Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

με συγγραφική εντολή...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 4 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. gaby

    gaby Guest

    Κάποτε μου είχε δοθεί εντολή να γράψω μερικά BDSM διηγήματα.

    Έπρεπε απαραιτήτως να είναι F/f και κατά τα λοιπά μπορούσαν να έχουν περισσότερα πρόσωπα. Ακόμα έπρεπε να πληρούν ορισμένες άλλες προδιαγραφές, θα φανούν, ίσως, στο διάβα των ποστ μου σε τούτο το νήμα, αν και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τις κρύψω ανάμεσα στην πλοκή.

    Τα πιο αξιόλογα και πρωτότυπα από αυτά σας τα παραδίδω, σταδιακά, προς απόλαυσή σας και ελπίζω πραγματικά να τα χαρείτε. Το σημερινό είναι και το πρώτο που έγραψα, το μόνο που είναι γραμμένο στα ελληνικά.

    Θα ήθελα όμως από εσάς τη νέτη σκέτη γνώμη σας γι αυτά, κακή, στραβή, ανάποδη, καλή, συγκεκριμένες παρατηρήσεις, καβλώσατε, ξενερώσατε, γελάσατε πολύ, λέω κουλαμάρες, το τραβάω, το κόβω απότομα, όλα. Η αιτία που σας ζητώ αυτό είναι ότι χαίρομαι πραγματικά να παίρνω feedback για τα κείμενα αυτά...

    ________________________

    Η κική έφτασε στο σπίτι της Κυρίας της έγκαιρα. Είναι καλά αποτριχωμένη, καθαρή μέσα κι έξω, έτοιμη να υπηρετήσει και να χρησιμοποιηθεί. Φοράει γόβες με τακούνια δωδεκάποντα, την πονάνε, όμως αρέσουν στην Κυρία της. Ένα χυτό μακρύ φόρεμα ντύνει το λεπτό της σώμα, φοράει σκουλαρίκια κρίκους με κλιπς, που την πονάνε συνέχεια και τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μια φροντισμένη αλογοουρά.

    Ακόμα δεν έχει έρθει κανένας και η ίδια έχει να ετοιμάσει την Κυρία της για το πάρτυ που θα αρχίσει σε μία ώρα.

    Ακούει θορύβους από την κουζίνα, δεν αφήνει να της αποσπάσουν την σκέψη από την δουλειά που ετοιμάζεται να κάνει. Όμως, από την κουζίνα βγαίνει μια γυναίκα που την περιεργάζεται. Είναι ψηλή, με μια βαριά, καστανή σκούρα κοτσίδα, φοράει έναν μαύρο δερμάτινο κορσέ και μαύρες δερμάτινες μπότες με ψηλά τακούνια. Τα βυζιά της είναι γυμνά και το μουνί της ξυρισμένο, βαμμένο με κόκκινο κραγιόν ώστε να τονίζεται η σχισμή και ορθάνοιχτο για τον οποιονδήποτε και για οτιδήποτε. "Είμαι η Νίνα", λέει στην κική με κάπως ξενική προφορά. "Θα είμαι κι εγώ στο πάρτυ, θα δεις", συνεχίζει. Η κική της χαμογελάει σαν να την καλοσωρίζει και προχωράει στον διάδρομο, προς την κάμαρα της Κυρίας της.

    Μπαίνει στον χώρο, οι βαριές κουρτίνες είναι κλειστές, είναι δουλειά της να τις ανοίξει για να ξυπνήσει η Κυρία της. Τις ανοίγει, γδύνεται με μία κίνηση και προχωρεί προς το μπάνιο της σουίτας για να ετοιμάσει την τουαλέτα της Κυρίας. Βάζει τη μεγάλη πετσέτα να ζεσταίνεται και διαλέγει τα είδη τουαλέτας που θα χρησιμοποιηθούν. Είναι ήδη κάθυγρη, το μουνί της φουσκωμένο και απαλό, το αισθάνεται που ανοιγοκλείνει παρακαλώντας να χρησιμοποιηθεί.

    Η διαίσθησή της την οδηγεί ότι απόψε η Κυρία της προτιμά άρωμα μανόλιας. Θα την κάνει μπάνιο, θα την βοηθήσει να φορέσει το bleu noire σμόκιν και το άσπρο μεταξωτό πουκάμισο, με τις δαντέλες. Τίποτα το φανταχτερό, το φαρδύ ζωνάρι δεν ξεχωρίζει καν αν δεν το προσέξει κανείς. Το μπλε νουάρ είναι για την Κυρία της ό,τι το μαύρο για όλες τις άλλες.

