Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ειναι gay οποιος γουσταρει να σκιζει τον κώλο του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slavechris, στις 14 Αυγούστου 2008.

  1. seduced mind

    seduced mind Guest

    Άκου να σου πω κάτι... Και το 90% έχει καπνίσει χασίς μια φορά στη ζωή του και ενδεχομένως ένα α ποσοστό να έχει δοκιμάσει επειδή του το πρόσφερε κάποια γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να λέμε φλώρους ή πχ ξενέρωτους το 10% που δεν το θέλουν. Δεν κάνει κακό να καπνίσεις ένα τσιγάρο αλλά οκ δεν το κάνουνε όλοι πως θα το κάνουμε τώρα; Με το ζόρι να καπνίσει κάποιος χασίς;

    Εσύ αυτό κάνεις τώρα...
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Με το ζόρι βεβαίως δε γίνεται τίποτε. Αν κάποιος έχει τη μύγα, δεν οφείλεται σ'εμένα. Μίλησα για ίδιες πιθανότητες πάνω σ'αυτό που έθιξε η @lara[E-p], όπου βεβαίως δεν είναι κακό να το αποδεχτεί κανείς.
     
    Last edited: 22 Ιουνίου 2014
  3. seduced mind

    seduced mind Guest

    Καλά εγώ σίγουρα την έχω και την κρατάω και στο χέρι....
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ευχαριστώ πολύ! Βέβαια δεν θα τοποθετουσα τιποτα αν δεν ειχες κανει την αρχη και να δωσεις έναυσμα, οπότε κι εγώ ευχαριστω πολύ.  
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή θα φθάναμε στο σημείο να θεωρούμε ομοφοβικό όποιον δεν δέχεται να του ανοίξουν τον πρωκτό  

    Υπό αυτό λοιπόν το δεδομένο που είναι το κακό γενικότερα με την ομοφοβία δεν έχω καταλάβει.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    @Tenebra_Silente κατανοώ την τοποθέτησή σου. Θα ηθελα να σχολιάσω μόνο ένα κομμάτι: "
    Κατ ακρίβεια, εξ όσων γνωρίζω βέβαια από συζητήσεις με ομοφυλόφιλα άτομα και μερικές έρευνες που έτυχε να διαβάσω, αυτό ακριβως προσδιοριζει τον ομοφυλόφιλο.
    Η ικανότητα να ερωτευτεί και να δημιουργήσει σχέση. Το σεξ απο μόνο του, όπως κι ο ίδιος αναφέρεις, μπορεί να αφορά κάτι άλλο, σεξ με αντρα μπορει να κανει κι ο αμφισεξουαλικος κι ο πανξεσουαλικός ή ο homoflexible ή ακόμη κάποιος απλά κινκυ
    (εγω πχ δεν δηλωνω bi όχι επειδή δεν θα μπορώ να κάνω σεξ με γυναίκα αλλά επειδή- βασει των μεχρι σήμερα εμπειριών μου- δεν μπορώ να ερωτευτώ γυναίκα. Μπορω να κανω σεξ με γυναίκες, τρανς ή κρος, αλλά συναισθηματικά, ως έδειξε μέχρι σήμερα, δένομαι μόνο με έτερο άντρες. (Και λέγοντας συναισθηματικα, εννοώ συγκεκριμένα να ερωτευτώ, γιατί μπορεί να έχω άλλου είδους συναισθήματα, όπως φιλικά κ.α.)

