Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

φαντασιώσεις με νερό (water torture)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος sado81, στις 12 Δεκεμβρίου 2009.

  1. sado81

    sado81 Regular Member

    Εγώ και η σκλάβα μου πραγματοπoιούμε συχνά μια φαντασίωση που έχει σχέση με το μεσαιωνικό βασανιστήριο του νερού. Μας προκαλεί εξαιρετικό ερεθισμό. Το θεωρώ εξαιρετική bdsm δραστηρίοτητα διότι συνδυάζει πολλές ταυτόχρονες φαντασιωσεις.
    Αφού την δένω διάπλατα γυμνή στο κρεβάτι της δένω ένα χωνί στο στόμα και το στεριώνω καλά. Στην συνέχεια σιγά σιγά την αναγκάζω να πιεί νερό αργά-αργά. Για την ακρίβεια φτάνω μέχρι να πιεί 2 λίτρα νερό. Αν θέλετε μπορείτε να ανυψώσετε την κοιλιά του σκλάβου σας με ένα μαξιλάρι για πιο έντονο πόνο. Προσοχή κατά διαστήματα να τον ανασυκώνετε προκειμένου να φτάσει το νερό πιο γρήγορα στο στομάχι. Η θέα της τυμπανισμένης από το νερό κοιλιάς με τρελαίνει. Στην συνέχεια αφού τελειώσει η ποσότητα του νερού την λύνω και για 1-2 ώρες προσπαθεί να κρατήσει τα ούρα της. Εδώ είναι το καλύτερο κομμάτι. Η κοιλιά της είναι τόσο τουμπανισμένη που με δυσκολία κρατιέται για να μην κατουρήσει. Τότε την τεντώνω στο κρεβάτι αφού έχω βάλει νάυλον στο στρώμα για να μην τα κάνει όλα χάλια. Την δένω και αρχίζω να την χτυπάω ελαφρά στην κοιλιά της. Η κοιλία της έχει γίνει τεράσται και μοιάζει σαν της εγκύου. Με δυσκολία κρατιέται να έχει τα πόδια της τεντωμένα γιατί η πίεση που ασκεί το τέντωμα στην κοιλιά είναι μεγάλη. Τα χτυπηματάκια πολλές φορές την αναγκάζουν να κατουρήσει. Τότε για τιμωρία αρχίζω το μαστίγωμα. Για να εντείνω το πόνο και την ηδονή αρχίζω να την γαργαλάω με ένα φτερό, πάνω στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα, στις πατούσες. ΠΑΝΤΟΥ. Πολλές φορές μου λέει την μαγική λέγη ΕΛΕΟΣ γιατί δεν αντέχει. Η πίεση για να μην κατουρηθεί από το γαργαλητό είναι μεγάλη, όπως και η ηδονή που κα΄ποιος νοιώθει. Επειδή η κοιλιά της έχει διατανθεί πλήρως από τα ούρα η κάθε ακούσια κίνηση που προκαλεί το γαργαλητό, έχει έντονο πόνο. Το θεωρούμε και οι δύο φοβερά ερωτικό και κάποιες φορές δέχομαι και εγώ να γίνω το θύμα και αυτή η ανακρίτρια.
    Άλλωστε το water torture χρησιμοποιούνταν και στο παρελθόν ως βασανιστήριο που δεν άφηνε σημάδια.
    Έχει κάποιος παρόμοιες εμπειρείες για να πει την γνώμη του
     
  2. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: φαντασιώσεις με νερό (water torture)

