Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εμπειρία με ζευγάρι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Zeugari35, στις 3 Οκτωβρίου 2010.

  1. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    ειμαι σκλαβος σε ζευγαρι 7 χρονια τωρα σε σχεση 24῎7 δεν υπαρχει πιο υποεροχο πραγμα..
     
  2. Queen_of_Wands

    Queen_of_Wands Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    χμ...θα έλεγα πωσ έχει ενδιαφέρον...ειδικά οταν μου έτυχε να ειμαι εγώ η καλεσμένη 'παιχνίδι' σε ζευγάρι...όταν αποτελείσ όμωσ μέλοσ του ζευγαριού θέλει σωστέσ προυποθέσεισ...κ πολύ καλή επικοινωνία κ δέσιμο του ζευγαριού..αλλιώσ μεταφερεται σε λάθοσ δρόμο το παιχνίδι..ανταγωνιστικό...
     
  3. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    (σ.σ. όταν καθυστερώ να απαντήσω σε ευθείες ερωτήσεις είναι πάντα οι υποχρεώσεις μου που με κρατούν μακριά από το φόρουμ και όχι φυσικά η απαξίωση της ερώτησης ή του συνομιλητή μου - αυτήν θα την εξέφραζα άμεσα!)



    «Θέλει δε θέλει η πόλη αυτή, μάθημα θα της γίνει,
    να κάνει τα βακχεύματα που αρνείται να τελέσει».

    Ευριπίδης, πολύ πριν γίνει οδός σομαλικής απωλείας.




    @camera_obscura

    Χωρίς να παύει να ισχύει το "αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να ερμηνεύσουν τους άλλους, εκνευρίζουν εμάς που μπορούμε" οφείλω να πω ότι στις ερμηνείες σας υπήρχαν ενδιαφέροντα στοιχεία. Ομως θα επανέλθω στα λεγόμενά σας αναλυτικά. And that's a threat, not a promise.


    @llazouli

    Ας ξεκινήσουμε από τα σκαλοπάτια που, όσο να πεις, έχω και κανά δυό personal experiences 

    Λέγοντας "το τρίγωνο δεν είναι σκαλοπάτι απόλαυσης" προσπαθούσα να πω ότι μου φαίνεται βλακωδώς παιδαριώδης και τρομερά επικίνδυνη, η φρεναπάτη ότι η απόλαυση είναι μια "σκάλα", μια "κλίμακα", εξωτερικών καταστάσεων (και ουχί εσωτερικής διαπάλης) την οποία, αν ερχόμαστε από την πόλη, τότε επιθυμούμε να την ανεβούμε ώστε να φτάσουμε στην "κορυφή της απόλαυσης" (εκεί που κατοικεί η Κανέλα). Ακόμη χειρότερα, πως πρέπει να ανέβουμε συγκεκριμένα σκαλοπάτια, πράγμα που θα πει ότι παραλείποντας κάποιο σκαλοπάτι, χάνουμε την δυνατότητα να πάμε στην επόμενη πίστα.

    Τουτέστιν: ξεκινάμε με λίγα χαδάκια κατά την πρώιμη εφηβεία. Αντε και καμμιά πιπούλα, η οποία (λένε) δεν πονάει και δεν ματώνει. Στην παραπέρα εφηβεία πιάνουμε το ιεραποστολικό. Πάμε σε πισωκολλητό. Μετά, μπρος-πίσω εναλλάξ. Υστερα (ή ενδιάμεσα) ολίγον από το ίδιο φύλο. Κατόπιν ζευγάρια. Μετά παρτούζες. Και μετά ταρατατζούμ-τζουμ-τζουμ: Βάκχες, Σάτυροι, Σιληνοί, ελέφαντες, πάνθηρες, κροκόδειλοι και κροκογενναίοι, όλοι μαζί βρισκόμαστε σε μια πανσεξουαλική παρέα όπου προεξάρχη ο μηροτραφής, να μας κρατάει με το σουραύλι του τον τόνο, καθώς πολυγαμιόμαστε.

    Καταθέτω λοιπόν ότι, κατά την γνώση μου, ουδόλως έτσι είναι.

    Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν άνθρωποι που, στην εσωτερική τους αναζήτηση της απόλαυσης, χρειάζονται φάρους για να προσανατολιστούν - φάρους που ανακαλύπτουν οι έφηβοι και οι "μετέφηβοι" με την κατά λάθος τύχη της περιέργειας.

    Το δένω όμως παρακάτω με τον κίνδυνο της συντριβής πάνω στο φάρο, και το εννοώ ως εξής, αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους:

    Δεν ξέρω με πόσα ζευγάρια έχετε συναντηθεί εσείς, εγώ όμως έχω συναντηθεί με κάμποσα (όχι από το φόρουμ, φυσικά).

