Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πρώτη εμπειρία - η μύηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος darkgr, στις 11 Νοεμβρίου 2008.

  1. darkgr

    darkgr New Member

    Καλησπέρα σε όλους. Θα σας διηγηθώ μία ιστορία που ήταν η πρώτη και η τελευταία -σοβαρή - ίσως εμπειρία που είχα στον χώρο. Ολες οι υπόλοιπες είναι μάλλον ανάξιες αναφοράς, δυστυχώς.

    Πριν από χρόνια είχαμε πάει σ' ένα κεντρικό μπαρ της Αθήνας με μία παρέα. Οι σχέσεις μου μέχρι τότε κυμαίνονταν σε vanila επίπεδο, και οι όποιες ανησυχίες εξαντλούνταν στην σφαίρα του υποσυνειδήτου και των φαντασιώσεων. Κοντά μας κάθονταν μία παρέα γυναικών, οι οποίες ήταν όλες κούκλες. Την προσοχή μου τράβηξε μία καστανή με κοντό μαλλί με την οποία αρχίσαμε να ανταλλάσουμε ματιές. Καταλήξαμε στον πάγκο του μπαρ να μιλάμε με καθαρά ερωτική διάθεση. Η εμφάνιση της μου άρεσε πολύ, είχε μικρό στήθος, όπως μ' αρέσει και ήταν ντυμένη με πολύ στύλ. Οταν μου είπε ότι της αρέσουν τα 'power games', η τεστοτερόνη μου άρχισε να ξεπερνάει τα φυσιολογικά επίπεδα. Χωρίς να το περιμένω με κάλεσε στο σπίτι της για ένα ποτό, και πράγματι μετά από λίγη ώρα μπαίναμε σε ένα ωραίο διαμέρισμα κάπου στο Μέτζ. Καθίσαμε σ' ένα καναπέ στο σαλόνι και αφού έφερε τα ποτά, αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα στο στόμα. Κατάλαβα αμέσως ότι υπήρχε χημεία ανάμεσα μας. Γδυθήκαμε και κάθισε από πάνω μου. Ήταν ήδη υγρή και η αίσθηση που μου έδωσε ήταν μοναδική. Κατά την διάρκεια της πράξης μου έπιανε τις ρόγες και τις έσφιγγε δυνατά δίνοντας μου μία ανάμεικτη αίσθηση πόνου και ηδονής. Είχε υπέροχο σώμα, λεπτό με μικρό στήθος και ωραία πόδια. Είχε επίσης διαπεραστικά πράσινα μάτια, και ήταν πολύ παθιάρα, με δάγκωνε και μου έριχνε ρουφηχτά φιλιά συνεχώς.

    Μετά από λίγη ώρα, πήγαμε στο υπνοδωμάτιο της, όπου παρατήρησα ένα ροζ δονητή στο κομοδίνο. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, όπου συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα. Με τα νύχια της μου έγδερνε την πλάτη, γεγονός που με κάβλωνε ακόμα περισσότερο. Σε κάποια στιγμή τραβήχτηκε και έβγαλε από το συρτάρι της ένα ζευγάρι χειροπέδες. Για λίγο αναλωθήκαμε σε μία γελοία κουβέντα για το ποιός θα τις έβαζε, και τελικά με έπεισε να τις βάλω εγώ. Δεν αισθανόμουν άβολα, ούτε είχα ανασφάλεια, με κάποιο τρόπο είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Πάντως αφού με είχε δεμένο, έγινε αρκετά πιό άγρια. Οταν μου είπε να είμαι υπάκουος και να κάνω ότι μου λέει, έσκασα ένα χαμόγελο για να εισπράξω ένα δυνατό χαστούκι, που μου έτσουξε το μάγουλο. Μου είπε να ανοίξω το στόμα μου, πράγμα που δεν έκανα. Τότε μου έσφιξε με τα χέρια της την μύτη, και όταν αναγκάστηκα να ανοίξω το στόμα μου για να πάρω αέρα, με έφτυσε. Αμέσως της ανταπέδωσα, γεγονός που την έκανε έξαλλη. Συνειδητοποίησα ότι την προκαλούσα γιατί διασκέδαζα με την όλη φάση. Με γύρισε μπρούμητα και παρά την αντίσταση μου, κατάφερε να μου δέσει τα πόδια στις άκρες του κρεβατιού. Η συνέχεια ήταν πολύ οδυνηρή. Εβγαλε από την ντουλάπα κάτι μαστίγια. Στην αρχή μου έδινε με τα χέρια ελαφρές ξυλιές σαν χάδι, οι οποίες προοδευτικά δυνάμωναν. Μετά έπιασε μία γόβα από το πάτωμα και άρχισε να με χτυπάει με αυτή. Ενιωσα πόνο και της είπα να σταματήσει. Αντ' αυτού έπιασε το μαστίγιο και κατέληξε να με χτυπάει με όλη της την δύναμη. Κάθε χτύπημα ήταν κυριολεκτικά σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Είχα αρχίσει να τρέμω και της φώναξα ΄έλεος'. Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά και πονούσε τρομερά. Με ρώτησε αν θα έκανα ό,τι ήθελε και της απάντησα καταφατικά. Μου είπε να της δώσω τον λόγο μου και της τον έδωσα. Μου είπε ότι με γούσταρε και ότι ήταν σίγουρη ότι θα τιμούσα τον λόγο μου. Και εγώ ο ίδιος της είχα πλέον δωθεί πλήρως.

