Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξενες-ελληνιδες αφεντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος apollon, στις 22 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. Aetos30

    Aetos30 Regular Member

    Γιά να είμαι ειλικρινής , ούτε εγώ καταλαβαίνω ποιά είναι η διαφορά μεταξύ πόρνης και pro domme. Η μοναδική διαφορά που διακρίνω είναι το γεγονός ότι η pro domme παρέχει εξειδικευμένες σεξουαλικές υπηρεσίες, αλλά σήμερα οι περισσότερες πόρνες σε κάποιο τομεα ειδικεύονται. Ζούμε στον αιώνα της εξειδίκευσης και το «αρχαιότερο επάγγελμα» δεν θα ήταν δυνατόν να μείνει εκτός εποχής.
    Αναφέρεις ότι στην Ελλάδα, σε αντίθεση με χώρες του εξωτερικού ,η pro domme αναγνωρίζεται ως πόρνη. Νομίζω ότι παντού ως πόρνη αναγνωρίζετε. Ίσως να κάνω και λάθος αλλά έχω ζήσει σε δύο χώρες της δυτικής Ευρώπης και αυτόν το διαχωρισμό πρώτη φορά τον ακούω. Μήπως μπορείς να αναφέρεις ακριβώς σε ποιες χώρες ισχύει; Φυσικά αν μια pro domme λέει ότι δεν είναι πόρνη , εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να σιωπούμε από λεπτότητα και αναγνωρίζοντας ότι έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σε ατομικό επίπεδο. Οι λόγοι μιας τέτοιας άρνησης είναι προφανείς μεν , δεν μας αφορούν δε. Είναι σαν να λέει κάποιος που παίζει μόνο σε πορνοταινίες ότι είναι ηθοποίος.
    Αγαπητέ Απόλλων. Συντηρητική είναι η άποψη που υποστηρίζει ότι χωρίς πρόσχωση του πέους δεν υπάρχει sex. Θυμάστε τον Bill Clinton;
    Υπάρχουν λίγες pro dommes επειδή η Ελληνική αγορά είναι μικρή και λείπει η εξειδίκευση. Και η παραγωγή ταινιών πορνό στην Ελλάδα , την εποχή που υπήρχε, επίσης δεν ήταν εξειδικευμένη. Ας μείνουμε όμως στα "κυβικά" του θέματος και ας μην πάμε στίς παθογένειες της Ελληνικής οίκονομίας επειδή η αφορμή θα ήταν αστεία  
    Αγαπητέ MasterPerris, γιατί θεωρείς ότι μία pro domme είναι εκδιδομένη light; Κατά την ταπεινή μου γνώμη τέτοιου είδους διαχωρισμός μεταξύ εκδιδομένων προσώπων δεν υφίσταται.
     
  2. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Μindmaster,
    αν το post μου φανηκε υπερβολικο η'' αστοχο σε πολλους/ες θα προσπαθησω να το αιτιολογησω και σιγουρα ειναι προσωπικη αποψη.
    Οταν καποια ηθοποιος συμμετεχει σ'ενα ερασιτεχνικο θιασο χωρις αμοιβη δεν κανει κατι διαφορετικο απο τις αντιστοιχες επαγγελματιες ηθοποιους,οταν ενας ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης παιζει μπαλα στην ομαδα της γειτονιας του για την ευχαριστηση του και δεν αμοιβεται δεν κανει κατι διαφορετικο απο τον ακριβοπληρωμενο επαγγελματια..οπως και καποιος που ασχολειται με την πολιτικη και συμμετεχει ενεργα στα κοινωνικα δρωμενα,παιρνει θεσεις,μαχεται οπως ενας ''επαγγελματιας'' πολιτικος δεν κανει κατι το διαφορετικο.
    Σιγουρα η ειδοποιος διαφορα ειναι τα χρηματα αλλα επι της ουσιας ΟΛΟΙ το ιδιο κανουν..αραγε ειναι αρκετο αυτο για να χαρακτηρησουμε καποια πουτανα?
    Εγω το σεξ αλλοιως το εχω μαθει και το αντιλαμβανομαι. Να την βαλω κατω,να την στησω στα 4,να την μπουκωσω με την πουτσα μου,να την ακουω να βογγαει,να ζηταει ελεος γιατι δεν αντεχει αλλη πουτσα.
    Αυτο,δεν νομιζω να εχει ουδεμια σχεση μ'ενα pro session απο γυναικα κυριαρχη..σαφως και δεν θεωρω sex, το να επιτρεψει καποια να εκσπερματωσει καποιος στην χουφτα του,η'' να μαλακιζεται και να τελειωσει οταν τον πηδα η κυριαρχη με strapoon..το σεξ για μενα ειναι διεισδυση του ανδρα με την πουτσα του στον κωλο η'' στο μουνι της γυναικας..τα υπολοιπα τα θεωρω ''παιχνιδια''..
    Εαν Mindmaster κανεις ενα session με καποια υποτακτικη και για τους δικους σου λογους δεν την πηδηξεις, θεωρεις οτι εκανες σεξ μαζι της?
    Τωρα αν καποιος θεωρει οτι κανει σεξ χωρις να πηδηξει,τι να πω?..ας ρωτησουν την παρτενερ του..αν καποιος δεχεται strapoon δεν το θεωρω σεξ απο την στιγμη που γινεται με πλαστικο οργανο αλλα μαλλον εξευτελισμο και ενδειξη υποταγης στην γυναικα Κυριαρχη.