    Πολύ λιγότερα πάντως από τα "ηλεκτρονικώς ενδιαφερόμενα", καθώς τα περισσότερα δεν πέρασαν τον απαράβατο όρο μου να ξεκινήσουμε με ένα τηλεφωνικό "threesome" στο οποίο θα πειστώ ότι είμαστε τρεις έμφρονες ενήλικοι που στα σίγουρα θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, και όχι δύο, και μάλιστα άντρες, όπου ο ένας φαντασιώνεται τί θα 'θελε να κάνει η σύντροφός του και περιμένει από μένα να την παρασύρω - το κλασικό λεγόμενο "ελληνικό ζευγάρι" (μη νομίζετε πως δεν απαντά και στο εξωτερικό, απλώς εκεί είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας).

    Ατελή όπως είναι, το αυτί μου μου και το μάτι μου, κατάφερα τελικά να γνωρίσω αρκετές νεαρές και λιγότερο νεαρές υπάρξεις που σύρθηκαν, άλλοτε ψιλο-τσαμπουκαλεμένες κι άλλοτε ψιλο-κότες, από διάφορους λεβεντομαλάκες ("μη την βλέπεις που ντρέπεται και δε σε κοιτάει, είναι πολύ καβλιάρα") σε μια κατάσταση που θεωρούσαν "απελευθερωτικό βήμα".

    Τις είδα πώς ήταν, όταν έφευγαν. Και είδα και τους λεβεντομαλάκες. Και είδα και μένα.

    Αντίστοιχα πράγματα ισχύουν προφανώς και για τους άνετους εκείνους κυρίους που από την υπερλατρεία που της έχουν και για την απόλαυση της συντρόφου τους και μόνον (και καλά...) είναι έτοιμοι να της προσφέρουν αυτό το "δώρο" το οποίο, συχνότερα παρά σπανιότερα, δεν ζήτησε.

    Θα υπερθεματίσω την άποψη που κατέθεσε ο/οι νηματοθέτης/ες για το αυθόρμητο vs. το προετοιμασμένο, αυτό που θέλει οργάνωση πριν και μετά: το τρίγωνο δεν είναι o φρονιμίτης των 30-φεύγα, που άξαφνα σου πρήζεται και πρέπει να πάρεις μιαν αντιβίωση πριν, να ξεπρηστεί, για να τον βγάλεις, και μια μετά, για να μην πάθεις μόλυνση.

    Δεν έχω τύψεις που τα γράφω αυτά, καθόσον κανένα γραπτό δικό μου ή κανενός άλλου δεν μπορεί να παρεμποδίσει έναν άνθρωπο που συνειδητά θέλει να διερευνήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του και για τους άλλους, από το να το κάνει. Κι επίσης δεν νιώθω πως κάνω ηθικοπλαστικό κήρυγμα, καθόσον η αποφυγή ενός κακού τριγώνου κρατά χαμηλά το κακό σεξουαλικό κάρμα του σύμπαντος (καταλαβαίνετε τί θέλω να πω, και ποιά τα ταπεινά μου ελατήρια - δεν είναι ωραίο να περιμαζεύεις κακοτριγωνισμένες...)

    Ξαναλέω ότι αυτό το pattern που περιέγραψα δεν είναι απόλυτο. Αλλά είναι το στατιστικό pattern, που γνώρισα. Σήμερα μπορεί τα πράγματα να είναι αλλιώς - κρίμα που η νέα γενά του φόρουμ αντί να αναλώνεται επαναστατικά στο να διορθώνει τους "γονείς" της για τα πιστεύω τους δεν μας ενημερώνει για το πώς αλάφρυνε τα πράγματα και πώς τα πήγε παραπέρα...

    Dream

    ΥΓ. Προς επίρρωση του αδύνατου ύπαρξης της σκάλας προς την απόλαυση βάζω δυό έργα ενός από τους πιο αγαπημένους μου χαράκτες / ζωγράφους - έχει φιλοτεχνήσει και το αβατάρι μου, χωρίς να το ξέρει 

    Ο πρώτος, Σχετικότητα, είναι ένα γενικότερο σχόλιο για το πως προσλαμβάνω τα σκαλοπάτια της απόλαυσης. Ο δεύτερος, το Belvedere, είναι ο καλύτερος τρόπος που έχω να πω για τα ζευγάρια και γενικότερα για το φόρουμ, αυτό που δεν μπορώ να πω, το "απαράστατο" που λέει και η Αστάρτη σε ένα άλλο νήμα. Λατρεύω στον Εσερ το ότι καταπιάστηκε με το να αναπαραστήσει το "απαράστατο". Και δεν έχασε.

     

     
     
  4. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Αν θεωρησουμε δυο τις βασικες ομαδες,στις οποιες ανηκουν ολοι οσοι,απο τους περιδιαβαινοντες την εδω Αγορα,εχουν ασχοληθει καθοιονδηποτε τροπο με το ερωτημα..

