Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σεξ και D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 19 Σεπτεμβρίου 2005.

  1. lorelai

    lorelai Guest

    Ναι φυσικά και το σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση. Για μένα όμως τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επαφή των σωμάτων και την διείσδυση. Ασε που δεν μου αρέσει να σκέφτομαι ότι το σεξ είναι ο υπηρέτης και το μέσο αλλά το αντίστροφο, ότι δηλαδή όλα τα υπόλοιπα είναι τα μέσα για το είδος της σεξουαλικής επαφής που με ικανοποιεί. Συμφωνώ με αυτά που λέει η carissa για την στέρηση που μπορεί να ισοδυναμεί σε τιμωρία ή εκπαίδευση αλλά εξαρτάται από την συχνότητα με την οποία χρησιμοποιείται αυτό. Αν είναι μια συνήθης πρακτική με βάζει σε σκέψεις στο κατά πόσο ο Κυρίαρχός μου πέρα από υποτακτική του με βλέπει και ως ένα σεξουαλικό πλάσμα ή όχι. Για μένα η καλή και συχνή σεξουαλική ζωή (στην οποία περιλαμβάνεται η διείσδυση) είναι σημάδι καλής και υγιούς σχέσης. Την στέρηση για μεγάλα χρονικά διαστήματα θα την εκλάμβανα ως κάτι αρνητικό και θα περνούσα σε μία φάση ενδοσκοπική και διαλόγου με τον Κυρίαρχό μου. Δεν ξέρω τι είναι ή δεν είναι στο M/s ή στο D/s το σεξ στο δικό μου πάντως D/s δεν είναι σίγουρα το κερασάκι. Πάντα όμως μιλάω από την πλευρά της υποτακτικής και εκείνης που δεν βιώνει το lifestyle.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: σεξ και D/s

    Θα συμφωνήσω με Τον MasterJp και την carissa.. Αν το σέξ ήταν στη σχέση μας με Τον Κύριο Electro-pain η τούρτα και όχι το κερασάκι, τότε μάλλον δεν θα υπήρχε πια σχέση, μια και η απόσταση και η αδυναμία για μεγάλα διαστήματα για οποιαδήποτε φυσική επαφή, θα έκανε αδύνατη την συνέχιση της σχέσης.

    Μπορώ να ζήσω χωρίς σεξ, εννοώντας την διείσδυση, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Κυριαρχία και την Επιβολή και τις διαταγές Του.

    Όταν έρχομαι σε οργασμό με μια διαταγή Του, χωρίς να έχει προηγηθεί πολλές φορές ούτε καν ερωτική συζήτηση, όταν μου Επιβάλλεται, όταν νιώθω το δέος που δημιουργεί η επαφή μου με το μυαλό Του, τη δύναμή Του και όλο μου το σώμα αρχίζει να τρέμει και με μια Του λέξη φτάνω σε απίστευτη κορύφωση, βιώνω κάτι που ποτέ δεν βίωσα σε σεξ, όσο καλό κι αν ήταν πρίν Τον Κύριο μου.

    Για να μην παρεξηγούμαι, λατρέυω το σεξ, και το απολαμβάνω απίστευτα.

    Απλά για μένα η απίστευτη ολοκλήρωση συμβαίνει όταν έρχεται το σώμα μου σε οργασμό μέσα από το μυαλό το οποίο Εκείνος έχει Κατακτήσει.
     
  3. lorelai

    lorelai Guest

    Μα ούτως ή άλλως για να φτάσεις σε οργασμό, για τις γυναίκες μιλάω, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να νιώσεις ψυχή τε και σώματι, με έμφαση στην ψυχή, δοσμένη σε έναν άνθρωπο ή τουλάχιστον να νιώσεις κάτι για τον σεξουαλικό σου παρτενέρ. Ο γυναικείος οργασμός είναι πρωτίστως εγκεφαλική υπόθεση και μετά σωματική. Οπότε είτε μιλάμε για D/s, M/s ή vanilla σχέσεις το θέμα είναι εγκεφαλικό. Δεν χρειάζεται, μιλώντας από προσωπική μου εμπειρεία, mind plays εξ ολοκλήρου για να ολοκληρώσω αφού το μυαλό μου έχει ήδη κατακτηθεί.
     
