Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιστορια μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος irini_s, στις 6 Οκτωβρίου 2007.

  1. Kits

    Kits Contributor



    σιγουρα εψαξες???
    με μια απλη αναζητηση στο google βρηκα αυτα. Δεν τα διαβασα αλλα προσεξα οτι εχουν φορουμ, τηλεφωνα ( χωρις χρεωση), e-mails, διευθύνσεις κτλ κτλ .. Πιστευω πως αμα ψαξεις καλυτερα θα βρεις πολλα περισσοτερα και σιγουρα ευκολοτερα απο οτι βρηκες το greekbdsmcommunity 

    για δες εδω:

    http://www.help-net.gr/Themes/Kakopeiisi.htm

    http://www.disabled.gr/lib/?cat=29

    http://www.obrela.gr/ekstrateia_paidikh_kakopoihsh.htm

    http://web.auth.gr/virtualschool/2.2-3/Youngs/PapanikolaouSexualAbuse.html

    http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=19&la=1
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Δεν έ8εσα το τοπολογικό ως ότι μόνο εκεί συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά ως ότι εκεί είναι πιο δύσκολο να βρεθούν ειδικοί για βοήθεια, σε σχέση π.χ. με την Αθήνα που λες εσύ ότι είσαι.
    Όπως και να το κάνουμε, η ιστορία σου δεν με πείθει. Είναι ο τρόπος που είναι γραμμένη. Οι λέξεις που χρησιμοποιείς και το πού εστιάζεσαι, για να αναφέρω μόνο κανα δυό απ' αυτά που με έβαλαν σε υποψίες.
    Όσον αφορά το site που ζητάς από τον Kits να σου δώσει, εσύ γιατί ακριβώς δεν μπορείς να το βρείς; Το forum αυτό πώς το βρήκες; Ίσως επειδή γι' αυτό έψαξες; Αν ψάξεις και για αυτό που όντως, κατ'εσέ, σε ενδιαφέρει, τότε θα το βρεις το ίδιο εύκολα όπως βρήκες εμάς. Αρκεί να θέλεις και να υπάρχει όντως λόγος να το βρεις  
     
  3. irini_s

    irini_s New Member

    Σου ειπα πως εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι παραπανω απο καποια τηλεφωνα χωρις χρεωση.
    Θα κοιταξω αναλυτικα τα site Που μου ειπε ο κιτσ τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια του!!!
    Blindfold σου μιλω ειλικρινα δεν ξερω τι ηθελα να ακουσω απο εσας, πιθανοτατα να ειχα αναγκη απο ενα μηνυμα υποστηριξης, τιποτε αλλο. Ηθελα απλα να τα πω καπου, να τα δω καπως πιο αποστασιοποιημενα.
     
  4. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: η ιστορια μου

    Η ιστοριούλα σου έχει κάποια κενά. Π.χ τι κάνει η μαμα? Φιλους, συγγενείς να απευθυνθείς δεν έχεις? Σε Πανεπιστήμιο είσαι ρε παιδί μου και δουλεύεις δεν είσαι κλεισμένη σε μπουντρούμι, βγαίνεις! Και μένεις Αθήνα, όχι σε κάποιο χωριό στη παραμεθώριο! Αλλά... Με τέτοια ζητήματα δε παίζουμε οπότε το εκλαμβάνω ως 100% αληθές, κι όχι ως ψέμμα - κακόγουστη πλάκα.

    Συμφωνώ με τη Μirella. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ, ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ!

    Αυτος ο βάρβαρος, και λίγο του είναι! Πως το έκανε αυτο? Καλά και στη μάνα σου δεν είπες τίποτα? Δεν υπήρξε κανείς να βοηθήσει? Τι να πω? Μπράβο σου πάντως που βρήκες το θάρρος να το δημοσιεύσεις, έστω κι εδώ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ - ΩΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΜΩΡΙΑ! ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ - ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ?

    Τι επουλώνει τέτοιες πληγές? Οποιος μπορεί ας βοηθήσει, ακόμη κι εγώ το ελάχιστο που θα μπορέσω.

