Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο φιλος μου ειναι bi και δεν μου το λεει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος venus in scorpio, στις 27 Ιανουαρίου 2018.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Η πρωκτική περιοχή και ο πρωκτικός κόλπος αποτελείται από πιο ευαίσθητους νευρώνες και αρτηρίες συγκριτικά με άλλα μέρη τουλάχιστον του ανθρώπινου σώματος, διευκολύνει την πρόσβαση εσωτερικά εκείνου και έτσι συνιστάται σαν ερωτογενής περιοχή στον οποιοδήποτε, είτε αρσενικού είτε θηλυκού γένους, είτε straight είτε bi-sexoual, είτε φιόγκου είτε βαρβάτου, πρωθυπουργού, πρόεδρου δημοκρατίας, πολεμιστή, μουσάτου, αποτριχωμένου κλπ. Δε με την παροχή διευκόλυνσης εύκολης πρόσβασης στα εσωτερικά όργανα ενός σώματος και την πολύωρη αφαίμαξη και πίεσης τους με οποιοδήποτε πολιτισμένο και εξευγενισμένο τρόπο, επιτυγχάνεται ένας ηδονικός αχταρμάς εκσπερμάτωσης προς πάσα κατεύθυνση και απορροή. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό και ιδεολογικό να προσαρτηθεί στη φύση του ( πρωκτικού κόλπου, " όχι ο πρωκτός κάνει κόλπα "   ) μέχρι στιγμής.

    Η μόνη διαφορά που ίσως θα μπορούσε να ειπωθεί για την φύση ενός πρωκτικού κόλπου, σύμφωνα με την ιατρική προσέγγιση των Αρχαίων Ρωμαίων οι οποίοι χαρτογράφησαν πρώτοι στον κόσμο το ανθρώπινο σώμα και ενίοτε χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη χαρτογράφηση οι υπόλοιποι, είναι ότι η προσέγγιση εκείνη καταμερίζει και υπάγει τα μέρη ενός ανθρώπινου σώματος σε μηχανικά σύνολα ή μηχανισμούς. Ο πρωκτικός κόλπος ανάμεσα σε εκείνους είναι αλληλένδετος με το πεπτικό σύστημα ή μηχανισμό, ενώ ο μηχανισμός αναπαραγωγής περιορίζεται μόνο στα γενετικά όργανα, ο οποίος όμως είναι αλληλένδετος με τον ανθρώπινο εγκέφαλο όπως και τα υπόλοιπα που εξίσου και εκείνα αποτελούνται από την ίδια ποιότητα νευρώνων. Οπότε ναι μεν πρωκτικός και αναπαραγωγής είναι διαφορετικοί μηχανισμοί, συνδέονται μέσω του συμπαθητικού νευρικού συστήματος καταλήγουν και αλληλεπιδρούν δια του κεντρικού νευρικού συστήματος αναλόγως προϊόντος σκέψης και απομνημόνευσης πληροφοριών από άτομο σε άτομο. Στην ποιότητα, ποσότητα, επεξεργασία και αντιλαμβανόμενης πληροφόρησης γίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ straight, bi, gay, ανώμαλος, διεστραμμένος κλπ. Κατά τα άλλα όλοι είναι "creatures" και η πρωκτική περιοχή δεν παύει να είναι ερωτογενής περιοχή ή μηχανισμός του ανθρώπινου σώματος που σε κάποιους αρέσει να ασχολούνται πιο πολύ.
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2018
  2. espimain

    espimain Contributor

    Παρακαλώ μπορείτε να εξηγήσετε τι σημαίνει "πολύωρη αφαίμαξη στα εσωτερικά όργανα";
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Η πρωκτική περιοχή και ο πρωκτικός κόλπος αποτελείται από πιο ευαίσθητους νευρώνες και αρτηρίες συγκριτικά με άλλα μέρη τουλάχιστον του ανθρώπινου σώματος, διευκολύνει την πρόσβαση εσωτερικά εκείνου και έτσι συνιστάται σαν ερωτογενής περιοχή στον οποιοδήποτε, είτε αρσενικού είτε θηλυκού γένους, είτε straight είτε bi-sexoual, είτε φιόγκου είτε πηδίκουλα, πρωθυπουργού, πρόεδρου δημοκρατίας, πολεμιστή, μουσάτου, αποτριχωμένου κλπ. Δε με την παροχή διευκόλυνσης εύκολης πρόσβασης στα εσωτερικά όργανα ενός σώματος και την πολύωρη αφαίμαξη και πίεσης τους με οποιοδήποτε πολιτισμένο ή εξευγενισμένο τρόπο, επιτυγχάνεται ένας ηδονικός αχταρμάς εκσπερμάτωσης προς πάσα κατεύθυνση και απορροή.
    Ενώ καταφατικά θα ήταν καλύτερα να εκφραζόταν ως "πολύωρη μάλαξη εσωτερικών οργάνων", συντομογραφικά διατυπώθηκε " αφαίμαξη στα εσωτερικά όργανα" το οποίο παραπέμπει σε κανιβαλισμούς όπως σωστά παρατηρήθηκε. 'Ίσως η ακόμα καλύτερη εκδοχή έκφρασης να ήταν " πολύωρη μάλαξη εσωτερικών οργάνων για την αφαίμαξη υγρών στοιχείων τους". (βλέπε παράδειγμα αφαίμαξης γάλακτος σε θηλαστικά, μαλάζοντας το μαστό τους)
     
