Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

χρυση μπορα (νερωμενη)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 21 Φεβρουαρίου 2008.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: χρυση μπορα (νερωμενη)

    Κάτσε.. έχει και συνέχεια..... Πότε θα βρω χρόνο να την γράψω, αυτο παιζεται....
     
  2. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: χρυση μπορα (νερωμενη)

    Αυτο ηταν το πιο απιστευτο. Αν βρηκες κι εκει που λες, παρε λαχειο. 
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    H Ανθούλα με περίμενε στην είσοδο. Κάθε φορά μου φαίνεται σαν να έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά…. Με κοιτάζει με βλέμμα που λέει «θα σου επιτεθώ». Την φιλάω ζεστά και γλυκά και θέλω να την πάρω και να φύγουμε. Όμως όχι. Αυτή τη φορά θα περάσουμε μια μέρα που θα την δω και έξω, με τους φίλους μας κάνοντας όλα τα βαρετά που κάνουν οι φίλοι και τα ζευγάρια πριν πάνε στο σπίτι να βγάλουν τα μάτια τους.
    Ο Γκούφη σαν να ψίλωσε κι άλλο μου φάνηκε. Η Γκούφαινα (αλήθεια ο άλλος ο Γκούφη ο διάσημος είχε γκόμενα; Ο ντοναλντ και ο Μίκυ είχαν. Λες να ήταν gay? Και τι ζώο ήταν τελικά; Σκύλος; Και τότε ο Πλούτο τι ήταν; Καθυστερημένος σκύλος; Και γιατί καθυστερημένος; Επειδή δεν μιλούσε; Γιατί, ο Γκούφη που μιλούσε ήταν πιο έξυπνος; Τι ήθελα να πω; Α,ναι!) Η Γκούφαινα έπαιζε ένα χαζό ηλεκτρονικό μέχρι την ώρα που έφυγα. Ο μαύρος Πιτ αραχτός σε ένα καναπέ με την Κλάραμπελ η οποία παίζει να τον κάνει ότι θέλει κι ας είναι υποτακτική. Τσιμπάει τα βυζιά της Καντυ Καντυ. (Της Κάντης Κάντης) η οποία είναι από άλλη εταιρία και φαίνεται φυσικά κι από την συμπεριφορά της που είναι αλλόκοτη. Περάσαμε πολύ ωραία, όμως έπρεπε να πάρω την Ανθούλα και να φύγουμε. Πηγαίνουμε να πάρουμε τα αυτοκίνητα. Φεύγουμε από Γλυφάδα για Παγκράτι και στο δρόμο μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχει πάρει εφόδια (γιαούρτια ,μπισκότα, γάλατα, νερά, τσιγάρα) και φτάνουμε. Μπαίνω πρώτος σαν το γατί, μην με πάρει είδηση ο Θείος μου που μένει από πάνω. (τώρα που το σκέφτομαι μάλλον ένας καλός εναλλακτικός τίτλος θα ήταν «BDSM στα μουγκά.) Μπαίνει η Ανθούλα. Κλείνουμε την πόρτα. Είμαστε οι δυό μας τώρα. Και θα είμαστε για πολλές ώρες ακόμα.
    To παίζουμε αδιάφοροι. Βλέπουμε λίγο από ένα dvd που με δείχνει πέντε χρονών να τραγουδάω και γελάμε.


    Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες πια. Ούτε να γελάσω αν και έγιναν πολλά αστεία εκείνο το βράδυ. Όταν ήμουν ξαπλωμένος αστοχούσε με το single tail επίτηδες για να πω «you missed» και να με σαπίσει στο ξύλο. Όταν είχαμε κοιμηθεί κουρασμένοι από έρωτα και παιχνίδι και με ξύπνησε για να μου πει πως είχε έρθει η ώρα και δεν κρατιόταν πια, και με πήγε στο μπάνιο λέγοντας μου «γρήγορα, θα μου φύγουν» και ξάπλωσα στα πλακάκια και περίμενα κανένα τέταρτο γιατί δεν μπορούσε να βγάλει σταγόνα. Η εκδίκηση της Ανθούλας μου ήταν όταν μετά το τέταρτο άνοιξε η βρύση και μου ήρθε η βροχή στα μάτια, στη μούρη, στα μαλλιά , και προσπαθούσα να προλάβω να καταπιώ όσο Ανθόνερο προλάβαινα , και δεν προλάβαινα.

    Το πρωί πήγαμε για κάτι δουλειές δικές μου. Γυρίσαμε , ξαναπαίξαμε , και κοιμηθήκαμε πάλι. Κάναμε έρωτα τέσσερις φορές και κοιμηθήκαμε άλλες δύο εκείνο το βράδυ. Με ξύπνησε κάποια στιγμή γιατί πάλι δεν κρατιόταν. Κι έμεινα πάλι ένα τέταρτο στο πάτωμα. Και μετά με εκδικήθηκε για άλλη μία φορά. Μετά έφυγα…..
    Ήταν η τελευταία φορά που την είδα την αγαπημένη μου.
    Αν το ήξερα τότε δεν θα έκλεινα μάτι για να την χορτάσω λίγο ακόμα.
    Συγνώμη αν δεν είχε πλάκα η ιστορία μου αυτή τη φορά.
    Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.
    Αντίο….
     
