Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξενες-ελληνιδες αφεντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος apollon, στις 22 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. apollon

    apollon New Member

    οι πραγματικες αφεντρες δεν προσφερουν ποτε σεξ στα επαγγελματικα πλαισια.ουτε σεξουαλικες υπηρεσιες[πιπες,κλπ],παρα μονο υπηρεσιες καθαρα σχετικες με το bdsm.αυτο συμβαινει με τις pro-dommes δηλ. τις επαγγελματιες αφεντρες τοσο στηνελλαδα οσο και στο εξωτερικο. οι υπηρεσιες bdsm μπορει να εχουν ερωτικη φυση αλλα ειναι αλλο πραγμα το σεξ. ετσι θα πρεπει να δηλωνονται σε αλλη διαφορετικη κατηγορια απο αυτη των πορνων οπως σε αγγλια,γερμανια κλπ. το χειροτερο ειναι πως απτη στιγμη που καποια αφεντρα ΄΄δηλωνεται΄΄,βρισκεται στη διακριτικη ευχερια του εκαστοτε αστυνομου να κανει καθε λιγο κ λιγακι ΄΄ελεγχο΄΄ και της υγειονομικης αρχης.ετσι καταλαβαινεις οτι και η καθε αφεντρα ειναι εκτεθειμενη στις διαθεσεις καθε αστυνομου να της κανει τη ζωη δυσκολη με συνεχεις ελεγχους αλλα και της υγειονομικης αρχης που την αντιμετωπιζει ως πορνη.αυτο στοιχιζει ψυχολογικα σε μια αφεντρα καθως αντιμετωπιζεται ως πορνη ενω η επαγγελματιας αφεντρα ΔΕΝ ειναι πορνη.. ισως γι αυτο και ελαχιστες ελληνιδες εργαζονται ως επαγγελματιες και εχουν δικο τους χωρο.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    apollon η εργατική νομοθεσία δεν ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για το αν ο πελάτης μιας ιερόδουλης εκσπερματώνει στον πρωκτό της κατόπιν προτροπών του είδους "σκίσε με γ**μιά μου" ή αν εκσπερματώνει στο πέλμα της κατόπιν προτροπών του είδους "γελοίε σκλάβε, είσαι ένα αξιοθρήνητο σκουλήκι".

    Φρονώ πως έχει μακράν σοβαρότερα θέματα να πραγματευτεί σε σχέση με την πορνεία: Ανεξέλεγκτος όγκος εργαζόμενων χωρίς άδεια εργασίας, κάτω του επιτρεπτού ορίου ηλικίας, χωρίς κοινωνικές και ασφαλιστικές παροχές, χωρίς διασφάλιση των αμοιβών και κυρίως χωρίς διασφάλιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων μέσα στον εργασιακό κόλπο, χωρίς υποβολή σε συστηματικούς υγειονομικούς ελέγχους και εν τέλει χωρίς έλεγχο του διακινούμενου χρήματος.

    Ανεξαρτήτως αυτού σχετικά με το συγκεκριμένο κλάδο επαγγελματιών του οποίου φαίνεσαι fan, μπορείς, πιστεύω, να είσαι αισιόδοξος καθώς όλο και περισσότερες εργαζόμενες αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες που αναδύονται στην αγορά μετά τη σεξουαλική απελευθέρωση των υποτακτικών ανδρών, και βαθμηδόν προσανατολίζονται στο pro-domination.

    Μέχρι τότε αν σε ενδιαφέρει να βρεις κάποια επαγγελματία μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για s/m studios σε ιστοσελίδες με οίκους ανοχής, ή (καθώς φαίνεται πως είσαι κάτοικος και Αθήνας) στη μάρνη και το μεταξουργείο - οι συγκεκριμένες περιοχές είναι γεμάτες ευαγή ιδρύματα.
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Ποτέ δεν κατάλαβα αυτές τις λεπτές διαφορές αποχρώσεων, apollon, ούτε και τώρα, δυστυχώς. Ευχαριστώ βεβαίως γιά την απάντηση, αλλά δεν με βοήθησε.

    Προσωπικά πιστεύω πως σωστά έθεσε τα πράγματα η Syrah, εδώ από πάνω...