  4. katerina

    katerina Regular Member

    Ελεος με τα υπαρξιακα του ο καθ' ις εδω μέσα!!!!
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να εξυπηρετήσω το ερώτημα σου περαιτέρω γιατί όσα ήταν να γράψω για το νήμα το έγραψα. Επιπρόσθετα υπάρχουν πράματα για όχι δημόσιο διάλογο επί του θέματος, τόσο γιατί δεν υπάρχουν ιατρικές γνώσεις, όσο και ότι κάποιος μπορεί να εκλάβει τα γραφόμενα λανθασμένα και να κάνει επιβλαβή χρήση του άρθρου. Προσωπικά πιστεύω ότι ενώ επιχείρησα να προσδιορίσω και να δώσω μια απάντηση στην πρωταρχική απορία σου, διαιωνίζεται μια διαδικασία ανώφελων εξηγήσεων για το ποσοστό χρήσης μιας λέξης (αφαίμαξης) από ιατρικούς και οικονομικούς κύκλους μόνο, την ίδια στιγμή που ο καθείς, συμπεριλαμβανόμενα και ο δημοσιογραφικός την χρησιμοποιεί κατά κόρον στα άρθρα του.
     
  6. Άντε καλέ...
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένη? Για εκείνους που γράφουν στα νήματα εννοείς, άσχετα με ότι γράφουν, ή εννοείς ότι γενικώς υπάρχει πολυκοσμία υπαρξιακών?
     
  8. goodevil

    goodevil arcade Premium Member

    Οταν τον αφησει η Κυρια του οτι εκανε μαζι της δεν τον ακολουθει στη ζωη του ή διαγραφονται ολα επειδη
    λειτουργουσε σαν υποτακτικος?
     
  9. katerina

    katerina Regular Member

    Γενικως υπαρχει πολυκοσμία με υπαρξιακά!
     
  10. Tommy G

    Tommy G Κανείς δεν είναι κανενός - Albert Einstein

    Νομίζω είναι δικαίωμα του καθενός, χωρίς να έχει 'πρόβλημα' με τους ομοφυλόφιλους και το αναφαίρετο δικαίωμα το καθενος, ωστόσο να θέλει να συσχετίζεται αποκλειστικά με straight ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, ας πούμε ένας είναι ότι πάντα θα αναρωτιέσαι αν τον καλύπτεις και δεν του λείπει και κάτι άλλο. Άλλη, μπορεί να ξενερώνει. Να τον θέλεις ντομ και να ξενερώνεις που στον άλλον κάθεται στα τέσσερα - που δεν είναι κακό, επαναλαμβάνω, απλά λεω οτι έχει και η κοπέλα δικαίωμα να ξέρει και να επιλέξει.
     
    Last edited by a moderator: 1 Φεβρουαρίου 2018
  11. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Είχα ένα φίλο παλιότερα που του άρεσαν πολύ οι γυναίκες και είχε πολλές επιτυχίες και ωστόσο μου είχε ομολογήσει ότι τουλάχιστον δύο φορές είχε αυνανιστεί σκεφτόμενος ότι παίρνει π@πα ή ότι τον τρώει. Όχι δεν είμαι ειδικός σεξολόγος, αλλά κάποιες φιλίες πολύ σπάνια ξεπερνούν αυτά τα όρια και ήταν τιμή μου τα χρόνια που κάναμε παρέα. Δεν ξέρω να σου απαντήσω επιστημονικά ή κατασταλτικά, ξέρω μόνο πως ποτέ δε σκέφτηκα ότι ήταν bi ή μπερδεμένος gay, αυτό που πίστευα πάντοτε ήταν πως είχε κορεστεί απ' το παραδοσιακό σεξ και δεν του έδινε όλα όσα θα ήθελε. Με επιβεβαιώνει το γεγονός πως όταν ξεκαθάρισε τι ακριβώς ψάχνει συναισθηματικά, ξεπέρασε και το σεξουαλικό μπέρδεμα και ότι κινείται στο χώρο του BDSM, είναι μάλλον ο άνθρωπος που όταν αισθάνθηκα εγώ κάποιο φράξιμο μου μίλησε γι' αυτό τον κόσμο, παρότι τότε δεν ήμουν εγώ έτοιμος να τον δω απομυθοποιημένο από στερεότυπα.


    Το έχω σκεφτεί κι άλλες φορές, υπάρχει ένας συγγραφέας που πιστεύω θα σου άρεσε, αν δεν τον έχεις ξετρυπώσει από μόνος σου, ο Πύντσον.
     
    Last edited by a moderator: 1 Φεβρουαρίου 2018
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Γιατί ταυτίζεις την ανδρική ομοφυλοφιλία ή την αμφισεξουαλικότητα με "στήσιμο στα 4";