ρέω..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 12 Μαρτίου 2018.

 1. rea..

  rea.. ...

  Υπό-ιστορία 1

  Che fece il gran rifiuto

  Τα μεγάλα διλήμματα, είναι μια διαδικασία που ένα υ, συναντά συχνά κατά την προσαρμογή του. Δεν φταίμε εμείς, το λέει και ο Νεύτων. Για κάθε δράση υπάρχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση. Η τάση του κάθε σώματος να αντιστέκεται στην μεταβολή. Η Κυριαρχία, είναι ένα χείμαρρος, πρέπει να μάθεις να αφήνεσαι, να ρευστοποιείσαι σε αυτήν την ριζική αλλαγή.

  Οσο πας απομακρύνεσαι από την σταθερά που υπήρξες. Να αρνείσαι αυτό που νομίζεις πως είσαι. Να σε σκοτώνεις. Να διώχνεις όλα τα περιττά που σε βαραίνουν.
  Γίνεσαι ότι Θέλει, όπως Θέλει για όσο Θέλει. Γίνεσαι ρευστή ύλη.. ρέεις ..

  Η διαδικασία προς αυτή την μεταβολή περνάει στάδια και αντιστάσεις, κάπου - κάπως - κάποτε σε κάτι σκαλώνεις και αντιστέκεσαι στην φορά του ρέματος. Δεν έχω ζήσει πιο δύσκολη φάση από αυτήν .. όσο αντιστέκεσαι τόσο αισθάνεσαι την δύναμη Του πάνω σου.

  Τα μεγάλα Ναι και Όχι, που όσο περνάει ο καιρός τόσο βαθαίνουν και κάθε φορά το ζύγισμα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.Σπάνε τα στεγανά μου..

  - Αποφάσισε, έχεις "δίκιο"? Ναι ή Όχι.

  Ποια εγώ τώρα, που για να διαλέξω ένα στυλό θέλω μισή ώρα. Να διαπραγματεύομαι το "δίκαιο".. πω!
  Σκάλωσα..μένω εκεί ή αφήνομαι στο ρέμα... βοήθεια!

  Μισώ τις στιγμές των αποφάσεων. Ναι! τις μισώ.. αυτό το ρήμα ταιριάζει γάντι.
  Θυμώνω και στεναχωριέμαι..κυρίως όμως φοβάμαι μην πάρω λάθος απόφαση.Καλούμαι να αποφασίσω με ευθύνη για το μέλλον μου. Και εκείνη την στιγμή, δεν θέλεις να κάνεις λάθος.. ξέρεις ότι θα επωμιστείς τις συνέπειες της επιλογής σου. Αναθεματισμένη ενηλικίωση!

  Υπάρχει στα κιτάπια των ψυχοκούκου, ένα σύνδρομο που με ακολουθεί παντού.. θέλω να γίνω Πήτερ Παν! Να ζω στην χώρα του Ποτέ και να πετάω και να περνάω καλά με τους φίλους μου και να μην κάνω τίποτα άλλο ..ποτέ! Καμία ευθύνη και καμία απόφαση... ποτέ!

  Έτσι όταν μου σκάει το τελεσίγραφο Ναι ή όχι.. δυστυχώ εκ φύσης!

  Αυτή τη φορά όμως, νομίζω βρήκα το "κόλπο" για να παίρνω τις σωστές αποφάσεις, χωρίς να φοβάμαι για λάθη πια!

  ..Και μου σκάει το τελεσίγραφο.. Υποφέρω και δυστυχώ σαν να χω πονόδοντο..σπάει το πρόσωπο σαν να υπάρχει αυτός ο συγκεκριμένος πόνος.
  Και αφού μισήσω την μοίρα μου, αποδέχομαι την πραγματικότητα μου, ότι δεν είμαι ο Πήτερ Παν και σηκώνω μανίκια για να πιάσουν δουλίτσα τα little grey cells του Πουαρώ.
  Βάζω κάτω την λογική μου και την στίβω, στηρίζω το κεφάλι μου με το χέρι μου.. τι βάρος! Το μέτωπό μου πρέπει να έχει έκταση 800 χιλιόμετρα εκείνη την στιγμή.