  4. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Όπως έψαχνα τον υπολογιστή μου χθες, βρήκα ένα έγγραφο που δεν είχα ποστάρει ποτέ, και το είχα γράψει το περασμένο καλοκαίρι. Το πόσταρα χθες και "έπεσε" το φόρουμ. Μετά εξαφανίστηκε. Τώρα θα το ξαναποστάρω να δω τι θα συμβεί. thanasis σου την είχα στείλει παλιότερα οπότε μην την ξαναδιαβάσεις.  



    Με την Ανθούλα τελικά δεν χωρίσαμε. Ωστόσο κάποια μέρα έκανα μία επαφή με μια κοπέλα εκολαπτώμενη Domme για να παίξουμε κάποια στιγμή και οι τρείς μαζί. Αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα και msn του διαβόλου αρχίσαμε να γνωριζόμαστε. Οχι πολύ. Δεν ταιριαζαν οι ώρες μας. Όμως μια μέρα είχε ανοίξει την κάμερα στο μσν και εβλεπα κάτι τεράστια πόδια που με χαιρετούσαν όταν εκείνη κοιτούσε αλλού. Λέγαμε να πιούμε κάποια στιγμή ένα καφέ για να γνωριστούμε λιγο πιο ανθρώπινα αλλα δεν ήταν έυκολο. Η απόσταση δεν ήταν μεγάλη. Η Καρδίτσα απέχει σχεδόν μία ώρα απο το σπίτι μου, αλλα το πρόγραμμά μου όπως πάντα τρελό. Κάποια στιγμή θα πήγαινα για δουλειά στα Τρίκαλα. Την παίρνω τηλέφωνο να της το πω. Δεν είχα ιδέα τί πήγαινα να κάνω πάλι....

    Χρυσή μπόρα #6 (αν δεν κάνω λάθος) "τα συννεφάκια κάνουν κι αυτά παρτούζες"
    εναλλακτικός τίτλος : Η Τζέσικα δεν ήξερε... Εσύ που ήξερες, τί έκανες;"


    6938****** τουυυυυτ τουυυυυτ
    Εξ.: Τζα;
    Τζ.: Γεια σου.
    Εξ.: Γεια σου Τζέσικα. Το βράδυ παίζω Τρίκαλα. Παρε τον άλλον το τρελό κι ελάτε για βόλτα.
    Τζ.: Α τί ωραία. Αν τον βρω θα έρθουμε , αλλιώς δεν ξέρω αν θα βρω παρέα...
    Εξ.: Οκ. Σουπερ. Θα περιμένω.

    23.15 και κανείς δεν ήρθε. Ουτε η Τζέσικα, ούτε ο Ρότζερ. Την ξαναπαίρνω τηλέφωνο.

    Εξ.: Δεν θα έρθετε μαλλον,ε;
    Τζ.: Οχι. Δεν τον βρήκα και δεν έχω παρέα.
    Εξ.: Οκ δεν πειράζει. Δευτερα το πρωί τι κανεις;
    Τζ.: Εχω κάτι δουλίτσες κατα τις 10.30 αλλα πάρε με κατα τις 08.00 να σου πω σιγουρα αν είναι να πιουμε καφεδάκι.
    Εξ.: Εεεεεεγινε Τζέσικα ..... τα λέμε

    Την Κυριακή όπως πάντα ξενύχτησα. Πηγε 04.30 και μετά έπεσα για ύπνο. Είχαμε ξαναπει να βρεθούμε κι άλλο πρωί αλλά όλο κάτι τυχαινε. Ετσι σκεφτηκα οτι θα γινόταν και αυτή τη φορά. Βάζω ξυπνητήρι λοιπόν στις 08.30 για να την πάρω τηλέφωνο. Ετσι κι αλλιώς είχα κι εγώ κάτι δουλίτσες.

    Το ξυπνητήρι χτυπάει. Σηκώνομαι με κάτι μάτια σαν του Ντρούπι. (Το σκυλί εκείνο που βαριέται που ζει.) Παίρνω το κινητό να δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο την Τζεσικα μηπως και μπορεί.

    Τουτ.
    τουυυυυυτ
    ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤ
    Τζ.: Ναι; (πεντε έξι νότες πιο μπάσο απ ότι συνήθως)
    Εξ.: Αχ μωρέ.... σε ξύπνησα;
    Τζ.: Μμμμμμ (6 νότες πιο πάνω γιατι μαλλον είχε και τέντωμα.)
    Εξ.: Συγνώμη απλά επειδή είχαμε πει μήπως σήμερα...εεεεε...χμμμμ ..... καφέ, αλλα δεν πειράζει.
    Τζ.: Θες να έρθεις να μ @%$$@@@ψεις;
    Εξ.: Τί; Κάνει διακοπές. Δεν άκουσα.
    Τζ.: ...ες.....ρθεις,,,,,, @^α&^9ψεις;
    Εξ.: Αν θέλω να έρθω να σου μαγειρέψω; Δεν ξέρω να μαγειρεύω. Μόνο χωριάτικη ξέρω να φτιάχνω.
    Τζ.: ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΛΥΨΕΙΣ???????????????????

     


    Απαπαααααααα. Τί μου είπε; Με αιφνιδιασε.

    Εξ.: Εεεεε, ναι,,,,,δηλαδή ....Ντυνομαι και ξεκινάω.
    Τζ.: Οκ, μην αργήσεις γιατί στις 10,30 εχω δουλίτσα.

