Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σεξ κ σκλαβοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος τασος0, στις 30 Ιουνίου 2005.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Τα παρακάτω αναφέρονται αυστηρά σε εκπαίδευση σκλάβας as property. Δεν αφορούν sessions, kinky play, learning the ropes ή οτιδήποτε σχετικό.

    Η άρνηση της σεξουαλικής ικανοποίησης, όπως και η επιβολή της, μπορούν να και, τις περισσότερες φορές, είναι μέρος της εκπαίδευσης του sub Tender_Lily.

    Ο στόχος της εκπαίδευσης δεν είναι η σεξουαλική ικανοποίηση του υποτακτικού αλλά η βελτίωσή του (ουσιαστικά η τελειοποίηση του αν και ακούγεται υπερβολικό) στα θέματα που ενδιαφέρουν τον Κυρίαρχο (κατα συνέπεια και τον ίδιο τον υποτακτικό αλλοιώς δεν θα επέλεγε να εκπαιδευτή από τον συγκεκριμένο Κυρίαρχο). Θέματα που έχουν να κάνουν με ικανότητες και συμπεριφορές του υποτακτικού.

    Ένας από τους στόχους της εκπαίδευσης είναι και ο έλεγχος της libido του υποτακτικού και αυτό σημαίνει πως η σκλάβα θα εκπαιδευτεί τόσο να απέχει της σεξουαλικής ικανοποίησης όσο και να έρχεται σε οργασμό με μιά εντολή.

    Από την οπτική αυτή γωνία δεν έχει σημασία το πως νοιώθει η σκλάβα για το θέμα, εφ' όσον έχει δώσει την συγκατάθεση της να εκπαιδευτει, το πώς δεν την αφορά. Όπως είπα σε άλλο μου post, ο στόχος ή οι στόχοι τη ς εκπαιδευσής της πρέπει να της είναι γνωστοί πριν αυτή αρχίσει.

    Δεν θεωρώ πως η πραγματική εκπαίδευση (ιδιαίτερα μιας άπειρης sub) μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Πρέπει να προηγηθούν μακροσκελέις συζητήσεις ωστε να της δωθεί η ευκαιρία ν' αντιληφθει περι τίνος πρόκειται.

    ¶λλο οι φαντασιώσεις, άλλο ένα ή περισσότερα sessions και άλλο η πραγματική εκπαίδευση.

    Όσον αφορά την ερώτισή σου αν θα γίνει μια submissive bitch, πριν απαντήσω θα ήθελα να προσδιορίσεις τι ονoμάζεις submissive bitch.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: σεξ κ σκλαβοι

    Master Jp, εννοώ ότι η sub δεν παύει να είναι γυναίκα που αν αφήσει τον εαυτό της να νιώσει ανικανοποίητος, εκτός εκπαίδευσης που είναι μία ειδική συνθήκη, τότε θα έχει αντιδράσεις ανικανοποίητης γυναίκας ακόμα και στα μικρά περιθώρια έκφρασης που έχει ως sub. Δηλαδή, μπορεί να εμφανίσει αντανακλαστικά SAM που κανονικά δεν είχε, να προσπαθήσει να υποσκάψει τον Κυρίαρχο και γενικά να εκδηλώσει την αντίθεση της με τρόπο υπόγειο και όχι ιδιαίτερα καλοπροαίρετο. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται μία submissive bitch, νομίζω  
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Τι σημαίνει "ανικανοποίητος, εκτός εκπαίδευσης" και σε ποιά περίοδο αναφέρεται;

    Φυσιολογική και αναμενόμενη αντίδραση στα αρχικά στάδια της εκπαίδευσης της.
    Όσο περισσότερο αυξάνεται η ανταλλαγή εξουσίας (Power Exchange) περνόντας από το συνειδητό στο ασυνείδητο, τόσο ελλατόνωνται αντιδράσεις αυτής της μορφής.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Για το διάστημα της εκπαίδευσης μίας υποψήφιας σκλάβας δε νομίζω να τίθεται θέμα αν θα είναι ή όχι ικανοποιημένη με την απαγόρευση σεξουαλικής εκτόνωσης, εφόσον έχει αποδεχτεί τη διαδικασία.

    Το σχόλιό μου αναφερόταν στο διάστημα εκτός εκπαίδευσης.

