Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εμπειρία με ζευγάρι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Zeugari35, στις 3 Οκτωβρίου 2010.

  1. Octavios

    Octavios New Member

  2. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    και είναι κακό να είναι bi έστω για τις φάσεις ..;
     
  3. Zeugari35

    Zeugari35 New Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    δεν κατακρίνουμε κανέναν φυσικά .

    Ο καθένας κάνει στο κρεβάτι του οτι γουστάρει και εφόσον δεν ενοχλεί τους άλλους δεν υπάρχει λόγος να τον κατακρίνει κάποιος .

    Όπως είπε και κάποιος χρήστης αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες ξηγες . Ναι δεν διαφωνούμε αλλά συνήθως όσες ξηγες και να κάνεις , όσο και να το κουβεντιάσεις το θέμα κάτι χαλάει η κάτι ερχετε παραπάνω .

    προσωπικά πιστεύουμε ότι τα αυθόρμητα είναι τα πιο καλά ( μέχρι ένα όριο πάντα )
     
  4. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Συμφωνω απολυτως!

    Στις ανθρωπινες σχεσεις με τα παθη και τις ιντριγκες που της διακρινουν ειναι πολυ δυσκολο να μην χαλασει κατι.
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Ως παλια swinger σε ένα εχω καταληξει..

    Τις παρτουζες όλοι τις φαντασιωνονται και τις θέλουν, ελάχιστοι όμως τις αντεχουν. (και ας εχουν προηγηθει χιλιες ξηγες).

    Μου το λέγανε ως συμβουλη πριν ασχοληθω, τωρα πια το επιβεβαιωνω με την σειρα μου.
     
  6. jorge1970

    jorge1970 Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Η προσωπική μου εμπειρία λέει πάντως ότι όταν τηρούνται εντέλει οι ισορροπίες και υπάρχει κάποιου βαθμού ανοχή (εδώ δε χωράει κάποιος υπερβολικά ζηλιάρης ή "υπερευαίσθητος"), το πράγμα μπορεί να συνεχίσει επί μακρόν. Ναι, μπορεί να χαλάσει κάτι, αλλά όχι απαραίτητα ..


    Σίγουρα!
    αλλά πόσα να είναι αυτά? Φοβάμαι ότι χρειάζεται και "προγραμματισμός" σε τέτοια πράγματα και .. ό,τι επιπλέον αυθόρμητο ήθελε προκύψει, καλοδεχούμενο..  
     
  7. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Ah, the last time you saw me,
    I looked so much older,
    my famous blue raincoat,
    was torn at the shoulder...


    Λέοναρντ, πειραγμένος.


    Πέρασα και εγώ την περίοδο του "διάσημου μπλε αδιάβροχου" στη ζωή μου. Για την ακρίβεια, ήταν μια πράσινη καμπαρτίνα που την φορούσα με τζιν και αμερικάνικες μπότες (γάμησέ τα.. late 80s, early 90s.. τί να λέμε..).

    Οι εμπειρίες μου ήταν σε τρίγωνα mmf, όπου ήμουν συχνότερα ο νεότερος σε ηλικία. Ενα απ΄ τα ελάχιστα mff μου (τρομάρα μου..) βρίσκεται στα ΡΕ.

    Εβρισκα συναρπαστικά καβλωτική τη δυναμική που αναπτύσσεται στα τρίγωνα, τα οποία (αν δεν το προσέξατε στο σχολείο) είναι πολύ πιο αιχμηρά από τα τετράγωνα. Συγκεκριμένα, ιδίως σε BDSM τρίγωνα, ένιωθα ότι οι ισορροπίες, οι ρόλοι και οι ροές ενέργειας αλλάζουν συνεχώς και απαιτείται μια ασύλληπτη ικανότητα εγρήγορσης και προσαρμογής. Για να κάνω τη ζωή μου ακόμη πιο δύσκολη, τα τρίγωνα αυτά ήταν κατά συντριπτική πλειοψηφία εκτός Ελλάδας, ή τέλος πάντων με ξένους, ούτως ώστε η επικοινωνία αυτών των δυναμικών αλλαγών να είναι χαμένη από χέρι, να πρέπει να την ψυχανεμιστείς κυριολεκτικά, μέσα σε περίπλοκες σωματικές συνθήκες. Μιλάμε για γενναίο κόλλημα, γιατρέ μου.

    Τα τρίγωνα με Ελληνες που δοκίμασα πήγαν, όλα πλην ενός, κατά διαβόλου - πουθενά δεν είδα τέτοια κτητικότητα σε "αποφασισμένους" ανθρώπους. Ημουν ανίκανος να το ενσωματώσω αυτό, καθόσον είμαι ελαττωματικός: δεν μπορώ να νιώσω κτήτης μιας γυναίκας, ει μη μόνον τις στιγμές που είμαι μέσα της. Το έχω πληρώσει και θα το πληρώνω αυτό, μέχρι τέλους.

    Τα περί αμφισεξουαλικότητας για τα τρίγωνα είναι λίγο αστεία - δεν υπάρχει σε αυτά κάτι πιο bi απ΄όσο υπάρχει στις συνήθεις στενές φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις μεταξύ ομοφύλων, εκτός αν υπάρχει, οπότε καλόν είναι να δηλώνεται εξ αρχής. Στην Ελλάδα έχω ακούσει το αμίμητο "εμείς όμως δεν θα αγγιχτούμε καθόλου, ούτε κατά λάθος!" - ίσα ρε μεγάλε, "ούτε κατά λάθος!": λεπροί είμαστε ή τραβάς ζόρι με το αποσμητικό μου;

    Δύο ακόμη παρατηρήσεις που ίσως φανούν χρήσιμες:

    Θα πρότεινα να μην είναι σίγουροι αυτοί/ες που έχουν παράλληλη σχέση με δεσμευμένο/η παρτενέρ ότι δεν υλοποιούν κάποιο τρίγωνο επειδή στο κρεβάτι (αμάξι, ασανσέρ, αποθηκάκι, κλπ.) καταμετρούνται δύο άνθρωποι.