    Μωρε μαλλον στον ύπνο της το είπε. Αφού δεν θα πήγαινα γι αυτό. Για καφέ είχαμε πει. Παρόλα αυτα πάω να κάνω ένα μπανιο το οποίο έγινε με κρύο νερό γιατί δεν προλάβαινα να περιμένω να ζεσταθεί. 09.00 είχα φύγει. Στον δρόμο μου ήρθε να πάρω τηλέφωνο την Ανθούλα να της το πω. (όλα τα λέω στην Ανθούλα. )Ομως θες το ξενύχτι, θες το οτι δεν ήξερα τι πάω να κάνω ακριβως, το απέφυγα. Σκεφτηκα να την πάρω μετά, όταν θα πίνουμε καφέ.....(όχι αλήθεια. θα την έπαιρνα   ) Κινησή; Της πουτάνας!!!!!! Νταλίκες, τρακτερ, ολοι μπροστά μου. Πλησιαζω Καρδίτσα. Της στέλνω μήνυμα ο ανώμαλος για να της πω με τρόπο οτι μου αρέσει η φυσική μυρωδιά του σώματος.(στην περίπτωση φυσικά που δεν είχε κάνει λάθος και δεν θα πηγαίναμε για καφέ ,πράγμα φυσικά που θα το έλεγα και στην Ανθούλα) Της είπα να μην σηκωθεί απο το κρεβάτι γιατί η γυναίκα έχει το πιο όμορφο άρωμα όταν ξυπνάει. Θα καταλάβω κίολας αν θα πάω τελικά για καφε ή για να την γλύψω. Μολις μπήκα στην Καρδίτσα την παίρνω τηλέφωνο. Μου δίνει οδηγίες και μου λέει να την περιμένω έξω από ένα καφέ. Ερχετε απο εκει.

    ΣΝΦ: Loser!!!! Σιγά μην σε περίμενε στο κρεβάτι. Καφέ θα πιείτε τελικά και θα φάτε και καμια μπουγάτσα αν θες σε κάτι πιο κίνκυ.

    ουψ; Συνναφάκι ήταν αυτό ή η ιδέα μου; Απο τώρα;

    Παω να βγω απο το αυτοκίνητο και την βλέπω σε ένα άλλο αμάξι να μου κάνει νοημα να την ακολουθήσω. Μπαίνω μέσα και ξεκινάω. Φτάνουμε σπίτι της.

    Bγαίνει απο το αμάξι της. Η γυναίκα είναι θάνατος. Φοράει ένα μίνι και απο κάτω τα πόδια (σαν αυτα στην διαφήμιση μιας τσίχλας που είναι μια σε μια παραλία ξαπλωμένη και της τα φιλάει ένας μπρατσάκιας) με χαιρετάνε πάλι λέγοντας μου "γεια σου!!! Μας θυμάσαι; Από το μσν; Δεν μπορεί να μην μας θυμάσαι."
    Πολύ εντυπωσιακή , ψιλή , μακρυα μαλλια, όμορφη. Πάμε και καθόμαστε στην βεράντα για τσιγάρο. Κάθεται μπροστά μου. Βαζει τα πόδια κάπως που εγώ τα βλεπω όλα. Νοιώθω αμήχανα. Αν ήμουν άλλος θα έλεγε "Πω πω μανιτσα μου τί μουνάρα που είσαι;" Αντί γι αυτό , χαμογελάω και τα χέρια μου τρεμουν. Μου λέει ότι επάνω κοιμάται η κόρη της οπότε θα πρέπει να κάνουμε ησυχία.

    Κάποια στιγμη......

    Εξ.: Αυτάααααααα.....
    Τζ.: Αυτάααααααα......
    Εξ.; Και τώρα;
    (έπρεπε να πω κατι εξυπνο ,να μην καρφωθώ)
    Τζ.; Τωρα;
    (τι να πω; τι να πω; )
    Εξ.: Πάμε μέσα να σου δείξω κάτι;

    Οκ μαλακα. Δεν καρφώθηκες καθολου. Να πατε μέσα να της δείξεις κάτι στο δικό της σπίτι;

    Τζ.: Πάμε. Δεν έχουμε και πολύ χρόνο.

    Προχωράει μπροστά. Ξερω πως θα αρχίσουν τα συννεφάκια σκέψης να έρχονται σε λίγο να μου τα γαμήσουν όλα.
    Είναι πολύ ωραία η αίσθηση να ξέρεις οτι μια γυναίκα θα σε αφήσει να την αγγίξεις. Eίναι όμως και περίεργο όταν πριν δεν έχετε φλερτάρει και δεν έχετε καν φιληθεί. Οχι , ψέμματα. Την φίλησα πριν μπουμε σπίτι στα πεταχτά. Μπαίνουμε στο δωμάτιο της. Πόσο να μπορέσουν τα πράγματα να γίνουν με μια φυσιολογική- σύμφωνα με το δικό μου τσερβέλο- σειρά όταν ο χρόνος εχει ήδη περάσει και ξέρεις οτι είσαι ήδη στην παράταση;
    Η Τζέσικα ξαπλώνει. Είναι με το στρινγκ και με ένα μπλουζακι με τιραντακι. Γυρίζει και βλέπω το σώμα της. Ο κώλος δεν είναι μεγάλος αλλα δεν είναι και αυτο που λες "μισοκωλάκι". Είναι μάλλον κανονικός προς χορταστικός. Την κοιτάζω και σκύβω να της δώσω ένα φιλί. Ανταποκρίνεται σε ένα βιαστικό αλλα βαθύ φιλί. Πρώτο συννεφάκι! (το προηγούμενο δεν πιάνεται)

    ΣΝΦ: Τι θέλεις ρε παπάρα; Να σε φιλήσει όπως στης γειτονιας το κοντινό παρκάκι; Δεν είσαστε ζευγάρι. Να την γλύψεις σε φώναξε.

