Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος spankingboy28, στις 14 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Μη δίνεις σημασία στους σπάμερς, αν δεν γουστάρουν ας μην διαβάζουν. Ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις.  
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    yamy
     
  3. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    γαμηθηκα στην δουλεια, κυριολεκτικα χαχα

    ---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

    part 13 δεν εχει ειμαι προληπτικος.

    part 14 ''London''


    Το Λονδινο ειναι μια πολη που αγαπω πολυ, ειχα την ευκαιρεια να την επισκεφτω αρκετες φορες μεχρι σημερα, αυτη την φορα θα σας περιγραψω την πρωτη φορα που πηγα, δεν θα ειναι τουριστικη η περιηγηση μου και θα αποκρυψω σκοπιμα ονοματα ξενοδοχειων και τα λοιπα για να αποφυγω την αναγνωρισιμοτητα μας.

    Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κανονισει τα χαρτια μας, επρεπε να βγαλω διαβατηριο γιατι εχω την παλια ταυτοτητα και δεν μπορουσα να ταξιδεψω αλλιως στην ευρωπαικη ενωση. ημουν χαρουμενος, πρωτη φορα θα πηγαινα εξωτερικο, λιγος φοβος για το αεροπλανο, ομως η κυρια μου που θα ηταν μαζι μου σιγουρα θα με βοηθουσε να ανταπεξελθω.

    ειχαμε ενα σεμιναριο για την δουλεια και η κυρια ειχε αναλαβει να παει, εγω θα την συνοδευα ο αφεντης εμενε πισω στην εταιρεια.

    ολα τα πραγματα ηταν ετοιμα, ο κυριος μας πηγε στο αεροδρομιο, τσεκ ιν και μονο με μια ωρα καθυστερηση ξεκινησαμε το ταξιδι μας, η αληθεια ειναι οτι ημουν ιδιαιτερα νευρικος και η υψοφοβια μου ειχε χτυπησει τα υψη, να προσθεσω οτι δεν φορουσα ζωνη αγνοτητας για τυχον ατυχηματα. η κυρια κατα την απογειωση μου κρατουσε τα χερια να παρω κουραγιο και μου χαμογελουσε.. αισθανομουν ασφαλεια , σε 2 ωρες το μαρτυριο ειχε τελειωσει, η αφιξη μας στο χιθροου ηταν ομαλη.

    ο καιρος συννεφιασμενος.. φθασαμε στις 12 το μεσημερι ωρα αγγλιας, στις 7 ηταν το σεμιναριο ηταν παρασκευη. θα μεναμε το σαββατο και την κυριακη επιστροφη. ηταν πολυ λιγο και συντομο και κυριολεκτικα δεν προλαβα να δω τιποτα, ομως ηταν υπεροχα.

    πηγαμε στο ξενοδοχειο , ετοιμασα την ντουλαπα της κυριας μου. ειχε κλεισει δικλινο κρεββατι με διπλο κρεββατι, το ξενοδοχειο ηταν μεσσαιωνικου στυλ και ηταν ομορφο..

    η κυρια μου ζητησε να της ετοιμασω το μπανιο της οπως και εκανα εκανε το μπανιο της και αφου την βοηθησα και την σκουπισα ετοιμασα την σιεστα της για να ξεκουραστει για δυο ωρες , εγω θα εμενα γονατιστος στο πατωμα διπλα στα ποδια της να της τα φιλαω και χαιδευω. η κυρια κοιμηθηκε κι εγω εμεινα εκει να προσεχω και να φιλω τα υπεροχα ποδια της, τα ποδια μου συντομα αρχισαν να πονουν γι αυτο προσπαθουσα να μοιραζω το βαρος μου ωστε να πονω λιγοτερο. ομως γλυφωντας και πιπιλωντας ενα ενα τα υπεροχα δακτυλα της, σιγα σιγα ο πονος μου ανακουφιζονταν.

    οι δυο ωρες περασαν γρηγορα και γλυφοντας το στηθος της κυριας μου (κοιμοταν γυμνη) την ξυπνησα , ανοιξε τα υπεροχα ματια της ενω ξυπνουσε με αρπαξε απο το μαλλι και μου εδωσε ενα φιλι γεματο παθος, ηταν η πρωτη φορα που η εκπαιδευση μου ειχε πιασει τοπο με μεγαλη δυσκολια κρατηθηκα και δεν καυλωσα.

    ᾽᾽μπραβο που ελεγχεις την στυση σου, θα ανταμειφθεις´´μου ειπε γεματη ευχαριστηση.


