Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σεξ και D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 19 Σεπτεμβρίου 2005.

  1. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το σεξ σε μια D/s σχέση κατά τη γνώμη Σ/σας; Μπορεί να υπάρξει σχέση καθαρά πνευματική ή και σωματική χωρίς σεξουαλική επαφή; Σίγουρα είναι πάνω από όλα εγκεφαλικό παιχνίδι το D/s αλλά αρκεί μόνο αυτό; Μπορεί να λειτουργήσει αν δεν υπάρχει ερωτισμός; Σαρκική έλξη;

    Αφορμή για αυτά τα ερωτήματα μου έδωσαν οι συζητήσεις περί σχέσης D/s ανάμεσα σε str8 άτομα του ίδιου φύλου. Αλλά ακόμα και σε ετεροφυλοφιλικές σχέσεις όπως π.χ. κάποιες Αφέντρες δεν επιτρέπουν την σεξουαλική επαφή ή Αφέντες που κρατάνε τη σχέση σε επίπεδο mentoring. Υφίσταται λοιπόν D/s χωρίς σεξ; Και αν ναι είναι το ίδιο ή υπάρχει ένα μόνιμο αίσθημα ανολοκλήρωσης; Δεν υστερεί δηλαδή απέναντι των σχέσεων που περιέχουν και το σεξ;
     
  2. alnair

    alnair Regular Member

    Νομίζω ότι τα πάντα είναι πιθανόν να υφίστανται μέσα σε μια σχέση, εφόσον αποτελούν προϊόν συμφωνίας και ικανοποιούν αυτά που έχουν ανάγκη και οι Δ/δύο. Το πρόβλημα ξεκινά όταν ένας από τους Δ/δύο παύει να το βλέπει έτσι και θέλει κάτι περισσότερο ή λιγότερο. Οπότε τότε δεν θα πρέπει να ξανασυζητηθούν τα δεδομένα και να επαναπροσδιοριστεί η σχέση?
     
  3. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Χμμμ... αρχίζω να μπερδεύομαι..

    Ενας ίσως απλοϊκός ορισμός του BDSM είναι "σεξ και βία" - συμφωνούν και στα γήπεδα που τραγουδούν "σεξ και βία, η τέλεια συνουσία"  ))

    Άντε να δεχτούμε την απουσία βίας (mind game). Αν αφαιρέσουμε και το σεξ, τί μας μένει;

    Θέλω να πω, το να σε τρέχει η διευθύντριά σου και να σου φέρεται σα σκουπίδι, ή να θαυμάζεις ένα μέντορα και να κρέμεσαι από τα χείλη του, αντιγράφωντας κάθε του κίνηση και λέξη, θα καταγράφεται ως D/s σχέση;;;

    Ρωτάω, δεν απαντάω  
     
  4. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Η αλήθεια είναι πως δεν έχω συναντήσει D/s σχέση απόλυτα πλατωνική.
    Ακόμα και σε επίπεδο mentoring η υποτακτική μαθαίνει να εκφράζει την σεξουαλικότητα της με τους επιθυμητούς τρόπους.
    Οι σκλάβες συγκεκριμένα μαθαίνουν να αποβάλλουν τις όποιες αναστολές τους στο sex μαζί με πολλά άλλα πράγματα.
    Σίγουρα το D/s είνα εγκεφαλικό παιχνίδι, αλλά ένα παιχνίδι που συνήθως κρατάει τον/την sub σε μια έντονη σεξουαλική κατάσταση.
    Από την πλευρά Του Κυρίαρχου ίσως τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά δεν θα έβαζα και στοίχημα.
    Σίγουρα δεν απαιτείται σεξ για να υπάρχει D/s σχέση (βλ. Mentoring) αλλά επαναλαμβάνω πως η αφύπνιση της σεξουαλικότητας του υποτακτικού είναι μέρος της εκπαίδευσης άσχετα εάν ο Μέντορας δεν έχει επαφή με τον/την sub.
     
