Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κομμωτική στις κάτω τρίχες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sotiris, στις 13 Οκτωβρίου 2010.

  1. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    προς θεού δεν σε κατηγόρησα , ούτε ειπα φυσικά ότι έχεις κακή διάθεση απλώς είναι γουστα προσωπικά και γνωρίζω ότι οι λάτρεις του δασύτριχου ειστε πολλοί και .. κρύβεστε στις σκιές....
    ....καταστρώνοντας διαβολικά σχέδια για το πως θα κυριαρχήσετε στον πλανήτη.....
    ....και αφού κυριαρχήσετε, θα ποινικοποιήσετε το ξύρισμα του αιδίου....      
     
  2. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Εγω παντως νομιζω οτι το ατριχο ειναι πρακτικο στο θεμα της περιοδου μιας και δεν γινομαστε πολυ χαλια......Κατα τα αλλα μονο φασαρια ειναι.......
     
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Ε, όχι και να κυριαρχήσουν οι μαλλιούφες!
    Εξέγερση στην ποινικοποίηση με τα ξυράφια ανα χείρας!  
     
  4. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: Re: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    σύμφωνος και εγώ , όπου εξέγερση ειμαι μέσα , και κυριως σε κάτι που μας αρεσει και το αγαπαμε ...........       
     
  5. jim28

    jim28 Regular Member

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Φαρδιά γραμμή και γουλί είναι τα αγαπημένα μου. Γκόμενα που το έχει αξύριστο δεν την γαμάω.-
    Ως γυμνιστής σας ενημερώνω πως οι περισσότερες το ξυρίζουν με ξυράφι κι όχι με κάποια μέθοδο αποτρίχωσης.
     
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Επί του θέματος. Ένα θέμα στο οποίο δεν μπορεί να υπάρξει στατική άποψη λόγο του αντικείμενου του, το οποίο σχετίζεται με τρίχες, κάτι οργανικό, οι οποίες διαρκώς μεταβάλλονται σε σχήμα και μέγεθος. Από την μια σκεφτούμε την απόλαυση, και από την άλλη τα παρασκηνιακά. Ένα ωραίο περιποιούμενο σημείο του σώματος μας πάντα χαρίζει απόλαυση τόσο στην οπτική, άλλα και συνάμα στη αφή, στην φαντασίωση, στην σκέψη και αίσθηση.


    Οι λόγοι που υπάρχουν τρίχες πάνω σε ένα σώμα είναι κάτι που έχει απαντηθεί μερικώς από διάφορες επιστήμες. Μήπως στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχουν οι τρίχες είναι αναγκαίες, και σε ποιες περιπτώσεις? Κόβουν τον ίδρωτα, και εμποδίζουν τα υγρά ενός σώματος να διανεμηθούν στο υπόλοιπο σώμα γενικώς? Διατηρούν την καταλληλότερη θερμοκρασία σώματος στα σημεία που υπάρχουν? Ναι, και αυτό παίζει και υπάρχει, άλλα στους καιρούς που οι άνθρωποι ζούσαν σε σπηλιές . Ναι, συγκρατούσαν τον ίδρωτα ανθρώπων στην εποχή όπου το μοναδικό και κύριο επάγγελμα τους, ήταν το κυνήγι και μεταγενέστερα το όργωμα? Τι γίνεται την σήμερον των ανακαλυφθέντων γραφείων σαν τόπος εργασίας, και οι εργαζόμενοι ιδρώνουν λιγότερο? Τι είναι εκείνο το οποίο απαλαίνει τον άνθρωπο από την παράγωγη της τρίχας του, συγκριτικά με μια αρκούδα, έναν πίθηκο κλπ? Άλυτα τα προβλήματα της τρίχας λοιπόν.


