με ποιον η ποια απο το φορουμ θα ηθελες να κανεισ σεσσιον και τι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος darknight, στις 5 Σεπτεμβρίου 2008.

 1. brenda

  brenda Truth seeker Contributor


  Κι εμείς κι εμείς. Όσο για σάς, μπορεί να κάνετε μαζί της σέσσιον και να μην το ξέρετε.
  Δεν μιλώ για σάς προσωπικά, αλλά έχει σεσσιονάρει πολύ κόσμο η @Gloriana Majestica , μην κοιτάτε που είναι σεμνή και δεν το διαλαλεί. Πολλά κουταβάτια γλείφουν πληγές κουρνιαγμένα στη γωνιά τους.
  Είμαι fan, το έχω δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο.
  Την θαυμάζω πραγματικά γιατί δεν μασάει, έχει το θάρρος της γνώμης της με το απαράμιλλο αυτό Kill Bill στυλ, είναι ένα κορίτσι σύμβολο, όπως και να το κάνεις...:kiss::)
   
 2. Λύσανδρος

  Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

  Συμφωνώ κι επαυξάνω αγαπητή @brenda . Και προσθέτω ότι είναι επίσης και πέραν όλων των άλλων και πολύ όμορφη γυναίκα, κατ΄ εμέ.
   
  Last edited: 5 Δεκεμβρίου 2017
 3. Gloriana Majestica

  Gloriana Majestica Notorious

  Σύντροφοι και συντρόφισσες / προβοκάτορες και προβοκατόρισσες,

  Σας ευχαριστώ από τα βάθη της παγερής καρδιάς μου για τα διθυραμβικά σχόλια, αλλά, ειλικρινά, δίχως να έχω την παραμικρή πρόθεση να χαλάσω το κλίμα, οφείλω να διευκρινίσω ότι το τελευταίο session στο οποίο ποτέ συμμετείχα, ανάγεται στα φοιτητικά μου χρόνια και συνίστατο, ειδικότερα, στη συμμετοχή μου ως ακουστικής κιθαρίστριας (που λέει ο λόγος δηλαδή, πέντε ακόρντα όλα κι όλα - τα δύο μινόρε και τα πέντε ψιλοξεκούρδιστα) σε σχηματάκι με εξαιρετικά «πρωτότυπο», για φοιτητόκοσμο, ρεπερτόριο του τύπου «Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη», «Ο δρόμος», «Ένα το χελιδόνι», «Ήλιε, ήλιε αρχηγέ» και τα τοιαύτα.

  Έκτοτε, το σαρκίον τούτο δεν ξαναματάδε session, του οιουδήποτε τύπου, πόσο δε μάλλον μπουντουσουμικού και –το χειρότερο (καθόσον, όπως λένε και οι rednecks, δεν μπορείς να διδάξεις μια γριά σκύλα νέα κόλπα) το ίδιο σαρκίον δεν προτίθεται/διατίθεται να καταστεί συμμέτοχος και κοινωνός τέτοιων ευγενών (ή όχι και τόσο) δραστηριοτήτων. Κολλήστε τώρα απάνω εδώ ότι γεννήθηκα και καραμονογαμίκουλη η καψερή (τι να κάνουμε, που έτσι μ’ έπλασε η φύση ;), κάντε την πρόσθεση και θα διαπιστώσετε ότι η όλη συζήτηση περί session, ακόμη και ως θεωρητική προσέγγιση, καταποντίζεται ίσαμ’ εκει που έχει ακουμπήσει το Κουρσκ - μη σας πω τώρα σε τι βάθος και τρομάξετε.

  Να ‘στε καλά που μου θυμήσατε εκείνο το σχηματάκι απ’ τα παλιά κι ευκαιρίας δοθείσης αναπόλησα κι ένα ωραίο τραγούδι, κάπως ξεχασμένο τώρα πια, που παίζαμε (ή τέλος πάντων το παλεύαμε, «κουφαίνοντας τα φύλλα από τον κρότο») στα μουσικά «sessions» της εποχής....

   
 4. Λύσανδρος

  Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

  Και μια και έπιασες αγαπητή τη μουσική, μέρες που έρχονται:  κορυφαία εκτέλεση, υπέροχο τραγούδι, και με κορυφαίες φωνές, να μας φτιάξει ακόμα πιο πολύ τη διάθεση.

  :rolleyes: :happy:
   
 5. Μαντλίν

  Μαντλίν Regular Member

 6. dina

  dina . Contributor

  Είναι η Dua στο φόρουμ???
  Θα τρελαθώ!!!
  Θέλω αυτόγραφο!
   
 7. Μαντλίν

  Μαντλίν Regular Member

  Δυστυχώς, όχι. :p

  Θα σου δώσω εγώ , αν θες. Χαχαχα
   
  dina likes this.
 8. conner

  conner Contributor

 9. Μαντλίν

  Μαντλίν Regular Member

  Τόσο πολύ το θες; :p
   
 10. conner

  conner Contributor

  τόσο και άλλο τόσο!!!!
   
  Μαντλίν likes this.
 11. Μαντλίν

  Μαντλίν Regular Member

  Αχμ στειλε γράμμα στον Santa Claus και βλέπουμε, οκ;
   
 12. conner

  conner Contributor

  Δεν πιστεύω στον Σαντα Κλαόυζ