    Θα βοηθούσε καλύτερα μάλλον, αν κάποιοι συμφορουμίτες γκέι, μας έλεγαν τις δικές τους απόψεις, μέσα από τις δικές τους εμπειρίες.  
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @lara[E-p] σίγουρα έσφαλα διατύπωση. Όσον αφορά το θέμα του σεξ λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Θεωρούσα απλώς ότι ήταν αυτονόητο να μην υπάρχει έρωτας δίχως σεξουαλική έλξη πρώτα. Εξυπακούεται ότι εγώ που είμαι έτερο και δεν νιώθω έλξη για τους άντρες, δεν θα μπορούσα ποτέ να ερωτευθώ έναν, ούτε να κάνω σχέση μαζί του. Αλλά αυτή είναι η δική μου οπτική γωνία. Σεξ δίχως να νιώθω τίποτα με μια γυναίκα μπορώ και έχω κάνει. Απλούστατα γιατί με ελκύει το γυναικείο φύλο αποκλειστικά. Σεξ με άντρα δεν μπορώ να κάνω εξίσου απλούστατα γιατί δεν νιώθω την παραμικρή έλξη/διέγερση. Άραγε επιστρέφουμε στην φράση την πρότερη, ο καθένας με την σεξουαλικότητα του και με τον τρόπο του να την αντιλαμβάνεται και να την βιώνει. Σε κάθε περίπτωση, gay φίλους είχα, καθαρά gay και με μια γυναίκα ούτε σεξ θα έκαναν, ούτε θεωρούσαν δυνατό να την ερωτευτούν ( αλλά ίσως να μη μπορύσαν οι δικοί μου gay φίλοι. Δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας ). Όσο αφορά το ωφέλιμο της "μαρτυρίας" κάποιου/κάποιων gay η lesbian συμφορουμίτη, συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Αν και πιστεύω ότι ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού η βιολογικού φίλου, τα συναισθήματα είναι κοινά για όλους μας. Σίγουρα ποικίλουν οι εναλλακτικές ως προς τον αποδέκτη τους, αλλά ο έρωτας ( πάντα κατά την γνώμη μου ) είναι ο ίδιος είτε ανάμεσα σε έτερο είτε ανάμεσα σε bisex, pansex, gay κτλ.

    Υ.Γ. Συνεννοηθήκαμε απολύτως  
     
    Last edited: 22 Ιουνίου 2014
  8. strapon_fan

    strapon_fan New Member

    Εξαρταται το πως και ποιος να του τον σκισει(τον κωλο).Αμα χωνει που και που μοναχος τιποτα απλα για διεγερση εγινε τελειωσε και παει,κι ετσι δεν γραφεται η ιστορια αφου κι αυτος ο ιδιος το ξεχναει την ιδια στιγμη.Αμα προσκαλει κι αλλους συμμετεχοντες εκει περα ολο και κατι τις θα παιζει διοτι οι αλλοι αποκτανε δικαιωματα που αυτος ο ιδιος τους παραχωρει,κι οπωσδηποτε θελουν κι αυτοι καπως να το ευχαριστηθουν οποτε κι ο οικοδεσποτης θα κανει το παν για να ευχαριστησει τους καλεσμενους του κι ολο κατι θα του μενει για αναμνηση μεχρι να του ξαναρθουνε μετα κι ως ακαλεστοι.
     
  9. Irritantfantasy

    Irritantfantasy New Member

    Εγω παντα ειχα σχεσεις με γυναικες και μου αρεσουν τα anal παιχνιδια πολυ χωρις να ελκομαι απο το ιδιο φυλο.
     
  10. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιος είναι γκέι (και αντίστοιχα λεσβία). Το άτομο, που επιλέγει άτομα του ιδίου φύλου, για να συνευρεθούν ερωτικά-σεξουαλικά.

    Αυτό και μόνο αυτό είναι το κριτήριο. Εκφράσεις του τύπου "τον γάμησα τον πούστη" χωρίς ωστόσο να θεωρούν κάποιοι τον ενεργητικό (και πολύ συχνά τον εαυτό τους) γκέι με κάνουν να γελάω απλά.

    Σημασία δεν έχει τι κάνουμε αλλά με ποιον. Και σε κάθε περίπτωση ο ανδρισμός ενός ανθρώπου δεν εξαρτάται και δεν καθορίζεται από το τι μπορεί να βάζει ή να δέχεται στον κώλο του.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όχι απαραίτητα.
    ... Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κάβλα από το να σε γαμάει μια γυναίκα όποιος δεν το έχει κάνει δεν ξέρει τι χάνει.
     
  12. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor


    Γούστα και απόψεις αλλά προσωπικά θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου... πιο απόλυτα δε μπορώ.