     
  4. apollon

    apollon New Member

    τα πραγματα ειναι οντως αρκετα συγκεχυμενα και ομιχλωδη.μπορεις ομως να δεις λιγο πως εχουν τα πραγματα στις ξενες χωρες κ να επιβεβαιωσεις αυτο που ανεφερα οτι αλλο η αφεντρα και αλλο η πορνη.[...] εκει διγουρα μπορεις να παρεις μια ιδεα του πως λειτουργουν στο εξωτερικο.
     
    Last edited by a moderator: 22 Σεπτεμβρίου 2009
  5. reptile2012

    reptile2012 New Member

    Απάντηση: Re: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Επειδη δεν ειδα το Debate,δεσμευτηκε επισημα ο Κωστακης για την επιλυση του μειζονος αυτου θέματος? Ο Γιωργακης τι απαντησε?
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    1. Οποιος θεωρεί πως σεξ = μπες βγες.. μάλλον βανιλα θα τον χαρακτηριζα κ όχι βδσμ-ερ.

    2.Οποιος/α χρεώνει τις ερωτικές υπηρεσιες που προσφέρει προς τόνωση της καυλας του πελάτη χμμμ.. ε ναι.. στην κατηγορία του αγοραίου έρωτα ανήκει.

    Γιατι απολλον αν δεν κάνω λάθος προς ικανοποιηση της καύλας σου πας στις προ αφέντρες.
     
  7. apollon

    apollon New Member

    αγαπητη mikra_psemata,το σεξ δεν ειναι μονο μπες -βγες,αλλα χωρις μπες-βγες δε γινεται σεξ!! δευτερον,δεν ειναι δυνατον να περιμενεις απο μια πορνη να γνωριζει τι ειναι το βδσμ και τι ειναι τα φετιχ!τριτον,ναι η αφεντρα ΔΕΝ προσφερει επαγγελματικα σεξ,μπορει να της αρεσεις και να γινουν ΄΄διαφορα΄΄,αλλα αυτο την αφορα προσωπικα και οχι επαγγελματικα.υπαρχουν πολλοι μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με συχνοτερο το φετιχ της ποδολαγνειας που αναγκαζονται να τρεχουν σε οικους ανοχης για να ικανοποιηθουν,και αυτο ειναι που θεωρω απαραδεκτο. γιατι δηλαδη να ειναι τοσο χυμα τα πραγματα??? εν τελει,πιστευω οτι ο καθενας εχει το γουστο-φετιχ-''ανωμαλια΄΄....του,το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να καλυπτονται τα παραπανω απο πορνες αλλα απο καποιες που γνωριζουν τι παιζει και εχουν μια φυσικη ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ να ειναι αυστηρες και κυριαρχικες!
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Κάπου εδώ πρέπει να ζητήσουν και συγγνώμη όσες έχουν φυσική προδιάθεση να είναι αυστηρές και κυριαρχικές που δεν εκπορνεύονται* για να ικανοποιείσαι εσύ και οι υπόλοιποι "πάρα πολλοί Έλληνες";

    * Φυσική ξε-φυσική προδιάθεση, σεξουαλικές υπηρεσίες (παντός είδους, φετιχιστικές και μη) επί χρήμασι είναι πορνεία.
     
  9. apollon

    apollon New Member

    Emma,λυπαμαι που αλλα γραφω και αλλα καταλαβαινεις! εδω μιλαμε για το επαγγελματικο σκελος του ζητηματος!δεν υπεισερχομαι σε αυτο που ονομαζεται ''lifestyle mistress'',δεν αναφερθηκα μεχρι στιγμης καθολου σε αυτο το ειδος....ειναι και αυτονοητο οτι δε θα δωσει κανεις λογαριασμο σε κανεναν για την προσωπικη του σταση απεναντι στο βδσμ.αν εισαι λοιπον ΄΄αφεντρα εκ πεποιθησεως΄΄,με γεια σου με χαρα σου! οσο για το δευτερο σκελος της ερωτησης,εκει διαφωνω,γιατι θεωρω κριτηριο οχι το αν πληρωνεσαι η οχι για το χρονο σου αλλα το εαν πουλας η οχι το κορμι σου δηλαδη το αν προσφερεις σεξ. ......ελπιζω,τουλαχιστον στο τελευταιο,να εγινα κατανοητος.
     