    Παρόμοια ???????
    για να δούμε .
    πριν κάποια χρόνια είχα με μια κοπελίτσα μια εντελώς vanillia σχέση .
    ένα απόγευμα ήρθε στο σπίτι μου να με πάρει να βγούμε , την προηγούμενη είχε δημιουργηθεί ένα σοβαρό θέμα μεταξύ μας , και εγώ προσπαθούσα να το σβήσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται .
    μόλις είχα βγει από το μπάνιο και η μπανιέρα ήταν βουλομένη και γεμάτη νερά .
    μπαίνοντας μέσα η Ελένη άρχισε να με λέει διάφορα , να φωνάζει και στο τέλος μιας και εγώ δεν της απαντούσα καθόλου σε όσα με έλεγε άρχισε να με βρίζει .
    η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος , απεναντίας .
    στο τέλος εκνευρίστηκα πολύ και χωρίς να το σκεφτώ αλλα και χωρίς να της έχω απαντήσει καν , έκανα κάτι που δεν είχα και δεν έχω ξανακάνει ποτέ μου από τότε .
    το σύνηθες ήταν να πέσει καμία σφαλιάρα , αλλά εκείνη τη στιγμή την άρπαξα και την πέταξα μέσα στην μπανιέρα με τα ρούχα όπως ήταν .
    αλλά δεν σταμάτησα εκεί .την είχα πιάσει από τα μαλλιά και την πατούσα με δύναμη μέσα στο νερό .
    δεν ξέρω πόσο , και αν ήπιε νερό εκείνη την στιγμή αλλά πίστεψε με κατουρήθηκε .
    κυριολεκτώ σε αυτό που λέω . μετά άρχισε να κλαίει και αφού βγήκε από το σπίτι άρχισε πάλη να φωνάζει και είπε ότι θα με πήγαινε και στην αστυνομία .
    με την Ελένη δεν χωρίσαμε εκείνη την ημέρα , η σχέση μας συνεχίστηκε για κάποιους μήνες .
    δεν ξέρω κατά πόσον έχει σχέση η ιστορία μου με αυτά που λες εσύ αλλά έμενα δεν με καύλωσε καθόλου εκείνη τη στιγμή , ίσως γιατί είχα τα νευρα μου ,αλλά και μετά από καιρό άμα το θυμόμουν γελούσα .
    ιστορίες που περιέχουν έντονη βία γενικά με αρέσουν και με φτιάχνουν πολύ ,αλλά κάτι τέτοιο που περιγραφης ,με φτερά και γαργαλήματα όχι .
    προσωπικά δεν έχω τέτοια εμπειρία αλλά θα παρακολουθήσω το νήμα με ενδιαφέρων , είναι κάτι διαφορετικό για εμένα και έστω ενημερωτικά αξίζει
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Αυτό το ξέρεις; -> [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Chinese_water_torture]Chinese water torture - Wikipedia, the free encyclopedia[/ame]

    Προσωπικά, δεν συμφωνώ με τις πρακτικές που αναφέρθηκαν ήδη (ή/και με αυτή στο link που παρέθεσα εγώ) στα πλαίσια του bdsm (και όχι μόνο), γιατί μου ακούγονται επικίνδυνες (μπορεί εύκολα να ξεφύγει η κατάσταση, με μοιραία αποτελέσματα).
     
  4. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: φαντασιώσεις με νερό (water torture)

    το link που μου παραθετεις για το chinese water torture δεν αναφέρεται ακριβώς σε αυτή την δραστηριότητα που περιέγραψα. Είναι γνωστό ότι το νερό χτησιμοποιούνταν από πολύ παλιά, αλλά και σήμερα σε διάφορα βασανιστήρια. Το πιο γνωστό είναι αυτό που ονομάζεται water cure και συνίσταται στο βρέξιμο του προσώπου του θύματος με μεγάλη ποσότητα νερου. Θεωρώ ότι κάθε δρστηριότητα bdsm κρύβει κινδύνους, αν δεν χρησιμοποιείται με μέτρο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σχεδόν όλες οι δραστηριότητες bdsm χρησιμοποιούνται σε βασανιστήρια (αλυσοδέσιμο, χειροπέδες, γαργαλητό, μαστίγωμα, water torture κ.τ.λ.). Για παράδειγμα το γαργαλητό μπορεί να προκαλέσει καρδιακή ανακοπή αν δεν χρησιμοποιηθεί με μέτρο, η κοπρολαγνεία και ιδίως η βρώση κοπράνων ενέχει το κίνδυνο μικροβιακών δηλητηριάσεων και γενικότερα μολύνσεων, το μαστίγωμα αν δεν γίνει με μέτρο μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένη ρήξη του δερματικού ιστού, επακόλουθες μολύνσεις κ.τ.λ. το water torture στη μοφή που το περιέγραψα αν δεν γίνει με μετρό μπορεί να προκαλέσει πνιγμό, water intoxication (δηλ. αραίωση πολύ μεγάλη των ηλεκτρολυτών). Το water torture, άλλωστε όταν χρησιμοποιούνταν ως μέσο βασανισμού ήταν πολύ άγριο. Ο βασανιστής έβαζε ένα χωνί στο στόμα και ανάγκαζε το θύμα σε κατάποση 6 λίτρων ή ακόμα και 12 αν δεν ομολογούσε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα !!!!!!!!!! Ήταν σχεδόν βέβαιος ο θάνατος από πνιγμό η από ρήξη στομάχου.
    ΄Όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Το αν κάτι είναι επικίνδυνο εξαρτάται από την σχέση που έχουν οι εμπλεκόμενοι, είναι άλλο να είσαι πραγματικός βασανιστής και πραγματικό θύμα και άλλο να υποδύεσαι ρόλους. Έίναι διαφορετικό να πιω 2 λίτρα νερό σε 1 ώρα και άλλο να πιω 2 λίτρα σε 10 λεπτά. Παντώς εμένα μου προκαλεί εξαιρετικό ερεθισμό η θέα μιας γυναίκας να παριστάνει το θύμα και κάποιος να την αναγκάζει να πιει νερό και να πρήζεται η κοιλιά της, από το νερό ή από τα ούρα. Το water bondage όπως ανάφερεται διεθνώς είναι γνωστή bdsm δραστηριότητα. Kύριως παριλαμβάνει το αίσθημα ασφυξίας από βούτηγμα του κεφαλιού στο νερό ή βίαιη είσοδο νερού σε κοιλότητες του ανθρώπινου σώματος (πρωκτός, γεννητικά όργανα). Έχω παρεβρεθεί και σε παρόμοια parties που περιλάμβαναν επί σκηνής απεικονίσεις water bondage δραστηριοτήτων, αλλά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Απορώ γιατί δεν περιλαμβάνουν την υποτιθέμενη εξαναγκασμένη κατάποση νερού. Ίσως να είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που νοιώθουν έξαψη από τη συγκεκριμένη bdsm δραστηριότητα.
     
