Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιστορια μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος irini_s, στις 6 Οκτωβρίου 2007.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Η Mikra Psemata νομίζω μίλησε πολύ σωστά. Ότι και να πούμε εμείς θα είναι ανεύθυνο. Εκτός από ένα: καλό κουράγιο, υπομονή και να πάρεις σωστές αποφάσεις.
     
  2. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Προσυπογράφω στα λεγόμενα του MasterJp
    Ειδικά όταν η άποψη αυτή δεν είναι δική σου, αλλά περάστηκε ως δική σου, σε ηλικία που δεν μπορούσες μόνη σου να διαμορφώσεις άποψη. Η αξία μιας γνώμης είναι ανάλογη του ανθρώπου που την διατυπώνει και του τρόπου που την εκφράζει.

    Όσον αφορά το
    σου ξεκαθαρίζω πως δεν μπορεί να σε βλάψει κανείς όσο θα βρίσκεσαι σε περιβάλλον προστασίας. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε τέτοια κέντρα μπορούν να σου παρέχουν την στήριξη που χρειάζεσαι.

    Καμία κατάθεση ψυχής δεν είναι κουραστική.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    τι ακουω θεε μου ? .....
    Ειρηνη αμα εσυ δεν μπορεις να προστατεψεις τον εαυτο σου δεν σου φταιει κανεις και κανεις δεν θα το κανει για σενα ..... μην ψαχνεις να βρεις ευθυνες .... ουτε εισαι περισσοτερο θυμα απο εκατομμυρια αλλα παιδια ... η ζωη ειναι σκληρη και δεν λογαρειαζει ηλικιες και ευαισθησιες .. παλευεις με οτι εχεις ...
    Ας διαλεγες να φας ξυλο ... μετα θα ειχε να αντιμετωπισει τις συνεποιες του ξυλοδαρμου σου ... καταστρεφοντας το μελλον σου το μονο που εκανες ηταν να χασεις μια ακομη μαχη ζωης ... και μαντεψε .... η ζωη δεν μας ρωταει για τις μαχες που μας βαζει να δωσουμε ......
    Παρε τον μαρκαδορο σου τραβα μια γραμμη στο πατωμα και γραψε απο την μια πλευρα "ΘΥΜΑ" και απο την αλλη "ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ" ... και διαλεξε την πλευρα που θα σταθεις και να θυμασε οτι δεν υπαρχει σφαλιαρα που να πονα περισσοτερο απο την ντροπη ...
     
  4. sexyboy

    sexyboy New Member

    Απλα βρες εναν ανδρα μου να σε αγαπαει.... ειναι ο μονος "ειδικος" για να νοιωσεις καλά

     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αμα δεν αγαπησει τον εαυτο του καποιος , πως θα τον αγαπησει ο αλλος ?
     
  6. hugger

    hugger Regular Member

    Σπανια ειμαι τοσο καχυποπτος, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ενα ατομο της ηλικιας και μορφωσης και κοινωνικοποιησης που οπως ακουγεται εχει η irini, δεν μπορει να δωσει μια λυση στο προβλημα της. Αν ειναι ετσι, τοτε ο τροπος που γραφει με την ψυχικη και διανοητικη της κατασταση οπως την περιγραφει, ερχονται σε μεγαλη αντιφαση. κι εγω ειμαι απλα ηλιθιος (καλα, για νεο σας στο λεω τωρα).Φανταζομαι αν υπαρχει οντως κανενας του Ηλ. Εγκληματος που μας επισκεπτεται εδω μεσα, ειναι ισως απο τις ελαχιστες φορες που θαπρεπε να δρασει, χρησιμοποιωντας τα μεσα που του δινονται απο τους Ελληνες φορολογουμενους για να κανει τη δουλεια του.
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Χμμ... μέχρι να φτάσω σε αυτό το post, σκεφτόμουν πώς να το θέσω ευγενικά ότι δεν πιστεύω την ιστορία της "δεσποινίδος". Συγχωρέστε με, αλλά απ' τον τρόπο εξιστόρησης (λέξεις, αντιδράσεις, περιγραφές κ.τ.λ.) εμένα μου κάνει πιο πολύ ως άρρωστη φαντασίωση, παρά ως πραγματική ιστορία. Επίσης, αν το "θύμα" ζούσε σε κανένα χωριουδάκι, στη κορυφή κάποιου βουνού, ξεχασμένο απ' το θεό, να έλεγα οκ, δύσκολο να βρεθεί βοήθεια από ειδικούς κ.τ.λ. Αλλά αυτό που, προσωπικά εμένα, δεν μου αφήνει αμφιβολία πλέον για το ότι πρόκειται περί κάτι μη πραγματικού, είναι το γεγονός ότι απ΄όοοοοολες τις ιστοσελίδες που θα μπορούσε να διαλέξει (από support forums έως community help - αν έπρεπε ντε και καλά να διαλέξει ιστοσελίδα, ως κάτι πιο απρόσωπο), διάλεξε ενα bdsm forum, δίνοντας τη δικαιολογία ότι εμείς εδώ είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Ναι, ανοιχτόμυαλοι είμαστε. Δεν επικροτούμε την παιδοφιλία όμως, ούτε την αιμομιξία, ούτε τον βιασμό. Είναι πολλά που δεν μου κολλάνε στην ιστορία/απαντήσεις και, αν όντως έχω δίκιο (που μάλλον με την απορία θα μείνω) δεν θέλω καν να αρχίσω να κάνω υποθέσεις για τον σκοπό που έγινε αυτό το post και δημιουργήθηκε αυτή η personna.
    Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη.
    Κάτι μου λέει ότι δεν κάνω όμως...

