Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η πρώτη μου εμπειρια με Dom

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος brat_lolita, στις 10 Ιουνίου 2016.

  1. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    Oλα αρχισαν με μια συζητηση στο ιντερνετ για τη λολιτα του ναμποκοφ .Υστερα απο πολλες ομιλιες ,ορους και αμετρητες nudes καταφερα να συναντηθω μαζι του . Η διαδρομη μεχρι σπιτι του ηταν οτι πιο awkward ειχε συμβει αυτες τις δυομιση μερες που περασαμε μαζι,τοσο πολυ οπου μου φανηκε καλη ιδεα να του κανω ερωτησεις αν απαντησα σωστα στα θεματα των ενδοσχολικων στη βιολογια σκεφτηκα πως ηταν γιατρος και θα ηξερε . Μπορει να μην ηταν σωστες ολες μου οι απαντησεις στο τεστ ,ομως το να του δωσω μια ευκαιρια να περασει μια μιση μερα μαζι μου ηταν οτι σωστοτερο εχω κανει στα δεκαοχτω χρονια ζωης μου.
    Μολις φτασαμε με ρωτησε τι θα πιω και του ειπα μια μπυρα κοιτ΄βντας τα ψαρια στο ενυδριο και μου ειπε να ερθω και γω στη κουζινα μαζι του ,δινοντας μου χρονο να κοιταξω το διαμερισμα ,ηταν ομορφο μικρο ενδιαφερον και απλο. Mετα καθησαμε στον καναπε, δεν θυμαμαι τι ειπαμε για να σπασει ο παγος γιατι δεν με ενδιεφερε κιολας με αποτελεσμα να το κανω skip στο μυαλο μου.Το μονο που θυμαμαι ειναι ο τροπος που ακουμπουσε τσιμουσε και κοκκινιζε το δερμα μου στη προσπαθεια του να το αισθανθει καλυτερα.Με ρωτησε αν ημουν ετοιμη και απαντησα ΝΑΙ!. Εβαλε να παιζει το soundtrack του koyaanisqatsi του coppola. Τον ρωτησα τι σημαινει koyaanisqatsi και μου απαντησε ζωη χωρις ισορροπια,επειτα με τραβηξε απο τα μαλλια με μίσος με αφησε στο κεντρο του χαλιου καθησε στον απεναντι καναπε και με διεταξε να γδυθω αργα με εστεισε κανω σε ενα χαμηλο επιπλο αρχισε να μου λεει ποσο σκληρο τον εχω κανει και ποσο πολυ θα με κανει να πονεσω ,και αρχικα μου εδωσε τις πιο εποδυνες σφαλιαρες που εχω φαει στο κωλο ,ειπα πως αν αυτα ειναι τα μαλακα μετα θα μου φυγει στο δερμα.Με ρωτησε αν ποναω του λεω ναι ,και μου απανταει ωραια. Φερνει τη ζωνη και αρχισε να μου ριχνει με μικρες παυσεις για να μου γδερνει τη πλατη με τα δαχτυλα του και να τριβει τον πουτσο του πανω μου ισα ισα για να τον παρακαλεσω να με γαμησει. Μετα ηθελε να με χτυπησει με τη βεργα ,εγω τρομοκρατηθηκα διοτι φαινοταν να ποναει πολυ και ειχα φρικαρει κιολας με τη μουσικη και τον παρακαλουσα με σχεδον κλαιγοντας να μην το κανει. Με λυπηθηκε και δεν το εκανε ,απλα τραβηξε φωτογραφια τον κατακοκκινο κωλο και πλατη μου και μου αρπαξε τα μαλλια και με εβαλε να γονατισω με κοιταξε και μου ειπε -ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ . και εγω αρχισα να του γλυφω τα αρχιδια και να χωνω βαθυα τη πουτσα του στο λαριγγι μου ,μολις εφτασε πατο το πουτσοκεφαλο του και με ειδε να δακρυζω με τραβαει απο τα μαλλια με ερχεται κοντα στη μούρη μου και με φτυνει και ύστερα μου γαμαγε το στομα μεχρι να κανω γαργαρες με τον πουτσο του και να μου τρεχουν τα σαλια και τα δακρυα .μετα με εδεσε με χειροπεδες ποδια και χερια και πηγα στο κρεβατι του με πηδηματακια .με εβαλε να κοιταζω τον καθρεφτη μπροστα απο τον κρεβατι του οσο εκεινος με επνιγε με μια πετσετα ,ηταν τοσο γλυκια η ζαλη ,το λατρεψα .Με εστεισε στα 4 και αρχισε να μου γλυφει τον κωλο και το μουνι και μετα μου ειπε να κατσω πανω στον πουτσο του . θα συνεχιζα αλλα ειναι ηδη αργα.. παντως εχει πολυ ακομα
     

    Συνημμένα Αρχεία:

    Last edited: 10 Ιουνίου 2016
  2. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Από μικρή στα βάσανα ..
    Αναμένεται με ενδιαφέρον το "πολύ" ..
     
  3. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    τα υπολοιπα απο αυριο ..παντως να ξερεις πως παιζει sushi μεσα στο στορυ
     
  4. moykos

    moykos Regular Member

    σιγα το μαστιγωμα που εφαγες
     
  5. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    κοιτα εγω δεν ειμαι για πολλα πολλα .. προτιμω εξευτελισμος>πονος συν και οτι πως θα βγω στη θαλασσα σημαδεμενη
     
  6. moykos

    moykos Regular Member

    τοτε εισαι μονο για χειμωνα
     
  7. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    Οντως ειμαι και ασπρη ασπρη και μελανιαζω ευκολα μη παω θαλασσα τραυματιας πολεμου
     
  8. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Ε καλα και εσυ. Πρωτη φορα δεν θα την σακατευε.
     
  9. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    ελαντε .. εδω ειδα τη βεργα και χεστηκα πανω μου σιγα μη με ματωνε κιολας
     
  10. billyboy

    billyboy Guest

    Ποτέ θα συνεχιστεί η ιστορία? έχω πάρει popcorn και doritos nacho cheese
     
  11. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    χαχαχα το βραδυ μολις γυρήσω , γιατι θα βγω σε λιγο για βολτα
     
  12. billyboy

    billyboy Guest

    Εντάξει τα βάζω όλα στην άκρη και θα περιμένω το βράδυ πιστεύω όχι μόνο εγώ χιχιχιχιχι