    την βοηθησα να ντυθει και κατεβηκαμε στο εστιατοριο του ξενοδοχειου για φαγητο, αν και το εθιμο μας ηταν ελληνικο για να φαμε τετοια ωρα, οταν ειχαμε κανει την κρατησει ειχαμε προγραμματισει και την ωρα που επιθυμουμε για φαγητο.

    η κυρια παρηγγειλε και για τους δυο μας, η παπια με το πορτοκαλι ηταν υπεροχη. αφου φαγαμε γυρισαμε στο δωματιο μας οπου ετοιμαστηκαμε για το σεμιναριο. το σεμιναριο ηταν κουραστικο , αλλα στην συνεχεια ακολουθησε η πιο μαγικη βραδια της ζωης μου.


    γυρισαμε στο ξενοδοχειο, στο δωματιο μας.

    ᾽᾽γδυσου σκλαβε μου᾽᾽διεταξε η αφεντρα μου

    υπακουσα αμεσως στην εντολη της...

    εβγαλα τα ρουχα μου αργα αργα και σταθηκα γυμνος μπροστα της, πηρα την τσαντα της απο το χερι της και την ακουμπησα σε ενα τραπεζακι. κατω το πατωμα ειναι σκεπασμενο με χαλι.

    εκεινη ηρθε κοντα μου και το χερι της το οποιο ηταν τυλιγμενο με το μεταξωτο γαντι της αρχισε απο το προσωπο μου να ταξιδευει σε ολο το κορμι μου στο στηθος μου, στον κωλο μου , στην πλατη μου, ανατριχιασα και τα ματια μου εκλιπαρουσαν για εκεινη, να με φαει αν γινονταν.

    το χερι της κατευθυνθηκε στο πεος μου...

    ᾽᾽εχεις αδεια στυσης᾽᾽ ειπε

    και αρχισε να με μαλαζει, το πεος μου αρχισε να πετρωνει στο αγγιγμα της κι εκεινη με μαλαζε με ρυθμο απαλα και χαιδευοντας τα μπαλακια μου, με το αλλο χερι της αρχισε να τριβει τις ρωγες μου με πλησιασε στο στομα και αρχισε να με φιλαει με παθος..

    ᾽᾽πηγαινε να φερεις την βιτσα και το μαστιγιο μωρο μου᾽᾽με διεταξε..

    ετρεξα προς την ντουλαπα.. η αγαπημενη της βιτσα και το δερματινο μαστιγιο με τις 9 ουρες, αυτο το μαστιγιο ειναι πολυ βαρυ, οταν πεφτει πανω σου νομιζεις σου κανει μασαζ και μετα απο λιγο ειναι πολυ σκληρο.


    ᾽᾽αν αντεξεις την τιμωρια, θα ανταμειφθεις᾽᾽μου ειπε ενω την βοηθουσα να ξεντυθει.. το γυμνο της κορμι πανω στις ψηλοτακουνες μαυρες γοβες της, η θεα μου ηταν μπροστα μου ετοιμη να με κατασπαραξει και αυτο ηταν δωρο για εμενα.

    μου ζητησε να ακουμπησω τους αγκωνες μου στο κρεββατι να ενωσω τα ποδια μου και να ορθοσω και τουρλοσω τον κωλο μου μπροστα της, τα πρωτα χτυπηματα με την βιτσα ηταν ετοιμα να αρχισουν.

    η αφεντρα μου λατρευει την βιτσα, τον ηχο της και τα σημαδια, τις μακριες γραμμες που αφηνει στον κωλο μου.. αρχισε να με χτυπαει.. δεν κανει ζεσταμα ποτε, μονο γερα και δυνατα χτυπηματα, στο πεμπτο χτυπημα με φιμωσε , μου εβαλε το κυλοτακι της στο στομα και με ταινεια μου το εδωσε, το κυλοτακι της ειχε την γευση της το πιο νοστιμο φιμωμα. αρχισε ξανα τα δυνατα χτυπηματα. αργα, επαιρνα καθε φορα πρωτα την σωστη θεση και η βιτσα χτυπαγε και τα δυο κωλο μερια μου, τα γραμμωνε, καθε φορα αλλαζε μερια για να γραμμωνονται ομοιομορφα, ερχονταν κοντα μου ενιωθα το γλυκο της αιδιο να με ακουμπα, να ακουμπα τον κοκκινισμενο κωλο μου , ενιωθα την καυλα της και μετα πιο δυνατο χτυπημα καθε φορα πιο δυνατο χτυπημα.. στα 40 σταματησε.. με ξεφιμωσε και σκουπισε τα δακρυα μου απο τα ματια μου, νομιζα οτι θα με αφηνε να την γλυψω, οχι ακομα..