    Στην πρωτη και μικροτερη ποσοστιαια,ανηκουν οσοι ειχαν εστω και μια φορα την εμπειρια.Εδω απο οσα μπορω να γνωριζω,απο μαρτυριες αλλων,αλλα και απο την πενιχρη μου εμπειρια(πλην μιας περιπτωσης,αλλα εκει επροκειτο περι μακροχρονιας φιλικης σχεσης με το ζευγαρι),τις περισσοτερες φορες "βγαινεις"περιπου οπως το κογιοτ απο τις παγιδες που στηνει στον Road Runner,οπως περιεγραψε με αλλα λογια στο εξαιρετο post του,ο Dream.Για πολλους,διαφορετικους λογους καθε φορα,ειτε πχ,γιατι καποιος ξεπερασε τα ορια(οι "ξηγες" μεταξυ τριων,ειναι δυσκολα πραγματα στην πραξη,,εδω με τον εαυτο μας και οι ξηγες ενιοτε παραβιαζονται),ειτε γιατι καποιον στα ξαφνικα, τον "γυρισε ασχημα",για να δανειστω εναν δοκιμο,απο αλλα χωραφια ορο,κλπ,κλπ..

    Στη δευτερη και μεγαλυτερη ομαδα,ανηκουν οσοι δεν εχουν δοκιμασει,μα το εχουν κατα καιρους επιθυμησει,ως γνησιοι ηδονιστες.Σε αυτους θα προτεινα,να το τολμησουν,(προσωπικη αποψη πως,παραδοξα ισως, το αυθορμητο του πραγματος,εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας,)πειθομενοι απο τη γνωστη ρηση,πως καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες,παρα να αναρωτιεσαι μια ζωη πως θα ηταν..

    @dream..7:34-10:00
    [ame="http://[/ame]

    0:00-6:35
    [ame="http://[/ame]

    μια ταινια για τα καλυτερα μας χρονια,αν και μαλλον δεν την προλαβες σε πρωτη προβολη,ως μικροτερος..
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. micky30

    micky30 Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    σε αυτο μπορω να πω είσαι πολυ σωστή...εσυ εισαι απο αυτούς που τισ αντέχουν?
     
  6. L_lion62

    L_lion62 New Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Είναι μια εμπειρία που, αν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να είναι πραγματικά open minded και βασικά να μην ξέρουν λέξεις όπως επιβεβαίωση και κτητικότητα. Είναι πραγματικά όμορφο όταν νιώθεις ελεύθερος μέσα σε αυτό, βγαίνει αυθόρμητα και δεν προσπαθεί κάποιος να πάρει το πάνω χέρι, δεν γίνονται υποσυνείδητες συγκρίσεις και προπαντώς δεν χρησιμοποιείται σαν μέσον για να ξεφύγει ένα ζευγάρι απο τη ρουτίνα ή να αναβιώσει μια ήδη προβληματική σχέση.
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Δεν νομίζω πως το θέμα είναι αν αντεχω εγώ.


    Για να σου απαντήσω συνοπτικά, δεν αντέχω "δήθεν" ανθρώπους, δήθεν ανοιχτόμυαλους, δήθεν προοδευτικούς, που σαν μωρά χαίρονται και θέλουν και αυτό και το άλλο και εκείνο και όλα, χωρίς να είναι ειλικρινείς, πρώτα με τον εαυτό τους και εν συνεχεία, με τους άλλους.
     
  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Stalker,

    σας ευχαριστώ από βαθιά.

    Είχα κάτι άκρες και την είχα δει στην Ελλη. Μαζί με τον Κάππα και τη Βήτα. Λίγα χρόνια μετά νομίσαμε ότι κανείς δεν είχε ξαναπεί το "ή μάλλον και οι τρεις" με τον ίδιο τρόπο. Τουλάχιστον με τον Κάππα ακόμη μιλάμε.

    Dream
     
  9. drognan

    drognan New Member

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    mm wraio thema.. kairo psaxnoume me to koutabaki mou ena atomo empisto na kanoume kati tetoio alla briskeis poly diskola..
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Διασκεδάζαμε! Στην παρέα μας στο μπαρ, άρτι αφιχθείσα στο νησί που καναμε τις διακοπές μας, ήρθε και μια φίλη μου που της είχα γνωρίσει και μάλιστα είχαν πάει και ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί. Κατά τις 4 τα ξημερώματα φύγαμε, μου είπε πως θα έρθει μαζί μας. Φτάσαμε στο σπίτι που νοικιάζαμε. Σε χρόνο μηδέν είμαστε και οι τρείς "μπλεγμένοι" ως εκεί που δεν πάει άλλο. Είδαμε την Ανατολή από περιεργες γωνίες.
    Μεγάλο πράγμα η ψυχική υγεία!!!
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    μονο που εμπειρια με ζευγαρι ηταν της φιλης σου μωρο μου , οχι δικη σου ....
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

    Είπα εγώ το αντίθετο?
    Το συμπέρασμα μετράει...