Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"θέλω να μείνω μόνος-η"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος aenaosss, στις 11 Ιανουαρίου 2017.

  1. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    πόση αλήθεια κρύβει αυτή η φράση, είναι αλήθεια η μια ψευδαίσθηση; ΄Πόσοι , συνειδητά κάνουν αυτή την επιλογή και πόσοι , απλά, το λένε προσπαθώντα να πείσουν το ιδιο τους τον εαυτό άραγε;
     
  2. prettylilstoy

    prettylilstoy Cap ou pas cap?

    Το βρισκω και υγιές και ρεαλιστικό το να επιθυμεί κανεις να περασει μια περίοδο χωρις ειτε να έχει κάποιον στο πλάι του, ειτε να επιθυμεί κάποιον στο πλάι του. Απο την αλλη, βρίσκω παραξενο το να μην ειναι σε θέση κάποιος να μεινει μονος με τον εαυτό του και να ειναι καλα με αυτο. Και το τελευταίο το λεω βασιζόμενη σε προηγουμενη εμπειρία.

    Πρόκειται για περιοδους περισυλλογής, που απλως υπάρχει η αναγκη να γινει μια αναδιάταξη στα θελω, αναπροσαρμογη, ισως να δοθεί χρονος, ωστε να ξεπεραστεί καποια κατάσταση. Η απλως να εχει κουραστει/μπουχτισει και να χρειάζεται προσωπικο χρονο.

    Απλως θεωρω ότι πρέπει να ειναι μία συνειδητή αποφαση και να ειναι καλα με αυτη. Τωρα, αν κανουμε λογο για παρατεταμένες περιοδους και οχι για ενα χ διαστημα, δεν μπορω να τοποθετηθω.
     
  3. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Το να θέλει κάποιος-α να μείνει για κάποιο διάστημα μόνος-η το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό , συνήθως (όχι πάντα βέβαια) συμβαίνει μετα από κάποια απογοήτευση ή, όταν ένα άτομο θέλει να "ανασυγκροτήσει" τον ψυχοσυναισθηματικό του κόσμο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το νήμα δεν αναφέρεται σ αυτές τις περιπτώσεις , αλλά στις περιπτώσεις ατόμων που δηλώνουν την άρνηση να δεχτούν , εφεξής, τη σύναψη μιας σχέσης.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Επιλογή είναι. Καμιά φορά και το να είσαι μόνος/η δεν είναι κακό, από το να είσαι εγκλωβισμένος/η σε μια σχέση. Έτσι δεν είναι;
     
  5. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Πόσα άτομα όμως ποσοστιαία απ αυτά που το λένε , το λένε με απόλυτη συνείδηση σαν τρόπο ζωής και πόσα , απλά βαυκαλίζονται; Πιστεύω ότι ο άνθρωπος συντροφικό ον έχοντας ανάγκη επικοινωνίας , πόσο μάλλον συνύπαρξης , με μικρές εξαιρέσεις δεν θέλει τη μοναξιά.
    Έχω συζητήσει με άτομα που με δική τους επιλογή έμειναν μόνα, στη δύση της ζωής τους και κάνοντας τον απολογισμό τους μίλησαν με πίκρα για την επιλογή τους αυτή.
     
    Last edited: 11 Ιανουαρίου 2017
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δε γνωρίζω, βέβαια στο περιβάλλον μου βλέπω έναν φόβο δέσμευσης, λόγω απογοήτευσης δε ρισκάρουν εύκολα, για σεξάκι δε λένε όχι αλλά για να μπουν σε μια σχέση δύσκολο.
     
  7. Ορίων

    Ορίων Omnia mors aequat

    Άρνηση σύναψης σχέσης..

    Self DDoS μου ακούγεται..
    Και με τις DDoS επιθέσεις
    το συνηθέστερο αποτέλεσμα
    είναι το σύστημα είτε σύντομα
    είτε σε βάθος χρόνου να «γονατίσει»..
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    https://el.wikipedia.org/wiki/Επιθέσεις_άρνησης_υπηρεσιών

    Πες πάρτε λεξικό, σχεδόν πάντα googlάρω τις απαντήσεις σου.  
     
  9. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Αναφέρεσαι προφανώς σε μικρής διάρκειας καταστάσεις , κάτι που συμβαίνει κατά κόρον και είναι πολύ φυσιολογικό.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    αααμ και σε μεγάλες διάρκειας φάσεις, υπάρχει μια ηττοπάθεια αφού δεν βρίσκω σύντροφο όπως τον θέλω, καλύτερα μόνος/η. λολ;
     
  11. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Σωστά το είπες: Ηττοπάθεια. Μπορεί και φυγοπονία, μήπως και εγωισμός; ("δεν βρίσκω σύντροφο όπως τον θέλω"). Ποιος ξέρει , αλήθεια, πώς θέλει τον-ην σύντροφό του και , αν τον-ην βρει έτσιι όπως τον-ην θέλει, μήπως θα απομυθοποιηθεί όλο αυτό που έχει στο μυαλό του-ης;. Εγωιστικό γιατί σε κάθε σχέση και οι δυο πλευρές κάνουν βήματα προσέγγισης. Αν περιμένουμε να κάνει η μια πλευρά τα βήματα κι εμείς ακίνητοι περιμένουμε , είναι καταδικασμένη εν τη γεννέσει της αυτή.
     
  12. prettylilstoy

    prettylilstoy Cap ou pas cap?

    Ισως ο μοναδικος μας σκοπος θα επρεπε να ειναι να μας κανουμε -εμεις οι ιδιοι τους εαυτούς μας- ευτυχισμένους. Αυτοσκοπος θα επρεπε να ειναι η ισορροπία, εσωτερική ηρεμια κ χαρα.
    Και γιατι οχι, αυτη η μοναχικοτητα μπορει να προσφέρει ολοκλήρωση, σε ορισμενους.

    Απο το να εισαι με καποιον που δεν σου κανει -"κανει"-, ειναι προτιμότερη, για εμενα, η μοναξια. Αν δεν μπορεις λοιπον να βρεις το lego σου, μενεις μονος κ ειναι καλυτερα κ για εσενα κ για το αλλο μερος.