    μου ζητησε να ξαπλωσω μπρουμυτα στο κρεββατι και να κρατηθω γερα απο το ξυλο.. το μαστιγιο της αρχισε να με χτυπα στην πλατη,, καθε χτυπημα δυνατο , γρηγορο, ερωτικο, ενιωθα αυτο το βαρυ μαστιγιο, σαν να μου κανει μασαζ πολυ περιεργη αισθηση να την περιγραψεις σε καποιον που δεν ξερει αυτον τον τυπο μαστιγιου, ενιωθα την πλατη μου να αναβει να κοκκινιζει, εκεινη με ξεφιμωσε και ακουγε τα βογγητα μου ερχοταν κοντα μου και εγλυφε την πλατη μου, το εργο της, πιστεψα οτι ηταν η ωρα για να με παρει με το στραπ ον της, αλλα μολις θυμηθηκα οτι δεν το εχει φερει μαζι της.. δεν ηξερα τι να περιμενω.

    με γυρισε ανασκελα.. μου εδωσε ενα καυλο φιλι και τα στηθη της ακουμπησαν στο κορμι μου, ενιωσα το δεξι της χερι στον λαιμο μου και το αριστερο της στην στυση μου με μαλακιζε δυνατα ενω με επνιγε και η γλλωσσα της με εξερευνουσε ειχα περασει σε αλλη διασταση, με αφησε απο το λαιμο , εβηξα μου χαμογελασε. σηκωθηκε ορθια και πηρε παλι το μαστιγιο, αρχισε να μαστιγωνει το κορμι μου , το στηθος μου, την κοιλια μου το πεος μου τα ποδια μου. πονουσα δεν εκανα να αποφυγω τα χτυπηματα της, την χαζευα, την θαυμαζα, εβλεπα το γυμνο κορμι της να σηκωνει το μαστιγιο και να με χτυπα.. τοτε καταλαβα ποσο την αγαπω.. ζητησα αδεια να μιλησω, την πηρα..

    ᾽᾽κυρια, σας αγαπω᾽᾽ ειπα

    εκεινη χαμογελασε και συνεχισε να με μαστιγωνει, δεν ηταν τιμωρια, ηταν ερωτικο, ηταν ο τροπος που διχνει η αφεντρα στον σκλαβο της την αγαπη της.. σταματησε.. το κορμι μου ειχε κοκκινησει..μου ζητησε να της σερβιρω ενα μπειλυς το εκανα , ενω εκεινη καθοταν σε μια πολυθρονα.

    ᾽᾽στο ειπα, θα ανταμειφθεις, μπορεις να μου ζητησεις οτι θελεις᾽᾽ειπε εκεινη

    μια ηταν η επιλογη μου

    ᾽᾽θελω να σας κανω ερωτα, κυρια᾽᾽απαντησα

    εκεινη χαμογελασε.. ᾽᾽δειξε μου πως ο σκλαβος θελει να κανει ερωτα με την κυρια του᾽᾽ ειπε

    τοτε δεν εχασα την μεγαλυτερη μου ευκαιρεια.. την πηρα απο το χερι.. της ζητησα να ξαπλωσει μπρουμυτα στο κρεββατι εκεινη το εκανε, τα εκανε ολα χωρις δισταγμο,

    εσβησα τα φωτα αφου πρωτα αναψα τα κερια στα κηροπηγια

    ξεκινησα απο κατω στα ποδια της κι εφθασα μεχρι το λαιμο της, γεμιζοντας το κορμι της μικρα μικρα φιλακια, ενιωθα την ανασα της, τον χτυπο της καρδια της, της ζητησα να γυρισε απο την αλλη και την αδεια να της κλεισω τα ματια με το μαυρο μαντηλι , δεχτηκε , αφηνε τις αισθησεις της σε εμενα.