    Επιστρέφει στην κάμαρα, η Κυρία της έχει ξυπνήσει. Η κική πέφτει μπρούμυτα στο πάτωμα, εκεί που θα σηκωθεί η Κυρία της. Όταν Αυτή σηκώνεται, η κική σέρνεται ελάχιστα μπροστά και της φιλά τα πόδια, γλύφοντάς τα ελάχιστα, σε μία σιωπηλή ικεσία. Η Κυρία της κάνει τις κινήσεις αποδοχής, πατώντας πάνω στην πλάτη της κικής, καθώς προχωράει για το μπάνιο. Η κική πηγαίνει πίσω της, στα τέσσερα, για να την υπηρετήσει εκεί.

    Όταν περπατάει η Κυρία της, θυμίζει δύο λεπτές σιδερόβεργες που πάλλονται από ερωτική ένταση. Έχει όμορφα γκρίζα μαλλιά και έντονα γαλάζια μάτια.

    Η κική γονατίζει μπροστά στην Κυρία της, τεντώνει τον λαιμό προς τα πίσω, ανοίγει καλά το στόμα. Ξέρει τί θα ακολουθήσει. Ζεστά ούρα γεμίζουν το στόμα της, καταπίνει προσεκτικά και γρήγορα, δεν πρέπει να πέσουν έξω. Η Κυρία της τελειώνει, η κική καθαρίζει το στόμα της όσο μπορεί με το σάλιο της και γλύφει το μουνί Της. Σύντομες, απαλές γλωσσιές στα πλαϊνά της κλειτορίδας, γλυκογύρισμα της γλώσσας στο άνοιγμα του μουνιού αρκετές φορές, λίγα περάσματα από τα χείλη και είναι καθαρή η Κυρία της. Κάθεται στην τουαλέτα ενώ η κική, γονατιστή, ξεπλένει το στόμα της από την βρύση του μπιντέ. Η Κυρία τελειώνει, η κική τραβάει το καζανάκι και μετά πηγαίνει πίσω από την Κυρία της και την γλύφει να την καθαρίσει τέλεια.

    Η κική κάνει μπάνιο την Κυρία της, μετά την τυλίγει με την ζεστή πετσέτα και την τρίβει για να την στεγνώσει. Στεγνή, Την πουδράρει με αρωματικό τάλκ, όπου χρειάζεται. Απλώνει κρέμα σώματος στα στήθη Της. Την μακιγιάρει ελαφρά, όπως συνήθως, με έντονο χρώμα στα χείλη.

    Αρχίζει να Την ντύνει, πρώτα κάλτσες ως τη μέση των μηρών, μετά το πουκάμισο, ακολουθεί το παντελόνι του σμόκιν και οι γόβες στο ίδιο χρώμα, αργότερα θα φορέσει και το μεταξωτό σακάκι.

    Η Κυρία της, κάνει νόημα στην κική να πλησιάσει.

    "Έχω κάτι καινούργιο για σένα, απόψε θα σε κάνει να υποφέρεις, θα σου αρέσει όμως, μετά από λίγες φορές, θα με παρακαλάς να σου το προσφέρω." Η κική νεύει την προθυμία της, ευχαριστεί με τη στάση του σώματός της.

    Η Κυρία της ανοίγει ένα συρτάρι και βγάζει ένα εργαλείο που μοιάζει να βγήκε από οδοντιατρείο, είναι για να κρατάει ανοιχτό το στόμα, με τεντωμένο το σαγόνι. "Αυτό, θα σε κάνει περιζήτητη απόψε", της λέει. Η Κυρία της βάζει τον διανοιχτήρα σιαγώνων στο στόμα της κικής και αρχίζει να στρίβει τις βίδες αργά, ανοίγοντάς το. Η κική ριγά. "Μην ανησυχείς, δεν έχω αποφασίσει ακομα αν θα σου εξαρθρώσω λίγο τις σιαγώνες, δεν έχω σιγουρευτεί ότι θα με υπηρετείς καλύτερα έτσι."

