Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η κυριαρχια του Lucozade

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 20 Οκτωβρίου 2014.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Η αληθεια ειναι οτι καιρο σκεφτομαι ν'ανοιξω ένα τετοιο θεμα, περιεχει πολλα κομματια από εμπειριες μου. Μπερδευτηκα λιγο με τον τιτλο για αυτο εβαλα αυτον που εβλεπα. Ολα αυτα που γραφω ειναι απολυτως συναινετικα εκατερωθεν.

    Θα σας περιγραψω το πως βλεπω εγω την κυριαρχικοτητα μου, πως μου αρεσει να εχω σκλαβα και αν θελετε να συζητησουμε πανω σε αυτο το κομματι, αυτο το ειδος κυριαρχιας.

    Για εμενα, το να εχω σκλαβα, ειναι σαν να εχω ένα κομματι πλαστελινης και να το πλαθω από την αρχη. Ομως πρωτα πρεπει να το ξεγυμνωσω, να το απολυμανω και να το "καθαρισω" από κάθε ψεγαδι του παρελθοντος. Το ξερω οτι ειναι κατι πολυ δυσκολο αυτο και η προσπαθεια που απαιτειται και από τις δυο μεριες ειναι τεραστια.

    Θεωρω οτι η σκλαβα θα πρεπει να μην ερχεται σε οργασμο, να μην χυνει και να μην υγραινεται για μεγαλο διαστημα. Το ξερω οτι θα μου πειτε οτι αν δεν δινει σεξουαλικη ικανοποιηση ολο αυτο, γιατι να μπει κανεις σε αυτη την διαδικασια? Ναι δινει ικανοποιηση, αλλα πολυ διαφορετικη. Ομως αυτο ισως μπορεσετε να το καταλαβετε στην πορεια.

    Ομως στην παρουσα φαση δεν εχει σημασια η σεξουαλικη ικανοποιηση και σε μεγαλο βαθμο στην δικη μου σκλαβα η σεξουαλικη της ευχαριστηση δεν εχει μεγαλη σημασια ουτε για την εκπαιδευση της, ουτε για τον τροπο που επιλεγω να ζει. Οσο για την δικη μου, στοματικο ερωτα για εκτονωση αλλα δεν ειναι αυτο που με ικανοποιει από την σκλαβα μου. Δεν εχω σκλαβα για το σεξ, δεν εκπαιδευω ποτε καποια για σεξουαλικη η ερωτικη ικανοποιηση.

    Με ενδιαφερει να εκπαιδευεται και να παιδευεται. Πρωτα από ολα θελω να διαβαζει, να διαβαζει ελληνικη λογοτεχνια και αργοτερα και αλλη, να κατακτα τα βιβλια και τα κειμενα της, να ζει μεσα από τα βιβλια, οσο ειναι εγκλειστη.

    Εγκλειστη σημαινει στο σπιτι που της επιτρεπω να ζει, με τον τροπο που εχω επιλεξει γι αυτην, Σκληρο μαλλον ακουγεται, δεν ειναι και τοσο. Λεπτομερειες? Καθημερινο προγραμμα, ξυπνηματος, αναφορας, ενδυσης, εργασιων, εκγυμνασης και αλλα πολλα που οριζουν την καθημερινοτητα της. Με λιγα λογια καθημερινοτητα, ομως πολυ καθορισμενη και αυστηρως τηρουμενη.

    Μου αρεσει να εχει κατι δικο μου πανω της, δεν εννοω για σημαδι πονου, αλλα καποιο πιρσινγκ ειτε καποιο κολλαρο η κατι αναλογο. Τα αορατα τατουαζ ειναι από τις πιο ωραιες επιλογες που μπορω να εχω αν και αυτο που θεωρω νουμερο ένα ειναι το σκουλαρικι κατω από την γλωσσα (αυτο το φοραει μονο μια και μονο από εκεινη θελω να το φοραει).

    Ο πονος ειναι ένα αναποσπαστο κομματι της εκπαιδευσης και της συνυπαρξη μας, θα πρεπει να της ειναι ξεκαθαρο οτι θα πονεσει, θα μαστιγωθει, πολυ, γερα και δυνατα και όχι μονο μαστιγιο, θα δεθει, θα βασανιστει και θα ταπεινωθει παρα μα παρα πολλες φορες, ομως ολα αυτα θα τα κανει με την ψυχη της, γιατι το θελει.

    Η σκλαβα μου, αυτο που επιθυμω ειναι να ειναι δημιουργημα μου, να αφαιρει από πανω της ολα οσα την κατεβαζουν και να παιρνει πραγματα που την ανεβαζουν. Μου λεει τα παντα οτι την ενοχλει, ακομα και από εμενα αλλα παντα με ομορφο τροπο, με ευγενεια, σεβασμο και βαθεια υποταγη. Ειναι υπευθυνη των πραξεων της, αναλαμβανει τις συνεπειες των λαθων της και με τον καιρο επιζητα την τιμωρια της χωρις να χρειαατει να της ζητησω να ετοιμαστει για τιμωρια και γινεται δυνατη ώστε να ποναει αθορυβα. Με υπομονη μετατρεπεται σε αυτο που επιθυμω.

