Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

υποτακτική ναι μεν..αλλά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Ιουλίου 2014.

  1. Εφόσον μιλάμε για μια σχέση όπου οι εμπλεκόμενοι έχουν δεθεί μέσα από κοινές εμπειρίες της καθημερινότητας δεν υπάρχουν ταμπέλες και δεν ακολουθούνται κανόνες.
    Όταν δεν είμαι καλά γιατί κάτι συναίβει στην δουλειά ας πούμε, μην περιμένεις να βρεθούμε και να είμαι έτοιμη να πέσω στα γόνατα η να φάω το γνωστό και αγαπημένο μου μαστίγιο στα οπίσθια μέχρι να βγάλουν φλόγες. Αγκαλιές και χάδια θα θέλω προφανώς.
    Όλα έχουν την ώρα τους. Υποτακτική ναι μεν.. αλλά!
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Αυτο που οι περισσότεροι κινκυ δεν καταλαβαινουν... ειναι οτι η βια στις σχέσεις κ/υ ειναι τρόπος ένδειξης τρυφερότητας...
    Σε κάθε περιπτωση, εξαρτάται από τη σχέση...και τους ανθρώπους. Αλλά αν θέλουμε να μιλάμε για D/s τότε ναι, περιμένω, οταν βρεθουμε και είναι πτώμα, να πέσει στα γόνατα και να φάει και το μαστίγιο και τις αγκαλιές κτλ κτλ ανάλογα με την δική μου εντολή και απόφαση. Αλλιώς ας το ονομάσουμε κινκυ. Ας το ονομάσουμε εκπαίδευση. Ας το ονομάσουμε κάτι άλλο πάντως γιατί κάτι άλλο είναι.

    Σχέση ειπαμε. Όχι 2 μήνες γνωριμία και δοκιμή. Συσχετισμός που έχει γίνει σχέση μέσα απο το χρόνο.
     
  3. Noardos

    Noardos Regular Member

    Ναι! Το βρήκες! Κακό πράγμα οι κανόνες απα πα.....
    Αυτό λέγεται οριακή διαταραχή και πάσχει από τούτο το 90% των Ελλήνων.
    Τέλος χωρίς κανόνες είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το D/s και M/s

    Κατανόηση και προσαρμογή στην πραγματικότητα λέγεται.
    Αν ξεκινάς όμως με το "μην περιμένεις" σε μια σχέση D/s ή M/s τότε θα μάθεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
    Δεν είν' κακό, ίσα ίσα άκρως θεραπευτικό, θα ζοριστείς λίγο, μέχρι που θα στρώσεις.
    Καλύτερα να λες περιπτωσάρα ναι μεν.. αλλά!
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2014
  4. Εγώ θα διαφωνήσω με τους παραπάνω (παρόλο που δεν έχω πολλές γνώσεις περί του θέματος) απλά και μόνο γιατί παντού χωράει η λέξη ''επιλογή''. Ο άνθρωπος που εσύ θα επιλέξεις δίπλα σου όσο Κύριος και αν είναι, δύσκολες ανθρώπινες ημέρες οφείλει να τις αναγνωρίσει. Αυτές οι δύσκολες ανθρώπινες ημέρες πολλές φορές είναι εκείνες που μας βοηθούν να ξεχωρίσουμε το πέρασμα του χρόνου. Για παράδειγμα αν κάθε μέρα σε μαστιγώνει, η ημέρα που θα κάνει η διαφορά, θα είναι μία νέα ημέρα εκκίνησης, έτσι ώστε ο κύκλος να ανοίξει ξανά για σας. Είναι δεδομένο πως δεν μπορούν όλοι να φέρονται με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα σε μία σχέση και η κατανόηση σε αυτό το επίπεδο, διαχωρίζει την ''σχέση'' από την ''σχεσούλα''. Από την άλλη κατανοώ πως η υποτακτική φύση ''οφείλει'' να μην χρειάζεται ημέρες ξεκούρασης και ίσως αυτή είναι και μία από τις ειδοποιούς διαφορές από τις απλές καθημερινές σχέσεις, όμως φαντάζομαι πως ο Αφέντης,ο Μάστερ, ο Κύριος, αυτός τέλος πάντων, παρόλο που αναζητά την πλήρη υποταγή σου, δε θα θέλει να σκοτώσει κάθετι ανθρώπινο μέσα σου και να σε μετατρέψει σε ρομποτ χωρίς συναισθήματα, ψυχική ή σωματική κούραση κτλ. Το ζητούμενο στην όλη φάση, νομίζω πως είναι ή θα έπρεπε να είναι... ΕΣΥ να μην νιώθεις κούραση όταν βρίσκεσαι απέναντι από το άτομο που ΕΣΥ επέλεξες. Αν ωστόσο πολλές φορές η κούραση σε ξεπερνάει, φαντάζομαι πως με έναν όμορφο (ή και άσχημο) διάλογο όλα μπορούν να λυθούν. Σε θέλει αντικείμενο, αλλά μέσα του γνωρίζει πως δεν είσαι και δεν θέλει να είσαι. Η κόπωσή σου είναι ανθρώπινη, άλλωστε όλοι έχουν δικαίωμα σε μια ''Κυριακή''. Αυτή μάλλον θα θεωρηθεί σκοπιά μιας Vanilla, όμως αν οι Κύριοι το σκεφτούν... θα δουν πως η ανθρώπινη φύση που -νομοτελειακά- υποφέρει στις κακουχίες , όσο κι αν προσπαθούν να την παραμερίσουν... Θα τους ξεπερνάει.. Και φαντάζομαι δε θα θέλουν να δουν τον άνθρωπο/υποτακτικό τους στο νοσοκομείο με υπερκόπωση!