    Το στόμα της κικής ανοίγει μέχρι τέρμα, παλεύει να δεχτεί γλυκά την σκληρή μεταχείριση. Η κική έχει μικρό στόμα και παίρνει χρόνο και υπομονή μέχρι να φτάσουν στο τέρμα οι βίδες, αλλά φτάνουν. Μόλις οι βίδες ασφαλίζουν στο όριό τους, η Κυρία περνάει το κολλάρο της κικής στο λαιμό της, της φοράει τις δερμάτινες χειροπέδες στους καρπούς και δένει τα χέρια της πίσω απ το σβέρκο. Η αλογοουρά της κικής είναι ακριβώς πάνω απ τα δεσμά των καρπών της και η ίδια πάλλεται από λαχτάρα να χρησιμοποιηθεί.

    Η Κυρία βγαίνει για να υποδεχτεί τις καλεσμένες, που έχουν αρχίσει να φτάνουν, η κική ακολουθεί στα τέσσερα, τα πόδια της θα είναι ελεύθερα απόψε.

    Η Νίνα είναι εκεί έξω, δανεική υπηρέτρια που κάνει topping ακολουθώντας εντολές, όποτε απαιτείται. Η κική καταλαβαίνει ότι απόψε θα χρησιμοποιηθεί και από τη Νίνα, προς τέρψη των καλεσμένων.

    Προς το παρόν, ένας δίσκος σερβιρίσματος έχει στερεωθεί στο σβέρκο της Νίνας, που περιφέρεται με αυτόν ανάμεσα στις καλεσμένες. Ο δίσκος περιέχει κλιπς για ρόγες, binder clips των τριών εκατοστών για ρόγες και των δέκα εκατοστών για τα κάτω χείλη ή και τα πάνω, αν τυχόν η βραδιά αφιερωθεί στην τιμωρία κάποιας που είπε κάτι που δεν έπρεπε. Περιέχει ακόμα διανοιχτήρες πρωκτού, λειασμένους βόλους ρίζας τζίντζερ, δονητές κλειτορίδας, λιπαντικά, γάντια της μίας χρήσης. Οι καλεσμένες έχουν φέρει μαζί τους ντίλντο, butt plugs, δονητές και μαστίγια.

    Οι καλεσμένες που δικαιούνται να διαλέξουν, παίρνουν ό,τι επιθυμούν από τον δίσκο, αδιαφορώντας για τη Νίνα, που συνεχίζει μέχρι να σωθούν όλα όσα περιείχε ο δίσκος.

    Η Κυρία βάζει την κική να πέσει στα τέσσερα σ ένα δερμάτινο σκαμπό. Την σπρώχνει ώστε οι ώμοι της να ακουμπούν κάτω και ο κώλος της να είναι τεντωμένος ψηλά. Παίρνει ένα βαρύ, κρυστάλλινο κηροπήγιο, διαμέτρου έξι εκατοστών και το δίνει στη Νίνα, μαζί με ένα λιπαντικό. "Φρόντισε να έχει χαμηλό φωτισμό ο χώρος, αλλά συνεχή", της λέει. Συγχρόνως κάνει νόημα σε μια άλλη σκλάβα, να έρθει να κρατάει τους γλουτούς της κικής ανοιχτούς για να δουλέψει η Νίνα.

    Η Νίνα απλώνει το γλιστερό υλικό στον πρωκτό της κικής, την ανοίγει προσεκτικά, χωρίς ένταση, χωρίς επιείκια. Προετοιμάζει το κηροπήγιο ανάλογα και αρχίζει να πιέζει τη βάση του στον πρωκτό της κικής. Ήρεμα και ανυποχώρητα, δεν αφήνει περιθώριο να ανοίξει σταδιακά, αφήνει χρόνο όμως, μέχρι να δεχτεί το σώμα την παραβίαση.

    Η κική είναι συγκεντρωμένη, δεκτική. Αφήνει το σώμα της να χαλαρώσει για ό,τι του επιφυλλάσεται. Η πίεση στον πρωκτό ερεθίζει πολύ το μουνί της που σφίγγει κι άλλο και αρχίζει να στάζει στο δέρμα του σκαμπό. Πονάει, το κηροπήγιο μπαίνει κανονικά, η Νίνα το πιέζει ήρεμα να εισχωρήσει πιό μέσα, χρειάζονται δεκαπέντε εκατοστά για να είναι στέρεο και η κική έχει ασκηθεί για να παίρνει τόσα. Το κηροπήγιο στερεώνεται και η Νίνα βάζει το κερί και το ανάβει. Απέναντι είναι δύο καθρέφτες που αντανακλούν το φως του κεριού και το κάνουν να πολλαπλασιάζεται στο χώρο. Η κική κάθεται εντελώς ακίνητη, είναι το φωτιστικό του χώρου.

