Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος spankingboy28, στις 14 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    *katerina σε κατεταξα στις αφελεις ερωτησεις. ναι ημουν ενημερωμενος απο την αρχη για ολα αυτα. αυτο δεν σημαινει οτι δεν φοβομουν ή οτι δεν με εκαναν να περασω τα ορια μου. πχ οταν συναιβη αυτο με τον κυριο γιωργο, εργαζομουν για εκεινον ηδη εναν χρονο, τον ηξερα ως ανθρωπο.
     
  2. katerina

    katerina Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Παρακαλώ  

    ok, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου  
    Περιμένουμε την συνέχεια, φαντάζομαι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα  
     
  3. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    '' Η τελευταια μερα του χρονου''

    τις προηγουμενες δυο χρονιες μου ειχαν επιτρεψει να περασω την πρωτοχρονια με τους δικους μου, αυτη την φορα ομως μου ζητησαν να μεινω μαζι τους. θα μεναμε ολοι μαζι στο σπιτι και η παραμονη για την ελευση του καινουριου χρονου θα ηταν ξεχωριστη. ανυπομονουσα. ειχα δυο μηνες να χυσω και αυτο ηταν το ενα απο τα δυο δωρα που μου ειχε υποσχεθει ο αφεντης μου. το αλλο μου το εδωσε 20 μερες πριν, με πηγε σε ενα μαγαζι οπου μου τρυπησε τις ρωγες. πονεσε, πολυ μαλιστα, αλλα οι κρικοι που μου φορεσε και το ποσο ασχολουνται πλεον μαζι τους και μαζι μου ειναι το κατι αλλο. ημουν αρνητικος στην αρχη, ομως ειναι πραγματικα ομορφο.

    το πρωι ο κυριος και η κυρια πηγαν στα μαγαζια, εγω εμεινα στο σπιτι μαζεψα και μαγειρεψα.. εφτιαξα το τραπεζι και τους περιμενα 8 θα επρεπε να ειμαι ετοιμος. δηλαδη να εχω φτιαξει το τραπεζι να εχω καθαριστει και να τους περιμενω γυμνος ορθιος στην μεση του σαλονιου.

    ημουν καθ' ολα ετοιμος και τους περιμενα,. ο κυριος και η κυρια οταν ηρθαν αποσυρθηκαν στο υπνοδωματιο τους , ενω αφησαν μερικα δωρα κατω απο το δεντρο. ειχα διαταχτει να μην τους παρω καποιο δωρο, το εκανα, πραγμα που με δυσαρεστησε πολυ.. ηθελα να τους παρω κατι να εχουν απο εμενα.

    η κυρια ηρθε πρωτη στο σαλονι ηταν εκθαμβωτικη πιο ομορφη απο ποτε.. φορουσε ψιλοτακουνες μαυρες δερματινες γοβες δερματινο κολλητο παντελονι που αναδεικνυε τα ομορφα, λεπτα και γυμνασμενα ποδια της και απο πανω ενα αμανικο δερματινο μπλουζακι θα μπορουσα να την παρομοιασω με την κατ γουμαν, προς εκπληξη μου δεν κρατουσε μαστιγιο. ηταν χαμογελαστη και χαρουμενη , με πλησιασε μου εδωσε ενα βαθυ γλωσσοφιλο και μου εβγαλε την ζωνη αγνοτητας, ενω μου εδωσε την αδεια να καυλωσω ενω με κραταγε στο χερι της.

    ο κυριος ηρθε λιγο αργοτερα εκεινος ηταν γυμνος παρα μονο το μαυρο μποξερακι του , οπου φαινονταν ποσο μα ποσο καυλωμενος ηταν. κρατουσε μια σακουλα με πλησιασε κι εβγαλε απο μεσα δυο κρικακια τα οποια ειχαν πανω τους κρεμμαστα φωτακια κοκκινα μου εβγαλε τους κρικους απο τις ρωγιτσες μου κι εβαλε αυτα, μου φορεσε και ενα κοκκινο καπελο. και με διεταξε να γονατισω και να του κανω πιπα. το εκανα χωρις δευτερη κουβεντα, γονατισα κατεβασα το μποξερακι του και πηρα τον τεραστιο πουτσο του στο στομα μου.. ηταν υγρος.. και τον εβαζε μεχρι κατω με λαρρυγωνε συνεχεια.. εξαφνα βγηκε κι εφυγε απο το δωματιο..

