Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μπατσούλες και σφαλιαριτσες!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 14 Μαρτίου 2015.

  1. Έκανα λίγο search για παρόμοια θέματα και βρήκα μόνο ένα αρκετά παλιό αν και θα περίμενα το συγκεκριμένο θεμα να "καιει" πολλούς εδώ μέσα!
    Ψάχνοντας λοιπόν και εκτός φόρουμ βρήκα ένα υπέροχο κείμενο της @de7 το οποίο θα παραθεσω αυτούσιο μιας και γράφει ακριβώς ότι σκέφτομαι όπως το σκέφτομαι.


    "Το face slapping είναι από τις αγαπημένες μου πρακτικές όταν το υφίσταμαι. Παρόλαυτά, έχω παρατηρήσει εκ των υστέρων ότι πολλές φορές γίνεται και από εμένα προς τον παρτενέρ μου ως ενστικτώδης σωματική αντίδραση χωρίς σκέψη όταν δεν λαμβάνω όση βία ή αίσθηση υποταγής θα ήθελα, με απώτερο στόχο να τον τσαντίσω και να "με βάλει στη θέση μου". Όμως, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το ίδιο γιατί μου έχουν τύχει έως τώρα τρία διαφορετικά σενάρια: α) Να επιτύχω όντως τον στόχο μου, β) Να αλλάξουμε ρόλους και εν τέλει να υποτάξω εγώ τον άλλο, γ) Να είναι τελείως ξενερωτικό για τον άλλο και να το θεωρήσει ασέβεια από μέρους μου. Σε κάθε περίπτωση έχω την αίσθηση ότι αποτελεί στη δική μου ερωτική ζωή κάτι σαν άμεσο "ενεργειακό βαρόμετρο" στην αλληλεπίδραση με τον παρτενέρ μου για το αν θα με υποτάξει ή όχι. Στην πρώτη περίπτωση ο άλλος απλά δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο με το που θα κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση και μου δείχνει άμεσα ότι "δεν με παίρνει". Γεγονός που το απολαμβάνω απίστευτα, γιατί αυτό ήθελα από την αρχή. Στη δεύτερη περίπτωση ο άλλος μάλλον νόμιζε ότι θα με υποτάξει αλλά εν τέλει το ισοζύγιο της ενέργειας δείχνει το αντίθετο, οπότε και αυτό μπορεί να γίνει διασκεδαστικό ανάλογα την περίσταση και την ευελιξία που νοιώθει αυτός και εγώ εκείνη τη στιγμή. Στην τρίτη περίπτωση, αν ο άλλος μου δείξει ότι ξενερώνει απλά θα σταματήσω. Οφείλω, παρόλαυτά, να ομολογήσω ότι ενεργειακά, έχω εισπράξει κάποιες φορές ότι σε αυτή την τρίτη περίπτωση -και όπως έχει καταλήξει εν τέλει η όλη κατάσταση- ο παρτενέρ μου μάλλον δεν ήταν σε θέση να με υποτάξει αλλά δεν ήθελε να βγει από την περσόνα που είχε φτιάξει για τον εαυτό του."
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ιιιιιιιιι νατο και το τοπινγκ from the bottom...  

    κι εγω χρησημοποιω την τακτικη, αν ειμαι με κανα βανιλομπρατονι, συνηθως τοπαρουν αν φανε κανα χαστουκι.

    για το τελευταιο που λες ισχυει, αλλα μπορει και να μην ειναι θεμα περσονας που εχει φτιαξει για τον εαυτο του. σε πολλους απλα δεν αρεσουν οι εκπληξεις.
     
  3. Libertin

    Libertin Regular Member

    Όπως και όλα τα άλλα, είναι θέμα διαθέσεως. Άλλες φορές ρίχνουμε κι άλλες φορές εισπράττουμε. Εξαρτάται από την προσωπικότητα του απέναντι. Όρεξη να έχουμε και τα άλλα έρχονται...
     
