Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η πρώτη μου εμπειρια με Dom

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος brat_lolita, στις 10 Ιουνίου 2016.

  1. Θες να βρεθουμε λολιτα;αν θες ελα ινμποξ
     
  2. Master NK

    Master NK Regular Member

    Αρχικα τι σε κανει να πιστευεις οτι πριν ειχες εμπειρια με Dom????...τι εμαθες βδσμικα περισσοτερο απο αυτα που ηξερες?...εκεινος τι εμαθε περισσοτερο βδσικα για σενα????...τιποτα απολυτως σε πληροφορω!....ηταν ενα βανιλα-λιγο kinky ραντεβουδακι με φαγητο.Προσωπικα πιστευω βαση τα λεγομενα σου οτι το παληκαρι ειναι εντελως ασχετος με τον χωρο και χρησημοποιει το βδσμ για να γαμαει καλυτερα και ειναι ερωτευμενος ΜΟΝΟΝ με τον ευατο του[κοινως εχει κοληματα]...σκεψου λιγο κοριτσακι γιατι σε εβαλε στον καθρευτη με αυτον τον τροπο και λογο [βγαλε την καυλα σου εξω] και θα καταλαβεις πολλα για τον Mr. Grey σου....μετα γιατι σε πηγε εκει που παει με τους φιλους του μικρη ατακτη?...γιατι αραγες????
     
  3. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    Εμαθα τα βασικα λοιπον. Του ειχα πει απο πριν πως σε περιπτωση που νοιωσω υπερβολικα αβολα θα φυγω και εκτος αυτου μη ξεχνας οτι δεν ειμουν ενηλικη .Και πηγαμε εκει για φαι διοτι οταν συζητητουσαμε για κουζινες
    ηθελα να δοκιμασουμε ασιατικη κουζινα γιατι σουσι δεν εχω και στο χωριο μου και μου προτεινε να παμε εκει γιατι πηγαινε συχνα. Τωρα απο κει και περα καυλωσα τον πατο μου περασα ωραια καναμε ωραιες συζητησεις
    Ηταν ομορφη εμπειρια και παρολο που σου φαινεται τοσο λιγη ταπεινωση και μαστιγωμα που εφαγα. Τωρα αν εσυ σαπιζεις στο ξυλο τις πρωταρες σου και συνεχιζουν να ερχονται τοτε χεστηκα .Το bdsm δεν μετριεται σε ποσοτητα αλλα σε ποιοτητα που αυτη ειναι καθαρα υποκειμενικη.
     
  4. Master NK

    Master NK Regular Member

    1ον πατα το reply εφοσον απαντας στο δικο μου μηνυμα.
    2ον ποιος σου ειπε τι Κανω στις πρωταρες υπο μου???[αυτα ειναι καθαρα δικα σου αφθαιρετα συμπερασματα].
    3ον αν εσενα σου αρεσει το ωμο κρεας εγω δεν εχω κανενα προβλημα.
    4ον αν θελεις να πας τουαλετα γιατι μας το ανακηνωνεις?
    5ον εφον ψαχνεις απεγνωσμενα για τον Mr. Grey σου δεν εχει πολυ σημασια ουτε η ποσοτητα ουτε η ποιοτητα
    Συμβουλη Μου προς εσενα μικρη ατακτη ειναι να μαθεις να συμπεριφερεσαι σωστα και να ακους τους μεγαλυτερους του χωρου[που εχουν γνωση και εμπειρια] που δεν εχουν κατι μαζι σου, απλα θελουν να σε καθοδηγησουν στην σεξουαλικη σου εξευρευνιση και να σε προστατευσουν απο κακοτοπιες του χωρου.Η εξερευνιση αυτη δεν ειναι μονον καυλες και παρτυ, εχει πολλους κινδυνους που εσυ δεν γνωριζεις λογο του νεαρου της ηλικιας σου και την απειρια σου...λεει ενα ρητο<ρωτοντας φτανεις στην πολη>...να ρωτας για να μαθαινεις δεν ειναι κακο, κανενας και καμια δεν γεννηθηκε bdsmer ολοι-ες γιναμε στην πορεια μας.
     
  5. brat_lolita

    brat_lolita Regular Member

    Μπραβο πολυ γλυκο. Δεν παταω quote γιατι εχεις γραψει εκθεση .