Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

οι αγγλοι φευγουν!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος miker, στις 24 Ιουνίου 2016.

  1. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Η ξεπεσμενη πρων αυτοκρατορικη Βρεττανια, που μεχρι πριν 70 χρονια ελεγχε το 1/6 του πλσνητη, κυριευτηκε σταδιακα, μαλλον λογω υπερχειλιζοντος σνομπισμου (εθνικο τους προιον με Π.ΟΠ.), απο το συνδρομο του Γκραουτσο Μαρξ: "Δεν καταδεχομαι να ειμαι μελος σε ενα κλαμπ που θα με δεχοταν για μελος του"

    Το προβληνα δεν ειναι τοσο η Βρεττανια - που παντα με το ενα ποδι απεξω απο την ΕΕ ηταν - οσο το που θα γινει και το τι θα βγαλει το αμεσως επομενο δημοψηφισμα.

    Αν πχ γινει στη Γαλλια και βγαλει τα ιδια, το "ατελες οικοδομημα" της ΕΕ (τουτεστιν γιαπι), που ηδη πηρε κλθση Πιζας, παει για αδεια κατεδαφισης υπο τους ηχους του αζματος-παιανα "γκρεμιστα, γκρεμιστα ολα πιαααααα, γκρεμιστα, γξρεμιστα σκληρη καρδιαααα"

    Υ.Γ Ο Καμερον ντιπ αχρηστος, ουτε δυο βιντεο Τσιπρα δεν καθησε να μελετησει πριν παραιτηθει.
     
  2. Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα.
     
  3. miker

    miker Regular Member

    Εαν η ιστορια επαναλαμβανετε τοτε την γαμησαμ*!
     
  4.   Κρίμα να προσπαθεί κανείς να χωρά παντού.....κινδυνεύει να καταλήξει να μη χωρά πουθενά.
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2016
  5. οι αγγλοι φευγουν..??? γιατι αγαπητε νηματοθετα ηταν μηπως και ποτε μελος της ενομενης ευρωπης...??? στο καλο και αποτο πεζοδρομιο.... ετσι κι αλλιος κανεις δεν τους ηθελε ποτε....το σιγουρο βεβαια ειναι οτι θα διαλυθει η ευρωπαικη ενωση.... εξαλλου γι αυτο τους εμπασαν τα αμερικανα τοτε για να την διαλυσουν...... σε καθε περιπτωση ερχονται δυσκολες μερες ειδικα για μας που ειμαστε (μας καταντησαν ετσι )και οι πτωχομπινεδες τις ευρωπης.....
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Τα Ευρωπαϊκά κράτη μια ζωή τρώγονταν μεταξύ τους...η ΕΟΚ και στη συνέχεια η ΕΕ ήταν και είναι παγκοσμίως το μεγαλύτερο ειρηνευτικό σχέδιο που προσπαθεί να επιτύχει...με καλά στοιχεία μέχρι τώρα.

    Τα λαθη πάντα θα υπάρχουν αφου οι ανθρωποι δεν ήμαστε τέλειοι...ολοι τωρα μαθαίνουν. Αυτό που εμάς μας φαίνεται αιώνας (και θέλουμε αποτελέσματα τώρα) για την ιστορία είναι δευτερόλεπτα.
     
  7. miker

    miker Regular Member

    Η προσπαθεια πηγε κατα διαόλου απο τη στιγμη που αντι για ειρηνευτικο εγινε καθαρα οικονομικο! Υπαρχει το ευρωκοινοβουλειο και κουμαντο κανει το eurogroup! Αυτο δεν ειναι Ευρωπαικη Ενωση αυτο ειναι Ενωμενες Εταιριες , καλυτερα λοιπον να το διαλυσουν και να πανε για κατι καινουριο!
     
  8. Η Ε.Ε. δεν είναι έθνος, είναι εταιρεία. Και μια εταιρεία δεν έχει πολίτες, έχει υπαλλήλους. Ενίοτε τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα δεν είναι καν υπάλληλοι.....αλλά προϊόντα με τα οποία εξαγοράζεται η πλασματικά υψηλή αξία του euro στις χρηματαγορές.
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2016
  9. ... απλά συνέχιζα το τραγούδι...
     
  10.   Εγώ την επικοινωνία....
     
  11. μάλιστα,Ι see...
     
  12. Για να καταλαβει καποιος ποσο ελεινη ειναι η Ε.Ε., εχουν ενωθει ακομη και οι εθνικιστες διαφορων κρατων εναντιον της.... Αγγλοι, Γερμανοι, Γαλλοι, Ολλανδοι, Σουηδοι, Αυστριακοι κτλ ολοι εναντιον της ενωμενοι...