Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εμπειρία με ζευγάρι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Zeugari35, στις 3 Οκτωβρίου 2010.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Όταν λέμε "ερωτικό τρίγωνο", αν ξέρω καλά εννοούμε ότι υπάρχει ένα ζευγάρι και ένας από το ζευγάρι σχετίζεται ερωτικά με τρίτο πρόσωπο. Αυτό δεν είναι κατ' αρχήν το τρίγωνο;

    Όταν λέμε "κρεβάτι για τρεις" (menage a trois) νομίζω ότι εννοούμε πως πηγαίνουν τρεις και κάνουν σεξ είτε επειδή έτσι γνωρίστηκαν και πήγε το πράγμα, συμβαίνει σε φοιτητικές καταστάσεις, σε ταξίδια πιθανά και αλλού ή επειδή ένα ζευγάρι φέρνει φιλοξενούμενο στο κρεβάτι.

    Δεν είναι το ίδιο πράγμα νομίζω, για να μην πει κανείς ότι η ύπαρξη ενός τριγώνου με συναισθηματικούς δεσμούς τριγώνου, σχεδόν αποκλείει το menage a trois μεταξύ αυτών των συγκεκριμένων ατόμων. Το menage a trois οφείλει, νομίζω, την ερωτική του νοστιμάδα στό ότι τα συναισθηματικά πράγματα του τρίου είναι σχετικά υποβαθμισμένα, προς όφελος της ερωτικής απόλαυσης και της καλής φιλίας.

    Για μένα, τις λίγες φορές που έγινε ήταν κάτι το ανάλαφρο, απολαυστικό, διαφωτιστικό, φιλικό, που δεν με χάλασε διόλου αλλά με ευχαρίστησε, δεν το αποζήτησα και δεν με πειράζει αν δεν μου ξανατύχει.

    Ουδόλως κάτι υπαρξιακά κρίσιμο. Άν έμπαινε θέμα προτεραιοτήτων, λόγω ηλικίας και εμπειρίας πλέον, λόγω λίγου διαθέσιμου χρόνου και για άλλες πιο προσωπικές αιτίες, το menage a trois δεν θα ήταν προτεραιότητα.

    Άλλη είναι η θέση και η άποψή μου για τα όργια, και ιδίως τα ανώνυμα. Χωρίς να λέω πολλά για ένα θέμα που δεν είναι του νήματος τούτου, νομίζω ότι τα όργια μπορεί να έχουν επίπτωση θεραπευτική στον ανθρώπινο ψυχισμό και νομίζω ότι η απαξίωσή τους και η συνεπακόλουθη (κατ'αντίδραση) αναγωγή τους σε πράξη ατομικής ελευθεριότητας προαναγγέλουσας ενδεχομένως την πολιτική τοιαύτην, είναι μια από τις μεγάλες απώλειες του πολιτισμού μας.
     
  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Τα μπέρδεψες ολίγον αγαπητή μου.

    Ο ακριβής όρος για την πρώτη περίπτωση είναι «ιψενικό τρίγωνο». Κατά τα λοιπά η περιγραφή είναι σωστή.

    Στη δεύτερη περίπτωση όμως menage σημαίνει νοικοκυριό κι όχι κρεβάτι. Menage a trois = Νοικοκυριό για τρεις, δηλαδή μόνιμη, σταθερή τριγωνική σχέση, συνήθως με συγκατοίκηση και συμβίωση. Δεν είναι το ίδιο με τα λεγόμενα «τριολέ» ερωτικά παιχνίδια της μιας βραδιάς.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Τότε, όπου menage a trois στο ποστ μου, ας μπει τριολέ.

    Τρίγωνο που να μην είναι ιψενικό, αλλά παρόλα αυτά να είναι τρίγωνο, με σταθερές γωνίες, ενδιαφέρον μου ακούγεται   αλλά δεν το έχω δει ποτέ μου, ώστε να έχω την οποιαδήποτε γνώμη πάνω σε αυτό...
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Ούτε κι εγώ έχω δει με τα μάτια μου κι ας αποτελεί την υπέρτατη φαντασίωσή μου. Υπάρχουν πάντως αρκετά ιστορικά παραδείγματα, ενδεικτικά αναφέρω τον Λόρδο Νέλσωνα και τον Έζρα Πάουντ. Η θεία Βίκυ έχει ολόκληρο κατεβατό διασημοτήτων σε τριμελή νοικοκυριά.