  5. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    καλό και διεγερτικό ακούγεται. μια μόνο ένσταση. κρίμα δεν είναι να πηγαίνει χαμένο τόσο κατούρημα από την σκλάβα σου?
    ιδέα βάζω. ανέτρεξε αν θέλεις στο παλιό μου νικ.  )))
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Είπα εγώ ότι αναφέρεται;

    Σχετικά με τα υπόλοιπα που λες, ναι μεν όλα ενέχουν κινδύνους, αλλά μερικά ενέχουν μεγαλύτερους κινδύνους. Κάποιες απ' τις πρακτικές που αναφέρονται σε αυτό το νήμα, κατά τη γνώμη μου, ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία.

    Μήπως να επανεξετάσεις το status σου;
     
  7. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: φαντασιώσεις με νερό (water torture)

    George ωραία η ιδέα σου
    Βασικά στον μεσαίωνα, το water torture είχε διάφορες μορφές και χρησιμοποιούνταν και ως βασανιστήριο για γυναίκες μάγισσες. Σε μια από αυτές της μορφές, τέντωναν το θύμα σε ένα ξύλινο σανίδι, κρεβάτι που ήταν τοποθετημένο λοξά στο δάπεδο, του έδεναν χέρια, πόδια διάπλατα και αφού του έβαζαν ένα χωνί στο στόμα, το ανάκαζαν να πιει νερό, αφού είχαν βάλει από κάτω μια λεκάνη, (ειδικά όταν επρόκειτο για γυναίκα) για να συλλέγουν τα ούρα, επειδή κατουρούσε συνέχεια. Όταν λέμε το ανάγκαζαν να πιει νερό, εννούμε πολύ νερό (6 λίτρα στην καλύτερη περίπτωση και αν δεν ομολογούσε έφταναν στα 12). Απορώ ποιος άντεχε 6 ή 12 λίτρα!!!!!!!!
    Θα μου άρεσε πάρα πολύ να είχα κατασκευάσει ένα μπουντρούμι με μια τέτοια κατασκευή βασανισμού. Προς το παρών μόνο αν βάλω καθετήρα στην σκλάβα μου,για την συλλογή των ούρων της ή να την πω να ουρεί σε λεκάνη.

    ---------- Post added at 03:32 ---------- Previous post was at 02:53 ----------

    Emma
    δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από κάποια άλλη. Αν ξέρουν και οι δύο partitioners πως να την εκτελούν, τι κινδύνους έχει αν φύγει από το μέτρο (όπως και κάθε τι), πως προλαμβάνονται τυχόν κίνδυνοι, τότε είναι όλα ΟΚ. Πιστευω ακράδαντα ότι αυτό πρέπει να είναι νόμος και σε οποιαδήποτε άλλη bdsm δραστηριότητα. Δεν σου κρύβω ότι σε dungeons στο εξωτερικό υπάρχουν mistresses ή masters που το water torture το έχουν στο προγραμμά τους. Το ότι εγώ βάζω την σκλάβα στο κρεβάτι και πίνει νερό σχεδόν ξαπλωμένη δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι νόμος (άλλωστε την κάνουμε καιρό την δραστηριότητα και ξέρουμε ακριβώς πως να το κάνουμε και τι κάνουμε), πολλές φορές την βάζω καθιστή ή όρθια να πιεί νερό. Μετά η ποσότητα νερού είναι μικρή- εννοείται ότι αν είσαι μαλάκας και βάλεις τον άλλο να πιει 12 λίτρα τότε το μπούλο. Το ίδιο ισχύει και με το δέσιμο χεριών-ποδιών, αν είναι κάποιος ηλίθιος και μέσα στη γκάβλα σφίξει παρά πολύ χέρια πόδια τότε σίγουρα μπορεί να είναι και θανάσιμο ή να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.
    Η ωριμότητα και συναίσθηση και η γνώση για το τι είναι αυτό που εκτελούμε πρέπει να συνοδεύεται σε κάθε δραστηριότητα
     