    πηρα το μπειλυς κι εριξα στο κορμι της, στα υπεροχα στηθη της, στον αφαλο της, ενιωσα το τρεμουλιασμα του κορμιου της καθως το υγρο την ακουμπουσε, αλειψα με λιγο τα χειλη της, ισα ισα να το γευεται, αριχα να της γλυφω τα ποδια, την καμαρα της και τον αστραγαλο της που τοσο λατρευει οταν της το κανω κακι μετα στα μπουτια της ο δρομος με οδηγουσε στον προσωπικο μου παραδεισο, εφθασα εκει, ο παραδεισος ηταν υγρος, η γλωσσα μου αρχισε περιμετρικα να τον γλυφει απαλα και αργα και περιστροφικα, ολο και περισσοτερο πιο μεσα, το παθος της ξεχειλιζε, οι οργασμοι της μου δινονταν με περισσια ευχαριστηση, η γλωσσα μου συνεχισε το ταξιδι μου προς τα επανω, αχ, αυτος ο υπεροχος αφαλος της, η κοιλιτσα της και οι υπεροχες ρωγες της, εφθασα διπλα στο στομα της,εβγαλα την δεστρα των ματιων της και την στιγμη που ανοιξε τα ματια της, εμπαινα μεσα της, καναμε ερωτα, παθιασμενα, τα νυχια της εσκιζαν την μαστιγωμενη μου πλατη.. ηρθε σε οργασμο δυο φορες..

    ᾽᾽εχω την αδεια σας να τελειωσω , κυρια;᾽᾽την ρωτησα..

    ᾽᾽οχι, ακομα᾽᾽αποκριθηκε με γυρισε ανασκελα και κατεβηκε προς τα κατω , τα χειλη της τυλιχτηκαν γυρω απο το πεος μου.. τωρα μπορουσα να χυσω το εκανα με δυναμη μεσα στο στομα της , δεν τα καταπιε, ηρθε στο στομα μου με φιλησε και τα χυσια μου πλημμυρισαν το δικο μου στομα.. ειχαμε ξεφυγει.. ηταν υπεροχα.. ευχαριστω, ΚΥΡΙΑ.
     
  4. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    part 15 '' raping''

    ο κυριος και η κυρια δεν ειχαν γυρισει ακομα απο το μιτινγκ ολοι στο γραφειο εκτος απο τον κυριο γιωργο ειχαν φυγει. εγω θα τους περιμενα μεχρι να ερθουν.

    η εσωτερικη γραμμη χτυπησε ο κυριος γιωργος μου ειπε να παω στο γραφειο του. ειχαμε επιστρεψει απο την αγγλια πριν μια εβδομαδα και η κυρια με ειχε ανταμειψει να μην φοραω την ζωνη αγνοτητας , αλλα την ειχε ανταλλαξει με μια μικρη μαυρη ταπα στον κωλο μου η οποια ηταν εξαιρετικα αβολη ειδικα επειδη επρεπε να την φοραω στην δουλεια.

    ο κυριος γιωργος στο γραφειο του καπνιζε το πουρο του.

    ᾽᾽περασε παιδι μου᾽᾽μου ειπε τρυφερα

    περασα και σταθηκα μπροστα του.. τα ματια μου καρφωθηκαν στο tailwhip που ειχε στο γραφειο του, συνειδητοποιησα οτι ειχε αλλους σκοπους και δεν ειχα καμια εντολη απο τους αφεντες μου να τον υπακουσω ή οχι.

    ᾽᾽θελω να γδυθεις για να σε μαστιγωσω᾽᾽ μου ειπε πλησιαζοντας με

    ᾽᾽μα δεν εχω αδεια απο τους αφεντες μου᾽᾽αποκριθηκα και αυτο ηταν το τελευταιο που θυμαμαι μου εριξε μια γερη μπουνια στο προσωπο και σωριαστηκα κατω.


    στιγμες μετα με ξυπνησε , τα χερια μου ηταν δεμενα με σκοινι στο γραφειο του , τα ποδια μου ανοιχτα δεμενα και αυτα απο το γραφειο και εγω ημουν μπρουμυτα στο γραφειο τα ποδια μου πατουσαν κατω. αρχισα να νιωθω το μαστιγιο του

