι δεν του γαμας το στομα γιωργο;᾽᾽αναρωτηθηκε η αφεντρα μου εκεινος σαν να περιμενε απλα να το ακουσει, κατεβασε γρηγορα το παντελονι του και εβαλε τον πουτσο του στο στομα μου

    ᾽᾽γλειψε με βρωμοπουστα᾽᾽φωναξε και το πεος του εφθασε μεχρι τον λαιμο μου, με επιασε απο το μαλλι και βιαια με εσπρωχνε πανω στον πουτσο του

    ᾽᾽δερνε τον πιο δυνατα᾽᾽φωναξε στον αφεντη μου το ζωναρι με ειχε σαπισει και το χτυπουσε πιο δυνατα

    εκαιγε το σωμα μου τα χερια μου κρατουσαν τους γλωτους του συνεταιρου που με γαμουσε σκληρα, εχυσε μεσα στο στομα μου , εχυνε πολυ, τον εγλειψα τον καθαρισα και ομως παρεμενε καυλωμενος.. εκατσε παλι στην θεση του, ηπιε μια γουλια ουισκυ..

    ᾽᾽θα τον κρατησουμε στην εταιρεια᾽᾽ειπε.
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Πολύ λίγο
    Γράφε κάτι παραπάνω ρε Νίκο , θα κάνεις 9 χρόνια να μας πεις την ιστορία σου
    Part 12 αυτό είναι που λεν γαμήθηκα για να βρω μια δουλεία της προκοπής
     
  12. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Μπράβο! Πολύ ωραία η ιστορία σου.

    Να συμπληρώσω του danos, αυτό είναι που λένε, "τώρα τελευταία με σκίζουν στη δουλειά"

    Αλήθεια, όταν σε ρωτάνε οι φίλοι σου πώς περνάς αυτό το καιρό, τι τους λες;