    Η ατμόσφαιρα είναι γλυκιά, βαριά. Μουσική, the Doors - this is the end. Οι καλεσμένες χρησιμοποιούν τις υποτακτικές τους, κάνουν τα κέφια Τους. Ο χώρος γεμίζει βογκητά. Μια κομψή γροθιά που στριφογυρίζει σ ένα μουνί διαθέσιμο και ορθάνοιχτο, μια σκλάβα που γλύφει την Κυρία της ακατάπαυστα, από την κλειτορίδα ως την πίσω τρύπα, ένα figging που έκανε αυτήν που το δέχτηκε να εκλιπαρεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά και να χύσει. Μια δερμάτινη paddle έχει σχεδόν ματώσει τους ολοπρόθυμους γλουτούς, που προσφέρονται.

    Έχει έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθεί το καλοανοιγμένο στόμα της κικής. Την πλησιάζει η Κυρία.

    "Απόψε θα κάνω μια επίδειξη του gag reflex σου, θα σε πάρω με το strap - on από το στόμα, θέλω να δουν οι καλεσμένες μας πώς με ικανοποιείς με αυτόν τον τρόπο. Θέλω από εσένα να ξεχάσεις ότι έχεις στόμα και να νιώθεις ότι η τρύπα σου ξεκινά απ την είσοδο του λάρυγγα. Στις αισθήσεις εκείνες θα συγκεντρωθείς και με το σημείο αυτό θα με ευχαριστήσεις. Δεν θα μου αρνηθείς τίποτα. Δεν είναι εύκολο και το κάνεις για πρώτη φορά με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα τιμωρηθείς για τυχον λάθη σου, αλλά απαιτώ από εσένα να βάλεις τα δυνατά σου."

    Η Κυρία κάνει νόημα στη Νίνα να βγάλει το κηροπήγιο από τον κώλο της κικής, η Νίνα υπακούει. Μετά Της φοράει το εβένινο strap - on. Έχει φυσιολογικές διαστάσεις, άλλωστε η Κυρία είναι δυνατή, ένα πελώριο strap - on θα την έκανε σχεδόν καταστροφική για όποιο πλάσμα χρησιμοποιούσε εκείνη την ώρα. Η Κυρία λύνει τα χέρια της κικής και της επιτρέπει να τα κατεβάσει κάτω, για να στηρίζεται καλύτερα.

    Η Κυρία αρχίζει να διεισδύει στο λαρύγγι της κικής. Λίγο λίγο όλο και πιό έντονα, κρατάει το strap - on όλο και περισσότερη ώρα. Η κική αναπνέει από τη μύτη, είναι συγκεντρωμένη, να ακολουθεί τους ρυθμούς της Κυρίας της. Έχει κάνει αυτό που τη διέταξε, έχει ξεχάσει πως έχει στόμα και υπάρχει μόνον το λαρύγγι της και αυτό για να ικανοποιεί την Κυρία της.

    Η κική είναι ερεθισμένη παντού. Σε δεκάδες σημεία στο μουνί της, νιώθει σα να ξεκινάει από αυτά ένα καινούργιο μουνί και αυτό τρομερά διεγερμένο από κάθε σημείο που παρακαλά για την ανακούφισή του. Ο πρωκτός της ανοιγοκλείνει απαιτητικά, θέλει κάτι να γεμίσει για να γλυκάνει. Τα ακροδάχτυλά της, οι κλειδώσεις της, τα βυζιά της, τα πάντα φωνάζουν σιωπηλά την ηδονή τους.

    Νιώθει ένα κουβάρι από διεγερμένους και όμως υπάκουους νευρώνες, που δεν κάνουν τίποτα αν δεν το πει η Κυρία και για την δική Της ευχαρίστηση.

    Η Κυρία της αρχίζει να χύνει, η πίεση απ το λαρύγγι της κικής μεταδίδεται στην κλειτορίδα και στον κόλπο της και της δίνουν μεγάλη απόλαυση. Ο οργασμός της Κυρίας κρατάει ώρα και υποχωρεί λίγο λίγο. Βγάζει τον διανοιχτήρα των σιαγώνων από το στόμα της κικής. Η κική γονατίζει μπροστά της και ακουμπά το μέτωπο στα πόδια της. Γλύφει λίγο τις κομψές γόβες.

