Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η εμπειρία μου. blowjob slave

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slavedoll, στις 26 Δεκεμβρίου 2016.

  1. είναι ο μόνος άντρας που με έκανε να σταζω πριν καν με αγγίξει. τον γνώριζα καιρό από κοινές παρέες αλλά δεν είχε υπάρξει ποτέ κάτι ερωτικό.

    λίγους μήνες πριν, μια καλοκαιρινή νύχτα σε ένα κλαμπ, ήρθαμε πιο κοντά. είμασταν μεγάλη παρέα χορεύαμε όλοι μαζί κ ήμουν αρκετά κοντά του. κάτι με τράβηξε, κάτι μου άρεσε πολύ εκείνη τη στιγμή κ πήγα δίπλα του. ανταποκριθηκε αμέσως, σαν να το περίμενε. με τράβηξε από τη μέση κ με πίεζε πάνω του ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής. άρχισα να ακουμπάω τον κωλο μου πάνω του δήθεν τυχαία αρχικά, μέχρι που κατέληξα να τρίβομαι πάνω του κανονικά. κ είμαι σίγουρη, στιγμιαία τον ένιωσα καύλωμενο.

    ήταν πολύ περίεργο, τον ήξερα χρόνια δεν τον είχα φανταστεί ποτέ έτσι. ήταν απ τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μου. αυθόρμητη κ ανεξήγητη. έφυγα διακριτικά κ συνέχισα να χορεύω με την υπόλοιπη παρέα. εκείνο το βράδυ τον σκεφτόμουν μέχρι να κοιμηθώ. κ τα επόμενα..

    μάλλον το ίδιο ίσχυε κ για αυτόν γιατί δύο μέρες μετά μου ήρθε το πρώτο μήνυμα. πέρασαν ώρες κ συνέχιζαμε να μιλάμε. ήταν φανερό ότι ήθελε ο ένας τον άλλον χωρίς να πηγαίνει εκεί η συζήτηση. αρχίσαμε να μιλάμε καθημερινά, άρχισε να μου ελέγχει το μυαλό. ήταν τόσο επιβλητικός κ ένιωθα ήδη να του ανήκω. κάθε φορά που ήθελα να πιω τον ρωτούσα αν κ πόσο μπορούσα να πιω. με έλεγε "μικρή" κ γενικά είχε άπειρη επιρροή πάνω μου κ μια ικανότητα να με κάνει υγρή έστω κ από τα μηνύματα.

    τα οποία μηνύματα σύντομα εξελίχθηκαν σε σεξουαλικα. είμαι 25 χρονών κ σίγουρα έχω κάνει sexting σε μικρή ηλικία, όμως αυτό ήταν κάτι διαφορετικό, ασύγκριτο. μου έλεγε όλα όσα ήθελε να μου κάνει κ με ρωτούσε τι ήθελα εγώ να κάνω στον πούτσο του. του άρεσε να του λέω την λέξη.. ένα από τα καλύτερα πράγματα που θυμάμαι να μου λέει είναι "θέλεις πολύ τον πούτσο μου μικρή μου?"

    σύντομα κανονίσαμε να βρεθούμε από κοντά. είμαι σίγουρη ότι το ήθελε από την αρχή αλλά ήθελε να με φέρει σε σημείο να το ζητήσω εγώ, να τον παρακαλέσω..

    (συνεχίζεται)
     
    Last edited: 26 Δεκεμβρίου 2016
  2. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Μπορώ να φανταστώ την κατάληξη αλλά είμαι περίεργος για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής το κείμενο δε συνάδει με τον τίτλο..
     
  3. Θα ταιριάξει η συνέχεια όπως σωστά φαντάστηκες !!
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  5. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

     
     
  6. κανονίσαμε να έρθει στο σπίτι μου. ήξερε ήδη που ήταν γιατί είχε τύχει να με γυρίσει μια φορά που είχαμε βγει με την παρέα. μπαίνει στο δωμάτιο κοιτάζει το χώρο γύρω του λες κ του ανήκει. με το ίδιο ακριβώς βλέμμα κοίταξε κ μένα.

    αρχίσαμε να μιλάμε, το κλίμα δεν ήταν πολύ αμήχανο καθώς γνωριζόμαστε καιρό κ μπορούσαμε να κάνουμε συζήτηση ή κ να αστειευτούμε. κάποια στιγμή απλά σταματήσαμε να μιλάμε. ξαφνικά. είμασταν κοντά τα χείλη μας σχεδόν ακουμπουσαν κ η συζήτηση απλά σταμάτησε. μείναμε να κοιτάμε ο ένας τα χείλη του άλλου.

    έκανε αυτό που φανταζόμουν απ τη στιγμή που μπήκε, με άρπαξε κ με φίλησε κ ένιωσα να λιώνω στα χέρια του. ήμουν ήδη δική του κ το ήξερε καλά.

    δε συνέχισε πολύ, με έπιασε ξαφνικά κ με ξάπλωσε στο κρεβάτι. δεν ήμουν σίγουρη τι ήθελε να κάνει. δεν ξάπλωσε πάνω μου, έφερε τον πούτσο του στο στόμα μου. μου ακινητοποίησε τα χέρια κ μου τον έβαλε βαθιά στο στόμα. άρχισα να δακρύζω αλλά δεν έκανα κανένα παράπονο. ίσα ίσα όσο έτρεχαν δάκρυα τόσο πιο υγρή γινόμουν. ήταν πάνω μου κ δεν μπορούσα να κουνηθω καθόλου. μου είπε να ανοίξω τα μάτια πολύ, να τον κοιτάω. μόλις το έκανα μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι. τα έκλεισα αντανακλαστικα κ μου λέει αμέσως "σου είπα να μην τα κλείνεις". μου ξανάδίνει χαστούκι πιο δυνατό αυτή τη φορά, αλλά εγώ έμεινα με ορθανοιχτα ματια να τον κοιτάζω. εσταζα.

    μου το έβαζε στο στόμα όλο κ πιο έντονα, όλο κ πιο δυνατά. τον έπαιρνα όλο κ μου έλεγε μπράβο. λόγω του μεγέθους του μου γέμιζε όλο το στόμα κ δεν μπορούσα να ανασανω. το κατάλαβε κ μου έκλεισε με το χέρι του κ τη μύτη για να μην μπορώ να ανασανω από πουθενά. ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα να τελειώνω χωρίς να με έχουν αγγίξει καν.

    μετά από ώρα (που όπως μου είπε αργότερα, κρατιοταν) εχυσε στο στόμα μου κ μου το γέμισε όλο. τον κοίταξα ευχαρίστημενη.

    μου είπε ότι την επόμενη φορά δεν θα τα καταπιώ, αλλά θα τελειώσει στο πρόσωπο μου ενώ τον κοιτάζω. ανυπομονώ...
     
  7. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    So far so good.
     
  8. Platonistis

    Platonistis Ερωτικός Μύστης

    Πολυ ωραία ιστοριουλα. Συνέχισε τη.