  10. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως βγαινει το συμπερασμα οτι οι επαγγελματιες Κυριαρχικες ειναι και πορνες απο την στιγμη που δεν παιζει σεξ .. Τι διαφορα δηλαδη εχει απο καποιο Κυριαρχικο γυναικειο μελος του φορουμ που εχει κανει πολλα σεσιον με αντιστοιχα αρσενικα μελη υποτακτικα? .. Θα μου πεις η διαφορα ειναι στα χρηματα .. ναι οκ, αλλα με την δικα σας ''κριτηρια'' η μια ειναι επαγγελματιας πουτανα και η αλλη απλα πουτανα ..δεν νομιζω να κανουν κατι το διαφορετικο..αλλωστε πολλες ευρωπαικες νομοθεσιες δεν το συνδεουν καν με την πορνεια..εκτος αν θεωρειται οτι ο/η Κυριαρχος πρεπει παντα να εχει μια σκλαβα-υποτακτικη-παρτενερ,και να υπαρχει απαραιτητα μονογαμικη σχεση και οτιδηποτε αλλο ειναι πουτανια..δεν ξερω πολυ συντηρητικα μου φαινονται ολα αυτα σε ενα τετοιο φορουμ .
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2009
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες


    tyfeas, cool down, please. Φυσικά και σου φαίνονται όλα αυτά συντηρητικά, αφού κατασκεύασες μόνος σου ένα συντηρητικό αχταρμά, και μας τον χρέωσες (μιά και μιλάς γενικά, λες "με τα δικά μας κριτήρια").

    Ποιός είπε εδώ, ότι όλοι οφείλουν να είναι μονογαμικοί ή πως όποια κυρία πάει με πολλούς παρτενέρ ή κάνει πολλά sessions, είναι πουτάνα;

    Ναι, φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο εάν ό,τι γίνεται γίνεται επί πληρωμή, ή όχι. Και προσπαθούμε να καταλάβουμε, πόσο και γιατί απέχουν από την πορνεία, οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι Pro-Dommes.

    Ας πούμε και κάτι συγκεκριμένο επιτέλους λοιπόν, ή μάλλον, πείτε μας: Τί σημαίνει "δεν παίζει σεξ";

    ΟΚ, δεν υπάρχει διείσδυση έναντι αντιτίμου στην Pro-Domme. H Pro-Domme δεν κάθεται να δεχθεί διείσδυση από τον πελάτη. Το καταλάβαμε αυτό... Ποιά είναι τα όρια όμως, ως πού μπορούν να φτάσουν τα πράγματα σ' αυτά τα pro-sessions; Ο πελάτης ας πούμε, μπορεί να δεχθεί διείσδυση με strap-on; Ο πελάτης μπορεί να εκσπερματώσει, ή όχι; Αυτά, εάν συμβαίνουν ή είναι τουλάχιστον εντός των πλαισίων και μπορεί να συμβούν, δεν είναι σεξ; Τί είναι; Ρωτάμε γιά να μαθαίνουμε. Εξηγήστε μας καλύτερα γιά να καταλάβουμε...


     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ξενες-ελληνιδες αφεντρες



    Φίλτατε, apollon, οκ εγώ θα δεχθώ την αποψή σου ότι μία pro domme δεν είναι πόρνη (τουλάχιστον ολκής... ) γιατί όπως λες δεν κάνει σεξ.

    Έχω όμως μια απορία και θέλω να μου απαντήσεις με ειλικρίνεια μιας και είσαι φαν του είδους.

    Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι μία προ λέει στον πελάτη ότι θέλει 200 ευρώ για να του κάνει ένα session αλλά δεν κάνει σεξ, και ο πελάτης της πει ότι θα της δώσει 600 για να του κάτσει να της ρίξει και ένα ξέσκισμα... στο τέλος γιατί ετσι μόνο μπορεί να φτάσει σε οργασμό, εσύ τι λες θα του κάτσει η όχι;...

    Υγ. Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου δεν είναι κακό αν οι προ είναι πόρνες η όχι (εργάτριες του σεξ στο πιο διακριτικό...), κακό είναι που στην χώρα μας δεν έχουν νομοποιήσει εν έτει 2009 ούτε την πορνεία ούτε το επάγγελμα της pro domme και πολλά άλλα ακόμη που αφορούν τα σεξουαλικά γούστα μεταξύ ενηλίκων ατόμων.
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2009