    Επιπρόσθετα, το τεχνικό μέρος στη περιποίηση της τρίχας, είναι και αυτό επώδυνο. Μολύνσεις, κοψίματα, αλλεργίες, χρόνος τόπος, τέχνη, προσωπική αφιέρωση κλπ Επώδυνες καταστάσεις που αφορούν καθαρά την αισθητική, η οποία καμιά φορά δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής, για πολλοίς λόγους. Αν επιμένουμε στην αισθητική σε κάτι που είναι αντίξοο, τότε θα έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα από ότι θα θέλαμε αρχικά να είχαμε στο σημείο τοποθέτησις της επιλογής μας. Άραγε τα σημεία που υπάρχουν τρίχες να αντιμετωπίζουν κάποια δυσλειτουργία όταν αυτές τεχνητά αφαιρεθούν? Θα σταματήσει η επιβραδύνει ο ανθρωπινός οργανισμός την παράγωγη και διοχέτευση μελανίνης (πχ.), λοιπές αιμοφόρες και αιμοδοτικές ιδιότητες κλπ, προς εκείνα τα σημεία του σώματος κλπ, την στιγμή που δεν υπάρχουν τρίχες? Οπότε μεγάλα τα προβλήματα της τρίχας λοιπόν.


    Όπως στην κάθε επίλυση κάθε μεγάλου προβλήματος τα οφέλη της λύσης του είναι πολλά, έτσι και το όφελος της τρίχας από τη περιποίηση της, γίνεται μεγάλο. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός, ο οποίος αποσκοπεί στο αισθητικό μέρος διάδοσης εντύπωσης εκπομπής προσωπικής διάθεσης προς το περιβάλλον μας, ώστε το ενεργητικό άγγιγμα προς αυτό να είναι φιλικότερο, και κατά δύναμη ελκυστικότερο. Με άλλα λόγια, το κέρδος από την περιποίηση της τρίχας μας δίνει την δύναμη να υποτάξουμε το περιβάλλον μας. Ένας διαρκής πόλεμος λοιπόν, με όφελος απόλαυσης πεπραγμένων στις ανακωχές του. “Μια τρίχα” που λένε δηλαδή.


    Με τα παραπάνω είναι δύσκολο κάποιος να πάρει θέση στην αναφορά προτιμήσεων του. Εξ' άλλου γιατί να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος περιορισμός σε προσωπικές προτιμήσεις η μια μονομερή τοποθέτηση εφόσον οι τρίχες αλλάζουν και διαρκώς μεταβάλλονται. Το σίγουρο είναι ότι κάθε προτίμηση και ενεργεία να μην είναι αντιαισθητική περιβαλλοντικά, σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι καταλήγω στην αρέσκεια της ανάλογης παραλλαγής, εικόνας, γεύση αίσθησις από την περιποίηση της τρίχας ανάλογα με τις εποχές του χρόνου, και την δραστηριότητα που καλούμε να την απολαύσω. Κατά την άνοιξη – καλοκαίρι προτιμώ την τεχνική του ξυρίσματος, και φθινόπωρο – χειμώνα αυτή του κοντό-ψαλιδίσματος (trimmed). Σε συνεδριάσεις (session), γιορτές, ειδικές περιπτώσεις (special events) προτιμώ και επιβάλω (πλην ιδιαιτεροτήτων όπως αλλεργίες κλπ) την φυσική κατάσταση μετά από την χρονική περίοδο μιας η δυο ημερών από το ξύρισμα, ενώ σε μόνιμη βάση καθημερινότητας την χρήση τεχνικής ψαλιδίσματος., στα ενδιάμεσα μηνιαίου γυναικολογικού κύκλου, ο οποίος καθορίζει τις οποιεσδήποτε παραλλαγές και τεχνικές που είναι δυνατόν να εφαρμοστούν, στα πλαίσια απόλαυσης ενός καθαρού, περιποιούμενο σημείου σώματος.