    Λίγο λίγο η κική επανέρχεται. Το πάρτυ πηγαίνει καλά, οι καλεσμένες ερεθίστηκαν πολύ από το θέαμα που τους προσφέρθηκε, η κική έκανε καλά τη δουλειά της. Σε λίγο το πάρτυ θα τελειώσει, η Κυρία θα αποσυρθεί, ίσως για να δουλέψει λίγο και η κική θα έχει να τα μαζέψει όλα.

    Η κική είναι ευτυχισμένη που ευχαρίστησε την Κυρία της. Έτσι ήθελε να ζει πάντα.
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Ταλεντάρα είσαι!!!..Άψογο στην εκτέλεση της εντολής που σου δόθηκε.

    Ως γυναίκα που ελκύομαι από γυναίκες δεν με καυλωσε γιατί δεν με ερεθίζει το σχήμα που περιγράφεις, όμως τόσο απολαυστικά!...
    Δεν μπορεσα να ταυτιστώ με την κική ούτε με την κυρία της και με χάλασε που η εν λογω κυρία δεν ασχολήθηκε διολου να γλειψει τη σκλάβα της. 

    Aν λάμβανες την εντολή να γράψεις κάτι που θα καυλωνε εσένα, τι θέμα θα είχε;
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μπράβο, εξαιρετικό! Το βρήκα πολύ καλογραμμένο, αισθησιακό και πολύ διεγερτικό. Θα πω την αμαρτία μου, μου άρεσε η χρήση της σκλάβας ως τουαλέτα της Κυρίας, αλλά εκείνο που με έφτιαξε κανονικά ήταν ο διανοιχτήρας σιαγώνων... 

    Το φύλο μου ήταν αδιάφορο, τί σημασία έχει αν είναι άντρας ή γυναίκα το Ον που διαφεντεύει; 

    Περιμένω με ανυπομονησία και την συνέχεια....
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Πολυ ερεθιστικο το κειμενο σου γλυκια μου και οι προτασεις του λιτες και με νοημα χωρις να κουραζουν.
    Περιγραφη που σε ταξιδευει και σε ωθει να φαντασιωνεσαι οτι παρακολουθεις τις σκηνες.
    Βεβαια σαν φιληδονο και καυλιαρικο παλιογατο που ειμαι, θα ηθελα και λιγο σεξ μεταξυ τους.....αλλα θα περιμενω (ναι,ναι,μαθαινω να εχω υπομονη πια.....)
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Μου άρεσε πολύ ο ρυθμός της γραφής. Μου αρέσει να ακούω αυτό που διαβάζω και δυστυχώς δεν το συναντώ συχνά σε κείμενα.  
     
  6. Paralax

    Paralax Regular Member

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Σε διαβάζω.
    Στο προκείμενο, δεν θα κρίνω αυτά που γράφεις.
    Όταν ένας άνθρωπος καταθέτει την ψυχή του
    οι αποδέλοιποι κοινωνούν ή αποχωρούν.

    Περιμένω το πιο σπάταλο.


    Κι αν μου επιτρέπεις να σπαταλήσω χώρο στο νήμα σου
    σε τιμώ γιατί δεν στήνεις παγίδες στους αδαείς.
    Ίσως - λέω ίσως - μόνο στα επικίνδυνα σαρκοβόρα.
    Κι έχεις προφυλάξει πολλούς από θανατηφόρα δαγκώματα.

    (με την ανοχή σου για το παρακάτω...)

    -Οι παγίδες στήνονται. Προσέξτε. Δεν θα είναι kiss όπως αναμένετε. Αλλά kill-kiss.
    -Αλήθεια; Κοιτάξτε σύμπτωση. Κι εγώ από το Κιλκίς είμαι.
     
  7. Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Εξαιρετικό κείμενο, σε άψογα Ελληνικά (όπως πάντα από εσένα!).

    Το σημείο που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν η έλλειψη του στόματος με την εκκίνηση της διείσδυσης από το λαιμό (άριστη προσέγγιση - οδηγία για την εκμάθηση της τεχνικής).