    Κατεβαίνω προς τα κάτω. Της γλύφω τα μπούτια, τις γάμπες και φτάνω τα δάχτυλα των ποδιών. Δεν έκατσα πολύ. Δεν ήξερα αν είναι κάτι που της αρέσει. Ανεβαίνω πάλι προς τα πάνω. Της βγάζω το στρινγκ. Η πρώτη επαφή με το μουνί της. Δεύτερο συννεφάκι

    ΣΝΦ: Για να σε δω τώρα... Θα την γλύψεις επιστημονικά ή ενστικτοδώς; Απαλά; Γρήγορα; Δεν το ξέρεις αυτο το μουνί. Θα γίνεις ρεζίλι. Καλά να πάθεις. Νια νια νιανια νιααααα

    Γαμιέσαι συννεφάκι. Κάτσε να το δω πρώτα λίγο. Εντελώς ξυρισμένο, με μεγάλα χορταστικά χείλη. Τελικά κάθε μουνί είναι διαφορετικό. Αρχίζω να την γλύφω. Αρχίζω τρυφερά και προσεκτικά και κόβω αντιδράσεις για να δω πως θα συνεχίσω. Δεν εκδηλώνεται γαμώτο. Είναι και αυτή άυπνη και το βράδυ είχε πιει κι εγώ δεν ξέρω τί.

    Τζ.: Ωραία γλύφεις καριολάκι.

    Ωχ! Με είπε καριολάκι. Θέλει να εκδήλωθεί και να βγάλει την καύλα της μαλλον αλλα είναι κι αυτή λίγο σφιγμένη.

    ΣΝΦ: Βουτα τον απο τα μαλλιά και τρίψε του το μουνί στη μουρη. Πες του και βρωμόλογα.

    Α γαμήσου συννεφάκι. Ασε την κοπέλα ήσυχη.

    Τζ.: Γδύσου.
    ΣΝΦ: Πάρτα τώρα. Τι μποξεράκι φοράς; Μικυ Μάους και Ντόναλντ Ντάκ; Κίτρινο; Αχαχαχααααα.. Looooooser. Looooooser.

    Θα την σκαπουλάρω. Σηκώνομαι και βγάζω την μπλούζα.

    Τζ.: Και το παντελόνι.

    Θεε μου τί ντροπή. Ευτυχώς δεν με έκραξε. Αφού το ξέρω ,κάθε φορά κάνω την ίδια μαλακία. Μένω με το μποξεράκι. Συνεχίζω να την γλύφω. Με το πόδι της με χτυπάει απαλά στον πωπό.
    ΣΝΦ: Θέλει να σε σαπίσει στο ξύλο αλλά έτσι που σε βλέπει σε λυπάται. Κακομοίρη.

    Με χαϊδεύει με το πόδι στον πούτσο.

    Τζ.: Καυλώνεις τσουλάκι;

    ΣΝΦ: Τί τον ρωτάς τον μαλάκα; Αφού δεν μιλάει.

    Οχι, ένα ναι το απαντούσα. Δεν είχε δίκιο το συννεφάκι.

    Τζ.: Σε θέλω μέσα μου.
    Εξ.: Τώρα;
    ΣΝΦ: Ελεος ρε παπαρα....Όχι τώρα. Πήγαινε πρώτα μέχρι την λίμνη Πλαστήρα να αγοράσεις λουκούμια, μετά πέρασε απο το καθαριστήριο ........
    Τζ.: Τωρα!

    Πάω να μπω μέσα. Δεν μπαίνει.
    Τζ.: Τί τεράστιο που είναι.....
    ΣΝΦ: Μην την ακούς... Είσαι απαράδεκτος. Δεν ξέρεις να υγραίνεις μια γυναίκα. Σιγά μην είναι τεράστιος.
    Μπήκε λίγο. Προσπάθησα αλλα ....δεν. Αγχος. Μου έπεσε.
    ΣΝΦ: Χεχε. Μην νομίζεις οτι έχεις και πολύ χρόνο ακόμα. Εχει και δουλειές η κοπέλα. Πες στον πούτσο σου να ξανασηκωθεί. Δεν μπορεις .... Δεν μπορείς!!!!!

    Συνεχίζω να την γλύφω. Την έχω απογοητεύσει. Μπορεί και όχι. Δεν την ξέρω γαμώτο. Θέλω να την μάθω αλλα δεν την ξέρω ακόμα. Ενα μήνυμα στο κινητό της. Σηκώνεται και το διαβάζει. Κατι μου είπε στο τέλος του μηνυματος. Κάτι για γλώσσα στο μουνί της. Σαν να της το ευχόταν αυτος που έστειλε το μηνυμα. Δεν κατάλαβα καλά γιατι ημουν αλλού. Τώρα που το σκέφτομαι γαμάτα ήταν. (νομίζω) Αυτο που ξάπλωνε και μου έδεινε το μουνί της στο στόμα για να της δώσω ικανοποίηση.... Πολύ καλό. Ανεβαίνω προς τα πάνω. Την φιλάω στο στήθος. Θέλω να μου μιλήσει, Να με διατάξει να της κάνω διάφορα. Να μου τραβήξει τα μαλιά. Να με φιλήσει. Να ανεβει στο πρόσωπό μου και να χύσει στη γλώσσα μου.