    η αφεντρα μου με διεταξε να παω κοντα της, της εβαλα ποτο και αρχισα να περιποιουμαι τα υπεροχα ποδαρακια της δινοντας απαλο μασαζ στις γαμπες της. ο αφεντης μου επεστρεψε,, ειχε φορεσει το δερματινο παντελονι του, τις καλογυαλισμενες μαυρες μποτες του και απο πανω τιποτα αλλο.. του προσφερα το ποτο του και καθισα στα ποδια τους ενω συζητουσαν..

    σε λιγη ωρα με διεταξαν να σερβιρω.. για πρωτη φορα με αφησαν να κατσω στο τραπεζι μαζι τους και να φαω.. η κυρια συχνα γελουσε με τα λαμπακια μου γενικα ηταν μια ευχαριστη ατμοσφαιρα

    η ωρα ειχε παει εντεκαμιση και αναμεναμε να αλλαξει ο χρονος..

    ο κυριος με οδηγησε στην κρεββατοκαμαρα τους.. μου εβγαλε τα φωτακια επανεφερε τους κρικους μου, εβαλε κλιψ στις ρωγες και βαριδια..αρχισα να ποναω και εβαλε τα δυο του δακτυλα στο στομα μου για να μου δειξει να κανω ησυχια.. με εστησε στα 4 στο κρεββατι.. αντιληφθηκα οτι ειχε ερθει και η κυρια μου, ηταν γυμνη το ιδιο μολις εκανε και ο αφεντης μου, εκεινη πηγε κοντα του , φιληθηκαν και της φορεσε το καινουριο στραπ ον που αγορασαν το πρωι με μηκος 23 ποντων μαυρο..εκεινη εβαλε στο στομα της τον πουτσο του αφεντη μου .. τον καυλωσε παρα πολυ.. απεμεναν δευτερολεπτα για την αλλαγη του χρονου , ανοιξα καλα το στομα μου για να μπει βαθια ο κυριος μου και την ωρα που ακουστηνκαν τα βαρελοτα της αλλαγης του χρονου η αφεντρα μου μπηκε βιαια στον κωλο μου με αποτελεσμα το βογγητο μου να κανει τον πουτσο του αφεντη μου να με ξελαρρυγωσει, εκεινη χτυπωντας μου τα κωλομαγουλα και μπιγωντας τα νυχια της μεσα μου κι εκεινοςκρατωντας μου το κεφαλι αρχισαν να με γαμανε σαν ζωο.. η καυλες ολων μας ειχε φθασει στο απροχωρητο..κρατησε πολυ ωρα.. ο αφεντης μου εχυσε στο στομα μου και με γεμισε με μπολικο σπερμα.. δεν αργησε να ξανακαυλωσει.. εγω με τα χυσια στο στομα αρχισα να κανω γλυφομουνιν στην αφεντρα μου ενω ο αφεντης μου γαμουσε των κωλο μου με ολη του την δυναμη και παραλληλα μαλακιζε τον πουτσο μου.. βρηκαμε ολοι τον ρυθμο μας ο κυριος μου μας καταφερε να χυσουμε ολοι μαζι.. ειχαμε εξτασιαστει..
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    Καλή χρονιά και φέτος εύχομαι.....(και προς αποφυγή παρεξήγησης δεν ειρωνεύομαι καλό μου,το εννοω)
     
  5. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    σας ευχαριστω Αστροβροχη και σε εσας οτι καλυτερο..
     
  6. zwg

    zwg Regular Member

    wow πραγματικά σε παραδέχομαι spankingboy28 διάβασα όλες τις ιστορίες σου με την μια... δεν σου κρύβω ότι με έχεις ενθουσιάσει και εσύ με τον τρόπο που τα γράφεις και τα όλα όσα συμβαίνουν. Ωστόσο νομίζω πως είναι λίγο αδύνατο το να διαβάσει κάποιος όλα αυτά και να μην φτάσει σε οργασμό !   Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Σκέψου το σοβαρά να γράψεις βιβλίο  .
     
  7. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: για πρωτη φορα

    σας ευχαριστω ζωγ
     
  8. zwg

    zwg Regular Member

    Πότε έρχεται το καινούριο τεύχος;;;