    Κι αυτοί/ες που είναι με ΜΗ δεσμευμένο/η παρτενέρ, ας μην νομίζουν πάντα ότι είναι με ΜΗ δεσμευμένο/η παρτενέρ 

    Θέλω να πω πως κανείς άνθρωπος με μια φυσιολογική ερωτική ζωή δεν έχει αποφύγει το μεταφορικό, συμβολικό, τρίγωνο (οι ψυ θα πούνε: πρώτα απ΄όλα η αναμέτρηση θα είναι με τον αντίστοιχο γονέα του παρτενέρ: χέστε τους ψυ).

    Αλλά, οπωσδήποτε, το συμβολικό τρίγωνο (ζευγάρι vs. Αλλοι) είναι πολύ πιο βατό από το κυριολεκτικό τρίγωνο. Και θα έπρεπε να ικανοποιεί τους περισσότερους. Φρονώ ότι το τρίγωνο δεν είναι σκαλοπάτι απόλαυσης, ούτε είναι να γίνει μες στο πνεύμα του been there, done that. Γιατί εγκυμονεί κινδύνους πολύ σοβαρής συντριβής. Δεν εννοώ της σχέσης, ποιός τη χέζει τη σχέση που θα συντριβεί μ΄ένα τρίγωνο, εννοώ των συμμετεχόντων, όπως σωστά λέει η Mikra.

    Dream

    ΥΓ. Το τελευταίο μου τρίγωνο ήταν κάπου στις αρχές του αιώνα (αμάν, πώς ακούστηκε αυτό...) Τώρα πια, που η ηλικία μου ξεκινάει εδώ και χρόνια από 4, δεν νομίζω πως θα ξανασυμμετάσχω ποτέ σε ένα (κυριολεκτικό) τρίγωνο: καλά πέρασα ως μαθητής, αλλά δεν κάνω για δάσκαλος...
     
  8. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Ναι, αρκετες.

    Ναι, θελει αρκετη συνενοηση γιατι ειναι εκπληκτικο ποσο διαφορετικα φανταζεται ο καθενας την καθε λεπτομερεια του παιχνιδιου, ενω αντιθετα οι περισσοτεροι νομιζουν οτι εννοουν τα ιδια πραγματα με τις ιδιες κουβεντες.

    Εδω και λιγα χρονια βρηκα οτι το swinging μου δινει χαρα. Με κανει να αισθανομαι παιδι  
    Οποτε, επαιξα και με ζευγαρι.
    Απλα οταν δεν υπαρχει bdsm στο παιχνιδι, βαριεμαι γρηγορα
     
  9. Amanteus

    Amanteus Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι


    Αγαπητή Mikra_Psemata,

    Πόσο δίκιο έχεις. Σε αυτά αναφερόμουν κι εγώ στην αναφορά μου.
     
  10. Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    το εχω ζησει,με μεγαλο σεβασμο και ερωτισμο,πριν χρονια
    παιχνιδι με την κοπελα εκανα και οχι με εκεινον
    απλα ηταν τοσο ομορφο με εκεινη που τον ξεχασαμε τελειως
    εκεινη φυσικα εκανε ερωτα μαζι του,εγω δεν ηθελα
    δεν ειμαι καθολου αρνητικη
    μονη μου δεν θα το εκανα
    τριο ή 'παρτουζα'-αν και δεν μου αρεσει ο ορος,θα εκανα
    αλλα πλεον μονο με τον συντροφο μου,με αλλο ζευγαρι ή ατομο
    μονη μου δεν μου λεει τιποτε να το ζησω
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Δεν σε καταλαβαίνω, γιατί το τρίγωνο δεν είναι σκαλοπάτι απόλαυσης; από ποιαν άποψη εγκυμονεί κινδύνους πολύ σοβαρής συντριβής των συμμετεχόντων;
    Αν μου φαίνεται δυσβάσταχτο βάρος και νοιώθω πως δεν το σηκώνω, απλά δεν συμμετέχω. Δεν έχει νόημα να θέσω τον εαυτό μου σε ταλαιπωρία ούτε χρωστώ να αποδείξω σώνει και καλά πόσο απελευθερωμένο άτομο είμαι.
    Απ' τη στιγμή όμως που επιθυμώ με το σύντροφό μου να βρεθώ σε τρίγωνο, μου φαίνεται εξαιρετικά γοητευτική η δυναμική που θα έξελιχτεί. Όποια μορφή και να πάρει, ακόμη και ανεμοστρόβιλου, αποκλείω το ενδεχόμενο να με ισοπεδώσει, να με συντρίψει. Ό,τι φανερώσει για τη σχέση ή για μένα προσωπικά, είναι καλοδεχούμενο, πλούσια τροφή σκέψης.
    Αν κρίνω απ' τις φορές που έγινε αυτή η διεύρυνση, ήταν σκέτος δυονισιασμός, πολύ όμορφο μοίρασμα κ γενναιόδωρη εμπειρία απολαυσης.
     
  12. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Προσωπικά, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για άντρες... θα ήταν περιττός