  4. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Ελπίζω σε αυτό το κάτι να συμπεριλαμβάνεται και η σκέτη ωμή ζωώδης σεξουαλική επιθυμία για ένα κορμί.  
     
  5. lorelai

    lorelai Guest

    Για μένα ποτέ δεν ήταν μόνο σκέτη ωμή ζωώδης σεξουαλική επιθυμία για ένα κορμί όπως το θέτεις carissa οπότε δεν μπορώ να απαντήσω καταφατικά.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    lol carissa!

    Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έχω κάνει πολλές φορές σεξ χωρίς να υπάρχει τίποτα πέρα από " σκέτη ωμή ζωώδης σεξουαλική επιθυμία για ένα κορμί".
    Διαχώριζα πάντα, το σεξ για χάρη του σεξ και της σωματικής απόλαυσης, από το εγκεφαλικό.
    Δεν δινόμουν ψυχικά, παρά μόνο σε μετρημένες περιπτώσεις.
    Και πάντα ερχόμουν σε οργασμούς, ακόμη και όταν έτυχε να έχω one night stand.
    Οπότε δεν είναι για όλες τις γυναίκες "απαραίτητη προϋπόθεση είναι να νιώσεις ψυχή τε και σώματι, με έμφαση στην ψυχή, δοσμένη σε έναν άνθρωπο", μια κι εγώ γυναίκα είμαι  
    Για μένα άλλο το σεξ κι άλλο η ψυχική σύνδεση που μπορεί να νιώσεις για κάποιο.

    Προσωπικά ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη που έβλεπα σε μερικές φίλες μου, να ωραιοποιώ και να προσδίδω συναισθήματα εκεί που δεν υπήρχαν για να μην νιώθω ένοχη που κάνω σεξ, ή να πρέπει να είμαι ερωτευμένη. Ακόμη κι όταν ήμουν γεμάτη ενοχές για την σεξουαλικότητα μου, δεν μπορούσα να λέω ψέματα στον εαυτό μου ή να μπαίνω στη διαδικασία των συνηθισμένων παιγνιδιών, όταν δεν είχα ούτε χρόνο αλλά ούτε και διάθεση γι΄αυτά.

    Αν τύγχανε να συμπέσουν, σεξουαλική ένταση και ψυχική σύνδεση, ήταν βέβαια αλλιώς. Αλλά σπάνιο.

    Ερωτεύτηκα 3 φορές σ΄ όλη μου τη ζωή, οπότε μάλλον με εξαίρεση τα 10 χρόνια γάμου, και τα 2 χρόνια που κράτησαν οι σχέσεις εκείνες, όλα τα υπόλοιπα θα ήμουν μες τη στέρηση.  
    Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως ένας από τους λόγους που το σεξ δεν είναι το σημαντικότερο για μένα τώρα, να είναι το γεγονός πως το χόρτασα. Αυτός ήταν και ο λόγος που για ένα χρόνο έκανα απόλυτη αποχή, γιατί ένιωθα πως δεν μπορεί πρέπει να υπάρχει κάτι παραπάνω. Και το βρήκα….

    Και το σεξ, σ΄αυτό που βρήκα, παρά το ότι είναι το καλύτερο σεξ απ΄οτιδήποτε έχω βιώσει μέχρι σήμερα, είναι απλά το κερασάκι… 
     