    Εάν τώρα πρέπει να κάνω κάποιες φιλικές παρατηρήσεις, όπως ζητάς, θα έλεγα ότι πάσχει λίγο το στόρι. Εϊναι μια παράθεση ΒΔΣΜικών πρακτικών, χωρίς σασπένς και αγωνία για τη συνέχεια. Ο αναγνώστης δυσκολεύεται να ταυτιστεί με την Αφέντρα ή με τη σκλάβα γιτί δεν γίνεται ανάλυση των χαρακτήρων. Επίσης, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο διανθισμένο με καυλωτικές λεπτομέρειες. π.χ., τι κερί είχε το κηροπήγιο, πως έλιωνε και που έτρεχε, τι αισθανόταν η σκλάβα με αυτό και πως οι κινήσεις της επηρέαζαν το φωτισμό του χώρου.

    Αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια.
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Θα ήθελα όμως από εσάς τη νέτη σκέτη γνώμη σας γι αυτά, κακή, στραβή, ανάποδη, καλή, συγκεκριμένες παρατηρήσεις, καβλώσατε, ξενερώσατε, γελάσατε πολύ, λέω κουλαμάρες, το τραβάω, το κόβω απότομα, όλα. Η αιτία που σας ζητώ αυτό είναι ότι ποτέ μου δεν πήρα feedback σχετικά και το έχω καημό...



    Το ταλέντο σου στο γραπτό λόγο είναι αναμφισβήτητο. Εμένα μου αρέσουν τα παιγνίδια μεταξύ γυναικών, και να παρεμβαίνω εποικοδομητικά real time. Θα ήθελα κάποια πράγματα παραπάνω.

    1) Η Κική δεν πιέζεται...δεν εξαναγκάζεται καθόλου. Θα ήθελα να ζοριστεί περισσότερο, να φάει και καμιά στον κώλο. Τόση τελειότητα πια η πουτάνα???
    2) Η βοηθός αρχικά με εξιτάρισε, αλλά πολύ άτονη και αδιάφορη μας βγήκε στην συνέχεια.
    Λίγο ζήλια για την Κική, λίγο κακία, λίγο σαδισμός. Να της τσιμπά τις ρόγες όταν δεν βλέπει η αφέντρα, να βάζει λίγο αδέξια και σκληρά το κηροπήγιο κλπ.
    3) Η αφέντρα ανέκφραστη. Δώσε μας τα συναισθήματα, τους μορφασμούς της....σε καίρια σημεία της ιστορίας.
    4) Οι προσκεκλημένοι??? δώσε τους ένα μικρό ρόλο
    5) Δεν υπάρχει αγωνία για το άγνωστο. Στο μυαλό της Κικής είναι όλα προδιαγεγραμμένα
    Το άγνωστο εξιτάρει, είναι πολύ ερεθιστικό να μην γνωρίζεις τι ακριβώς πρόκειται να σου συμβεί.
    6) Απουσιάζει η ανταμοιβή της καλής σκλάβας. Βάλε έναν παιδαρά σαν και εμένα   από το κοινό, να της το γαργαλίσει λίγο. Βάλε την άχρηστη την βοηθό, να την γλύψει μέχρι λιποθυμίας. Και στα άλογα λίγο ζάχαρη δίνουν σαν επιβράβευση.

    Σε ευχαριστώ για την διασκέδαση με την ιστοριούλα σου, μου άρεσε αρκετά και οι όποιες παρατηρήσεις, έγιναν επειδή εσύ το ζήτησες. "καλοπροαίρετα" 
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Εξαιρετικό κείμενο. Μπράβο!! Σαν σκλάβος συνειδητοποιημένος με ευχαρίστησε και μου ξύπνησε ηδονές. Πολύ ερεθιστικό και πνευματικό, ατμοσφαιρικό. Να είσαι καλά.
     
  10. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Η ιστορία ήταν πραγματικά ωραία. Δεν έχω αρνητικά σχόλια να πω. Η περιγραφική σου ικανοτητα πραγματικά με ταξίδεψε και κράτησε καθόλη τη διάρκεια της διήγησης την ανία μίλια μακριά.
    Με λίγα λόγια: Συνέχισε έτσι.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...

    Σας ευχαριστώ όλους όσους σχολιάσατε με PM ή από εδώ, τα σχόλιά σας ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα για μένα και οξυδερκή.
    Αντιστεκόσουν, άραγε σε αυτό που διάβαζες γι' αυτό δεν σε κάβλωσε; Δεν κρίνω απλά αναρωτήθηκα.