    επεφτε με περισσια δυναμη στον κωλο μου.. προσπαθουσα να λυθω και τα χτυπηματα του πραγματικα εγιναν δυνατα.. αρχισα να φωναζω και δεν αργησα να κλαιω ενω εκεινος με μανια συνεχισε την τιμωρια μου. με πλησιασε εβγαλε την ταπα απο τον κωλο μου και σχεδον αποτομα ενιωσα το πεος του να καρφωνετε μεσα μου, το χερι του μου τραβαγε το κεφαλι κοντευε να με πνιξει και συνεχιζε να με γαμαει με οση δυναμη ειχε, δεν αργησε να τελειωσει κι ενιωσα τα καυτα του χυσια στον κωλο μου. ο κυριος γιωργος μολις με ειχε βιασει, ξαναπηρε το μαστιγιο και μου εριξε πενηντα γερα χτυπηματα στον κωλο , εκλαιγα με λυγμους, καυλωσε παρα πολυ και αρχισε παλι να με γαμαει.. ομως ο πουτσος του ειχε μεγαλωσει παρα πολυ , μπερδευτηκα, η φωνη ηταν πιο οικεια, δεν ηταν ο πουτσος του αλλα του αφεντη μου ο οποιος ειχε παρει την σειρα του και με γαμαγε δυνατα ο κυριος γιωργος πηρε θεση απο μπροστα στο στομα μου και οι δυο με γαμουσαν πολυ δυνατα, τα χυσια του με εκαναν να βηχω και να πνιγομαι και οι σφαλιαρες ηταν πολυ δυνατες.. με εχυσαν ταυτοχρονα.. ο κυριος γιωργος θα ερχοταν το βραδυ σπιτι μας..
     
  5. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    ημουν σιγουρος οτι η προσκληση της κυριας μου να ερχοταν ο κυριος γιωργος να περασει μαζι μας το σκ ηταν αποδεκτη και καλα σχεδιασμενη. μου δοθηκαν τα κλειδια και των δυο αυτοκινητων.. ντυθηκα χωρις να φορεσω τα εσωρουχα μου και πηγα να εκτελεσω, να μεταφερω ητν βαλιτσα του κυριου γιωργου απο το αυτοκινητο του στο τζηπ, τοτε καταλαβα οτι ειχε σχεδιαστει ολο αυτο, με εκανε χαρουμενο και με γεμισε ανυπομονησια τι θα συμβει στην συνεχεια. μετεφερα τα πραγματα και εκεινη την ωρα κατεβηκαν ολοι, αφου τους ανοιξα τις πορτες στο τζηπ επιβιβαστηκαν. ο κυριος οδηγουσε, η κυρια διπλα του και ο κυριος γιωργος κι εγω απο πισω.

    με το που μπηκα στο αμαξι , ανεβηκαν τα παραθυρα, τα φιμε τζαμια προστατευαν απο τα αδιακριτα βλεμματα, εβγαλα τα ρουχα μου οπως μου ζητηθηκε, ο κυριος γιωργος αρχισε να με χουφτωνει παντου και να χωνει τα δακτυλα του παντου, μου αποκαλυψε οτι ειναι GAY MASTER και οτι προκειται να περασω πολυ καλα μαζι του. εγω σαστισα, δεν ειναι οτι δεν ειχα καταλαβει οτι του αρεσει να παιζει με αγορια ομως νομιζα οτι περιοριζοταν σε αμφισεξουαλικες καταστασεις και σκηνες αγριου σαδομαζοχισμου, αυτο ηταν κατι περισσοτερο, ηταν ο τροπος ζωης του, τοτε καταλαβα οτι σημερα θα υποφερω πολυ. η αληθεια ειναι οτι αυτη η προοπτικη μου αρεσε πολυ. το χερι του ειχε πιασει τον πουτσο μου, ζητησα αδεια απο την κυρια μου να καυλωσω, μου την εδωσε, μου ειπε μονο να χυσω δεν μπορω χωρις αδεια. εκεινος ηταν μαεστρος με το χερι του, συντομα με ειχε καυλωσει πολυ , ενω ειχα ξαπλωσει πισω στο καθισμα, ακουσα το φερμουαρ του να ξεκουμπωνεται και ο πουτσος του πεταχτηκε εξω, το κωλοδακτυλο του ειχε μπει στο στομα του και του το εγλυφα, με μια κινηση με επιασε απο τα μαλλια και με πηγε στον πουτσο του, ανοιξα οσο μπορουσα το στομα μου και γεμισα απο τον καυτο του πουτσο, το ενιωσα μεχρι τον λαρυγγα μου με απαλες κινησεις κρατωντας με απο το κεφαλι του επαιρνα πιπα ενω σε καθε λακουβα που πεφταμε χωνοταν ολο και πιο μεσα.. ηταν πολυ καυλωμενος αυτο συνεχιστηκε για ενα τεταρτο απορουσα που δεν ειχε χυσει ακομα, ειχε καυλωσει παρα πολυ, το στομα μου ειχε πιαστει. ουτε που καταλαβα ποτε φθασαμε στο σπιτι, η πορτα ανοιξε ηταν η αφεντρα μου η οποια αρχισε να κουνα το κεφαλι μου πανω κατω, οταν καταλαβε οτι ο κυριος γιωργος πλησιαζε να χυσει με εσπρωκε με δυναμη προς τα κατω ο πουτσος του με εχυνε κατευθειαν στον φαρυγγα, κοντεψα να ξερασω, κοκκινησα ολοκληρος και πεταχτηκαν εξω τα ματια μου εκεινοι εβαλαν τα γελια, η κυρια με διεταξε να βγω απο το αυτοκινητο και να παω στο πισω μερος να ετοιμαστω για μαστιγωμα..
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    .....Και? 27 ο μήνας σήμερα....αργεί η συνέχεια παρακαλώ?
     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Πολύ ανυπόμονη είσαι  
    Περίμενε, καθαρίζει το στόμα του απ τα χύσια 
    Θέλουν χρόνο αυτά 
     