  7. lorelai

    lorelai Guest

    Για να είμαι κι εγώ απόλυτα ειλικρινής με την σειρά μου θα πω ότι ποτέ δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ σεξ χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω. Ισως είμαι και η μειοψηφία ποιος ξέρει. Απλά ποτέ δεν αντιμετώπιζα το σεξ ως απλά και μόνο να μου φύγει η "καύλα" που λένε. Οχι γιατί όπως είπε η lara[Ε-p] περίμενα τον ιππότη πάνω στο άσπρο ή στο μαύρο άλογο (διαλέξτε χρώμα) απλά γιατί έτσι είμαι. Από ότι θυμάμαι σεξ της μίας βραδιάς που έτυχε να κάνω το σκυλομετάνιωσα γιατί δεν μου πρόσφερε τίποτα. Πώς να νιώσω ηδονή από ένα άτομο που απλά το έβλεπα σαν ένα κομμάτι κρέας (ωραίο μεν) αλλά τίποτα άλλο δε; Και πραγματικά πίστευα ότι οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν το ίδιο. Να είναι καλά το φόρουμ που σε κάνει να συνειδητοποιείς πράγματα και καταστάσεις κάλλιο αργά παρά ποτέ. Δεν μπόρεσα επίσης ποτέ να διαχωρίσω όταν κάνω σεξ το σωματικό από το ψυχικό αν και έτυχαν περιπτώσεις φυσικά που συνέβη αλλά οι περισσότερες σεξουαλικές μου επαφές ήταν με άτομα που με συνέδεε κάτι αλλιώς το έβλεπα σαν χάσιμο χρόνου και κόπου.Ισως ήμουν και τυχερή στη ζωή μου που οι άνθρωποι που αγάπησα μου χάρισαν και μακροχρόνιες σχέσεις αλλιώς ίσως να ένιωθα την στέρηση όπως λέει η lara[E-p]. Και δεν μιλάω για έρωτα απαραίτητα lara[Ε-p]. Μιλάω και για περιπτώσεις που νιώθεις να σε συνδέει κάτι με έναν άνθρωπο. Το ψυχικό για μένα δεν σημαίνει απαραίτητα έρωτας ή αγάπη. Ισως δεν εξήγησα καλά αυτά που ήθελα να πω. Οπως και να έχει για μένα το σεξ είναι και θα παραμείνει εκδήλωση σωματικής και ψυχικής επαφής. Και επειδή παιδεύουμαι το κερασάκι και την τούρτα πολύ και για να μην είμαι εκτός μόδας ψηφίζω σεξ για τούρτα.
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Μια και πιάσαμε τις εκμυστηρεύσεις, εγώ κορίτσια και με ενοχές το αντιμετώπησα κάποιες φορές, ειδικά σε νεότερη ηλικία, και στην αναζήτηση για τον Ιππότη με λάθος τρόπο είχα υποπέσει και έμαθα πως δεν χρειάζονται οι ενοχές όταν επιλέγεις συνειδητά να ικανοποιήσεις σωματικές ανάγκες με κάποιον που σε ελκύει σεξουαλικά και το ψυχικό δέσιμο βίωσα και γενικά συνειδητοποίησα πως το σέξ από μόνο του δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια σωματική λειτουργία που προτιμώ να κάνω όπως είπατε και οι δύο σας όταν υπάρχει αυτό το παραπάνω που το αναγάγει σε μουσική της ψυχής (όχι από άποψη τεχνικής).
    Ίσως για αυτό να έχει γίνει το κερασάκι που πάντα μασουλάω με την ικανοποίηση της γάτας που τρώει το καναρίνι, ίσως γιατί το κάτι το παραπάνω με εξιτάρει και με απογειώνει και με εκσφεντονίζει και με στέλνει σε τροχιές πάνω απ'οπουδήποτε.

    Τέλος, θα συμφωνήσω και με τις δύο σας, το λατρεύω το σέξ και ως γυναίκα ένα έχω μόνο να πώ σκεπτόμενη και τα βαθιά γεράματα....364]



    Και για έκτακτες ανάγκες...
     
  9. meira

    meira Regular Member

    Να είσαι καλά sis, ήμουν μέσα στην μαυρίλα πρωί Τρίτης 07:42... μ' έκανες και γέλασα με την καρδιά μου  
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    hehehehe!
    Πολύ καλό carissa.. ty!
     
  11. nightingale

    nightingale Regular Member

    Απάντηση: σεξ και D/s

    Αν και το νημα ειναι παλιο, πιστευω πως το θεμα του ειναι διαχρονικο. Μπορει να υπαρξει D/s σχεση χωρις σεξ? Κατα τη γνωμη μου μπορει, αν σεξ= διεισδυση. Ταυτοχρονα ομως τετοιου ειδους σχεση δεν υφισταται χωρις εναν βαθυ και διαρκη ερωτισμο να πλαναται στον χωρο, ο οποιος καθιστα εφικτο το οποιο "mind gaming" του Κυριαρχου προς τον υποτακτικο.
     
  12. XSU

    XSU Regular Member

    Απάντηση: σεξ και D/s

    Συμφωνώ απόλυτα. Δεν το καταλαβαίνω και εγώ...