    Τζ.;Πες μου κάτι να με κομπλάρεις.
    ΣΝΦ: Ναι τώρα βρήκες τον κατάλληλο ....
    Εξ.: Δεν ξέρω τί να πώ. Δεν τα πάω καλά στα λόγια. (Μου αρέσει όμως να ακούω.)
    Τζ.: Πως μπήκες στο BDSM; (Το φόρουμ φαντάζομαι πως εννοει)
    Εξ.: Α δεν μπορώ να σου πώ. Ντρέπομαι.
    Τζ.: Πες.
    Εξ.: Δεν θες να ξέρεις. Άκου που σου λέω.
    Τζ.: Πες.
    Εξ.: (Δεν ξέρει τι θα πει όχι.) Είχα κάποιες απορίες σχετικά με την χρυσή βροχή και μπήκα για να τις λύσω.
    Τζ.: Τι είναι αυτό;
    Εξ.: Δεν ξέρεις τί είναι η χρυσή βροχή;
    Τζ.: Κάτι ξέρω.

    Την άφησε λοιπόν στην άκρη αυτη την πληροφορία.

    Τζ.: Θα σε βάλω να μου γλύψεις το στραπ-ον και μετα θα σε γαμήσω.
    ΣΝΦ: Για πες της τωρα οτι τον πωπό σου τον έχεις τάξει στην Ανθούλα....

    Κάνω τον κινέζο. Όντως εχω πει στην Ανθούλα οτι αυτή θα είναι η πρώτη που θα εισχορούσε στην απαγορευμένη ζωνη.
    Την φιλάω στο στόμα, στον λαιμό, στο στήθος και με το δάχτυλό μου της τρίβω το μουνί. Υγραίνεται. Πάμε πάλι κάτω. Αρχίζει με το δικό της χέρι. Ξέρει οτι με τόση πίεση δεν θα μπορέσω να την κάνω άμεσα να τελειώσει. Βάζω την γλώσσα μου στο μουνί της, Την βάζω στον κώλο της. Νοιώθω οτι κοντέυει να τελειώσει. Αρχίζει να χτυπάει το ξυπνητήρι της. Συνεχίζω να γλύφω.

    Τζ.: Μπορεις να το κλείσεις; Θα ξυπνήσει η κόρη μου.
    Σηκώνομαι και το κλείνω. Δεν μας βγαίνει σήμερα όπως θα θέλαμε.
    Συνεχίζω απο εκεί που είχα μείνει. Κάποια στιγμή νοιώθω οτι έχει καυλώσει αρκετά με αυτό που συμβαίνει. Να και κάτι καλό που έχω. Όταν νοιώθει αυτή καύλα αυτόματα νοιώθω κι εγώ. Είμαι τόσο έτοιμος που λεω "ή τώρα ή ποτέ."
    Μπαίνω ξανά μέσα της. Αυτή τη φορά μπήκα πιο πολύ απο πρίν. Ψάχνω τον
    ρυθμό της, Θέλω να την φιλήσω αλλα φοβάμαι. Το κάνω.

    ΣΝΦ: Σκέφτηκες ρε μπουμπούνα οτι μπορεί να μυρίζει το στόμα σου άσχημα πρωί πρωί και να ντρέπεται να σου το πει; Σταμάτα επιτέλους και κάνε σεξ χωρίς να συμπεριφέρεσαι σαν να τα έχετε.
    Fuck off you little cloud. Τα έπλυνα τα δόντια μου πριν φύγω απο το σπίτι. Χμμμμ όμως απο το τρακ είχε στεγνώσει το στόμα μου. Και γλύψε γλύψε τόση ώρα, μηπως κανω μαλακίες; Ουφ. Λες να την έχω ξενερώσει τελικά;
    Κάποια στιγμή νοιώθω οτι κοντεύει να χύσει. Γαμώτο το νοιώθω κι εγώ. Πρέπει να τραβηχτώ για να κρατήσει κι άλλο λίγο. Ή να σταματήσω για λίγο. Μετά απο μερικά δευτερόλεπτα μου συμβαίνει κάτι σαν χύσιμο εμένα. Είναι και το προφυλακτικό και δεν είμαι σίγουρος τι έγινε. Τραβιέμαι τελικά για να την γλύψω και να την κάνω να τελειώσει. Λίγο μετά μου λεει οτι έχει περάσει η ώρα και πρεπει να ετοιμαστεί για τη δουλειά. Σταματάω. Το συννεφάκι σφυρίζει. Δεν μιλάει. Ξέρει οτι δεν το παίρνει να μιλήσει μια τέτοια στιγμή.

    Τζ.: Παω στο μπάνιο. Θες να πλυθείς;


    Εξ.: Θέλω.

