Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 10 Νοεμβρίου 2008.

  1. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    θα ηθελα τη γνωμη σας στην ερωτηση μου


    Εχει σημασια η αποδοχη των επιλογων σας απο το κοινωνικο περιβαλλον σας?

    Σας ενδιαφερει οι φιλοι σας, η οικογενεια σας
    να σας γνωριζουν καλυτερα και να σας αγαπανε γιαυτο που ειστε και οχι γιααυτο που νομιζουν τι ειστε?

    και αν οι αλλοι γνωριζουν για εσας ποια τα θετικα σε αυτο?

    συμπληρωνω
    επιλογες
    σε σχεση με την επιλογη συντροφου
    σεξουαλικο προσανατολισμο
    επιμερους κοινωνικο περιβαλλον που εχι σχεση με τα παραπανω

    εχι =εχει
    καταραμενα greeklish
     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2008
  2. DiDi

    DiDi Regular Member

    Έχω μιλήσει στις φίλες μου για τα "γούστα μου" και γενικώς για τον "εναλλακτικό ερωτισμό" όπως εγώ τον αποκαλώ. Άκουσα τις απόψεις τους με προσοχή, τι θεωρούσαν εκείνες υπέρ και κατά. Καμία δεν μου είπε μπράβο, ίσα ίσα το τι άκουσα από χαρακτηρισμούς δεν λέγεται. Η μία με πήρε στα σοβαρά το τι εννοούσα και το τι αποζητούσα - αναζητούσα. Η οποία έκλαιγε στα πόδια μου και με παρακαλούσε να μη το ψάξω και να το βγάλω από το μυαλό μου. Βέβαια το πήρε απόφαση και με αποδέχτηκε.. Εξάλλου για εκείνη είμαι πάντα η αδερφή της όπως με αποκαλεί. Μάλιστα μου ζητάει πάντα τηλ και διευθύνσεις αυτών που συναναστρέφομαι ώστε να ξέρει το που είμαι και με ποιον.. Το αν θα της τα δώσω βέβαια είναι καθαρά δική μου υπόθεση. Και εγώ συνεχίζω να πορεύομαι με τα δικά μου θέλω...

    Στην οικογένεια μου δεν έχω σκοπό να συζητήσω κάτι τέτοιο για κείνους θα είμαι πάντα το μωρό τους και η γλυκόφατσά τους... οπότε δεν θέλω η μανούλα να βρεθεί πεσμένη από τον 2ο όροφο. Η αδερφή μου να μου κάνει κύρηγμα και ο γαμπρός μου απλά να κουνάει το κεφάλι του και να σοκάρεται..
     
  3. s/m

    s/m Regular Member

    σε μενα παλι ξερουν τι κανω,πως το κανω και απο ποτε το κανω επιλεγμενα ατομα τα οποια ειναι φιλοι..πραγματικοι φιλοι ομως...και σαφως θα παιξει ρολο στην ζωη μου,, αφου αν θα την βρω η θα με βρει (για την σκλαβα μιλαω) θα το τραβηξω μεχρι και γαμο..εννοητε οτι καπου θα βρεθει και μια μεση λυση οταν θα ερθουν και τα παιδια...
     
  4. fractal

    fractal Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?



    What we need is hatred. From it our ideas are born.
    Jean Genet


    νομίζω ξέρουν οτι είμαι ένα θρασύδειλο σκουλήκι . με μηδέν αξιοπρέπεια ή τουλάχιστον προσπαθώ να ανταποκριθώ στην ανυποληψία . Περιμένουν το χειρότερο από μένα και όσο μπορώ δεν τους απογοητεύω.ελπίζω φυσικά να τα καταφέρω να συνεχίσω να ειμαι ένα ασυνεπές και άχρηστο κάθαρμα.
    είμαι ακριβώς αυτό το ξέρουν και το ξέρω και ελπίζω να συνεχίσω να κερδίζω την απεχθειά τους γιαυτό. Φυσικά οι συντροφοι ,οι φίλοι ,η δικοί μου καταλαβαίνουν ότι "κατι δε πάει καλά" αλλά ειναι αυτή ακριβώς η εύθραυστη ισορροπία της οριακής ,λανθάνουσας απειλής που εντάσσεται στον ελαφρώς γενικό αλλά περιεκτικό όρο : μαλάκας που λύνει τις παρεξηγήσεις και τις ασάφειες.
    η πλάκα είναι όταν τους προειδοποιώ τους φαίνετε αστείο. χα !!ελπίζω να συνεχίζω να τα καταφέρνω να γίνομαι γελοίος και μισητός.