  5. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Έχει δίκιο η carissa[L_T], όταν μιλάμε εδώ για σεξ δεν εννοούμε απαραίτητα την διείσδυση, μολονότι αυτή δίνει μια άλλη διάσταση στα πράγματα.

    Όσο για την σεξουαλικότητα του Κυρίαρχου, συμμετέχει και αυτή, μην αυταπατάσθε 

    Να κι ένας χρηστικός ορισμός του Κυρίαρχου για τις sub σε μια D/s σχέση:

    Ο χειριστής της ηδονής και της οδύνης σου.
     
  6. proudslave

    proudslave Guest

    Η σεξουαλικότητα έχει πολλές μορφές, ακόμα και ο αυτοερωτισμός είναι σεξουαλικότητα, κάτι που χρησιμοποιείται πολλές φορές σε σχέσεις κυριαρχίας. 'Εχω την εντύπωση όμως και παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτό, ότι σε D/S σχέσεις γυναίκας κυρίαρχου με υποτακτικό άνδρα, η σεξουαλικότητα είναι από την πλευρά της γυναίκας λίγο έως πολύ ανύπαρκτη στις περισσότερες περιπτώσεις - όχι βέβαια σε όλες, ενώ σε σχέσεις κυρίαρχου άντρα με υποτακτική γυναίκα, το σεξουαλικό στοιχείο είναι πολύ έντονο και ίσως πολύ περισσότερο απ'ότι είναι σε ''normal'' σχέσεις. Θα ήθελα επίσης να μεταφέρω μια άποψη που άκουσα συζητώντας με κάποια φίλη μου ότι πολλές γυναίκες υιοθέτησαν υποσυνείδητα τον ρόλο της κυρίαρχης ή της αφέντρας γιατί ακριβώς φοβούνται την επαφή, το άγγιγμα και το πέος του άντρα. Δηλαδή ότι υποσυνείδητα επέλεξαν αυτό το ρόλο αργά στην ζωή τους επειδή πραγματικά ένοιωσαν συναισθήματα φόβου ή αποστροφής για το σεξουαλικό κτήνος που κρύβει μέσα του το ''αρσενικό γουρούνι''... Αυτά.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: σεξ και D/s

    Κι αυτό γιατί η πιο ερωτογενής ζώνη είναι το μυαλό...
    Εκείνο που με ερεθίζει είναι η Επιβολή, η Δύναμη, η Εξυπνάδα... Όταν τα παίρνω αυτά ακόμη και μέσα από σχέση πλατωνική με Τον Μέντορα, όπως αναφέρει και η carissa δεν παύει από το να ξυπνά μέσα μου τη σεξουαλικότητα μου.

    Οπότε βασισμένη στην άποψη μου, η οποία συμφωνεί με την άποψη της carissa και Του DreamMaster, πως σεξ δεν είναι η διείσδυση, αλλά σε όλα το Ds είναι άκρως ερωτικό, θα έλεγα πως ενώ μπορώ η ίδια να κατανοήσω πως μπορεί να υπάρχει η μη φανερή παρουσία του ερωτισμού, δεν μπορώ να κατανοήσω την απόλυτη απουσία του στη σχέση.

    Αυτό ίσως να είναι διαφορετικό, όταν κάποια/ος σκλάβα/ος υπηρετεί κάποιο ζευγάρι. Εκεί το ερωτικό στοιχείο μάλλον θα εκφράζεται προς το φύλο το οποίο έλκύει ερωτικά τη/ο η/ο σκλάβο.
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Απλά το κερασάκι στην τούρτα.

    (Άλλο το σέξ και άλλο ο ερωτισμός)
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    Ακόμα και σε μια Μεντορική σχέση, η μεταφορά γνώσης από τον έναν στον άλλον μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά. Κάποιος διψάει για γνώση και κάποιος την παρέχει. Είναι μια "διείσδυση" και αυτό 

    Όλα μπορούν να είναι αποπνέουν ερωτισμό. Ερωτικό μπορεί να γίνει ένα τριαντάφυλλο, μπορεί να γίνει ένα αγγούρι, μπορεί να γίνει ένας βραστήρας  