  4. Φανταστική ιστορία:

    Μ for Mpougatsa aka 50 Aποχρώσεις Μπουγάτσας

    H σοκολάτα κάθεται επί του καναπέως βραδάκι.
    Κυριάρχου απόντος, παραγγέλνει μπουγάτσα με κρέμα να περάσει η ώρα. Μετά από κάνα μισάωρο χτυπά ο κώδων.
    Η σοκολάτα ανοίγει την πόρτα και εμφανίζεται εκείνος (1 και 90 ολάκερο ταυρί) με την παραγγελιά ανα χείρας.
    Ταυρί: H μπουγάτσα σας Κυρία!
    σοκολάτα: Αναρωτιέται (ρε λες να μην είναι αυτό που φαίνεται, με είπε και Κυρία ο μπούλης) και απαντά με θράσος και τουπέ: Nαι τους είπα με μπολικη σοκολάτα!
    Ταυρί: Koιτά την παραγγελία στο κουτί το ταυρί και της αποκρίνεται με σιγουριά: Mε κρέμα γράφει εδώ Κυρία!
    σοκολάτα: Σκέφτεται (μμμ, ίσως και να μην είναι και τόσο μπούλης τελικά... για να δούμε) και ανταπαντά: Kάνατε λάθος δεν την θέλω!
    Ταυρί: Το ταυρί αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της σοκολάτας, εναποθέτει ευλαβικά το κουτί της μπουγάτσας στο χαλάκι της πόρτας, σηκώνει τα μανίκια και καταφέρνει μια μπούφλα στην μάπα της.
    σοκολάτα: Το κεφάλι της σοκολάτας γυρίζει 360 μοίρες (σαν το κοριτσάκι του Εξορκιστή) και επανέρχεται στη θέση του... σκέφτεται αστραπιαία (μμμμ, ενδιαφέρον, αλλά για να δούμε παρακάτω), πάει να φωνάξει: Boήθει...!
    Ταυρί: To ταυρί, ως άλλος Γιώργος Θαλάσσης (Μικρός Ήρως), έχει προλάβει να βγάλει το τεράστιο κομμάτι μπουγάτσας από το κουτί και με μια γρήγορη κίνηση βουλώνει το στόμα της σοκολάτας με αυτό.
    σοκολάτα: Mμπρχμφφχλμγλουπμφλγχ! (φύλλα σφολιάτας και κρέμας ατάκτως ερριμμένα εντός της στοματικής κοιλότητας της σοκολάτας, την κάνουν να ντρουλάρει και από την κάτω "στοματική κοιλότητα").
    Ταυρί: To ταυρί το αντιλαμβάνεται και ως άλλος Ζούπερμαν (ο γνωστός σε όλους μας Ζορρό) δεν χάνει χρόνο με μαλακιούλες της εξώπορτας. Βουτάει την "άμοιρη" μπουκωμένη (πλέον) σοκολάτα την γυρίζει πλάτη και με μια γρήγορη σφαλιάρα στα κωλομέρια την εκτοξέυει στον καναπέ, όπου και σωριάζεται μπρούμυτα παραδομένη στο μένος της εργατιάς.

    Καλή Μ/μας όρεξη!
     
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ένα cheat meal έγραψα και εσύ το έκανες ολόκληρο σενάριο  
     
  6. Ο ΝΌΜΟΣ είναι το ΔΊΚΙΟ του εργάτη! ΚΆΤΩ ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ σοκολάτες !
    ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΑΑΑΑΑ
     
  7. Την κανελλώνεις την μπουγάτσα!
     
  8. Janine

    Janine Regular Member

    Είναι ζήτημα προσωπικών προτιμήσεων, βιωμάτων και γενικότερων εμπειριών. Εμένα δεν μου αρέσει ούτε να μου το κάνουν, ούτε να το κάνω. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σε μια σχέση, ούτε αποτελεί βαρόμετρο Κυριαρχίας γενικά, εκτός αν επιλέξουν τα μέρη να το κάνουν βαρόμετρο, γιατί σημαίνει κάτι γι' αυτούς.  
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Κι εμένα ενστικτωδώς μου βγαίνουν καμιά φορά.
    Ήντα ΄χουν τραβήξει τα καημένα τα φιλαράτσα μου.
    Στο τέλος ηγανάκτησε κι ένα φιλεναδάτσι κι αναφώνησε βροντερά "Καταλαβαίνω ότι δείχνεις έκδηλα τη χαρά σου αλλά μήπως να καταλάβαινες ότι δεν είμαι το κολλητάρι σου απ'το στρατό;; Μ'έχεις λιώσει!"
     
     
  10. Μπουγατσα ακανελλωτη τρωνε μονο οι ανοργασμικοι εξυπνακηδες που νομιζουν οτι έχουν περισσότερο χιούμορ από μένα.. Εσύ ?!μόνο την αχνιζεις να φανταστω?! 
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εγω παντως τα θελω τα μπουκετα μου...
    Και κανενα μπινελικι να δεσει τα γλυκο....
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    wtf !!!