    I recognize in thieves, traitors and murderers, in the ruthless and the cunning, a deep beauty-a sunken beauty.
    Jean Genet
     
  5. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    [Στην οικογένεια μου δεν έχω σκοπό να συζητήσω κάτι τέτοιο για κείνους θα είμαι πάντα το μωρό τους και η γλυκόφατσά τους... οπότε δεν θέλω η μανούλα να βρεθεί πεσμένη από τον 2ο όροφο. Η αδερφή μου να μου κάνει κύρηγμα και ο γαμπρός μου απλά να κουνάει το κεφάλι του και να σοκάρεται..[/QUOTE]
    θεωρεις πως το οτι δεν το ξερουν εχει να κανει με την δικη τους κοσμοθεωρια
    ή περισσοτερο με τις δικες σου ενοχες
    Πιστευεις πως αγωνιζομαστε στη ζωηνα ορθωσουμε το αναστημα μας στον κοινωνικο μας περιγυρο?
    ή εγκλωβιζομαστε στο γκετο μας λογω κοπωσης η αδιαφοριας

     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2008
  6. DiDi

    DiDi Regular Member

    Δεν το γνωρίζουν γιατί θα τους φανεί άρρωστο. Ενοχές θα ένιωθα εάν το έλεγα και γινόντουσαν όσα προείπα. Και από την άλλη δεν μπορώ να λέω το τι κάνω στο κρεβάτι μου. Ποτέ δεν ρώτησα τι κάνουν εκείνοι στο δικό τους.
    Το ανάστημά μας το ορθώνουμε εδώ και χρόνια σαν οντότητες και όχι σαν Dom, sub, Master και όλα τα άλλα. Και δεν νομίζω να υπάρχουν άτομα που το διαφημίζουν στην καθημερινή τους ζωή. Και αυτό γιατί δεν είναι θέμα διαφήμισης αλλά θέμα απόλαυσης.


    Ποτέ δεν διάλεγα συντρόφους με κύριο γνώμονα την λεγόμενη ταυτότητα. Και αυτό γιατί δεν έχω ούτε εγώ ταυτότητα. Εκτός από την αστυνομική. (Το πολύ πολύ να με αποκαλώ σαλάτα του ΣΕΦ που βάζει ότι γουστάρει ο ΣΕΦ και αυτός που θα την φάει δεν ξέρει τι υλικό θα έχει). Πάνω απο όλα είναι θέμα χημείας. Μυαλού κουβέντας και πολλά άλλα που δεν θα μπώ στον κόπο να τα πω γιατί είναι σε όλους γνωστά.
     
  7. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    οταν δεν μπορουμε να μιλησουμε ελευθερα για τον εαυτο μας θεωρω πως ζουμε μια μικρη ηττα
    οι αγωνες των gay εγιναν για να αντιμετωπιζωνται οι επιλογες τους απο το status qvo ωs ισοτημες και οχι ως ¨ιδιαιτερες"
    Ακομη και σημερα λεγεται απο καποιους απροθυμους gay να αποκαλυψουν την ιδαιτεροτητατους
    οτι κανεναν δεν ενδιαφερει ο σεξουαλικος τους προσανατολισμος
    αλλα φαινεται ξεχνανε
    τις χρυσες εποχες της καυλοκοπησης
    και οτι σημερα χρηζουν ανοχης και καποιες φορες αποδοχης
    πληρωθηκε κυριολεκτικα με αιμα...
     
  8. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: γνωριζουν οι αλλοι για εσας?

    Για μενα δεν εχει καμμια σημασια. Ουτε απο το κοινωνικο ουτε απο το οικογενειακο μου περιβαλλον.
     
  9. DiDi

    DiDi Regular Member

    Κατά την ταπεινή μου άποψη το τι κάνει στο κρεβάτι του/της, όπως και με ποιον/ποιαν είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός. Αλλά δεν θα βγώ και στην πλατεία Συντάγματος να πω τα γούστα μου ή τα βίτσια μου ή οτι άλλο μπορώ να πώ. Όσον αφορά τους gay δεν εκφέρω άποψη γιατί πραγματικά δεν έχω άποψη στο τι μπορεί να λένε και τι αντίχτυπο έχουν.
     
  10. cider

    cider Kitchen master

    Στον περίγυρό μου θεωρούμαι ήδη αρκετά ακραίος. Σε πολλά πράγματα. Επειδή, λοιπόν, με χαρακτηρίζει και μια τρομερή ιδιωτικότητα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά μου, το πράγμα έρχεται και δένει. Δεν λέω σε κανέναν τίποτα, επειδή αφενός δεν έχω καμιά σκορδοκαϊλα να πω σε κανέναν τίποτα, και αφετέρου επειδή ανήκω στην κατηγορία εκείνων που πιστεύουν ακράδαντα ότι η επανάστασή μας μπορεί να γίνει μέσω πολλών πραγμάτων, αλλά όχι μέσω των ερωτικών μας προτιμήσεων. Για να είμαι ειλικρινής, ότι μιλάω σε εσάς, εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία του διαδικτύου, είναι ήδη τεράστιο βήμα -- και μη νομίζετε ότι σας λέω και πολλά (πού ξέρετε, μπορεί να έρθω σε καμιά μάζωξη, να σας γνωρίσω και μετά να μην σας ξαναπώ κουβέντα).

    Μολαταύτα, έχω κάνει μερικές νύξεις περί των προτιμήσεών μου σε δύο πολύ καλούς μου φίλους. Δεν είπα πάρα πολλά, αλλά ούτε αποδοχή συνάντησα, ούτε απόρριψη.

    Και για να απαντήσω συγκεκριμένα: η αποδοχή των προτιμήσεών μου από το περιβάλλον μου δεν έχει καμία, μα καμία απολύτως σημασία για μένα.
     
  11. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    ενα παραδειγμα ειπα
    δεν ηθελα να σταθουμε στην περιπτωσιολογια

    οπως και να εχει σε ευχαριστω που απαντησες
     
  12. DiDi

    DiDi Regular Member

    εγώ ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία...