Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mr_X, στις 7 Ιουνίου 2005.

  1. Mr_X

    Mr_X New Member

    Μεσα απο το ιντερνετ γνωρισα μια κοπελα που ελεγε οτι της αρεσουν τα s/m παιχνιδια
    Ειχα φανταστει τον εαυτο μου να συμετεχει σε τετοια παιχνιδια στο ρολο του master αλλα δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να το κανω πραξη .
    Σε πολλες απο τις κοπελες μου εβγαζα κατι μαζοχιστικο απο μεσα τους σιγα σιγα και με επιμονη αλλα παντα light πραγματα.
    Με την Κατια τα πραγματα ηταν διαφορετικα ,απο την αρχη που ξεκινησαμε την συνομιλια της μιλαγα και της φερομουν πολυ "αγρια".
    Μετα απο λιγο καιρο αρχισαμε να μιλαμε στο τηλεφωνο ,τις ελεγα να παιρνει κοντα της διαφορα πραγματα και την καθοδηγουσα .
    Στο πρωτο τηλεφωνο της ζητησα να γδυθει να ξαπλωσει στο κρεββατι και να εχει μαζι της 6 μανταλακια , ενα μεγαλο χοντρο κερι ,και μια μεγαλη συριγγα φαγητου .
    Το μωρο μου τα προμηθευτηκε και με πηρε τηλεφωνο,της ζητησα να βαλει απο ενα μανταλακι στην καθε ρωγα της , οταν ακουσα το αααχ στο τηλεφωνο η πουτσα μου εγινε πετρα , την διεταξα με αγρια φωνη να σαλιωσει το δακτυλακι της ,την ακουσα να το γλυφει ενω η φωνη της ηταν λιγο πιο βραχνη και πιο γρηγορη "το εγλυψα κυριε " μου λεει¨"Ωραια βρωμα ,βαλτο με την μια μεσα στο κολαρακι σου" Θα ηθελα να ημουν κοντα της ωστε να την βλεπω και θα ηθελα να μου αρνηθει ωστε να την τιμωρησω αλλα η Κατια υπακουσε ακουσα ενα σιγανο ααααχ και ενοιωσα τον πουτσο μου να με ποναει απο την καβλα ,"το εβαλα κυριε "ακουσα να μου λεει η κατια "ωραια παρε το κερι και βαλτο μεσα στο μουνι σου παλιοβρωμα "της ειπα αυστηρα "μαλιστα¨" απαντησε και το εβαλε με την μια στο μουσκεμενο μουνακι της.
    αν σας αρεσει η ιστορια θα σας πω και για την πρωτη μας συναντηση...
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ναι συνεχισε το story
     
  3. paroinia

    paroinia Regular Member

    Ναι ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία!
     
  4. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Φυσικά να συνεχίσεις!
     
  5. Mr_X

    Mr_X New Member

    Αφού είχαμε κάνα δυο ακόμα εμπειρίες από το τηλέφωνο και μετά από ώρες συζητήσεων αποφασίσαμε να βρεθούμε .
    Η Κάτια φοβόταν και εν μέρει είχε δίκιο δεν με ήξερε .
    Αφού μιλήσαμε της εξήγησα ότι ο σκοπός είναι να χαρούμε και οι δυο , αν κάτι δεν της άρεσε πολύ απλά δεν θα το κάναμε , έπρεπε όμως οι όροι να μπουν από την αρχή ,το μόνο που δεν ήθελε ήταν το παιχνίδια με κόπρανα πράγμα που ούτε εμένα μου αρέσει . Συμφωνήσαμε να πάω το απόγευμα από το σπίτι της .
    Την πήρα τηλέφωνο όταν έφτασα.
    ¨ήρθα¨ της είπα κοφτά ΄¨γδύσου άνοιξε την πόρτα και περίμενε με καθισμένη στα τέσσερα ,δεν θα τολμήσεις να με κοιτάξεις στα μάτια ,μόνο αν σου πω εγώ¨
    ¨μάλιστα Κύριε ¨αποκρίθηκε και χτύπησα το κουδούνι.
    Ανέβηκα στον 2 όπου ήταν το σπίτι της ήταν οροφοδιαμερισμα και η πόρτα ήταν μισάνοιχτη .Ανοίγω μπαίνω μέσα και βλέπω μια όμορφη γυναίκα στα τέσσερα με το κεφάλι σκυμμένο ¨καλησπέρα σας Κύριε ¨ μου λέει .
    Την αρπάζω με δύναμη από τα μαλλιά ,σπρώχνω το κεφάλι της προς τα κάτω και της λέω ¨θα μιλάς μόνο όταν σε ρωτάω ,κατάλαβες πουτανακι?¨
    Αυτή τρόμαξε ¨μάλιστα ¨ η πρώτη σφαλιάρα πέφτει πάνω στα τουρλωμένα κωλομέρια της ¨μάλιστα τι?¨ ¨μάλιστα Κύριε ¨ απαντάει και αφήνω τα μαλλιά της ,της χαϊδεύω απαλά το κωλαρακι και την διατάζω να με ακολουθήσει σαν σκυλάκι ,η Κάτια είναι όμορφη γυναίκα είναι 33 ετών σχετικά κοντούλα με μεγάλο στήθος και ένα πολύ όμορφο κωλαρακι .
    Πήγα προς το σαλόνι ενώ η Κάτια με ακολουθούσε πάντα στα τέσσερα ,κάθισα σε μια πολυθρόνα και την διέταξα να με γδύσει με πολύ προσοχή και να φιλάει κάθε σημείο του σώματος μου που θα μένει γυμνό .
    Η θεά μιας τόσο όμορφης κοπέλας να με γδύνει με τόση λατρεία με είχε φτιάξει , το πέος μου πόναγε από την καύλα .
    Το παιχνίδι αυτό κράτησε αρκετή ώρα και δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες που εμάς μας έφτιαξαν αφάνταστα εκείνη την ώρα αλλά εσάς μπορεί να σας κουράσουν.
    Θα σταματήσω εδώ την ιστορία και θα συνεχίσω αύριο ώστε να σας κρατήσω σε αγωνία .
    Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι μου αρέσει να παιδεύω τους άλλους  
     