    Για τον αμέσως παραπάνω λόγο δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος στο “τι συμβαίνει” με το ολικό φάσμα περί δεοντολογίας περιποίησις της τρίχας, χωρίς την σφαιρική άποψη του θέματος της., η πιο απλά να μην αναφέρω την προσωπική μου συμμετοχή και υποστήριξη στο ιερό πόλεμο της τρίχας. Πρωταρχική μου σκέψη ήταν η ισοδυναμία και εξισορρόπηση δυνάμεων, όπως γίνεται σε κάθε μάχη. Η εξουσία μιας δύναμης ωθεί κάποια αλλην. Ανάλογα με το μέγεθος και βαθμό εξουσίας η ώθηση μπορεί να είναι τέτοια που μπορεί ακόμα να εκτοπίζει κάποια αντίπαλη δύναμη της στο περιθώριο, αφήνοντας την μεν αμερόληπτη και ίσως ευτυχισμένη, αλλά και αδικημένη στην / για την επιβίωση της. Το ερώτημα είναι το πως κάποιος απαιτεί, ωθεί, συστήνει, παρεκκλίνει κάποιον άλλον, χωρίς ο ίδιος εκείνος κάποιος να μη υποστεί, ζημιωθεί, απόκτηση εμπειρία κόστους από αυτό που έχει επιβάλει, καθορίσει στον άλλον άλλο εκείνον κάποιον. Οι εξουσίες όπως μόδας, μοντερνισμού, διαφήμισης, καλλιτεχνικής φύσης, κοινωνικοποίησις και κοινωνικότητας , προσωπικού αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης, προσωπικών και γενικών αντιλήψεων κλπ ωθούν στην περιποίηση της τρίχας. Στη δική μου περίπτωση και φύση η σύντροφο μου ωθείται να κάνει το ίδιο. Θέλοντας να εξισορροπήσω την συσχέτιση δυνάμεων για την πλήρη αρμονία απόλαυσης και σεβασμού, επιδιώκω να κάνω και εγώ το ίδιο όπως και η σύντροφος μου. Λόγο ιδιαιτερότητας μου παραμένω σε ένα σταθερό μοτίβο παραλλαγής κομμωτικής τέχνης των κάτω, που μου θυμίζει την παροιμία “πιασ' τα αυγά και ξύρισε τα", ψαλιδίζοντας παράλληλα την περιφέρεια γύρω γύρω από το επιμήκεις μορφής συναπτό παρεμφερή και συσχετισμένο προς αυτά εξωτερικά εκτεθειμένο προς όραση όργανο ανθρωπινής γενετικής, μερικώς και αναλογικώς, ποσοστιαίας μονάδας
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2010
  7. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Το είδος μας βρίσκεται υπό διαρκή εξέλιξη. Από τον καιρό που οι άνθρωποι ζούσαν σε σπηλιές και το κύριο επάγγελμά τους ήταν το κυνήγι και το όργωμα έως τώρα έχει περάσει ελάχιστος χρόνος. Δώσε μερικές χιλιάδες ή καλύτερα εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και ίσως εξαφανιστούν οι τρίχες.

    Αν δε εξακολουθήσει να υφίσταται η μόδα του ξυρισμένου αιδοίου και ορισμένοι φτάνουν σε σημείο να αρνούνται να πάνε με αξύριστες ή τριχωτές (βλέπε παραπάνω ποστ) ίσως η εξέλιξη επιταχυνθεί και αυτό συμβεί λίγο πιο σύντομα  

    Μπορώ να κατοχυρωθώ ήδη ως προφήτης ή θα πρέπει να περιμένω μερικές χιλιάδες χρόνια;
     
  8. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Καλο θα ηταν καποιος να διαθετει υπομονη. Ακομα και ενας παρα τριχα προφητης.
     
  9. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Τρίχες προφήτης δηλαδη  
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Παντα υπαρχει ο μπαρμπερης για τις τριχες λοιπον, γδυσου περνα απο τον παγκο ξεβρακωτη να παρεις σειρα. ( για ποιες τριχες μιλας?  )
     
  11. Aytarxikozeygari

    Aytarxikozeygari New Member

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες

    Σίγουρα αποτριχωμένο!!!
    Τελείως γουλί οπως λέμε!!
    Κάποια πράγματα δεν διαπραγματεύονται!!!
     
  12. sotiris

    sotiris Regular Member

    Απάντηση: κομμωτική στις κάτω τρίχες