    Τα πάντα είναι στο μυαλό μας. Το σεξ πηγάζει από εκεί.
    Άλλωστε πόσοι αισθάνονται απατημένοι γιατί ο σύντροφος τους κοιτάξε ή φλέρταρε κάποιο άλλο πρόσωπο; Αρκετοί  

    Αστάρτη
     
  10. alnair

    alnair Regular Member

    Στην παραπάνω συζήτηση απλώς να προσθέσω ότι μία από τις πολλές έννοιες της λέξης συνουσία στα αρχαία ελληνικά (πέρα από τη σεξουαλική συνεύρεση) είναι και η "σχέση/επαφή με δάσκαλο - παρακολούθηση της διδασκαλίας του"
     
  11. lorelai

    lorelai Guest

    Άλλο το σεξ και άλλο ο ερωτισμός. Θα συμφωνήσω εν μέρει. Ο ερωτισμός συνήθως οδηγεί στο σεξ και το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός υγιούς εκδηλώμενου ερωτισμού. Για μένα είναι σχεδόν έννοιες ταυτόσημες. Η ατμόσφαιρα και οι συνθήκες που θα οδηγήσουν στην σεξουαλική συνεύρεση είναι το άλφα και το ωμέγα για άκρως ικανοποιητικές σεξουαλικές επαφές. Το να στερείται η σκλάβα ή η υποτακτική από το να δίνει διέξοδο στις σεξουαλικές της ανάγκες και επιθυμίες μπορεί να οδηγήσει στην ανεύρεση νέου Κυρίαρχου, στην αντίδρασή της σε κάποιες μεθόδους που θέλει να εφαρμόσει ο Κυρίαρχός της και σε αισθήματα αυτοαμφισβήτησης της θυληκότητάς της και αμφισβήτησης του Κυριάρχου της.

    Από την άλλη ο Κυρίαρχος εκτονώνει τον ερεθισμό του εφαρμόζοντας όλο και πιο σκληρές πρακτικές. Οσο πιο πολύ περιορίζει την ικανοποίησή του τόσο και θα οδηγείται στο να γίνει ένας ακραίος σαδιστής. Το να μείνει μια τέτοια σχέση σε καθαρά εγκεφαλικό επίπεδο το δικαιολογώ όπως είπε η tender lilly στην φάση της εκπαίδευσης του υποτακτικού στοιχείου. Αλλιώς και θα συμφωνήσω μαζί της ποιος λόγος; Και τέλος για μένα ισχύει το αντίθετο από αυτό που είπε ο MasterJp. H τούρτα είναι το σεξ, το κερασάκι είναι το D/s. Γιατί η βάση(τούρτα) για μένα είναι οι φυσιολογικές ορμές μου και η ανάγκη για σεξουαλική ικανοποίηση. Αυτό που το κάνει πιο ενδιαφέρον και ξεχωριστό από μία άλλη οποιδήποτε σεξουαλική σχέση είναι το D/s (κερασάκι).
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Θα επιμείνω στο ότι το σεξ δεν είναι μόνο διείσδυση, ειδκά όταν μπορείς να έρθεις σε οργασμό ακολουθώντας μόνο την φωνή Του, χωρίς άγγιγμα. Δυνατή εμπειρία και την συνιστώ ανεπιφυλακτα.
    Το σέξ επίσης για τους ανθρώπους του M/s είναι ο υπηρέτης, το μέσον πολλές φορές για να επιτύχουν άλλους στόχους.
    Παίρνει πολλές μορφές, όπως αυτή της επιβράβευσης, ταπείνωσης, αποκορύφωσης και τελικής εκτόνωσης, αν και η αποκορύφωση για μια σκλάβα συνήθως έρχετε μετά το σεξ. Η στέρηση μπορεί να ισοδυναμεί με τιμωρία ή με ισχυρό εργαλείο εκπαίδευσης πάνω στον έλεγχο, αυτοέλεγχο και την υπομονή.
    Στο M/s το σέξ είναι το κερασάκι της τούρτας. Διευκρινίζω το M/s γιατί το D/s είναι μια πολύ γενική κατηγορία.