  6. bdsm_rubber

    bdsm_rubber Guest

    poli oraia i istoria Kirie. Perimeno me anipomonisia ti sinexeia...
     
  7. paroinia

    paroinia Regular Member

    Δεν νομίζω ότι κούρασε η ιστορία σου κύριε Χ. Μάλλον το αντίθετο, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.
     
  8. Mr_X

    Mr_X New Member

    Έμεινα τελείως γυμνός , κάθισα στην πολυθρόνα και ζήτησα επιτακτικά στην Κάτια να μου φέρει μια μπύρα .
    Το κοριτσάκι μου ήρθε και μου πρόσφερε την μπύρα , της είπα να γυρίσει με το κωλαρακι της προς τα μένα και να το τουρλώσει , όπως καθόμουν στην πολυθρόνα είχα μπροστά μου την Κάτια πεσμένη στα τέσσερα και την θέα από την υπέροχη κωλοτρυπίδα της .Άναψα ένα τσιγάρο , ρούφηξα μια γουλιά από την μπύρα μου και χάζευα την Κάτια ,η προσμονή του άγνωστου την είχε κάνει να καυλώσει και όταν έπιασα το μουνάκι της ήταν υγρό.
    ¨Έχεις πλύνει καλά την τρύπα σου μωρή πουτάνα¨ την ρώτησα .
    ¨μάλιστα Κύριε ¨ αποκρίθηκε .
    ¨φέρε μου την σύριγγα (κοίτα πρώτο μέρος ) και ένα ποτήρι ζεστό νερό ,και γρήγορα¨ φώναξα και έφυγε αμέσως , ήρθε μετά από λίγο με αυτά που της ζήτησα ,
    ¨τσακίσου φέρε και τα μανταλάκια ¨
    ¨μάλιστα ¨μου λέει και τρώει μια δυνατή σφαλιάρα στα κολομαγουλα ¨μάλιστα τι ? μωρή βρωμά ¨ ¨μάλιστα Κύριε ¨ απαντάει ,την φτύνω στην πλάτη , στο κεφάλι στον κώλο ¨τσακίσου ¨
    φέρνει και τα μανταλάκια , ακουμπάω το παγωμένο μπουκάλι μπύρας πάνω στις ρώγες της και αυτές αμέσως σκληραίνουν , με μια κίνηση βάζω από ένα μανταλάκι , και την βάζω ξανά μπρούμυτα , με το κωλαρακι της τουρλωμένο προς τα πάνω ,γεμίζω την σύριγγα με νερό , βάζω την άκρη της στην κωλοτρυπίδα της και σιγά σιγά αδειάζω το περιεχόμενο μέσα στην κωλαρα της . η Κάτια νιώθοντας το ζεστό νερό μέσα της έβγαλε ένα αναστεναγμό , ένοιωθε την ανάγκη να αδειάσει το κωλάντερο της αλλά δεν της έδινα άδεια να πάει στην τουαλέτα , μετά από λίγη ώρα της είπα να πάει στην τουαλέτα να αδειάσει να μπει στην μπανιέρα και να με φωνάξει έχω αράξει πίνω την μπύρα μου και περιμένω την Κάτια , την ακούω μετά από λίγο ¨τελείωσα Κύριε ¨ πάω στο μπάνιο και την βλέπω μέσα στην μπανιέρα πεσμένη στα τέσσερα , η μπύρα είχε κάνει την δουλεία της και χωρίς κουβέντα αρχίζω να κατουράω πάνω της , μου άρεσε η ιδέα του να την ξεφτιλίζω , το ίδιο άρεσε και σε εκείνη αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που βρεθήκαμε , μόλις τελείωσα της είπα και μου καθάρισε καλά τον πούτσο με την γλώσσα της ,
    ¨πλύσου καλά και έλα στην κρεβατοκάμαρα αφού φορέσεις αυτό ¨ της λέω , και της αφήνω ένα κολάρο σκυλού .
     
  9. Mr_X

    Mr_X New Member

    ευχαριστω για τα θετικα σχολια ,
    μου δινετε κουραγιο για να συνεχισω ..
     
  10. dark_light_f

    dark_light_f New Member

    περιμενουμε την συνεχεια
     
  11. paroinia

    paroinia Regular Member

    πάντως για πρώτη εμπειρία μάλλον πολύ καλά συμπεριφέρεσαι... για συνέχισε!
     
  12. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Ναι όντως ενδιαφέρουσα για πρώτη εμπειρία.