    Σε ολη αυτη την εκπαιδευση η οποια ειναι συνεχης και περιλαμβανει πολλα πολλα αλλα πραγματα, υπαρχει ένα μεγαλο θεμα, τα συναισθηματα, ο ερωτας και η αγαπη.
    Εκει η σκλαβα συνηθως με ερωτευεται με αγαπαει και χανεται. Ο κυριαρχος εγω, δειχνω κρυος, απομακρος, ομως δεν ειμαι ετσι, απλως την αγαπη μου την δειχνω με πολυ πολυ διαφορετικο τροπο. Την τελευταια φορα, την εδειξα με την ελευθερωση της σκλαβας. Ειχα αναφερθει και σε ένα άλλο σχετικο θεμα. Πολλες φορες μπορεις να χωρισεις-ελευθερωσεις γιατι αγαπας καποιον τοσο πολυ που αν συνεχισεις να εισαι μαζι του σκεφτεσαι οτι τελικα θα του κανεις κακο. Κακο για δυο λογους, ο ενας ειναι οτι τα συναισθηματα της για εσενα εξελιχθηκαν πιο γρηγορα από την προσπαθεια εξυγιανσης και εκπαιδευσης της, ετσι εχεις εναν ανθρωπο που κανει οτι κανει όχι για και τους δυο αλλα για εσενα πρωτιστως και αυτο θεωρω οτι της κανει μεγαλο κακο σαν ανθρωπο αρα και σαν σκλαβα και ο δευτερος ειναι οτι εσυ τον αγαπας αυτον τον ανθρωπο αλλα σαν αυτο που εχεις εξηγησει από την αρχη οτι τον θες σαν σκλαβα τιποτα άλλο και βλεπεις οτι πλεον δεν του φθανει αυτο. Οποτε ναι, ελευθερωνεις, ναι χωριζεις γιατι μπορεις πολυ ευκολα να τον κρατησεις αυτον τον ανθρωπο και να τον χρησιμοποιεις πραγματικα και στην δικη μου λογικη ανηθικα. Συμπερασμα, μπορεις να αγαπας και να χωρισεις καποιον γιατι τον αγαπας και οσο τον κρατας κοντα σου του κανεις κακο και ας του φαινονται εγωιστηκα η οτιδηποτε εκεινη την στιγμη.

    Εκει λοιπον πρεπει να βρεις την χρυση τομη, την χρυση τομη για να φθασεις την πλαστελινη σου στην δημιουργια. Η οποια δημιουργια ειναι αυτο που μου δινει την απολυτη ικανοποιηση.
     
  2. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Νομιζα πως εισαι σκλαβος ...
    Μπερδευτηκα!!
     
  3. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Εχει τελεσει και Κυριαρχος   @vanilla30
     
  4. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Απο κυριαρχος σε σκλαβος;;;
    Τωρα εχω εντυπωσιαστει!!!
     
  5. kinkynik

    kinkynik Guest

    Van, φαντάζεσαι και το ανάποδο... να'σαι λέει καμμιά domina κι εκεί που νομίζεις ότι τον εξουσιάζεις...τσααααααακ... να στην καρφώσει !
    (όχι εσύ, γενικά το λέω..)
     
  6. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Ωραία λόγια, αν και κάπως "τραβηγμένα" για μένα.. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να οδηγήσω σε τέτοιο σημείο αφοσοίωσης τον εαυτό μου.. Ίσως σε βάθος χρόνου που θα έχω γνωρίσει πολύ καλύτερα τον εαυτό μου.. Διότι, σίγουρα ένας σκλάβος πρέπει να ξέρει πολύ καλά τον εαυτό του...
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    [QUOTE="lucozade, post: 443284, member: 23102"
    ...
    Εγκλειστη σημαινει στο σπιτι που της επιτρεπω να ζει, με τον τροπο που εχω επιλεξει γι αυτην, Σκληρο μαλλον ακουγεται, δεν ειναι και τοσο. Λεπτομερειες? Καθημερινο προγραμμα, ξυπνηματος, αναφορας, ενδυσης, εργασιων, εκγυμνασης και αλλα πολλα που οριζουν την καθημερινοτητα της. Με λιγα λογια καθημερινοτητα, ομως πολυ καθορισμενη και αυστηρως τηρουμενη.
    ...
    [/QUOTE]

    οταν ειναι σπαστικος ο ανθρωπος...      
     
  8. kinkynik

    kinkynik Guest

    Πάντως για να το "ξε-τραβήξω" και καθώς δεν είχα και πρόθεση χλευασμού, απλώς όπως διάβαζα το νήμα μου βγήκε λίγο στο πιο διασκεδαστικό της υπόθεσης, να πω ότι αν κάποιος έχει περάσει και απο τα δύο στάδια ίσως έχει μεγαλύτερη κατανόηση έναντι κάποιου που είναι μόνο απο την μία πλευρά, είτε της κυριαρχικής είτε της υποτακτικής.
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    Θα μπορούσες να προχωρήσεις λίγο την σκέψη σου εδώ; Δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω τι εννοείς.
     
  10. και ουτε να το επιχειρησεις...... worthless πιστεψε με δεν......... 
     
  11. αγαπητε φιλε λουκοζειτ.....διαφωνω οριζοντιος και καθετος ειδικα στο κοματι αγαπη και ερωτας......Στην ζωη μου και στο μυαλο μου τα εχω βιωσει τελειος διαφορετικα....σορυ 
     
  12. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Αν και ειναι αρκετα μακρια για μενα ολα αυτα η παρα πανω απο τα μιςα (παντα ταπεινη μου γνωμη) αναρωτιεμαι τι σε εμποδιζει να ερωτευτεις,να αγαπηςεις το δημιουργημα σου οπως λες,τη σκλαβα σου;;
    Το οτι ειναι σκλαβα και εσυ κυριος της δεν ειναι ενα δεσιμο πολυδιαστατο;;δε τα εμπεριεχει ολα;συναισθημα,αγαπη,ερωτα,πονο,αφοσιωση,παραδοση,εκπαιδευςη ισως και ακομη περισσοτερα!!!
    Εχω την εντυπωση οτι ειναι σκοπος,στοχος,επιθυμια η δικη σου ικανοποιηση για την σκλαβα σου....

    Αποριες εχω για τον τροπο που το σκεφτεσαι..