Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mr_X, στις 7 Ιουνίου 2005.

  1. Mr_X

    Mr_X New Member

    Έχω κάτσει στο κρεβάτι και περιμένω την Κάτια , την ακούω να έρχεται στα τέσσερα και δένω μια αλυσίδα σκυλού στο πόδι του κρεβατιού , μόλις έρχεται την δένω από το λουρί στο κρεβάτι και αρχίζω να της μιλάω σαν να είναι σκύλος ¨κάτσε εκεί και μην κουνηθείς αν δεν σου πω ¨ κάθεται κάτω κουλουριασμένη σαν σκυλάκι και βγαίνω φεύγω από το δωμάτιο . Ήθελα να την ταπεινώσω πολύ με έφτιαχνε τρομερά το παιχνίδι αυτό , αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα ενδοιασμό αν άρεσε στην Κάτια ,
    Ήθελα να γουστάρουμε και οι δυο .
    Ξεπερνώντας αυτές τις σκέψεις πήγα στην κουζίνα και βρήκα ένα μπολ , έβαλα μέσα νερό και σε ένα άλλο μπολ κάτι μακαρόνια που βρήκα σε μια κατσαρόλα .
    Καθυστέρησα επίτηδες αρκετή ώρα να μπω στο δωμάτιο , και όταν τελικά πήγα βρήκα την Κάτια στην θέση που την είχα αφήσει , δεμένη στο κρεβάτι με το λουρί του σκυλού και τα μανταλάκια πάνω στις θηλές της , έβαλα κάτω το φαΐ και το νερό σε απόσταση όμως που δεν έφτανε με την αλυσίδα , πήγα κοντά της ,έσκυψα και έβγαλα τα μανταλάκια από τις θηλές της , της φίλησα και της έγλυψα της ερεθισμένες θηλές της ,και αφού την έλυσα έκατσα δίπλα της ακουμπώντας το κεφάλι της στα γόνατα μου, άρχισα να την χαϊδεύω ,στο κεφάλι , στην πλάτη , έτριψα λίγο την ερεθισμένη της κλειτορίδα , αλλά ασχολήθηκα περισσότερο με την κωλοτρυπίδα της , χαϊδεύοντας την αρκετή ώρα .
    Πήγαινε πιες νερό , της λέω και αυτή η σκηνή της Κάτιας στα τέσσερα να πίνει νερό από το πάτωμα με απογείωσε , ένοιωθα να πονάω από καύλα , ¨φάε ¨της λέω επιτακτικά και την παρακολουθώ να τρώει σαν σκυλάκι , ο πούτσος μου είχε γίνει πλέον πέτρα έπρεπε να αδειάσω το σπέρμα μου . Όπως ήταν σκυμμένη πιάνω το μουνάκι της το οποίο ήταν υγρό , με μια κίνηση μπαίνω μέσα της και αρχίζω να την γαμάω ποτέ απαλά , ποτέ πιο αγρία , ένοιωθα ότι θα τελείωνα πολύ γρήγορα , με μια κίνηση φέρνω τον πούτσο μου μπροστά στην μούρη της και τελειώνω πάνω στο στόμα της τα μαγούλα της .
    ¨Πήγαινε γέμισε την μπανιέρα με νερό , και φώναξε , θέλω να με κανείς μπάνιο ¨ ,
    της λέω .
     
  2. Γεια

    ελπίζω εκτός από τα θετικά σχόλια να δέχεσαι και την κριτική. Προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε ο τρόπος γραφής σου, ούτε αυτά που περιγράφεις. Δεν κρίνω την συμπεριφορά σου ως αφέντη (καί δεν έχω τέτοιο δικαίωμα αλλά καί ο κάθε αφέντης λειτουργεί διαφορετικά ) αλλά την περιγραφή. Βέβαια η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική και απ ότι βλέπω υπερισχύουν τα θετικά σχόλια
     
  3. paroinia

    paroinia Regular Member

    νομίζω πρέπει να γίνεις πιο αναλυτικός αγαπητέ σοβαρέ
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ναι όντως. Τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει ?
     