  8. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    κατ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε στην ιστορια μου, θα προσπαθησω να γραφω συνχνοτερα


    και δευτερον να ευχαριστησω τον danos που με διαβαζει και πανω απ᾽ολα δινει και συμβουλες απο την προσωπικη του εμπειρια, ως φαινεται,

     
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: για πρωτη φορα

    Humour fail. 
     
  10. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    βγηκα απο το αυτοκινητο , ημουν γυμνος το στομα μου ηταν γεματο απο τα χυσια του κυριου γιωργου και πηγα στο πισω μερος του σπιτιου εκει που γινονταν το μαστιγωμα, γονατισα και τους περιμενα. αυτο που γινονταν σημερα ηταν περα απο καθε φορα κρατουσε πολυ και νομιζω οτι μολις αρχιζε.

    ακουσα τα βηματα τους, οι δυο αντρες με πλησιασαν με διεταξαν να σηκωθω και με ετοιμασαν, με εδεσαν σφιχτα και το κορμι μου τεντωθηκε απο τους κρικους ψηλα, τα ποδια μου πατουσαν στις μυτες και δεθηκαν κι εκεινα, οι αστραγαλοι μου ενωθηκαν, το κορμι μου ειχε τεντωθει πολυ, τοτε καταλαβα οτι αυτο θα ειναι ενα πολυ γερο μαστιγωμα, η αφεντρα διεταξε να μου δεθουν τα ματια , οι αφεντες εκτελεσαν, τα ματια μου με ενα μαυρο μαντηλι δεθηκαν, τωρα δεν εβλεπα τιποτα.

    ακουσα τους δυο αντρες να παιρνουν θεση πισω μου, ο ενας απο δεξια, ο αλλος απο αριστερα, ακουσα βηματα μπροστα μου, την ανασα της

    ´´θα πονεσεις πολυ σημερα᾽᾽ειπε ψιθυριστα στο αυτι μου.

    ᾽᾽μαστιγωστε τον᾽᾽φωναξε και εκανε μερικα βηματα πισω.



    τα χτυπηματα αρχισαν, απο το πρωτο χτυπημα αρχισα να κραυγαζω, τι ηταν αυτο που με χτυπαγε, δεν ηταν το συνηθισμενο μαστιγιο, ηταν ψιλο και ποναγε τρομακτικα πολυ, το ενιωθα μεσα μου, στους πνευμονες μου, τα χτυπηματα ολοενα και πιο δυνατα, ουρλιαζα απο πονο και ο αφεντες μου με μαστιγωναν περισσοτερο, αυτος ειναι ο πονος ο εντονος που οταν τον νιωθεις ειναι σαν να βγαινεις απο το κορμι σου , σαν να εισαι σε μια νιρβανα, οι κραυγες πονου μου, τα δακρυα μου απλα ομορφαιναν την εικονα, οι δυο αφεντες με χτυπουσαν με δυναμη, πολλες φορες, ημουν καλα δεμενος δεν μπορουσα να ξεφυφω.

    ο πονος σταματησε αποτομα, η αφεντρα μου με πλησιασε, μου εβγαλε την δεστρα των ματιων

    ηρθε κοντα στο αυτι μου, παλι ᾽᾽ΜΑΣΤΙΓΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙ᾽᾽ουρλιαξε

    απομακρυνθηκε, αρχισαν να με χτυπουν με μανια αυτη την φορα, την κοιταζα μεσα στα ματια , εκλαιγα και ζητουσα ελεος.. τοτε διεκρινα στο χερι της το καλωδιο με καλωδιο μπαλαντεζαν ψιλης με εδερναν.. ο χειροτερος πονος που εχω ζησει.