    Βρες τρόπο να φύγεις από εκεί, συνενοήσου με κάποιο φίλο - συγγενή και απευθύνσου σε κάποιον αρμόδιο - αρμόδια υπηρεσία. ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2007
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ισως και να εχεις δικιο, ποιος ξερει?
    Σκεφτηκες ομως ποτε πως ολα αυτα τα καθαρματα σε αυτο πονταρουν???
    Στο οτι δηλαδη τα θυματα δεν θα γινουν πιστευτα, "μα τι ειναι αυτα που λες, ο μπαμπας σου που σε αγαπαει τοσο?"
    Ναι δεν εχει σχεση με το bdsm, το εγραψε ομως πιστευοντας οτι ειναι περιτριγυρισμενη εδω απο ατομα που θα την καταλαβουν και θα την νοιωσουν.
    Εαν π.χ. δυο φιλοι συζητανε και ο ενας αντιπετωπιζει καποιο θεμα νομικης φυσεως και το εξομολογηθει στον φιλο του, πρεπει απαραιτητα ο φιλος του να ειναι δικηγορος?????
     
  6. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: η ιστορια μου

    Χμμμμ... Οντως, γι αυτό κι εγώ δεν το θεωρώ ως ψέμμα. Ελπίζω πως με τόσο σοβαρά θέματα κανείς δε κάνει πλάκα.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ειρήνη ομορφιά μου, θέλω να μου επιτρέψεις μία ακόμα ερώτηση, αν θέλεις απαντάς.
    Female slave, δηλώνεις γιατί πιστεύεις ότι αυτό σου "αξίζει";
     
  8. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: η ιστορια μου

    @Ηλίας
    Στο μυαλό μου είσαι.

    Γενικά πρέπει να αναρωτηθούμε για πολλά τελικά πρίν το παίξουμε σωτήρες.
     
  9. zinnia

    zinnia Contributor

    εγω ενα δεν καταλαβαινω. Ας υποθεσουμε οτι δεν ειναι αληθεια. Τι μας ενδιαφερει? Σαμπως οσα λεγονται εδω μεσα ειναι ολα αληθειες? Δειτε το λιγο αποστασιοποιημενα και σαν ενα νημα που βγαζει πολυ εντονα συναισθηματα και παρτε θεση σαν να ερχοταν καποιος και σας ελεγε μου συμβαινει αυτο. Για να βοηθησουμε καποιον δεν χρειαζεται να τον περασουμε απο 40 κυματα και να του κανουμε ορο αληθειας.
     
  10. Aν η ιστορία σου είναι αλήθεια
    κάνε αυτό που σου είπε ο DeSade και άλλα παιδία
    αναζήτησε βοήθεια από κάποιο φορέα πέραν του forum.
    Να είσαι σίγουρη ότι κάποια βοήθεια θα βρεθεί

    Αν η ιστορία δεν είναι αληθινή...
    απλά πέστο και σχωρεμένη για την extreme φαντασίωσή σου
    που μοιράστηκες μαζί μας


    Πάντως έχω και γω την ίδια απορία με τον Ηλία, είσαι 20, έχεις βιαστεί από τον πατέρα σου παρά τη θέλησή σου.. και μπένεις σαν να μην κουνιέται φύλλο και δηλώνεις slave. Αυτά τα πράματα δεν είναι παίξε γέλασε κοριτσάκι... απλά σκέψου.
     