    Σε τελική ανάλυση, Master Jp, η απαγόρευση οργασμού στην εκπαιδευμένη σκλάβα έστω, και σε τέτοιο βαθμό (η απαγόρευση) που να δημιουργεί αίσθηση στέρησης, βρίσκετε ότι είναι τακτική ανδρός σοφού;  
     
  5. minion

    minion New Member

    Η σεξουαλική ικανοποίηση πρέπει να δίνεται τουλάχιστον ως ανταμοιβή για την καλή συμπεριφορά και πορεία του εκπαιδευόμενου. Και μέσα από την γενναιόδωρη ανταμοιβή και την επιβράβευση ο κυρίαρχος αναδεικνύει το κύρος του και το μεγαλείο του. Αντίστοιχα λειτουργεί και η τιμωρία η οποία πρέπει σχεδόν να αγγίζει τα όρια ανοχής του υποτακτικού. Και όλα αυτά για οποιαδήποτε φάση, είτε εκπαίδευσης, είτε μετέπειτα...
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Μετά την εκπαίδευσή της (άν δεχθούμε πως η εκπαίδευση έχει τέλος, κατά την γνώμη μου δεν έχει) δεν θα έχει τόση σημασία για αυτήν Tender_Lily, άλλα πράγματα θα είναι περισσότερο σημαντικά από το αν θα εκτονωθεί σεξουαλικά και πότε.

    minion: σίγουρα πρέπει να υπάρχει επιβράβευση, όχι απαραίτητα σεξουαλικής μορφής όμως. Το άτομο, που συνειδητά αποφασίζει να εκπαιδευστεί ως slave δεν πρέπει να το κάνει ορμόμενο απλά από την αναζήτηση σεξουαλικής ικανοποίησης.
    Όπως είπα και πρίν άλλο φαντασιώσεις, άλλο session και άλλο το slave training. Ο βασικός του στόχος και επιθυμία πρέπει να είναι να γίνει καλύτερο, για τον εαυτό του και για τους στόχους που το ίδιο έχει θέσει στον εαυτό του (να γίνει slave) και κατ' επέκταση για τον Αφέντη του (ή στην κατα πολύ δυσκολώτερη περίπτωση του εκπαιδευτηρίου για την πλειονότητα των Dominants). Γι αυτό το άτομο το "μπράβο" του εκπαιδευτή του έχει μεγαλύτερη αξία από έναν οργασμό.
     
  7. minion

    minion New Member

    Και σε αυτή την περίπτωση τη σεξουαλική ανάγκη την καταργούμε εντελώς, MasterJP; Απάντηστε μου σε αυτό αν θέλετε...

    Οι ανάγκες του σώματος πάντα βρίσκουν τρόπο να τραφούν. Δεν είναι τυχαίο που στα σωφρονιστικά ιδρύματα ανθίζει η ομοφυλοφιλία σε μεγαλύτερο ποσοστό απ'ότι στην έξω κοινωνία...

    Αν ο ίδιος ο εκπαιδευόμενος απαρνηθεί αυτή του την ανάγκη, τότε δεν το συζητάμε (για πόσο καιρό όμως θα αντέξει, το συζητάμε)
    Αν όμως δεν την απαρνηθεί? Εσείς MasterJP το επίτρεπετε αυτό; Δίνετε αυτό το δικαίωμα στους εκπαιδευόμενούς σας? Και αν το δίνετε αλλά ο ίδιος δεν το παρέχετε, τότε με ποιες ευλογίες σας και ποια άδειας σας ο άμοιρος εκπαιδευόμενος θα αναζητήσει να καλύψει αυτή την ανάγκη του?
     
  8. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Oι ανάγκες του καθένα είναι διαφορετικές καθώς επίσης και το πώς αντιλαμβάνεται κανεις το slavery είναι διαφορετικό. Και όπως είπε πρίν και ο MasterJp, οι στόχοι και οι λεπτομέρειες του training πρέπει να κουβεντιάζονται απο πρίν. Για άλλους το σεξ είναι προυπόθεση βασική, για άλλους πάει σε δεύτερη μοίρα.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αν και θεωρώ πως η απάντηση στις ερωτήσεις σου είναι αυτή που έδωσε η odalisque, minion, θα απαντήσω κάπως αναλυτικότερα διατυπώνοντας και κάποιες σκέψεις για το τί είναι η εκπαίδευση μιας σκλάβας για μένα. Τα παρακάτω αναφέρονται σε σκλάβες και όχι σκλάβους καθώς με τους δεύτερους η εμπειρία μου είναι μηδενική και δεν γνωρίζω αν μπορουν να γενικευθούν την στιγμή που η γυναικεία φυσιολογία και ψυχολογία είναι αισθητά διαφορετική από την ανδρική. Κρατάω όμως τα λόγια του ipakouos σε άλλο thread