  Η απόφαση που θα με καθορίσει, η επιλογή που θα ορίσει την πορεία μου. Λίστες υπέρ και κατά... και όλα αυτά κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Τι πρέσα!
  Δυο δρόμοι ανοίγονται μπροστά μου.. ή κρατάω αυτό που πιστεύω, αυτό που ξέρω ως τώρα ή ... παραδίδω.
  Βγάζω κάτι ανάσες λες και έρχονται από τα πέλματα.. ακούω τους ήχους μου.. ΦΦΦΦ!!

  Πρώτα απόλα το συναίσθημα και η καυλα μου είναι άχρηστα εκείνη την στιγμή. Θα πρυτανεύσει η λογική..
  ..Τσιγάρο! τζούρα μεγάλη.. χωρίς νικοτίνη δεν γίνεται δουλειά.

  Με μια λέξη, 3 γράμματα, η ζωή μου αλλάζει.
  Μπορώ να μείνω μόνη, να ξαναγίνω "ελεύθερη", βέβαια μπορώ! Σιχτίρ να τελειώσω με όλα αυτά μια και καλή. Φτιάχνω λίστα με τα πράγματα που θα μπορώ να κάνω όταν θα μαι μόνη..μια χαρά θα είναι η ζωή μου και χωρίς τον Κ.
  Με το μυαλό καθαρό, θα ταξιδέψω, θα διαβάζω, θα βγαίνω περισσότερο. Ναι!.. έχω το δίκιο μου, την λογική μου, θα ορίζω και θα κυριαρχώ εγώ την ζωή μου! Τελείωσα με όλα αυτά..!
  Εντάξει στην αρχή θα μου λείπει.. αν απασχολώ συνέχεια τον εαυτό μου με πράγματα, θα τα καταφέρω και θα Τον ξεπεράσω. Μόνο να θυμάμαι, ακόμα και όταν δεν έχω διάθεση.. θα πρέπει να πιέζω τον εαυτό μου να απασχολείται με κάτι για να Τον "ξεχνάει".

  Και άλλο τσιγάρο.. Φφφ! ..μήπως να ξαπλώσω λίγο? Να πάω μια βόλτα? Να φάω κάτι? Για τέτοιες αποφάσεις το μυαλό πρέπει να είναι καθαρό...
  Μπα! δεν θέλω να κάνω τίποτα .. το μόνο που θέλω είναι να αποφασίσω και να ξεμπερδεύω..
  Ναι .. να ξεμπερδεύω με όλα αυτά μια και καλή! Ετοιμάζω το μήνυμα. Μπορώ! Αφού αυτό είναι το σωστό.. αυτό θα κάνω.
  Θα αντέξω! θα βγαίνω, θα γαμιέμαι, θα πίνω και .. δεν ξέρω!
  Βλέπω το μήνυμα έτοιμο τυπωμένο μπροστά μου, φαντάζομαι τον εαυτό μου να το στέλνει και μετά να αισθάνεται ανακούφιση,νέοι ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά μου.. Στείλε το και όλα θα πάνε καλά!
  Μπαίνει και ένα υπέροχο φως από το παράθυρο, θα βάλω ένα soundtrack να κάνω την στιγμή της "απελευθέρωσης" πιο επίσημη!

  Όχι, δεν είμαι έτοιμη ακόμα.. δεν νιώθω καλά με αυτό..δεν..δεν..δεν!!
  Τσιγάρο!.. ακόμα ένας καφές.. Η νικοτίνη θέλει συμμάχους, την καφεΐνη. Σβήνω το μήνυμα μη γίνει καμιά στραβή και πατηθεί τίποτα κατά λάθος. Αυτή η απόφαση έχει τεράστιο βάρος και πρέπει να είμαι σίγουρη! Πρέπει να είμαι σίγουρη.. δις!

  Θα μου λείπει.. Όχι συναισθήματα τώρα! με "αναχαιτώ".. η λογική. Εγώ έχω δίκιο.. Έχω δίκιο! Και να μην έχω δηλαδή ..Αυτή είμαι και σ όποιον αρέσει!

  Να κοιμηθώ? Να πάω μια βόλτα? Να φάω κάτι? πρέπει να έχω καθαρό μυαλό για μια τέτοια απόφαση..! Για μια τ ε τ ο ι α απόφαση.. δις!