    Υπάρχει επίσης ένα εξαιρετικό βιβλίο γραμμένο από τρεις συγγραφείς που ... συνδύασαν θεωρία και πράξη!

    Barbara Foster, Michael Foster, Letha Hadady. Three in Love: Ménages à trois from Ancient to Modern Times.
     
  5. Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    αχ, δεν καταλαβαινω πραγματικα ποιο ειναι το προβλημα.είτε τρεις, είτε δεκαπέντε, όσο συναινούν οι συμμετέχοντες και είναι ξεκαθαρα τα πραγματα μεταξύ τους (βλ. 'ξηγες' ) και περνουν καλα, είναι τελεια η κατασταση.Υπερβατικη θα την χαρακτηριζα ;-)Ολα ειναι θεμα χημειας και σε αυτη την περιπτωση.Αν θα ειναι mmf, ffm, mfmfmfmf , δεν το διαφοροποιεί σε τιποτε το να πρεπει να υπαρχει η αναγκαια χημεια ,οπως σε καθε αλλη σχεση.Για να βγει κατι πετυχημενο φυσικα.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Εγω το έχω δει σε ντοκυμοντέρ. Ήταν ένα πολυερωτικό τρίο,που συμβίωναν μακροχρόνια και αρμονικά ένας άντρας, δύο γυναίκες. Αρχικά ήταν το ζευγάρι άντρας - γυναίκα και μετά προστέθηκε η δεύτερη γυναίκα μετά από αίτημα της γυναίκας του ζεύγους. Το περίεργο ήταν ότι ο βασικός άξονας ήταν η μια εκ των γυναικών και όχι ο άντρας. Είχαν οργανώσει όχι μόνο την κοινή ζωή τους αλλά και τις ερωτικές συνευρέσεις τους, ανά δυάδες και τριάδα κάθε μέρα της εβδομάδος καθώς και τους τρόπους επίλυσης των τριβών. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον απ' όλες τις απόψεις. Είναι το μόνο τρίγωνο που μου τράβηξε το ενδιαφέρον, εκτός από τα τρίγωνα πανοράματος.
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

       
     
  8. Vanda

    Vanda Regular Member

    Τριγωνα, τετραγωνα με μπερδεψατε. Μια καυλα ειναι, ενα χυσιμο( νταξει ισως παραπανω) δεν χρειαζετε ψυχολογικη αναλυση!Οποιος το γουσταρει το κανει.
    Προσωπικα δεν το εκανα και δεν θα το κανω ποτε.Ειμαι πολυ ζηλιαρα για να εχω δευτερη γυναικα στο κρεβατι και δευτερος αντρας μου ειναι περιττος.Προτιμω τα τριγωνα πανοραματος.
     
  9. manakos33

    manakos33 New Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    εχει τυχει να βρεθω με ζευγαρι σε τριο...και με μια φιλη και αλλο ενα φιλικο ζευγαρι σε 4αδα...το καθε ενα εχει την γλυκα του για εμενα ...και το κυριοτερο για ενα ζευγαρι που θελει να εχει ενα τριτο ατομο αναμεσα του ειναι να το θελει πραγματικα,να μην υπαρχουν ζηλιες και να το κανει για την απολαυση του και μονο.αν δεν μπορεις να διαχειριστεις μια τετοια κατασταση καλυτερα να μην την πραγματοποιησεις σαν ζευγαρι γιατι το σιγουρο ειναι οτι θα δημιοθργηθει προβλημα αναμεσα τους.απο εκει και περα το τριτο ατομο...πρεπει να ειναι ωριμο φιλικο και να ξερει ποια ειναι η θεση του εκει μεσα.εγω οσες φορες το δοκιμασα με ζευγαρι..ηταν πολυ απολαυστικες..διοτι ηξεραν τι ηθελαν και πως να περασουν απλα ομορφα.
     
  10. jorge1970

    jorge1970 Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Το πρόβλημα assassina είναι ακριβώς αυτό: η χημεία. Εδώ είναι δύσκολο να υπάρξει χημεία μεταξύ 2 ατόμων. Σκέψου λοιπόν τη δυσκολία αν αρχίσουμε να μιλάμε για 3 ή ... 15 άτομα!
    Η "χημεία" είναι προϋπόθεση για να υπάρξει αυτή η υπερβατική κατάσταση που περιγράφεις. αλλά είναι όλο και πιο δύσκολο αυτή να επιτευχθεί όσο αυξάνει η "πολύπλοκότητα του συστήματος"  
    Για μένα, ο μαγικός αριθμός είναι το 3! Άντε 4..
     