    Συμφωνώ ως πρός τα σωφρονιστκά ιδρύματα, μην ξεχνάς όμως πως όσοι βρίσκονται εκεί δεν το κάνουν από επιλογή και από βαθεία επιθυμία να ζήσουν με αυτό τον τρόπο. Τα τραβεστί λένε "και στο μπουκάλι να με βάλεις θα το κάνω με τον φελό", γνωρίζω και αγνωρίζω την σημασσία της έκφρασης αυτής, που περιγράφει με σαφήνεια την "εξάρτηση" ενός ατόμου "εναλλακτικής σεξουαλικότητας" από την σεξουαλική ικανοποίηση και, λίγο ή πολύ όλοι σε αυτό το lifestyle είμαστε άτομα αυτού του τύπου. Δεν αγνοώ και δεν υποβαθμίζω λοιπόν τις σεξουαλικές ανάγκες του υποτακτικόυ, που από την εμπειρία μου βρίσκονται πολύ πάνω από τον μέσο όρο.

    Η εκπαίδευση όμως μιας σκλάβας δεν έχει σαν στόχο την σεξουαλική ικανοποίηση της (αυτό δεν σημαίνει πως την καταργεί ή αγνοεί την αξία της). Η εκπαίδευση μιας σκλάβας έχει σαν στόχο να την φέρει πιο κοντά στις απαιτήσεις του Κυρίου της ή των εν δυνάμει Κυρίων της όπως προανέφερα.

    Πρεσβεύω, όπως είπα σε άλλο μου post, πως κάθε Αφέντης εκπαιδεύει για τον εαυτό του, υπάρχουν όμως κάποια χαρακτηριστικά που όλοι οι Masters που γνωρίζω εκτιμούν σε μιά σκλάβα, όπως ταπεινοτητα, αυταπάρνηση, βαθειά και ισχυρή επιθυμία να ικανοποιήσει τον Αφέντη της, να βάλει τις δικές του επιθυμίες και ανάγκες πρίν απο τις δικές της, άσχετα με το που, πότε και ποιός είναι παρών. Όλα αυτά βρίσκονται στο μυαλό της σκλάβας αλλά, όπως και οι φαντασιώσεις, έχουν να κάνουν μέ την δική της οπτική γωνία και όχι με την οπτική γωνία του ιδιοκτήτη της. Στόχος της εκπαίδευσης λοιπόν είναι να διδάξει στην σκλάβα πως παντού και πάντα θα χρησιμοποιεί πρώτα την οπτική γωνία του Αφέντη της και μετά την δική της. Αν είναι εφικτό; Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως είναι. Αν η σκλάβα αντλεί (εφάμιλη) ικανοποίηση από αυτό ; Η απάντηση είναι η ίδια όπως και στην προηγούμενη ερώτιση.

    Επαναλαμβάνω, για άλλη μια φορά πως δεν αναφέρομαι σε άτομα απλά kinky, play subs or play slaves or even "common" subs. Αναφέρομαι στα εξαιρετικά σπάνια και πολύτιμα εκείνα άτομα που αποκαλώ natural submissives και που ή ίδια τους η φύση θα τα οδηγήσει στην αναζήτηση του slave training και των υψηλών του απαιτήσεων.

    Όχι λοιπόν, η εκπαίδευση δε καταργεί την σεξουαλική ικανοποίηση της σκλάβας, της μαθαίνει όμως να την αντλεί από αυτά που αποφασίζει ο Αφέντης της, την στιγμή που θα το αποφασίσει ο Αφέντης της και με τον τρόπο που θα αποφασίσει ο Αφέντης της και, πάλι απο προσωπική εμπειρία, η ικανοποίηση αυτη μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμη και από τις βαθύτερες φαντασιώσεις της. Η επιλογή όμως ΔΕΝ είναι δική της, όπως και σε καμία άλλη εκδήλωση της κοινής τους ζωής.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν ξέρω πως συμβαίνει γενικά, μπορώ μόνο να μοιραστώ τη δικιά μου εμπειρία επί του θέματος, και ίσως δώσει κάποιες απαντήσεις.