  Κωλομυαλό! δεν αντέχω το μυαλό μου!.. γιατί δεν αποφασίζει? Γιατί έρχομαι σε αυτά τα σημεία? Μεγάλο παλούκι να παραδίδεις το δίκιο σου... το δίκιο σου!! δις

  Μπλε και κόκκινο χάπι Φφφφ!!

  Δεν ξέρω πόση ώρα κάθομαι μπροστά από την οθόνη. Πόση ώρα έχει περάσει να βαριανασαίνω και να κρατάω το μέτωπό μου! Να καπνίζω να γέρνω από την μια μεριά στην άλλη..

  ..Θέλω να πάω τουαλέτα.. σηκώνομαι! τι καλή ιδέα να σηκωθώ, μετά την τουαλέτα μπορώ να κοιμηθώ, να φάω κάτι, να πάω μια βόλτα.. θα έρθει η απάντηση μόνη της, ναι αυτό πρέπει να κάνω..να αφήσω την απάντηση να γεννηθεί μόνη της, χωρίς πίεση. Ότι νιώθω και όπου με πάει!

  Μπαίνω στην τουαλέτα και κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω αυτό που βλέπω, αυτό που είμαι..

  Και αυτό είναι το κόλπο! Ο καθρέφτης! Όσο περίεργο και αν ακούγεται, εκείνη την στιγμή ..γεννήθηκε η απόφαση! Για να το πω πιο σωστά, εξαφανίστηκε το δίλημμα. Δεν υπήρχε ποτέ πραγματικά. Τι ήταν?.. Ρωτήστε τον θείο Νεύτωνα. Πάντως ήξερα τι έπρεπε να κάνω και το έκανα. Και μόνο τότε τα κατάλαβα όλα.Όλα ήρθαν στην θέση τους.

  Αργότερα προσπάθησα να καταλάβω πως αυτό το "μαγικό" κόλπο τελικά κατάφερε να με ελευθερώσει από αυτό το χαζό τρυπάκι που είχα μπει.

  Θυμήθηκα το αγαπημένο μου παραμύθι, είναι ένας μύθος του μπάρμπα - Αισώπου "Ο ήλιος και ο άνεμος". Όπου ο ήλιος και ο άνεμος μονομαχούν για να δουν ποιος είναι πιο δυνατός και τελικά κερδίζει ο ήλιος φυσικά.
  Αυτός ο μύθος μου έχει σταθεί καλό φιλαράκι δια βίου. Είναι ένα μικρό αριστούργημα που λέει πολλές μεγάλες αλήθειες και ερμηνεύεται σε πολλά επίπεδα.
  Θα το αναπτύξω σε άλλη φάση για να μην μακρηγορώ.. άλλο!

  Κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Στα "μεγάλα διλήμματα", απλά κοιτάξου στον καθρέφτη σου. Αν δεις ήλιο μένεις εκεί που είσαι, αυτή είναι η σωστή επιλογή. Για να το πω πιο σωστά, δεν υπάρχει καν επιλογή, μόνο παράδοση,γιατί αυτό είσαι..και είσαι καλά!!! Αφήνεσαι και ρέεις. Μπορεί το μυαλό σου να "έφυγε" για λίγο, όμως στο πρόσωπο σου θα δεις όλη την αλήθεια που χρειάζεσαι να ξέρεις.

  Αν δεις άνεμο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επανεξέτασε την θέση σου, δεν είσαι καλά σε αυτό που είσαι.

  .. Πληροφοριακά, έτσι για την ιστορία...

  Ω! Είδα ήλιο!..

  ρέω..

  0a156d1e88bdd3d2551fd0b477d42302.jpg
   
  Last edited: 12 Μαρτίου 2018
  Oggi, yannouli, no_Taboo and 18 others like this.
 2. Μαντλίν

  Μαντλίν Regular Member

 3. rea..

  rea.. ...

  Μαντλίν likes this.
 4. no_Taboo

  no_Taboo Αείκαυλος Contributor

  Per viltade?
   
  rea.. likes this.
 5. yannouli

  yannouli busy mind

  πόσο δύναμη θέλει να αφεθεις...να ρέεις...τι λύτρωση που φέρνει τελικα η αποδοχή...
  Να απολαμβανεις να ρέεις , ρέα :)

   
  open_mind, rea.., Nickpain69 and 2 others like this.