    Εαν το αντιστοιχο Pro session γινοταν απο ανδρα Κυριαρχο σε γυναικα υποτακτικη χωρις πηδημα θα θεωρουσες τον ανδρα αρσενικη πορνη?
    Και αυτο δεν ειναι κατι το υποθετικο αφου σε παρα πολλες χωρες υπαρχουν Pro Dom και δουλευουν κανονικοτατα.
    Μερικοι ισως συμφωνησουν αλλοι οχι..Αλλωστε το ξαναλεω υπαρχουν ισχυουσες νομοθεσιες σε αλλα κρατη που ΔΕΝ το θεωρουν πορνεια..Εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχει και δικιο.
     
  3. Aetos30

    Aetos30 Regular Member

    Οχι. θεωρεί ότι είχε “ανάρμοστη σχέση” αλά Clinton μαζί της  

    Συγγνώμη ,ίσως είμαι κουραστικός, αφού ρωτώ για δεύτερη φορά , αλλά ποιές είναι αυτές οι χώρες;
     
  4. apollon

    apollon New Member

    αγαπητε ΑΕΤΕ30,γραφεις οτι δεν υπαρχουν επαγγελματιες αφεντρες επειδη η ελληνικη αγορα ειναι μικρη κ δεν υπαρχει εξειδικευση.στο 2ο σκελος συμφωνω,στο 1ο διαφωνω καθετα.ποσοι ποδολαγνοι,φετιχιστες,υποτακτικοι,σκλαβοι,μαζοχιστες ακομα, υπαρχουν στην ελλαδα? χιλιαδες,σιγουρα.η ποδολαγνεια ειναι το πιο συχνο φετιχ αναμεσα στους ελληνες.ποσες επαγγελματιες αφεντρες υπαρχουν? 5,10,15 το πολυ για τους πολυ ψαγμενους-σε αυτην την αναντιστοιχια αναφερομαι. ρε παιδια δε βλεπετε που τα στουντιος εχουν θησαυρισει,προσφεροντας 20λεπτα ποδολαγνειας σε μια πορνη[!!!!!!], για 70 και 80ε!!! με τα διπλασια χρηματα μπορει καποιος να εχει ενα ολοκληρωμενο αυταρχικο προγραμμα με μια σιγουρα πιο καθαρη γυναικα σε εναν ειδικα διαμορφωμενο χωρο,διαρκειας 2 ωρων!!! και με μια γυναικα που ειναι γνωστης του αντικειμενου! αλλα δυστυχως αναλογικα οι επαγγελματιες ειναι ελαχιστες....τελος,αν μια γυναικα πουλα το κορμι της,την πηδας δηλ.,ναι ειναι πορνη!ειναι συντηρητικη η αποψη που λεει οτι οποιαδηποτε υπηρεσια με ερωτικη αποχρωση ειναι πορνεια.  
     
  5. MrBatcaver

    MrBatcaver New Member

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    χχμμμ.....
    μ'αρέσουν πολύ αυτές οι συζητήσεις...
    χαχανίζω σαν τρελός μπροστά στη οθόνη...
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Όλοι μας εδώ, προσωπικές απόψεις εκφράζουμε. Προχώρα.

    Αυτό το κομμάτι να σου πω, δεν κατάλαβα καθόλου γιατί το έγραψες, και τί προσθέτουν αυτές οι συγκρίσεις στην κουβέντα. Το παραβλέπω, ως επουσιώδες.

    Εδώ είναι η ουσία. Στα χρήματα. Και ναι, κατά τη δική μου προσωπική άποψη, αρκεί κάποια να παρέχει υπηρεσίες ερωτικής υφής, γιά να χαρακτηριστεί "πουτάνα"...

    Πρόσεξε όμως: Εγώ θα έλεγα μάλλον "πόρνη", και όχι "πουτάνα", γιατί έχω την αίσθηση ότι χρησιμοποιείς τη λέξη, με υποτιμητική - απαξιωτική χροιά. Διευκρινίζω λοιπόν ότι προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις πόρνες (ή τις πουτάνες, αν εννοούμε ακριβώς το ίδιο), ούτε επικρίνω αυτό που κάνουν. Κάνουν όμως ένα επάγγελμα, και το επάγγελμα αυτό, λέγεται από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα, πορνεία. Η λέξη είναι που μας χαλάει;

    Κι εμένα που την αντέχουνε την πούτσα μου ρε μάστορα, και δε ζητάνε έλεος, αλλά ζητάνε κι άλλο (μην τυχόν και πάρει κανείς στα σοβαρά αυτό το τελευταίο, προς χάριν της κουβέντας τό 'γραψα, δεν είμαι τόσο ψώνιο), πώς το αντιλαμβάνεσαι δηλαδή αυτό που κάνω; Δεν είναι σεξ;