    Πάμε στο μπάνιο. Την βλέπω γυμνή να περπατάει. Υπέροχο σώμα. Μπαίνει στη μπανιέρα. Εγώ στέκομαι απ έξω. Την κοιτάω. Πάει να πλυθεί αλλα το νερό είναι μπούζι!!!!! Ανοίγει λίγο τα πόδια της. Προσπαθεί να κατουρήσει;;; Λες; Βλέπω μία σταγόνα. Πλησιάζω και την γλύφω λίγο. Γαμώτο. Πριν πεντε λεπτά είχα σχεδον τελειώσει και μου είχε φύγει η μεγάλη καύλα. Ηθελε να μου δώσει την χρυσή της βροχή κι εγώ είχα ξεκαυλώσει;

    ΣΝΦ: ΟΥΧΟΥΧΟΥ. Ποσο loser είσαι κακομήρη;

    Ομως το θέαμα ήταν πολύ αισθησιακό κι αυτό δεν αλλαζε. Και ο πιο άκαυλος θα γούσταρε.

    Τζ.: Αχ , περίμενε λίγο. Δεν μπορώ. Είναι δύσκολο.
    Εξ.: Α μην το λες σε μένα. Το ξέρω. Είναι η παγκόσμια πατέντα του κατουροδιώχτη που κατέχω. Επρεπε να διαβάσεις τις χρυσες μπορες πριν συναντηθούμε.

    Προσπαθεί. Βλέπω ενα υγρο να βγαίνει απο μέσα της. Παω να βαλω την γλώσσα μου. Σταματάει. Την απομακρύνω. Ξεκινάει. Παω να της κάνω πουστιά. Την ώρα που βγαίνει το πολυπόθητο υγρό παω με τρόπο και περνάω την γλώσσα μου απο αριστερά προς τα δεξια για να μην με πάρει χαμπάρι. Το συννεφάκι έχει ψωφήσει στα γέλια. Την ώρα που περνάει απο το κέντρο σταματάει και μόλις φτανω δεξια ξεκινάει πάλι. Ρε πούστη μου. Εχει φωτοκύτταρο στο μουνί! Δεν εξηγείται αλλιώς. Φεύγω λίγο μακρυά. Την κοιταζω. Μια γυναίκα με υπεροχο κορμι , όρθια , στην μπανιέρα της, και αναμεσα στα πόδια της μια πηγή. Δεν πλησιαζω για να μην σταματήσει. Είναι υπέροχη, Οταν έχει ξεκινήσει για τα καλά κολλάω το στόμα μου και την γεύομαι. Οσο προλαβα δηλαδή. Μιση γουλια με το ζόρι.Βγαίνει απο το μπάνιο. Μπαίνω εγώ και κλείνω και την κουρτίνα γιατί ντρέπομαι μη με δει γυμνό.   Το νερό είναι παγωμένο. Δεύτερο μπάνιο με κρύο νερο μεσα σε λίγες ώρες.
    Βγαίνω και πάω πίσω στο δωμάτιο της. Ντύνομαι και βγαίνω έξω να την περιμένω να ντυθεί. Βγαίνει κι αυτή μετά απο λίγο και την κοιτάζω. Μπαίνω στο αυτοκίνητο κι αυτη στο δικό της για να μου δείξει το δρόμο να φύγω. Και το ιμομπιλάιζερ κανει νάζια. Το αμάξι μου δεν παίρνει μπρος. Με τιμώρησε ο θεός. Προσπαθώ αρκετή ώρα. Τίποτα.
    ΣΝΦ: Θεια δίκη. Για να μάθεις αλλη φορα να κάνεις αταξίες και να μην το λες στην Ανθούλα.
    Απίστευτη ζέστη. Εχω λιώσει. Καποια στιγμή το αμάξι πήρε μπροστά.

    ΣΝΦ: Την γλύτωσες αυτή τη φορά. Περασες καλά τουλάχιστον;
    Εξ.: Α , μια χαρά!!!!!!!

    Για την Τζεσικα δεν ξέρω τι θα σκεφτηκε. Μετά από λίγο καιρό μου είπε να μην την ξαναπάρω γιατί έκανε σχέση με έναν και τη ζηλεύει.

    Ναι λοιπόν.
    Πέρασε τέλεια σίγουρα κι εκείνη.

    Ανθούλα; Αλήθεια .... θα σου το έλεγα!!!! 
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: χρυση μπορα (νερωμενη)

    "Ρε πούστη μου. Εχει φωτοκύτταρο στο μουνί! "

    .
     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Και μετα απο 11 χρονια (με καραντίνες, κορονοϊούς κι ολα τα καλά)

    ΧΡΥΣΗ ΜΠΟΡΑ #7
    Μια μπόρα απ το Παρίσι...