    ᾽᾽σταματηστε, σειρα μου τωρα᾽᾽ ειπε η αφεντρα μου.

    ειχε τυλιγμενη στα δυο την μπαλαντεζα και αρχισε να με χτυπα απο μπροστα, εβλεπα το καθε χτυπημα να ερχεται καθε φορα ο φοβος μου με εφθανε στα ακρα , με χτυπησε στην κο ιλια και στο στηθος και μετα στα μπουτια και στα γονατα οι αντρες με χτυπουσαν παραλληλα στους μηρους..

    οταν τελειωσαν απο πανω μεχρι κατω ειχα γινει κοκκινος, η αφεντρα τους αφησε να με λυσουν, επεσα στα χερια τους , οι δυο αντρες με οδηγησαν στο κρεββατι μου, ειχε νυχτωσει θα με αφηναν να κοιμηθω..
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Βασικά σε παρακολουθώ σε όσα γράφεις Νίκο , απλώς πρέπει να σ επισημάνω και εγώ ότι αργείς ολίγων τι
    Θα γράψω και εγώ μια ιστορία από την προσωπική μου εμπειρία  και θα καταλάβεις την βαρύτητα των συμβουλών μου  
    Προς το παρόν συνέχαεεεε, περιμένω 
     
  12. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    ξαπλωσα να κοιμηθω ημουν εξαντλημενος και δαρμενος ασχημα.. ενιωσα το χαδι του αφεντη μου στην πλατη μου με το που τον αντικρυσα εκανα να σηκωθω να γονατισω μπροστα του οπως πρεπει εκεινος δεν μ αφησε μου ειχε στυψει πορτοκαλαδα μου την εδωσε να πιω και δυο σαντουιτς τα εφαγα μεσα απο τα χερακια του τον ευχαριστησα, μπηκε κατω απο την κουβερτα μου, θα κοιμοταν μαζι μου να με προσεχει. εβγαλε κι εκεινος τα ρουχα του και με εβαλε στην αγκαλια του, κοιμηθηκα στο στηθος του, ενιωθα το πεος του που ειχε σηκωθει ομως δεν εκανε τιποτα παραπανω.

    το πρωι με ξυπνησε, ηταν 7 το πρωι.. με οδηγησε στο μπανιο με επλυνε με παγωμενο νερο, δακρυσα αλλα δεν αντιμιλησα με σκουπισε με την πετσετα και μου ζητησε να σερβιρω πρωινο για ολους, το εκανα αμεσως. ολοι με ρωτησαν αν ειμαι καλα και αν ειμαι ετοιμος για την σημερινη μερα, απαντησα θετικα σε ολα..

    ο κυριος και η κυρια με πληροφορησαν οτι θα πανε εκδρομη και θα γυρισουν το βραδυ, οπου ο κυριος γιωργος θα τους ενημερωσει αν εμεινε ευχαριστημενος. καταλαβα οτι η μερα θα ηταν πολυ δυσαρεστη για εμενα ομως θα εκανα τα παντα για να εκτελεσω την διαταγη τους, να ικανοποιησω τον κυριο γιωργο. οι αφεντες μου εφυγαν καθαρισα το τραπεζι και τα πιατα και πηγα στο σαλονι , εκει καθοταν ο κυριος γιωργος , γονατισα και περιμενα τις διαταγες του.


    μου ζητησε να τον πλησιασω και να γλυψω τα ποδια του, το εκανα αμεσως γονατισα μπροστα του και εγλυψα τα ποδια του ενα ενα τα δακτυλα του και μετα μεχρι τους αστραγαλους του και τις πατουσες του. ο κυριος γιωργος φορουσε ενα μπουρνουζι το απομακρυνε απο πανω του και τωρα και οι δυο αντρες ημαστε γυμνοι, ο κυριος γιωργος μου ζητησε να συνεχισω και να τον γλυψω παντου. το εκανα με μεγαλη χαρα, εγλυψα ολο του το σωμα εκτος απο τον καυλωμενο πουτσο του, του αρεσε παρα πολυ που εγλειψα τις μασχαλες του και τον αφαλο του , ισως ειναι και τα αδυνατα του σημεια. ο κυριος γιωργος σηκωθηκε και αναψε το πουρο του, εγω γονατισα απο πισω του και αρχισα να γλυφω με μανια τον κωλο του και την κωλοτρυπιδα του , δεν αργησε να φερει τον πουτσο του στο στομα του σε λιγη ωρα ειχε χυσει μεσα στο στομα μου.. μου ζητησε να παω να ξεπλυθω και να ετοιμαστω για να με γαμησει.