    Πολύ ωραία όλα αυτά που έγραψες λοιπόν, περιγραφικότατα και very colorful, αλλά χωρίς ουσία, γιατί το πώς εννοεί ο καθένας το σεξ, δεν ισούται με το σεξ γενικά. Αμφιβάλλεις ότι αυτό που περιγράφεις εσύ ως σεξ, πολλοί δεν το έχουν κάνει ποτέ; Όλοι αυτοί λοιπόν, που δεν αποσπούν την ικεσία "έλεος!", δεν κάνουν σεξ; Τί κάνουν;

    Όντως, η προσωπική σου άποψη γιά το σεξ, είναι υπερβολικά προσωπική...

    Πες μου ένα πράγμα: Εάν αυτός ο πελάτης που πηγαίνει και εκσπερματώνει στη χούφτα, ή τελειώνει με το strap-on στον κώλο του, δεν έχει άλλη ερωτική ζωή, πλην αυτής. Δεν έχει γυναίκα στο σπίτι να πάει να την πηδήξει, δεν έχει γκόμενα ή αφέντρα, κλπ. Ό,τι χύνει, το χύνει σ' αυτά τα sessions. Και πάλι, και σ' αυτή την περίπτωση, αυτά που συμβαίνουν δεν είναι σεξ;

    Ή αλλοιώς: Ας υποθέσουμε ότι αυτό είναι το γούστο του του ανθρώπου (να τον πηδάνε γυναίκες με strap-on και να χύνει), και δεν ενδιαφέρεται να γαμήσει εκείνος, ποτέ. Και πάλι, όλες αυτές οι ιστορίες στα sessions, δεν είναι σεξ;

    Ξαναλέω ότι η οπτική σου περί σεξ, είναι πάρα πολύ στενή. Το πλαστικό όργανο ή το κρεατένιο, είναι το ζήτημα;

    Παράδειγμα πάλι, μπας και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε: Ας υποθέσουμε ότι εγώ πάσχω από σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, και δεν μπορώ να γαμήσω, όχι κατά τον τρόπο που εσύ περιέγραψες πιό πάνω, αλλά καθόλου. Έχω όμως μιά σχέση με μιά γυναίκα που θέλει να είναι παρ' όλ' αυτά μαζί μου (γιά όσο καιρό το αντέξει, διευκρινίζω, γιατί σε νοιώθω να ιδρώνεις). Την πηδάω εγώ λοιπόν με strap-on μιά και πρέπει η καημενούλα να πηδιέται κάπου-κάπου και η σχέση είναι μονογαμική (λέμε), κι εκείνη μου τον παίζει γιά να χύσω κι εγώ, επειδή μόνον έτσι μπορώ... Δεν είναι σεξ, όλο αυτό;

    Ναι, έτσι ακριβώς. Αρσενική πόρνη. Έστω και χωρίς πήδημα. Αρσενική Σαδομαζοχιστική πόρνη αν θες, αλλά πόρνη...





    Κατανοώ την αγωνία σου, apollon, αλλά κάνε λιγάκι κράτει, γιατί αρχίζεις και μας τα λες χοντρά, και κάποια λόγια δεν απέχουν πολύ, από το να θεωρηθούν προσβλητικά. Κομματάκι αναρμόδιο σε βρίσκω, γιά να κρίνεις τί είναι συντηρητικό και τί προοδευτικό...




     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Συντηρητική ή όχι,οποιαδήποτε υπηρεσία με ερωτική απόχρωση έναντι χρηματικής αμοιβής,ΕΙΝΑΙ πορνεία.
     
  8. apollon

    apollon New Member

    ......κι ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ........δε μπορει να ειναι πορνεια οποιαδηποτε bdsm δραστηριοτητα με ερωτικη αποχρωση.....τα dungeons δεν ειναι οικοι ανοχης,κυριες κ κυριοι που ασχολειστε μονο ερασιτεχνικα με το bdsm.
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: ξενες-ελληνιδες αφεντρες



    Ε, ναι, είναι λογικό. Εάν ασχολούμασταν επαγγελματικά, αυτά που λες εσύ θα λέγαμε κι εμείς, οι νυν ερασιτέχνες...


    Δεν έχω δει κανένα επιχείρημα, apollon. Μόνο φωνές, οιμωγές και ευσεβείς πόθους...



     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Η pro-slave που κάνει στοματικό αλλά και sex αν χρειαστεί, είναι πόρνη;
     
  11. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor





    apollon,οποιαδήποτε προσφέρει σεξουαλική ικανοποίηση μετ' αμοιβής είναι πόρνη!
    Αυτό είναι γνωστό σε όλους..ερασιτέχνες και μη.


     
  12. apollon

    apollon New Member

    εαν τα ακουσει η αφεντρα μου οτι τη θεωρειτε πορνη,θα γινει χαμος εδω μεσα....σας προειδοποιω,ειναι πολυ ευαισθητη,δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της....