    Υ.Γ. Και στη τελική, είτε πραγματικό είτε όχι, δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με το bdsm.
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2007
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    μόλις διάβασα το νήμα και είχα μείνει με την απορία πως δεν υπήρχε αντίλογος ,τώρα για τις τελευταιές απαντήσεις χαίρομε που τις διάβασα ...

    και ευθαρσώς θα απαντήσω στον φίλτατο hugger το ότι όταν κάποιος βιάζετε από την εφηβική του ηλικία δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μορφωθεί και να κατανοεί τι εστί αυτοσυγκράτηση

    όσο αφορά γιατί επιλέχθηκε το forum αυτό είναι πολύ απλό είναι πλέον γνωστό ,μέχρι και στο myspace το έχω δει ...
     
  9. irini_s

    irini_s New Member

    Προφανως δεν ειπα πως ειμαι σε χειροτερη μοιρα απο εκατομμυρια αλλα παιδια που εζησαν - ή ζουν εναν τετοιο εφιαλτη. Ειναι ομως πολυ ευκολο να λεμε τραβα μια γραμμη και διαλεξε στρατοπεδο. Η θεωρια απο την πραξη απεχει παρα πολυ.
    Εχω παλεψει παρα πολυ με τον εαυτο μου και εχω μπορεσει να κουτσοσταθω στα ποδια μου. Δουλευοντας θα μαζεψω σιγα σιγα χρηματα να μιλησω με καποιον ειδικο, αλλααπο οτι μου ειπαν και πολλα ατομα εδω μεσα υπαρχουν ειδικοι που ασχολουνται με τετοια θεματα χωρις να πρεπει να πληρωσω. Δυστυχως δεν γνωριζα πως υπηρχαν τετοιες υπηρεσιες, ισως να μην το ειχα ψαξει οσο επρεπε, επειδη προσπαθουσα να το διαγραψω, να το σβησω απο την μνημη μου.
    Πλεον αποφασισα να μην το κρυβω αλλο, και βρηκα με πολυ κοπο και πονο ψυχης το κουραγιο να το πω εστω και ετσι ανωνυμα σε ενα φορουμ.
    δεν θα σταθω στο γιατι διαλεξα αυτο το φορουμ, εστω και αν πολλοι δεν καλυπτονται απο την δικαιολογια μου.
    Lilith για να απαντησω σε σενα που με αμφισβητεις, να εισαι σιγουρη πως τετοια φαινομενα συμβαινουν οχι μονο σε χωρια πανω στα βουνα αλλα και διπλα στον καθενα μας. Δεν ειναι ευκολο να παραδεχτει καποιος κατι τετοιο, ειτε απο φοβο ειτε απο ντροπη ειτε απο οτιδηποτε αλλο.
    Το εαν καποιοι θα φτιαχτουν απο την ιστορια μου και απο τον τροπο που την εξιστορισα δεν με αφορα, προσπαθησα να πω τα πραγματα οπως εχουν.
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Υπαρχουν τοσα sites που αφορουν κακοποιημενα παιδια και κακοποιημενες γυναικες αλλα εσυ επελεξες να γραψεις την ιστορια σου εδω...

    Τελικα η εμεις ειμαστε πολυ ''μπροστα'' απο τους ειδικους η κατι αλλο τρεχει...
     
  11. irini_s

    irini_s New Member

    πες μου ενα site για κακοποιημενες γυναικες που να εχει ενα τετοιο φορουμ που να μπορεσω να μιλησω με κοσμο για την ιστορια μου. Πιστευω πως θα μου κανει καλο εαν μιλησω με ατομα που ισως εχουν παρομοιες εμπειριες. Πραγματικα εαν γνωριζεις καποιο θα ηθελα να μου το πεις, γιατι εψαξα μα δεν βρηκα κατι..
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    όντως όσο αφορά το forum είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάτι ανάλογο

    να φανταστώ εσύ έχεις απευθηνθεί ήδη σε κάποιους που να γνωρίζουν πως να σε βοηθήσουν ; εδώ ο χώρος αυτός δεν περιλαμβάνει βιαστές ,οπότε ανάλογες περιπτώσεις τις στέλνουμε στη δικαιοσύνη ,παρόλα αυτά τις σχολιάζουμε ,τι θα επιθυμούσες να ακούσεις από εμάς ,συγνώμη αν γίνομε αδιάκριτος