    ---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

    ηγα στην τουαλετα ξεπλυθηκα εκανα ενα γρηγορο μπανιο και πηγα στο σαλονι παλι.. δεν καταλαβα πολυ καλα τι ηταν αυτο να ετοιμαστω για να με γαμησει.

    στο σαλονι εκεινος ειχε ντυθει. φορουσε ενα μαυριο δερματινο παντελονι κολλητο τιραντες απο πανω και ηταν γυμνος στο πανω μερος, φορουσε επισης μποτες σαν τις παλιες τις βερμαχτ αν θυμαστε.

    στο χερι του κρατουσε ενα bullwhip μαυρο δερματινο αρκετα χοντρο καπνιζε το πουρο του, ειχε αναψει πολλα κερια και ειχε κλεισει τα εξωφυλλα. ηταν 11 το πρωι βλεπετε..

    με πλησιασε και εριξε τον καπνο απο το πουρο επανω μου, αρχισε να με αγγιζει στις ρωγες καυλωσα με το αγγιγμα του και καυλωσα. ζητησα συγνωμη που δεν ζητησα αδεια και μου αστραψε ενα γερο χαστουκι. που μιλησα, οχι για την πραξη μου. ηταν αμιλητος , μου ζητησε να σηκωσω τα χερια μου οσο πιο ψηλα μπορω.

    το εκανα, τεντωθηκα, εβλεπε ολο το δαρμενο μου κορμι, το μαστιγιο του ξετυλιχθηκε, το ανοιξε και αρχισε να με μαστιγωνει χωρις προειδοποιηση. το μαστιγιο τυλιγονταν γυρω απο το σωμα μου, προσπαθουσα να μην κουναω τα χερια μου οσο εκεινος με μαστιγωνε δυνατα, ειχα βαλει τα κλαμματα, αλλα ειχα εντολη να τον ικανοποιησω δεν το εκανα για εκεινον αλλα για τους αφενταδες μου. ολα τα χτυπηματα τυλιγονταν γυρω απο το στηθος μου, στα 30 χτυπηματα δεν αντεξα αλλο επεσα κατω γονατισα , ηρθε απο πανω μου με αρπαξε απο τα μαλλια , ημουν στα γονατα και ο κορμος μου ορθιος μου εδεσε τα χερια με δερματινες χειροπεδες ορθια ψηλα και περασε σκοινι που το τεντωσε στο καλοριφερ απεναντι τωρα τα χερια μου στεκονταν ορθια.

    πηρε αλλο σκοινι και εδεσε τα ποδια μου σφιχτα τα στερεωσε και αυτα στο καλοριφερ, περασε κλιπς στις ρωγες μου, πονουσαν πολυ, ειναι ειδικες ενισχυμενες , κοκκινησα απο τον πονο , εδεσε τα αρχιδια μου με λεπτο σκοινι και εβαλε κλιψ με βαριδια σε αυτα.. ποναγα απιστευτα.. κουνιομουν με την αναπνοη μου και ποναγα.

    τωρα θα με μαστιγωνε, θα ηταν ανυποφορο.

    πηρε το μαστιγιο του παλι, προσπαθουσα να περνω ανασα αλλα ηταν πολυ σκληρος τωρα τα χτυπηματα του ηταν αυστηρα και δυνατα, τρανταζομουν ολος κι εκλαιγα , απο το πρωτο χτυπημα τον εκλιπαρουσα για ελεος, το μονο που ακουγα ηταν το μαστιγιο, επεφτε με τρομακτικη δυναμη πανω μου, με εκοβε με ματωνε ουρλιαζα. μετα απο εικοσι χτυπηματα σταματησε. για να ενισχυσει τα κλιψ στις ρωγες μου με βαριδια.. τον ειδα στα ματια ηταν ψυχραιμος και ανελεητος.

    πηρε την θεση του απο πισω μου και αρχισε να με μαστιγωνει ξανα.. δεν τον παρακαλουσα αλλο, μονο εκλαιγα απο τον πονο που μου προσφερε..

    αλλα εικοσι χτυπηματα και σταματησε ηρθε και κατουρησε στα μουτρα μου, εβαλε τα γελια πηγε απο πισω μου και αρχισε παλι να με μαστιγωνει πιο σκληρα τωρα..