Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποιος θα ηθελε να δοκιμασει medical restraints αντι για τα κλασσικα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος blabla, στις 6 Μαϊου 2006.

  1. blabla

    blabla New Member

    Εχω ενα ζουρλομανδυα και διατιθομαι να το δανεισω σε οποιον (κατα προτιμηση ζευγαρι m/f) ενδιαφερετε να το δοκιμασει αντι για κλασσικους τροπους δεσιματος/ακινητοποιησης. ειναι πραγματικα πολυ περιοριστικο αλλα και μεγαλη προκληση για δραπετευση. αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι οτι ειναι σχεδον αδυνατον να αποκτησεις σημαδια η να πονεσεις οσο και να προσπαθεις να ξεφυγεις. οποιος ενδιαφερετε ας ριξει μια ματια www.straitjacketbound.com (αρκετα free samples) η για περισσοτερες λεπτομεριες sj.blacksteel.com . τα επομενα δυο ειναι paysites αλλα εχουν αρκετες σκηνες με straitjackets www.archw.com (πολυ ενδιαφεροντα dvd) και www.afetishpage.com (απο εκει ειναι το βιντεοκλιπακι που θα στειλω)
    για οτιδηποτε ευχαριστως να επικοινωνησω με pm. καλη συνεχεια σε ολους!
     
  2. blabla

    blabla New Member

    dam it! the videoclip is too large to be attached. will post a few photos intead. regards to all
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    ορίστε και να ένας πρωτότυπος τρόπος γαι donate σε ένα forum !
     
  4. blabla

    blabla New Member

    medical bondage/restraints

    χα! αν και δεν το σκεφτηκα δεν ειναι και ασχημη ιδεα. ριξτε μια ματια στα yahoo groups σχετικα με το θεμα

    http://groups.yahoo.com/group/SJ-Bound/
    http://groups.yahoo.com/group/Zwangsjacken/

    υπαρχουν ακομη μερικα αλλα νομιζω πως και αυτα ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικα και πισετυω οσοι ενδιαφερονται για medical play/bondage θα τα βρουν σιγουρα πολυ ενδιαφεροντα καθως εχουν και πολλες φωτο.
     
  5. blabla

    blabla New Member

    τοσο γλυκεια κι ομως υποταγμενη! ειναι απιστευτη η αισθηση του περιορισμου που μπορει να εχει ο/η sub οταν ειναι παγιδευμενη/ος και φυσικα χωρις διεξοδο!
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    οκ μου τράβηξε την προσοχή το ομολογώ!
     
  7. Dom80

    Dom80 Regular Member

    καταπληκτική ιδέα...όπως και τα links που προτείνεις
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: ποιος θα ηθελε να δοκιμασει medical restraints αντι για τα κλασσικα?

    καλη προταση...
     
  9. blabla

    blabla New Member

    Re

    χα! ανακαλυψα επιτελους που ηταν χαμενες οι φωτο απο το δικο μου! (τις ειχα ξαναστειλει νομιζω) νατες λοιπον. δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο αλλα ηθελα απλως να τις δειτε. αισθηση μου παντως πως στην Αγγλια κ Γερμανια αυτο το μερος του medical play (γενικα και το straitjacket σαν αντικειμενο kinky/bdsm) ειναι περισοτερο διαδεδομενα. ισως καποιος με βιωματα απο εκεινες τις τις χωρες να μας κατατοπισει καλυτερα? η απο οπυδηποτε αλλου? επισης ενα site που εκλεισε και ξανανοιξε πριν λιγο καιρο με αρκετα free pics και εβδομαδιαια ανανεωση με θεμα armbinders, handcuffs και straitjackets το οποιο πρεπει να δουνε ολοι καθως πιστευω πως λιγοι ειναι εκεινοι απο εδω που δε θα το βρουν ενδιαφερον. απολαυστε το: www.mspbound.com Φυσικα η γνωμη σας ειναι παντα περιζητητη απο (και) εμενα και ευχαριστω που παραθετετε τη γνωμη σας. καλη συνεχεια, best regards
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    απο που το αγορασες αυτό ?
     
  11. blabla

    blabla New Member


    απο ενα απο τα δυο sites που γνωριζω τα οποια εχουν πουλανε και εχουν πληροφοριες/links σχετικα με medical restraints. μπορω να τα δημοσιοποιησω αλλα επιφυλασσομαι αν επιτρεπετε αυτο (εσυ θα μου πεις) αν και νομιζω καπου τα ειχα στειλει αν και δεν ειμαι σιγουρος. δεν ειναι αυτο καθ' αυτο που βρισκω ενδιαφερον απλως επειδη ειναι διαφορετικο μου εκανε τοση εντυπωση που ηθελα να το δοκιμασω σαν ενναλακτικο τροπο για περιορισμο. μηπως γνωριζεις εσυ (η και οποιοσδηποτε) για το ευρος χρησης του η το ποσο γνωστο/διαδεδομενο ειναι στο εξωτερικο? εγω εχω ανακαλυψει αρκετα sites/groups (εχω πει μερικα απο αυτα) και ειμαι περιεργος να δω και εκτος αυτων τι παιζει. be well, regards
     
  12. Πραγματικά νομίζω είναι απο τους πιο ερεθιστικους τρόπους δεσίματος... βγάζει μια παράνοια η όλη κατάσταση που λατρεύω...!! Λιωνω πραγματικά για ζουρλομανδύα και τις διάφορες παραλλαγές (φαρδύς άσπρος κλασικός, στενός με Τα βυζια ακάλυπτα για πιο πολύ πείραγμα στις ευαίσθητες απο την καυλα ρωγες)που έχω δει κατά καιρούς σε βίντεο ή σάιτ..
    Τρελή φαντασίωση! Τρελή όπως της ταιριάζει!