    Υ.Γ Ωραίο nickname!
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    M' αρέσεις εσύ! 
    ...αν και γι'αυτό το "συναίβει" θα έπρεπε ,αν δεν σου ξέφυγε,να μαστιγώνεσαι μετά τη δουλειά ανηλεώς επί δίωρον για μια βδομάδα! (τουλάχιστον)
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Ταμπέλες δεν υπάρχουν γιατί υπάρχει το καταστάλαγμα της θέσης του καθένα μέσα σε αυτή τη σχέση. Είναι η προσωπική ταυτότητα του καθένα, πώς αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και πώς αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σε σχέση με τον άλλο.

    Κανόνες δεν υπάρχουν γιατί έχουν πια μπει στη σχέση, ως τρόπος ζωής.

    Όταν δεν είσαι καλά διότι π.χ. έχεις πυρετό ή πονάει το δόντι σου ή έχεις χτυπήσει, κανένας δεν περιμένει να τον υπηρετήσεις, αν είναι σοβαρός.
    Όταν κάτι συνέβη στη δουλειά δεν έχεις λόγο να μην είσαι καλά. Μαθαίνεις, παίρνει χρόνο αλλά μαθαίνεις να χειρίζεσαι αυτό που συνέβη μέσα στη δουλειά και να μην το κουβαλάς μαζί σου. Αυτό όχι για να έχεις καλό D/s αλλά για να ζεις όμορφα, ασχέτως του αν κάνεις D/s ή M/s.

    Όταν γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, το να "πάρεις θέση" είναι, ίσως, το πιο ξεκουραστικό πράγμα που μπορεί να συμβεί. Είναι ακόμα και αιτία D/s - kinky D/s και λοιπά. Γιατί μια έντονη μέρα θέλει ένα έντονο τελείωμα, μερικές φορές.

    Η υποτακτική είναι πάντα υποτακτική, απλά κάποιες - πολλές - ώρες, μαζεύει την υποτακτικότητά της μέσα για λόγους αυτοσυντήρησης και κοινωνικής αποδοχής. Η kinky vanilla δεν είναι κατ' ανάγκην υποτακτική.

    Υποσημείωση: Δεν μιλώ για bottom γιατί βρίσκω ότι είναι ο πιο παρεξηγημένος όρος στην Ελλάδα και το δυσκολότερο status να βρεθεί.
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ένας/Μία συνειδητοποιημένος/η Κ έχει κερδίσει το μυαλό σου και θα καταλάβει πως δεν είσαι σε θέση να υπηρετήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να του/της το υποδείξεις εσύ... Προσωπική μου άποψη
     
  8. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Η κάποιος είναι κάτι, η δεν είναι. Μετά εννοείται ότι κάθε σχέση όσο κι αν είναι ασύμμετρη, έχει τους δικούς της κανόνες. Αλλά μην το παρα ξεχειλώνουμε και το θέμα.
    Δηλαδή να θυμόμαστε ότι είμαστε υποτακτικές, όποτε μας βολεύει και Κυρίαρχοι επίσης. Όποιος δεν γουστάρει την φωτιά, ας μείνει μακριά απ' την κουζίνα.
    Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από κάποια που δεν ξέρει ούτε η ίδια τι είναι και τι θέλει.
     
    Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2015
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    ..λολ u make my day, μάθε να χειρίζεσαι καταστάσεις, ότι μας συμφέρει δηλαδή, στο βδσμ οι κανόνες τηρούνται, και δεν έχει ναι μεν αλλά,
    το χάσαμε το παιχνίδι και πόσο μάλλον ο/η Κ.
     
    Last edited by a moderator: 2 Φεβρουαρίου 2015
  10. Μην τρελαίνεστε. Δεν είμαστε μηχανές, ούτε ο κόσμος γυρίζει γύρω από την καύλα μας. Την άλλη την μαστιγώνει κάποιος και μπλα μπλα, πρέπει σώνει και καλά ΚΑΙ να παίζει μαζί της όταν είναι κουρασμένη, όταν έχει πυρετό, όταν έχει πονοκέφαλο κ.τ.λ 24 ώρες καυλα και εκπαίδευση. ΜΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒDSM ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ;;;