    Αν μάλλον κάποιος μου έλεγε πριν μερικά χρόνια κάτι τέτοιο, μάλλον θα χαμογελούσα υπεροπτικά και θα έλεγα πως μαζί μου αυτό δεν μπορεί να συμβεί! Και θα ήμουν λάθος…όπως εξάλλου και σε πολλά άλλα.  

    Όταν όλα συμβούν όπως τα Ανέφερε Ο MasterJp, στη σωστή στιγμή, με τους σωστούς τρόπους, τότε απλά φαίνονται όλα πολύ φυσικά και δεν καταπιέζουν.

    Το γεγονός πως μαζί με όλα και η σεξουαλικότητα μου, ανήκει Στον Κύριο μου τώρα πια μου φαίνεται φυσιολογικό, αν και δεν ήταν πάντοτε έτσι.

    Αλλά όπως και πάλι Είπε O MasterJp τώρα μπορώ να έρθω σε οργασμό με μια εντολή που μπορεί να δοθεί στο άσχετο ενώ συζητάμε για θέματα που δεν αφορούν το σεξ ή μπορώ να συγκρατήσω τον οργασμό μου ακόμη κι όταν είμαι στα πρόθυρα του, με μια ανάλογη εντολή.
    Το μπράβο Του, για την υπακοή μου και την ικανοποίηση που Του προσφέρω μ΄ αυτή, με γεμίζει…αν και πάει πολύ πέρα απ’ αυτό. Με ικανοποιεί ο έλεγχος που Εξασκεί πάνω μου, η βεβαιότητα πως είναι δικιά Του και μόνο υπόθεση εμένα με απελευθερώνει και με κάνει να νιώθω ασφαλής..

    Πέραν τούτου, με το να παραδώσω τον έλεγχο της σεξουαλικότητας μου σ Αυτόν, αφήνει εμένα ελεύθερη από φόβους και ενοχές που είχαν να κάνουν με την ευθύνη που ένιωθα βαριά στους ώμους μου, το να επιλέγω μόνη μου με ποιόν να κάνω σεξ και για ποιους λόγους.
    Και παρά το ότι έζησα και μακριά Του, όλως παραδόξως ποτέ δεν ένιωσα την επιθυμία για Οποιονδήποτε άλλο άντρα.
    Πως έγινε αυτό? Δεν έχω ιδέα..
    Αλλά οι σεξουαλικές μου ανάγκες παλιά ικανοποιούνταν με σεξ, τώρα με όλα τα υπόλοιπα συμπεριλαμβανομένου και του σεξ.

    Ελπίζω να απάντησα στην ερώτηση σου slave0  

    η λάρα Του
     
  11. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Πιστεύω ότι κάθε πραγματική σκλάβα που είχε την τύχη να είναι ιδιοκτησία ενός πραγματικού Αφέντη, έχει βιώσει την σεξουαλική αποχή. Μόνιμα δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Ίσως αν κατανοήσει η σκλάβα ποιός είναι ο λόγος που αυτή η κατάσταση προσφέρει ικανοποίηση στον Αφέντη της, θα μπορούσε να γίνει. Το δυσκολότερο κομμάτι πιστεύω για τη σκλάβα είναι η στέρηση οργασμού και όχι τόσο η αποχή από το σεξ.
     
  12. Katerine

    Katerine New Member

    Mε έχει εντυπωσιάσει το επίπεδο της απόλυτης υπαταγής που μπορεί
    να δείξει κάποιος-κάποια στον άνθρωπο που τον εξουσιάζει!
    Μάλλον αυτό πρέπει να είναι ο απόλυτος έρωτας, η απόλυτη ταύτιση.
    Προσωπικά δεν έχω βιώσει ποτέ ούτε κατά προσέγγιση αυτό το συναίσθημα της απόλυτης παράδοσης και φαντάζομαι πως όποιος το νιώθει,πρέπει να αισθάνεται και μεγάλη δύναμη μέσα από αυτό,τη δύναμη να παραδίδεις την ύπαρξη σου σε έναν άλλο άνθρωπο απόλυτα.

    Δεν ξέρω προσωπικά αν είμαι σε θέση να βιώσω κάτι τέτοιο,θα το ήθελα πολύ πάντως.Επίσης δεν ξέρω ποιος άντρας θα μπορούσε να μου εμπνεύσει ένα τέτοιο συναίσθημα και επιθυμία.
    Ίσως ο εκπρόσωπος του θεού στη γη.