  11. irini_s

    irini_s New Member

    Slave εβαλα επειδη κατι επρεπε να βαλω.
    Επισης η ψυχολογια μου με κανει να νιωθω ετσι, οχι απαραιτητα σαν ορος του bdsm. Αλλα νοιωθω σαν εγκλωνισμενη σκλαβα του εαυτου μου.
    Ηλια δεν με πειραζει , μπορω να σου απαντησωσ τις ερωτησεις σου, δεν με φερνεις σε δυσκολη θεση.
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    Mirella, δεν ήταν το θέμα μου ότι ένας πατέρας έκανε κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν ζω ούτε σε άλλο πλανήτη, ούτε σε ονειρικό κόσμο και συνήθως είμαι απ' τους πρώτους που θα πιστέψει τέτοιου είδους καταγγελίες και θα προσπαθήσει να προσφέρει βοήθεια. Γενικά, έχω ένα κακό. Δεν είμαι καθόλου πονηρεμένη ή καχύποπτη. Λόγω αυτού, τη πατάω συχνά. Κανά δυό άτομα από δω που με ξέρουν, το ξέρουν αυτό για μένα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, κάτι δεν μου άρεσε από την αρχή της ανάγνωσης της ιστορίας, πριν καν διαβάσω τις αντιδράσεις των άλλων μελών και τις απαντήσεις του/της συγγραφέα. Διαβάστε τη πάλι ίσως. Δώστε περισσότερη προσοχή στον τρόπο εξιστόρησης, στις λέξεις που χρησιμοποιούνται και στο πού εστιάζεται κάποιες φορές ο/η συγγραφέας. Με άλλα λόγια, δώστε βάση στο πώς τα λέει αντί μόνο για το τί λέει   Για να εξηγούμαι, δεν περιμένω να είναι nobelistas συγγραφέας και δεν κρίνω την χρήση δοκιμιακού λόγου κ.τ.λ.
    Τέλως πάντων, όπως και νά ΄χει δεν συμφωνώ με αυτό που λες ότι έγραψε εδώ πιστεύοντας ότι είναι περιτρυγιρισμένη από άτομα που θα τη καταλάβουν και θα τη νιώσουν. Γιατί ακριβώς θα τη νιώσουν; Εμένα δηλαδή αυτό με προσβάλλει. Γιατί ακριβώς θα πρέπει να περιμένει ένα θύμα εγκλήματος ότι θα το νιώσω; Επειδή ασχολούμαι με το bdsm; Πού ακριβώς λέει (και δεν το είδα) ότι οι του bdsm έχουμε γνώση και εμπειρία από εγκλήματα και θα νιώσουμε/καλωσορίσουμε/δεχτούμε κάποιον που θα μας μιλήσει για κάτι τέτοιο; Last time I checked, το bdsm και τα δρώμενα στο πλαίσιό του, ήταν θέμα επιλογής, όχι βίας. Δεν χρειάζεται λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, κάποιος να είναι "ανοιχτόμυαλος" για να νιώσει/καταλάβει/θυμώσει/συμπονέσει μια τέτοια περίπτωση (αν όντως ισχύει), αλλά απλά άνθρωπος.
    Απ' τον τρόπο γραφής στις απαντήσεις τον/την "κόβω" για επαρκώς έξυπνο άτομο. Δεν με πείθει λοιπόν ότι, αν ήθελε όντως βοήθεια για το έγκλημα που περιγράφει (αν όντως συνέβη), το πρώτο/μόνο μέρος που επέλεξε να απευθυνθεί ήταν ένα bdsm forum. Βγάζω απ' έξω φίλους, συγγενείς, γιατρούς κ.τ.λ. για το θέμα "ντροπή". Υπαρχουν όμως έεεεενα σωρό οργανισμοι, απο Samaritans (δεν ξέρω πως το λένε στην Ελλάδα) έως τον Ερυθρό Σταυρό. Μπορεί να μην έβρισκε βοήθεια αυτή καθεαυτή εκεί, αλλά σίγουρα θα λάβαινε καθοδήγηση για το πού να απευθυνθεί. Ούτε σε κανένα υπόγειο ήταν κλεισμένη, απ' όσο λέει, τόσα χρόνια, ούτε σε κανένα ερημονήσι χωρίς ΜΜΕ και επαφές με άλλο κόσμο πέρα του abuser της.
    Απ΄τη μία, εύχομαι να κάνω λάθος και να μην έχουμε να κάνουμε με κάποιον άρρωστο που κάθεται και επινοεί τέτοιες ιστορίες, για οποιοδήποτε άρρωστο σκοπό, τη στιγμή που υπάρχουν πραγμάτικα θύματα τέτοιας κακοποίησης γύρω μας. Απ' την άλλη, εύχομαι να έχω δίκιο και να μην έχει συμβεί το περιστατικό που περιγράφεται στην εν λόγω ιστορία.
    θα μάθουμε ποτέ, εμείς εδώ, με σιγουριά, είτε είναι έτσι είτε αλλιώς; Χλωμό. Άρα ό,τι και να λέμε...