  11. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Re: Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Συμφωνώ και προσυπογράφω. Από προσωπικές εμπειρίες καλό θα ήταν το couple με το οποίο θα ‘’συνευρεθείς /τε’’ να υπάρχει πρώτα μια καλή γνωριμία (σημαντικό) και επικοινωνία (αυτό και εάν είναι σημαντικό).Επειδή το πρόβλημα συνήθως παρουσιάζεται στο θήλυ σύντροφο (όσο και να μην το θέλει ανασφάλειες τις τελευταίας στιγμής θα τις εμφανιστούν ) πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα (κλάματα στην μέση της ‘’διαδρομής ‘’,εκνευρισμός , ‘’συγνώμη φεύγω νόμιζα ότι μπορούσα’’ κ.λπ κ.λ.π). Γενίκα και ειδικά ομως είναι μια τέλεια εμπειρία
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: εμπειρία με ζευγάρι

    Αυτα που αναφέρεις ως κριτηρια τα( bold), ειναι ακριβώς το ζουμί.
    Χωρίς να θέλω να γινω περισότερο κυνικη απο όσο ειμαι ήδη, δεν νομιζω οτι κυκλοφορούν πολλοι, οι οποίοι να ξέρουν τι θέλουν, ή να μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθηματα τους. (Ειδικά στον χώρο μας αλλά όχι μόνο)
    Γι αυτό και αναφέρω πως ειναι για λίγους.
    Ελευθεροι είναι όλοι σαφώς να το δοκιμάσουν.

    Συμφωνώ, αρκεί αυτός που θέλει να παιξει βιολί να γνωριζει καταρχην ποιο όργανο ειναι αυτό και πως παίζεται.

    Ακριβώς για αυτο το πλαισιο μιλάω.
    Ενα ζευγάρι σε σχέση, το οποιο ενδιαφέρεται να περιλάβει στις ερωτικές του δραστηριότητες, ένα ακομη ζευγαρι ή ένα ακόμη άνθρωπο.


    Για να είναι όμορφη η εμπειρία, προυπόθεση ειναι να πληρούνται τα παραπάνω κριτηρια.
    Να έχουν απαντηθει κάποιες ερωτησεις εντός του καθενος που αποφασιζει να ψαχτεί ερωτικα έτσι.
    πχ
    1.Γιατι να το κάνω/ουμε?
    Η απάντηση για να εισπράξω/ουμε επιπλέον καυλα, δεν αρκεί.
    2.Είμαι έτοιμος εγώ αλλα και η σχέση μας για ένα τέτοιο βήμα?
    3.Συνεχιζει να είναι ζωντανη η σχέση ή περιμενουμε ότι θα την ζωντανέψει ενα τέτοιο εγχείρημα?
    4. ο τρίτος/η ή το ζευγαρι που βρηκαμε έχουν συμβατα θέλω με τα δικά μας? ή είναι εντελώς διαφορετικά?
    Εχουν απαντησει κ αυτοι αντιστοιχα στις παραπάνω ερωτήσεις? ή θα τους προκυψει προβλημα το ποιο θα πάρει μπάλα κ εμάς?

    κλπ
    κλπ
    κλπ
    ανα περίπτωση  


    Τα συναισθηματα που κυριαρχουν είθισται να είναι: καχυποψία και ανασφάλεια παρόλα τα χαμόγελα.
    Όχι μονο κατα την διαρκεια αλλά και για πολύ μετά.
    όχι μόνο απο τις γυναικες αλλα και απο τους άντρες.


    Εν ολιγοις do it all, να ξέρετε όμως γιατί το κάνετε και επίσης να γνωριζετε πως τα θέλω που ψάχνουν να ικανοποιηθουν, δεν ειναι μόνο τα δικά σας, αλλα όλων όσων συμμετέχουν, κάποια εκ των οποίων ίσως να μην ειναι και πολύ αγνα  .




    ΥΓ camera obscura φυσικά και σου επιτρέπω να προσθέσεις τον στίχο, ταιριάζει κουτί.
    Ευχαριστώ για τη συνεισφορά  
    @cornhlios, σωστά παρατήρησες έκλεισα τα ρεπ  
     
    Last edited: 11 Οκτωβρίου 2010