Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

για τις γυναικες του φορουμ (ANAL SEX)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος t.p81, στις 2 Δεκεμβρίου 2007.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    όχι, μ' αρέσουν τα ζόρικα αντράκια, ίσα ίσα που την αναθερμαίνει  
     
  2. espimain

    espimain Contributor

     

    Υπάρχουν (ευτυχώς αρκετές) που τους αρέσει, το απολαμβάνουν και το αποζητούν.
     
  3. alexandos

    alexandos Μα εγω δεν ζω γονατιστός ....

    εσύ που τό έκανες το ξέρεις .... Χαιρε βάθος αμέτρητο ...
     
  4. Μου θυμίζει την τουλουμπα που έχουμε στο χωριό!!!
     
  5. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Σε γενικές γραμμές η ιστορία έχει ως εξής:

    - Γεια σου.
    - Γεια σου κι εσένα.
    - Έχεις φατσοβιλίο;
    - Αμέ.
    -
     
    - Δε νομίζω!
    - Καλά, τότε...
     
    - Ανώμαλε!
    - Μήπως τότε...
     
    - Άει να χαθείς!
    - Ε, αφού δε θέλεις ούτε αυτό:
     
  6. nineta

    nineta New Member

    ειναι πολυ καβλωτικο οταν ασχολουνται με τις τριχες στο κωλαρακι μιυ.και στην παραια ακομα που ξαπλωνα με φιλες και φιλους περνουσαν αρκετη ωρα με τις τριχουλες.ολες ξυρισμενες αλλα σε μενα ερχοντουσαν.τωρα αυτο μου εμεινε απο μια γαλλιδα που μου ειμαι στις τρυπουλες παντα τριχουλες.ενθουσιαζουν.. εγω δεν εχω προβλημα με τρελαινει να στηνομαι στον καθρεπτη και να σκυβω να βλεπω τις τριχουλες της πισω σπηλιας μου.φτανω με δακτυλο να τελειωνω και να εχω σπασμους..
     

    Συνημμένα Αρχεία:

    • ha1.jpg
      ha1.jpg
      File size:
      148 KB
      Προβολές:
      110
  7. χαχαχαχα και εγω αυτο σκεφτηκα τελικα εχεις διαστροφες !!!! 
     
  8. nineta

    nineta New Member

    το οτι δεν ξερουν τι χανουν εηναι γεγονος.εγω ειχα εμπειρια στα 14 με μια ξαδελφη μου 18 που μου εμαθε πολλα.το κιπαντικο αρκετο αλλα και η σταση πλαγια .σε μενα ετσι εγινε.ολη νυχτα μου εβαζε δακτυλο μετα πιο πολλα και. εφτασα να σταζω.ουσιαστικα ταιριαξε η επιθυμια μου να βαλω μεσαμου κατι χωρις να διαπιστωθει απο την μανα μου και στο λεσβιακο ποθο της ξαδελφης μου.μετα ολα ηρθα φυσιολογικα.την πισω πορτα την χρησημοποιουσα καθημερινα μεχρι τα 17 .μετα αναλογα τις ορεξεις.ομως η εμπειριες μου μονο με γυναικες και 2πλα στραπον με εχουν κανει να θελω εξισου και τα δυο.μην το φοβαστε.πιο πολυ φερνει πονο η σκεψη παρα η δοκιμη .φροντειστε μονες σας σε απολυτη καβλα να βαλτε αργα ενα μικρο δονητη.θα το τραβηξει ανετα και γλυκα.παντως τα αγορια ειναι λιγο ασχετοι για το πως θα μπουν..γιαυτο φοβιζουν.ειχα μια εμπειρια με τραβεστι μελος της κοινοτητας και με εφερε σε ερωτικο παροξυσμο.μετα για ενα μηνα δεν την αφηνα καθολου.σχετικα με τα αγορακια ειναι υπερβολικα οταν δεν θελουν αγγιγμα στην πισω τρυπουλα.εχω δοκιμασει με ζευγαρι στην παρο που ηταν εμπειροι.η κοπελια στο κλαμπ δεχτηκε το φλερτ μου.μετα τριαδα στο σπιτι.ηθελε να δει τον αντρα της να γαμιεται .ειχαμε πιει εδωσα το καλυτερο εαυτο μου εμενα πολυ μεσα του ενω αυτη με τρελαινε γλυφοντας με στα μπουτια.εξαντληθηκαμε και κοιμηθηκα διχως να βγαλω το στραπον.αργα το πρωι η ιδια το εβαλε μεσα της και για αρκετη ωρα κολλησαμε.εκστατικο το οτι δυο γυναικεια κορμια εωνουν τις θηλες τους τα παντα τους.παιρνουν και δινουν αυρα και μαγνητισμο.συμπερασματικα σας λεω τολμειστε να κανετε απο την πισω τρυπουλα και αν σας αρεσει και εχετε φαντασια μπορειτε να συνδυασετε μια διπλη ταυτοχρονη εισβολη στις τρυπουλες σας.θα ενθουσιαστειτε και ειδικα καπου εξω τετοια εποχη διπλα στην θαλασσα.θα με θυμηθειτε.μην σας φρεναρουν καποια βλεμματα αντιθετα ας σας καβλωσουν αγρια..
     
  9. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Απόλαυση σκέτη είναι η πίσω τρυπουλιτσα αλλά όντως πολλά πολλά πολλά προκαταρκτικα πρέπει να γίνουν όπως έχω ξαναπεί έχω την τρέλα να κάνω μασάζ γύρω γύρω πριν μπω.
     
  10. Τελειοοοοοο απλα!!! Μακαρι να υπηρχαν κι αλλα μυαλα παρομοια με το δικο σου!!! Μπραβο!
     
  11. σε πολλεs γυναικεs δεν μαs τρελλαινει ιδιαιτερα! προσωπικα πιστευω οτι οταν μια γυναικα ξερει να ελεγχει τιs συσπασειs του κολπου τηs μπορει να προσφερει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ! απολαυση σε εναν αντρα γιατι οταν ο κολποs ειναι αρκετα υγροs και γινονται εντονεs ελεγχομενεs κολπικεs συσπασειs εναs ANTΡΑΣ TO απολαμβανει ιδιαιτερα! γιατι απολαμβανει εντονα τη διεισδυση γιατι νιωθει ταυτοχρονα οτι ο κολποs του κανει και στοματικο!......