    Μήνυμα στο viber

    “Γατούλης Σάββατο σε περιμένω. Θα είμαστε δυο μας.¨

    Άυπνος δυο 24 ωρα. Τα προηγούμενα με δύο, τρεις ώρες το πολύ ύπνο. Μία απ τις πιο δύσκολες μέρες κι η ώρα του ραντεβού πλησιάζει. Βγαίνουν κάποιες νέες εκκρεμότητες.
    “Θα έρθω κατά τις 19:30 τελικά”
    “Τέλεια.”
    20:00 και με πάει γαμιώντας.
    - “Ξεκινάω σε δέκα λεπτά.”
    - “Καλά γατούλης. Έλα και τα λέμε”.
    Με απειλεί; Πάω. Παρκάρω. Χτυπάω κουδούνι. Κατεβαίνει και μου ανοίγει. Πρέπει να είναι η τέταρτη φορά που τη συναντάω. Γαλλίδα που μένει στην Ελλάδα αρκετά χρόνια ωστε να μη μιλάμε στ αγγλικά αφού με το Γαλλικό δεν το χω. Οι συναντήσεις μας καθαρά ερωτικές.
    ¨Άργκισες γκατούλης. Σε καμία ώρα θα γυρίσει ο Πέτρος. Θες να πάρεις ένα ντους;”
    Πάω να κάνω ένα ντους. Ο Πέτρος δεν είναι ο επιχειρηματίας σύζυγος που τον κερατώνει η νεαρή του γυναίκα. Είναι πολυσυντροφικό ζευγάρι κι έλειπε ακριβώς επειδή η αγαπημένη του ήθελε να παίξει με τον “γκατούλης”. Μπαίνω στο δωμάτιο και κρυώνω. Η ζουμερή γαλλιδούλα πάει να κάνει κι αυτή ντους και μου λέει να μπω κάτω απ το πάπλωμα να μη μου μαζέψει απ το κρύο. Όταν γύρισε στο δωμάτιο, ήταν διαφορετική. Κάτι είχε αλλάξει στο βλέμμα της. Για το επόμενο δίωρο κατάλαβα τέσσερις λέξεις. Τα υπόλοιπα που έλεγε δεν θα μάθω ποτέ τι ήταν. Υποψιάζομαι βρωμόλογα στα γαλλικά (το λες και πλεονασμό)
    Ανεβαίνει στο κρεβάτι αλλά δεν μπαίνει κάτω απ τα σκεπάσματα. Το βλέμμα της έμοιαζε σοβαρό. Ανέκφραστο προς το αυστηρό. Αν κάτι είχα συνηθίσει μαζί της ήταν τα φιλιά. Και τα περίμενα. Όμως κάτι είχε πραγματικά αλλάξει. Με κρατούσε χαμηλά ξαπλωμένο κι αυτή ελαφρώς ανασηκωμένη μου έδινε μερικά πεταχτά φιλιά στο κούτελο... στο μάτι… Αναστενάζοντας όλο και πιο βαριά. Σε κάθε προσπάθεια μου να τη φιλήσω τραβούσε ελαφρά το κεφάλι της προς τα πίσω, τόσο ωστε να μην φτάνω ποτέ στα χείλη της. Βγάζει τις βυζάρες της μέσα απ το ρομπάκι της και μου σπρώχνει το κεφάλι πάνω τους. Οι ανάσες ανέβαιναν και σε κάθε προσπάθεια για φιλί η μούρη μου κατέληγε στα βυζιά. Σταματάει και με κοιτάζει μιλώντας μου στα Γαλλικά. Σκαρφαλώνει πάνω μου με το πάπλωμα ανάμεσα μας. Με κρατάει απ τους ώμους να μη μπορώ να ανασηκωθώ και νιώθω το μουνί της να τρίβεται όλο και πιο έντονα στον πούτσο μου. Ομολογώ οτι τον λυπήθηκα πολύ γιατί γνώριζε τι ήταν απ την έξω μεριά των σκεπασμάτων. Η κινήσεις της δεν ήταν μόνο ένα τρίψιμο για να καυλώσει. Είχε κάποιες περίεργες ωθήσεις απότομες και δυνατές προς το μέρος μου. Οι ανάσες της είχαν γίνει μουρμουρητά και βογγητά. Ξαφνικά σταματάει. Βγάζει τα σκεπάσματα από ανάμεσα μας. Μου κάνει νόημα να γυρίσω. Καταλαβαίνω λάθος και με διορθώνει. Με καθοδηγεί και με γυρίζει τελικά μπρούμητα. Κάθεται πάνω στον κώλο μου και τρίβεται. Όλο και πιο έντονα. Πάω να της χαϊδέψω λίγο το πόδι κι όπως πάω να γυρίσω πλάι, μου πιάνει το κεφάλι πίσω απ το λαιμό και με κολλάει στο μαξιλάρι συνεχίζοντας το τρίψιμο το οποίο έχει γίνει κάτι άλλο. Έχει βάλει ανάμεσα μας κάπως το χέρι της και πλέον μου δίνει ωθήσεις με το σώμα της. Δυνατές. Όλο και πιο γρήγορες. Κι ανάμεσα στα Γαλλικά κάνει ένα ψιλό και γρήγορο “Μμμ;” Δεν υπάρχει περίπτωση να έχω καταλάβει κάτι λάθος. Είμαι μπρούμητα με το κεφάλι κολλημένο κάτω απ το χέρι της και σε κάθε δυνατή ώθηση βγάζει βογγητά. Με γαμάει. Ξεκάθαρα. Και το “μμμ;” σημαίνει “σου αρέσει που έχεις γίνει το τσουλί μου τώρα;” Πιστεύω οτι είναι λίγο παιχνίδι ρόλων αυτό αλλά ως εκεί. Δεν μπορεί να της προκαλεί ολοκληρωμένη καύλα. Κάνω λάθος. Η