  8. Απάντηση: φαντασιώσεις με νερό (water torture)

    Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι στην ρωμαϊκή εποχή λειτουργούσε μέχρι σημείου βασανιστικής θανάτωσης, αφού αφαιρούσαν την δυνατότητα, είτε από τον άντρα είτε από την γυναίκα, του να αποβάλει τα ούρα (με εύκολους τρόπους - είτε δένοντας το αντρικό πέος - είτε σφραγίζοντας την γυναικεία έξοδο), αναγκάζοντας τον βασανιζόμενο/η να εκλιπαρεί για την θανάτωση του, ανοίγοντας με μαχαίρι κάποια σχισμή στην κοιλιακή χώρα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Δεν αποτελεί προτροπή, απλά μπορεί εν δυνάμει να δώσει μια κάποια μεγαλύτερη διάρκεια ;-) μιας και είναι ανθρωπίνως αδύνατον να ελέχθη η ούρηση. Καταθέτω απλά μια επιπλέον πληροφορία.
     
  9. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: φαντασιώσεις με νερό (water torture)

    Σίγουρα το δέσιμο γεννητικών οργάνων το κάνει πιο βασανιστικό ακόμα, υποσυνηδήτως εντείνει και την αγωνία του θύματος. Πολλές mistresses σε ουρολαγνικές δραστηριότητες δένουν το καθετήρα που έχουν βάλει στο ανδρικό πέος για να μην μπορεί να ουρήσει ο άλλος. Παρ΄όλα αυτά ο εξαναγκασμός σε μη ούρηση ενέχει κινδύνους. Άλλωστε με την σκλάβα μου η ίδια από μόνη της προσπαθεί να κρατήσει τα ούρα της γιατί αυτό εντείνει τη ευχαριστησή της. Παρ΄'όλα αυτά τις περισσότερες φορές κατουριέται από μόνη της. Θυμάμαι μια φορά την είχα βάλει να κοιμηθεί μετά το water torture. Δεν είχε πιει πολύ νερό. Όταν ξύπνησε, είχε κατουρηθεί ήδη στον ύπνο της.
    Αν και είμαι κυρίαρχος γενικά το water torture είναι η μοναδική δραστηριότητα που θέλω να είμαι ο υποτακτικός. Ειδικά μια φορά είχα βρει μια mistress που μου το είχε κάνει σπίτι της. Αφού με ανάγκασε σε κατάποση νερού, με έδεσε στο κρεβάτιο και μου είπε να κοιμηθώ. Όταν ξύπνησα η αίσθηση της γκάβλας από τη φουσκωμένη κύστη με ούρα ήταν απίστευτη. Η mistress με σήκωσε από το κρεβάτι και έδεσε το σώμα μου σε διάφορες άκομψες στάσεις, ώστε να εντείνει την αίσθησησ της ούρησης από το τέντωμα. Μάλιστα με τις παλάμες της χτυπούσε την κοιλιά μου ελαφρά που είχε φουσκώσει και μου έλεγε ότι αν της τα έκανα χάλια θα με τιμουρούσε. Στο τέλος της παρακάλεσα να με λύσει για να πάω τουαλέτα γιατί πέρα το ότι κόντευα να χύσω τα ούρα τα ένιωθα έτοιμα να ξεχυθούν. Ίσα ίσα που πρόλαβα να πάω τουαλέτα. Απίστευτη αίσθηση.
     
  10. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: φαντασιώσεις με νερό (water torture)

    αγαπητοί moderators, είχα βάλει χθες το θέμα στο bdsm discussion και στην συνέχεια το μεταφέρατε στο training techniques. Eγω είχα ζητήσει απλά να φύγει από το fetish discussion γιατί ήταν διπλοκαταχορυμένο, όχι όμως από το bdsm discussion. Aν θα μπορούσε να επιστρέψει στο bdsm discussion, γιατί νομίζω ότι κολλάει περισσότερο, θα σας ήμουν ευγνώμων. - Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας ταλαιπωρώ-