    Δεν θα μου φαινόταν φροντίδα το γλύψιμο και, με τόση ένταση, δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ στην ηδονή μου και να χύσω, παρά μόνο αν αναγκαζόμουν. Φροντίδα μου φάνηκε που της έλυσε τα χέρια η Κυρά για να την πάρει απ το στόμα και ούτε καν το είχα καταλάβει όταν το έγραφα τότε!

    Θα είχε θέμα ότι ο Κύριός μου μπαίνει στο σπίτι το βράδυ, την ώρα που κοιμάμαι με ξυπνάει, με μαλώνει και με μαστιγώνει επειδή πήρα την καινούργια Lexus χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Λίγο λίγο ο χώρος γεμίζει βογκητά και αίματα αλλά ο ίδιος πείθεται από τα παρακάλια μου, μετά όμως από πάρα πολλά. Ιδίως χαίρεται όταν του λέω ότι τελικά δεν την πήρα μωβ όπως ήθελα αλλά άσπρη γιατί στην μωβ δεν θα έμπαινε ποτέ του και είναι βέβαιο ότι θα έτρωγα ακόμα πιο πολύ ξύλο. Στο τέλος με συγχωρεί αλλά με αφήνει στην αγωνία, θα μου αφήσει τη Lexus, ναι ή ου; Kitsch τελείως, δεν είναι;

    Τώρα πια ή προς το παρόν, μόνον με F/f erotica νιώθω, όλα τ άλλα μου φαίνονται τόσο ξένα...
    Χαίρομαι που σε ευχαρίστησε dora_salonica, μια κάποια σημασία έχει το φύλο του Όντος που διαφεντεύει, αν μη τι άλλο είναι πολύ διαφορετικό το μίγμα συναισθημάτων που ωθούν το υποτακτικό πλάσμα προς Αυτό. Ίσως - για μένα τουλάχιστον - και πιο ισχυρή συνειδητότητα υποταγής.
    Για τα ερωτικά κείμενα είναι το πλέον κρίσιμο ο ρυθμός και κατά τη γνώμη μου...
    Εννοώ τι εννοείτε, δεν είμαι διόλου βέβαιη όμως...
    Και σ αυτό εννοώ τι εννοείτε  
    Είναι που δεν μου αρέσει διόλου να νιώθω αγωνία σε συνεδρίες, ιδίως πολυπρόσωπες. Οι καβλωτικές λεπτομέρειες μπορεί να το έκαναν κοινότυπο και να με οδηγούσαν σε σφάλματα. Δύο είδη γραπτών απαγορεύεται να προκαλέσουν γέλιο, τα θρίλλερ και οι τσόντες.
    Έχει πιεστεί πάρα πολύ για να φτάσει εκεί που είναι όμως και η "τελειότητα" διαρκεί λίγο, μάλλον περί ισορροπίας πρόκειται, δεν μπορεί, ξέρετε, διαρκώς να κάνει βήματα στο κενό μια σκλάβα, χρειάζεται και τόπο να σταθεί.
    Πολύ της πήγαινε και που υπήρχε, αυτό έλειπε, η τελευταία του χώρου να κάνει και καμώματα, κακές υπηρεσίες θα προσέφερε, πάντως έχει βάση το σχόλιο, ήταν που δεν είχα καιρό, αλλιώς θα της έδινα.
    Με πιο δικαίωμα;
    Είχαν έναν μικρό ρόλο.
    Δεν απουσιάζει διόλου, η ανταμοιβή της σκλάβας είναι ότι υπάρχει ως σκλάβα.
    Σ ευχαριστώ, καταλαβαινόμαστε  
    Ευχαριστώ και έτσι και αλλιώς λέω να συνεχίσω  
     
  12. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: με συγγραφική εντολή...



    Γλυκιά μου Tender....με το ίδιο δικαίωμα, που κριτικάρονται και αξιολογούνται συχνά πυκνά, άλλοι Master του forum. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εκτός και αν είναι θεμιτό, κάθε υποτακτική/κος να αποδέχεται σαν ικανό και καταξιωμένο κυρίαρχο, την/τον δικό της και μόνο. Γνωρίζεις φαντάζομαι πως άποψή μου, είναι πως ο άριστος master της "χ" δεν είναι απαραίτητα αποδεκτός από την "ψ" υποτακτική.