  5. Αν θα ήθελε και ο ίδιος ο συγγραφέας να ακούσει περισσότερες λεπτομέρειες θα έγραφα ευχαρίστως.
     
  6. |-|ra

    |-|ra Regular Member

    βασικα θα ηθελα και εγω να πω οτι δεν μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ο τροπος γραφης του διηγηματος γιατι ο συγγραφεας μας επιμενει στο να μας περιγραφει το μοριο του και γενικα οτι σχετιζεται με αυτο!σιγουρα ειναι μια ωραια ιστορια/διηγημα αλλα θα ηθελα να εξελισσεται ισως με περισσοτερες λεπτομεριες στην περιγραφη τψν συναισθηματων και των εκφρασεων παρα στο σεξουαλικο περιεχομενο και τις λεπτομεριες που το συνοδευουν!η αποψη μου ειναι αυτη,και ισως στο μελλον ο συγγραφεασ μας μπορεσει να αποτυπωσει καλυτερα τις σκεψεις του και χωρις να προσβαλει τον αναγνωστη του,χρησιμοποιωντας καλυτερες λεξεις και εκφρασεις!παντως συγχαρητηρια για αυτη σου την πρωτοβουλια καλε μου ευχομαι να συνεχισεις να μας χαριζεις τετοια κειμενα αλλα με περισσοτερη προσοχη!
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Μα δεν είναι σκέψεις αλλά αφήγηση πραγματικών γεγονότων
     
  8. |-|ra

    |-|ra Regular Member

    ναι αλλα η περιγραφικη του ικανοτητα νομιζω οτι υστερει καπως!ειπα οτι ειναι αποψη μου επειδη μαλλον εγω παντα διαβαζα πιο προσεγμενα κειμενα!ισως αν βελτιωνε λιγο την περιγραφη να ηταν ολα τελεια!συμβουλη εδωσα!
     
  9. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Γιατί να προσβληθεί κάποιος από σεξουαλικές περιγραφές σε ένα BDSM forum ? Στην τελική δεν επιβάλλεται σε κανέναν να διαβάσει το κείμενο.
    Παρ'ολα αυτά η καλοπροαίρετη κριτική πάντα είναι χρησιμη και σιγουρα υπάρχει χώρος για βελτίωση.  
     
  10. |-|ra

    |-|ra Regular Member

    αγαπητη μου ομως ενα ωραιο κειμενο γραφεται για να εχει απηχηση και να διαβαστει απο οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα!το αν ειναι προσβλητικο νομιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω!θα μπορουσε πιστευω να χρησιμοποιησει πολυ καλυτερες και περιτεχνες προτασεις ωστε να σου κινει ακομα περισσοτερο το ενδιαφερον και να το διαβασεις αλλα και να ερεθιστεις αν ειναι και αυτος ενας σκοπος του διηγηματος αυτου!
     
  11. Mr_X

    Mr_X New Member

    ευχαριστω για τα σχολια αλλα σκοπος μου δεν ειναι να γινω συγγραφεας .Απλα λεω με απλα λογια την πρωτη μου εμπειρια , ουτε να σας ερεθισω θελω ουτε να σας πουλησω βιβλια .
    Σε οποιον δεν αρεσει η αφηγηση μου και η γλωσσα μου πολυ απλα μπορει να μην διαβασει την ιστορια μου .Απλα ειπα οτι με αυτα που γραφεται μου δινεται το ερεθισμα να συνεχισω .
     
  12. paroinia

    paroinia Regular Member

    και πράξε το. Δεν είναι φαντασίωση ή ερωτική ιστορία που γράφεις, αλλά πραγματικά γεγονότα. Είναι φυσικό να τα γράφεις από τη δική σου σκοπιά, αφού αφορούν αισθήματα που σου δημιουργήθηκαν και είναι φυσικό πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι συγγραφικό ταλέντο. Μην πτοείσαι!