καύλα της δεν είναι μόνο εγκεφαλική. Σε μία δυνατή παρατεταμένη κραυγή νιώθω υγρά καυτά να κατεβαίνουν σαν ρυάκι μέχρι τ’ αρχίδια μου. Σταματάει. Βάζει το μαξιλάρι της όρθιο και κάθεται δίπλα μου. Ανάβει ένα μπαφάκι με την ησυχία της. Ανοίγει τα πόδια της, με κοιτάει και μου δείχνει το υγρό τριχωτό μουνί της. (Αν σας χάλασα στ’ αρχίδια μου. Επίσης δεν της είχα πει εγώ να το αφήσει τριχωτό) Μου το δείχνει για να τη γλείψω όσο κάνει το τσιγάρο της. Ξεκινάω με το κεφάλι μου να στηρίζεται στο μπούτι της κι η γλώσσα μου πάει παντού στη περιοχή. Χώνεται βαθειά μέσα της. Πάει πάνω στη κλειτορίδα. Πάω ανάλογα με την ανάσα της να αυξήσω την ταχύτητα μου.
    “Αργκά γκατούλης” (Οι δύο απ τις τέσσερις λέξεις που κατάλαβα).
    Κάποια στιγμή που λέει
    “Δάχτυλα” (τρίτη λέξη).
    Βάζω τα δάχτυλα μου κι αρχίζω να τα κινώ. Μου σπρώχνει το κεφάλι για να τη γλείψω ταυτόχρονα. Μου ψυθιρίζει διάφορα. Η ψύθιροι γίνονται λέξεις. ¨Οh oui oui oui oui … Oh oui oui oui ouiii.” Βγάζω τα δάχτυλα και χώνω τη γλώσσα μου βαθιά, βγάζει μία κραυγή συνεχόμενη, τρίβει λίγο τη κλειτορίδα της με γρήγορες κινήσεις μου κολλάει το κεφάλι μου στο μουνί της κι αρχίζει να squirtάρει γεμίζοντας μου το στόμα. Νιώθω τον πίδακα της να χτυπάει πίσω στον ουρανίσκο μου και καταπίνω αχόρταγα και πρόθυμα ζαλισμένος και μεθυσμένος. Έρχεται σε στάση 69 κι αρχίζει να με γλείφει. Κι αυτό με το δικό της τρόπο. Κάποια στιγμή ένιωθω οτι ήμουν όλος μέσα της, κάποια στιγμή το χέρι της με το στόμα της έκαναν κάτι σαν ενα συνεχόμενο υγρό σωλήνα. Πόσο επιβεβαιώνομαι κάθε φορά στον εαυτό μου που αφήνω τη γυναίκα που γουστάρει πραγματικά την πίπα να κάνει ότι την εμπνεύσει ο πούτσος μου χωρίς μαλακίες που κάνουν μερικοί που νομίζουν πως δίνοντας πίπα εξουσιάζουν την γυναίκα που έχουν μπροστά τους κι αρχίζουν τις μαλακίες που βλέπουν στις τσόντες με το κεφάλι της. Έρχονται οι κινήσεις οι αργές αλλά δυνατές κι αποφασιστικές κι εγώ πάω να εκραγώ. Σταματάει.
    “Πγοφυλακτικό” (μου λέει την τέταρτη λέξη που κατάλαβα και στήνεται στα τέσσερα τουρλώνοντας τη τσουπωτή μεγάλη κωλάρα της)
    Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναβάλει πιο γρήγορα. Χώνω πρώτα τη γλώσσα μου στον κώλο της γιατί θα ήταν αμαρτία να μην το κάνω και μπαίνω μέσα της. Συντονίζομαι στους ρυθμούς της και προσπαθώ να κρατηθώ γιατί πολύ με είχε παιδέψει δυο ώρες. Ο οργασμός της έρχεται μαζί με το δικό μου. Ενώ έχω χύσει το Βόσπορο οι κινήσεις της συνεχίζουν απειλητικές , ολοένα και πιο έντονες. “Ne vous arrêtez pas. Continuer” Συνεχίζω να τη γαμάω όλο και πιο γρήγορα και δυνατά. Τραβιέται με μία κραυγή και νιώθω τα υγρά της να πετάγονται και να κάνουν μούσκεμα το σεντόνι κι εμένα απογοητευμένο που δεν πρόλαβα να βρεθώ εκεί από κάτω. Την παίρνω αγκαλιά. Αρχίζει να γελάει νευρικά. Πάντα το κάνει όταν είναι χαρούμενη κι έχει περάσει καλά.
    “Πρέπει να φύγεις, ε; Πέρασε η ώρα.”
    Ναι έπρεπε όντως να φύγω. Στη πόρτα συναντάω τον Πέτρο.
    - Πέτρο; Να σου εξηγήσω. Δεν είναι αυτό που νομίζεις.
    - Τι εννοείς;
    - Εεεε τι εννοώ; Δεν είναι αυτό που νομίζεις.
    - Δεν καταλαβαίνω ρε μαλακα. Τι λες
    - Πέτρο η γυναίκα σου είναι γυμνή!
    - ΩΩΩΩ! (Γαλλικά μπλα μπλα άτιμη κλπ) Περάσατε καλά αγάπη μου;

    Très bien...
     
  7. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Πόσα χρόνια είχα να δω γραφή σου. Να είσαι καλά.
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Δωσε μου ενα στοιχειο γιατι εχω ξοδεψει ολα μου τα μηνυματα για σημερα