    Μου είπε να κάτσω στα τέσσερα στο πάτωμα, και αυτή κάθισε στο κρεβάτι μπροστά μου. Μου είπε να μην κουνηθώ καθόλου. Αρχισε να με φτύνει στο πρόσωπο συνεχώς. Πήγα να σκουπιστώ και μου φώναξε να μείνω ακίνητος. Τα σάλια άρχισαν να στάζουν στο πρόσωπο μου. Όπως ήμουν με έβαλε να τις γλείψω τα πόδια και ιδίως τα δάχτυλα των ποδιών, και αυτό της άρεσε πολύ γιατί άρχισε να βογγάει από ευχαρίστηση. Στην συνέχεια της έγλειψα το μουνί, που ήταν ξυρισμένο και μύριζε ωραία, καθώς και την κωλοτρυπίδα. Οπως ήμουν στο κρεβάτι, μου είπε να κάτσω ανάσκελα και παίρνοντας τον δονητή μου είπε να τον γλείψω. Με κάποια απροθυμία υπάκουσα, ενώ με παρότρυνε να τον βάλω όσο το δυνατόν πιό βαθιά στο στόμα μου. Μου είπε να γυρίσω μπρούμητα και να ανοίξω τα πόδια μου. Πράγματι γύρισα και αυτή άρχισε να μου χαϊδεύει τα κωλομέρια. Μου είπε ότι είχα φανταστικό κώλο, πλησιάζοντας και αγγίζοντας την κωλοτρυπίδα μου. Εβαλε ένα λιπαντικό και σιγά σιγά έχωσε ένα δάχτυλο στον κώλο μου. Αντανακλαστικά έκλεισα τα πόδια μου και σφίχτηκα, κάτι που προκάλεσε την οργή της. Μου έπιασε τα αρχίδια και τα έσφιξε δυνατά, και μου είπε να ανοίξω τα πόδια μου εκείνη την στιγμή. Εβαλε από κάτω μου ένα μαξιλάρι και μου έχωσε ένα δάχτυλο μέσα μου και μετά και ένα δεύτερο. Άρχισε να με γαμάει με μανία με τα δάχτυλα της. Στην αρχή πόνεσα, αλλά μετά άρχισα να την καταβρίσκω, όπως και εκείνη. Πήρε τον δονητή και με πολύ επιδέξιες κινήσεις τον έβαλε μέσα μου. Πονούσα, αλλά δεν αντέδρασα καθόλου. Στην συνέχεια με πήδηξε με ένα strap on, ενώ συνεχώς μου έλεγε ότι θα μου έλεγε εκείνη πότε να χύσω. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω έναν τρομερά έντονο οργασμό όταν τελικά μου επέτρεψε να χύσω.

    Συναντηθήκαμε άλλες δύο φορές και μετά χαθήκαμε. Είχαμε και οι δύο σχέσεις που δεν θελήσαμε να χαλάσουμε. Η ίδια μου είπε ότι και για εκείνη ήταν μία μοναδική εμπειρία, αλλά τελικά επικράτησαν και για τους δύο άλλες προτεραιότητες. Μετά από αυτό, όπως και οι περισσότεροι είχα κάποιες αποτυχημένες εμπειρίες με επαγγελματίες, που μόνο θλίψη μου προκάλεσαν.
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: πρώτη εμπειρία - η μύηση

    καλο..
     
  3. fractal

    fractal Regular Member

    παιδάκι μου μουρλάθηκες και φτύνεις την Κυρία;;;αιντε αιντε αφεντικά και δούλοι ισα και όμοια ούλοι ;;;;